Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Sex drive masculin după 40

Sex masculin unitate după 40: de a îmbunătăți Sex Drive?

Sex masculin unitate după 40: de a îmbunătăți Sex Drive? 

Sex masculin unitate după 40

Terapeuți sexuali spun că cele mai multe probleme clientii lor vorbesc cu ei despre sunt conectate la lipsa de dorinta sexuala dupa 40. Ei adaugă acestea sunt problemele care sunt foarte dificil de înțeles și de a trata.

Male Sex Drive After 40
Scăzut masculin dorinta sexuala dupa 40
Absența dorinței la bărbați după 40 poate fi conectată cu două motive diferite: fizică și psihologică.
"Global" pierderea dorinței este asociată cu schimbări fizice, în timp ce "partener specifice" pierderea dorinței înseamnă că problemele sunt legate de relațiile cu un partener.
În astfel de cazuri, o persoană poate experimenta dorinta, dar nu spre acest foarte partener. În multe cazuri acești oameni spun că nu au sex cu partenerul, dar se masturbează pe propriile lor.

de a îmbunătăți Sex Drive după 40?

Mulți oameni, în special bărbații, tind să se simtă îngrijorați și nesiguri atunci când nu se simt unitatea sexuală. de a îmbunătăți unitatea de sex, atunci când sunt 40, 50, sau mai în vârstă? Dacă te gândești la asta, s-ar putea să doriți să încercați unele dintre aceste sfaturi care va stimula libidoului de sex masculin după 40.

Exercitii fizice regulate, dieta sanatoasa, aer proaspat-acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care va repara apetitul sexual.
Puteți obține un nou interes în sex dacă vă permiteți să vă imaginați imagini diferite în mintea ta. Puteți rezolva unele probleme emoționale doar prin a avea o discuție cu prietenul tău de încredere, terapeutul tau, un grup de sprijin online și așa mai departe.

Improve Sex Drive After 40
Îmbunătățirea dorinta sexuala dupa 40
De ce are sens? Viața noastră nu va fi nimic fără plăcere pentru că ne dă semnificația și semnificația.
Trupurile noastre sunt influențate de plăcerea sexuală, deoarece este destul de puternic. Se poate emoționeze și ne excita. Și de asemenea ne poate vindeca de boli.
Dacă vă împărtășesc gândurile și problemele cu partenerul tau, va spori intimitatea cu ei. Uneori, cuplurile decid să schimbe pozițiile sexuale sau să încerce jucării sexuale pentru a aduce o noutate și entuziasm relației.

Alimentele care îmbunătățesc sexul

Alimentele pot influența viața sexuală foarte mult. Înainte de a avea o cină grea cred că de posibile probleme ai putea avea. Prin alegerea dreptul de alimente puteți crește dorința sexuală sau de a îmbunătăți calitatea sexului.

Foods That Improve Sex
Alimentele care îmbunătățesc sexul
Mai mult decât atât, anumite tipuri de alimente vă pot ajuta să uitați de disfuncții sexuale. Mirosul unor produse alimentare poate stimula dorinta sexuala.

 • Căpşuni

  Cel mai bun beneficiu de sănătate de căpșuni este caracteristicile lor afrodisiacal. Aceste fructe de padure sunt o bună sursă de potasiu, care vă ajută să îmbunătățiți fluxul sanguin la penisul tau si creste erectia.
 • Stridii

  Nu este pentru nimic stridii sunt foarte apreciate pentru a fi motivatori bun. Acestea conțin zinc, B6, care este cunoscut pentru a crește nivelul de testosteron. Lipsa lor aduce la scăzut Sex Drive.
 • Somon

  În timp ce consuma somon uleios, organismul devine valoros acizi grași omega-3. Ca rezultat, sângele devine mai puțin lipicios și poate curge cu ușurință în toate părțile corpului, inclusiv penisul. Somonul și alți pești uleioase, ar fi macrou, tonul și păstrăvul vă pot ajuta să îmbunătățiți viața sexuală dacă sunt consumate în mod regulat.
 • Vin

  Vinul roșu vă furnizează suficient Resveratrol fitochimic antioxidant, substanța, care este bun pentru sex, deoarece îmbunătățește starea arterelor și permite producția de oxid de azot. Oxid nitric permite arterelor la larg, și aceasta este modul în care "pilula mica albastru" funcții pentru a face față problemelor de erectie.

  Cu toate acestea, ca medicina anti-impotență se concentrează numai pe capilarele foarte mici, resveratrol permite să se extindă arterele, de asemenea. Cu toate acestea, prea mult vin nu va face nici un bine, fie. Pentru a ajunge la rezultatul optim opri la unul sau două pahare-altfel va trebui să se confrunte cu efectul invers.
 • Cafea

  Fluxul sanguin îmbunătățit, metabolismul crescut, pomparea sângelui-toate acestea, derivate din cafeina din amestec Java preferate vă poate ajuta să bată cu succes problemele de erectie.
 • Ceapă de grădină

  Sunteți sfătuiți să mănânce suficient de ceapă și usturoi, deoarece acestea conțin allicin. Această substanță vă ajută să îmbunătățiți viața sexuală, deoarece face sângele mai puțin lipicios și îmbunătățește circulația acestuia, precum și previne formarea de saboți și cheaguri. Sunteți îngrijorat de faptul că mirosul de ceapa poate fi numit cu greu sexy? Nici o problemă, ar trebui să mesteci doar niște pătrunjel și gumă de mentă.
 • Ardei iute

  Chillies sunt un alt vas de sânge Expander capabil de spicing până viața sexuală și ajutându-vă pentru a obține impuls. Păstrați acest lucru în minte de fiecare dată când fața ta bufeuri atunci când mâncați curry.

