Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate


Pagina de Acasă / Despre Adult centrul de sănătate

Despre centrul de sănătate Adult

About Adult Health Care Center

Bine ati venit la Centrul de îngrijire de sănătate Adult. Suntem singurul site pe web, care oferă articole şi recenzii despre adult boli, tulburari si conditii din cele mai populare limbi.

Despre site-ul nostru

Căutând de sănătate şi informaţii de asistenţă medicală poate fi o sarcina sensibile, dar important, deci este vital pentru a utiliza site-uri care pot oferi informaţii veridice, susţinute de cercetare şi. Oferim articole valoros şi constant actualizarea care includ ultimele inovaţii în asistenţă medicală, cercetare ştiinţifică şi tehnologie medicală. Suntem o sursă de încredere de toate nevoile medicale şi de asistenţă medicală, centrul de îngrijire de sănătate Adult conformitatea cu standarde mai bune pentru informaţii de sanatate de incredere.

Avem o reţea internaţională de sănătate, care se alătură site-uri în 20 de limbi diferite , cu sesiuni de vizitatori anual peste 2 de milioane în întreaga lume.
Misiunea noastra este de a împărtăşi sănătatea şi ştiinţei medicale cu tine!
Alăturaţi-vă discuţiile noastre şi comentariu pe articole, primi actualizări de la newsletter-ul nostru şi acces mai mult informaţii, broşuri şi PDF exemplare de noastră de conţinut!

Despre echipa noastra

Echipa noastră include scriitori de sănătate şi ştiinţă , contribuabili, comentatorii, precum şi experţi în medicină şi jurnalişti din numeroase domenii. Acestea sunt de lucru pe conţinut de producţie pe Adult centrul de sănătate, cu o cercetare propriu-zisă şi verificarea calității pentru a asigura că toate articolele sunt actualizate, fiabile şi uşor de înţeles pentru o audienţă angajate ştiinţific.

Noştri colaboratori de top includ:

Lucas Botin

Clinice medicină, MD. CEO la centrul de îngrijire de sănătate Adult
Ines Obregon

Nutriţie, microbiologie, fiziologie, Master
Jerry Kouvan

Psihologie, Ph.D. CEO la YourWebDoc.com
Jennifer Greenwood

Dermatologie, Master
Boris Logan

Neuroştiinţe, Master
si multe altele...

Vrei să se alăture echipei noastre de Adult în centrul de îngrijire a sănătăţii? Cautam constant pentru experţi de sănătate pentru a ne dezvolta conţinutul nostru ajuta. Daca esti talentata si extrem de pasionat de îngrijire a sănătăţii pentru adulţi, am putea dori să vorbesc cu tine despre cum putem lucra împreună.

Despre conţinutul nostru

Centrul de îngrijire de sănătate adult oferă articole pe multe subiecte de sănătate şi asistenţă medicală, aceste articole şi clienţi se bazează pe nostru unic de vedere şi au fost create şi revizuite de experţi medical şi profesionişti. Vom face tot posibilul pentru a oferi de înaltă calitate, actualizate clienţilor.

Conţinutul pe care le publica pe site-urile noastre este revizuită de personalul nostru de experţi de sănătate şi jurnalişti medicale. Articolele noastre oferă cele mai recente actualizări din surse de încredere, inclusiv reviste medicale, anunturi de la agentii federale de sănătate, şi analize pe cele mai recente tendinţe de sănătate. Noştri experimentaţi freelanceri comunica zilnic top experţi în medicină, furnizând studii aprofundate, actualizări şi trucuri care îmbogăţesc sănătate ştiri şi conţinut noastre.

Noastră de conţinut este publicat în conformitate cu liniile directoare pentru medicale şi de sănătate informaţii site-uri pe internet.

Disclaimer

Sfaturi medicale

Vă rugăm să fie conştienţi, sănătate şi asistenţă medicală informaţii găsite pe site-ul Adult centrul de îngrijire de sănătate nu este destinat să înlocuiască un sfat dat de un medic sau medic. În cazul în care aveţi sau suspect de o problemă de sănătate, ar trebui să caute profesionale sfatul medicului înainte de hotărând la orice informaţii ai citit pe site-ul nostru.
Niciodată nu ia în considerare medicale consiliere profesională sau întârziere în căutarea acesta din cauza ceva de citit pe orice site de internet!

Publicitate şi bannere

Centrul de îngrijire de sănătate adult poate primi finanţare de la reclame si bannere. Bannerele noastre şi alte anunţuri nu se adreseaza special utilizatorilor şi pot fi plasate pe site-ul în funcţie de interesele noastre de conţinut. Toate reclamele sunt deosebit de alte tipuri de conţinut, cu eticheta corespunzătoare.