Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Machiaj şi acnee

Machiaj şi acnee

Articol scris de Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Machiaj şi acnee Există orice conexiune între machiaj şi acnee? Da, machiaj poate provoca acnee. Nu este un fel de senzaţie sau ceva. Este destul de un fapt stabilit şi toate persoanele care sunt preocupaţi de lor de îngrijire a pielii în special şi de sănătate în general ştiu despre acelaşi lucru. Aici vorbim în principal despre femei, deoarece cu siguranţă toate "problemele de machiaj" preocuparea femei mult mai mult decât bărbaţii.

Şi fiecare femeie ar trebui să ştie ce machiaj ea pot folosi pentru a evita astfel de larg răspândită şi enervant probleme ca acnee. Cosmetice care provoacă acnee este, cu toate acestea, şi în ciuda tuturor, utilizate pe scară largă şi multe femei încă să-l utilizaţi şi se plâng pe care au acnee chiar fără să ştie ce este cauza necazului lor.

Machiaj şi acnee

De fapt răspunsul, aşa cum se întâmplă frecvent, pur şi simplu se află pe suprafaţa. Îngrijirea pielii nu trebuie să fie o obsesie, deşi este în unele cazuri cu femeile. Dar cu toate acestea, acnee şi "machiaj acnee" în special tind să apară în cazul în care îngrijirea pielii este deficitar... sau practic handless.

Un astfel de comportament remarcând ceea ce priveşte mai ales îndepărtarea manuală de acnee, şi anume stoarcere şi cules. Cu toate acestea, ea nu are legătură cu subiectul nostru principal, dacă acesta devine foarte important din aproape aceleaşi motive.

Ceea ce ne-au însemnat vorba "de îngrijire a pielii non-obsesiv"? Produse cosmetice nu trebuie să fie un scop de viaţă, nu-i asa? Desigur, este bine să arate bine, dar există cazuri când nu facem noi înşine mai atractiv cu machiaj. În afară de faptul că persoana ta iubita poate cădea în dragoste cu altcineva, atunci când în cele din urmă el va vedem fără maquillage, poate strica doar pielea intr-un fel sau altul.

De exemplu, este recomandabil să folosiţi prea multe scrubs - ei frecati pielea atât de mult încât să devină prea subţire şi vulnerabile. Şi prea fin pulberi sunt recomandate nu - vrei aceste pulberi sa intre in toate gaurile microscopice pe pielea ta? Pur şi simplu de umplere aceste găuri (sau pori sau foliculi) este prima etapă de formarea de acnee.

Există o legătură între machiaj şi acnee - şi este doar o simplă ilustrare. La fel este cu produse cosmetice care conţin ulei - un agent majore pentru pori-sufocare.

Nu intraţi în panică dacă aţi luat orice rău pielii. Gândeşte-te bine despre machiaj si acnee.

Găsi cel mai bun tratament acnee 


comments powered by Disqus