Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Alimentele care îmbunătățesc sexul

Alimente care îmbunătăţesc Sex

Alimente care îmbunătăţesc Sex Alimentare poate influenta viata ta sexuala mult. Înainte de a avea o cina grele cred de posibile probleme puteţi avea. Prin alegerea mâncarea potrivită puteţi creşte dorinţa sexuală sau îmbunătăţirea calităţii de sex. În plus, anumite tipuri de alimente poate ajuta să uitaţi despre disfuncţii sexuale. Mirosul de unele produse alimentare pot stimula dorinta sexuala.

 • Căpşuni

  Beneficiu de sănătate cel mai bun de căpşuni este caracteristicile lor aphrodisiacal. Aceste fructe de padure sunt o sursa buna de potasiu, care vă ajută să vă îmbunătăţi fluxul de sânge la nivelul penisului şi de a creşte erectia.
 • Stridii

  Nu este pentru nimic stridiile sunt evaluate foarte pentru a fi bune motivatori. Acestea conţin zinc, B6, care este bun pentru testosteron. Lipsa lor aduce a scăzut sex conduce.
 • Somon

  În timp ce consuma gras somon, organism devine valoros omega-3 acizi graşi. Ca urmare, sânge devine mai putin lipicios şi pot cu uşurinţă fluxul de toate părţi ale corpului, inclusiv penisului. Somon şi alte peşte gras, macrou, ton şi păstrăv vă poate ajuta să îmbunătăţi viaţa sexuală, daca sunt consumate în mod regulat.
 • Vin

  Vin roşu vă furnizează suficient resveratrol antioxidant fitochimic, substanţă, care este bun pentru sex, deoarece imbunatateste starea de artere şi permite producţia de oxid de azot. Oxid nitric permite arterelor la nivel, şi acesta este modul în care "pic pilula albastru" funcţii să se ocupe cu probleme de erectie. Cu toate acestea, ca medicament anti-impotenta se concentrează doar pe foarte mici capilare, resveratrol permite extinderea a arterelor. Cu toate acestea, prea mult vin va nu fac bine fie. Pentru a ajunge la staţia de rezultat optim la una sau doua pahare - altfel va trebui să înfrunte efectul invers.
 • Cafea

  Îmbunătăţit fluxul de sânge, metabolism crescut, sânge de pompare - toate acestea, derivate din cofeina de dumneavoastră preferat Java amestec vă poate ajuta să bate cu succes problemele tale de erectie.
 • Gradina ceapa

  Se recomandă să mănânce suficient de ceapă şi usturoi, deoarece acestea contin allicin. Această substanţă vă ajută să vă îmbunătăţi viaţa sexuală, pentru că ea face sânge mai puţin lipicioasă şi îmbunătăţeşte circulaţia acestuia, precum şi previne formarea de saboţi şi cheaguri. Eşti îngrijorat că mirosul de ceapa cu greu poate fi numit sexy? Nici o problema, ar trebui să mestece doar unele guma de pătrunjel şi mentă.
 • Ardei iuti

  Ardei iute sunt un alt vas de sânge expander capabil de spicing-ţi viaţa sexuală şi ajutându-vă să obţineţi impuls. Păstraţi în minte acest lucru de fiecare dată când bufeuri de fata ta, atunci când mănâncă curry. Din punct de vedere anatomic mecanismul de hard-on nu este altceva decât hidraulica: se realizează de papură amplu de sânge (lichid) în vasele de sânge penisului (mici tuburi). Prin urmare, singurele lucruri necesare pentru succes activitatea sexuală sunt vasele de sange sanatoase (conducte) şi inima (pompa).
 • Banane

  Bananele sunt, de asemenea, bun pentru inima. Potasiu care le conţin este bun pentru sănătate în mai multe moduri. El ajută pentru a păstra un ochi pe circulaţia sanguină, reduce disfuncţii sexuale în timp ce păstrarea nivelului de sodiu la un punct de normale. Potasiu, de asemenea, poate fi primit de la portocale sau a cartofii pielii.
 • Cirese

  Plante colorate produse chimice (Antocianinele) că cireşele sunt atât de bogat în proteja peretii arterelor de plachete grase care duce la arterelor înfundate şi sunt principalul motiv de ateroscleroza. Fructe de padure viu colorate si multe alte fructe precum prune, piersici şi nectarine vă va ajuta să păstraţi artere netedă şi ta dragoste de viaţă în floare.
 • Carne de porc

  Carnea de porc este o mare sursă de vitamina B1, care este util pentru sistemul nervos. Paine integrala si fasole puteţi, de asemenea, piesă afară un deficit de B1.

Îmbunătăţi Sex viaţă şi trata disfunctiile sexuale

În prezent, există atât de multe opţiuni pentru a alege de la, atunci când vine vorba de disfuncţii sexuale, de exemplu, medicamente sau plante pastilele pentru mărirea penisului. Cu toate acestea, puteţi depăşi problema de a fi atenţi în alegerea ceea ce mănânci.

Ar trebui să mănânci suficiente produse sanatoase care conţin zinc, omega-3 acizi, vitamine, precum şi legume şi fructe. O astfel de dieta este bun pentru tot corpul dumneavoastră şi vă ajută să preveni multe probleme, disfunctii sexuale printre ei. Evita produse grase, precum şi produse cu mult zahăr şi sodiu. Acestea se agravează dumneavoastră generală de stat şi disfuncţie sexuală prea.

Găsi mai multe moduri de a trata disfunctiile sexuale 


comments powered by Disqus