  Din punct de vedere anatomic mecanismul de hard-on nu este nimic, dar hidraulica: se realizează prin graba mare de sânge (lichid) în vasele de sânge penisului (tuburi mici). Prin urmare, singurele lucruri necesare pentru activitatea sexuala de succes sunt vasele de sange sanatoase (pipework) și inima (pompa).
 • Banane

  Bananele sunt, de asemenea, bune pentru inimi. Potasiu pe care le conțin este bun pentru sănătate în multe feluri. Acesta ajută pentru a păstra un ochi pe circulația sângelui, reduce disfuncții sexuale păstrând în același timp nivelul de sodiu la un punct normal. Potasiul poate fi, de asemenea, primit de la portocale sau piele de cartofi.
 • Cireşe

  Chimice de plante colorate (anthocyanins) că cireșe sunt atât de bogate în protejarea pereților arterelor de la plăci grase care duc la arterele înfundate și sunt principalul motiv de ateroscleroza. Multe alte fructe de padure viu colorate, precum prune, piersici și nectarine vă va ajuta să păstrați arterele netede și viața ta dragoste înflorit.
 • Porc

  Carnea de porc este o mare sursă de vitamina B1, care este util pentru sistemul nervos. Pâine integrală și fasole poate bucata, de asemenea, o lipsă de B1.

Alege dieta pentru a îmbunătăți viața sexuală

În prezent, există atât de multe opțiuni pentru a alege de la atunci când vine vorba de disfuncții sexuale, de exemplu, medicamente prescrise sau pastile de penis pe bază de plante. Cu toate acestea, puteți depăși problema de a fi atent în alegerea ceea ce mananci.

Ar trebui să mănânce suficiente produse sănătoase care conțin zinc, acizi omega-3, vitamine, precum și legume și fructe. O astfel de dietă este bună pentru întregul corp și vă ajută să preveniți multe probleme, disfuncții sexuale printre ele.
Evitați produsele grase, precum și produsele cu mult zahăr și sodiu. Se agravează starea generală și disfuncție sexuală prea.

Adult masculin libidoului produse

Adult Male Libido Products
Adult masculin libidoului produse
În plus față de dieta, există o gamă largă de produse libidoului de sex masculin accesoriu pe piață astăzi, ușor disponibile în Internet sau magazine de specialitate pentru a vă ajuta să depășească starea dumneavoastră. Mulți bărbați nu sunt sigur ce produs pentru a alege sau dacă sexul masculin Drive produse sunt sigure.

Ei au auzit, probabil, că aceste produse pot deteriora sănătatea cuiva dacă luate fără o considerație corespunzătoare. Au existat cazuri în care oamenii au deteriorat sănătatea lor prin consumul de produse adulte libidoului de sex masculin, fără a obține mai multe informații despre efectele secundare ale acestora.
Deci, ar trebui să încercați și de a găsi produsul care vă va ajuta pentru a îmbunătăți sănătatea ta generală de sex, inclusiv libidoului, dorinta, erectie si fertilitate. Puteți lua în considerare astfel de produse ca pastile, vitamine, Loțiuni și astfel de metode ca Extenders, greutăți și pompe.

Orice produs de înaltă calitate libidoului de sex masculin trebuie să ofere o garanție de bani înapoi. De
asemenea, este important să se găsească un produs cu o perioadă de garanție, deoarece înseamnă că produsul este cercetat cu atenție și, prin urmare, eficient.
Un alt lucru care poate fi considerat ca un fel de garanție de înaltă calitate și fiabilitate a produsului este un bun suport pentru clienți.

de a alege produse libidoului masculin?

Cei dintre voi care nu au o idee clară ce produse libidoului masculin sunt disponibile la piață astăzi sau care dintre ele sunt mai eficiente și accesibile, ar trebui să viziteze un Forum despre produsele libidoului de sex masculin. Veți obține cu siguranță de tone de informații acolo, precum și sfaturi și recomandări cu privire la modul de a stimula sex masculin șofer după 40 sau 50.

În cazul în care Forumul este bun, acesta vă va oferi informațiile necesare cu privire la toate punctele-incepand cu prețul și se termină cu eficiența. Avantajul de a folosi forumuri pentru găsirea de informații este că există acele persoane care au propria experiență și le împărtășesc doar cu tine.

Aflați mai multe despre pastile libidoului de sex masculin 


comments powered by Disqus