Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Sperma de producție după 40

Producția de spermă după 40 de ani. Cum îmbătrânirea afectează sperma conta și fertilitatea masculină.

Producția de spermă după 40 de ani. Cum îmbătrânirea afectează sperma conta și fertilitatea masculină. Dacă aveți peste 40 de ani, sunt șanse să aveți un număr scăzut de spermatozoizi și să vă gândiți la creșterea producției de spermă. Aproape fiecare om adult are nevoie de ea și motivele lor pot fi diferite. În primul rând, ajută bărbații să îmbunătățească fertilitatea, dar acesta nu este un singur motiv pentru aceasta. În plus față de fertilitatea îmbunătățită, ajută orgasmele masculine să devină mult mai intense!

Cu toate acestea, acest îndemn singur nu va oferi rezultatul necesar dacă un om doar stă și nu ia măsuri pentru a atinge acest obiectiv. Rezultatele sunt incredibile și efectul asupra bunăstării bărbaților adulți este de fapt notabil cu ea, deoarece în acest fel energia masculină, potența și cantitatea de ejaculare sunt îmbunătățite. Potrivit studiilor, ejaculări mai mare crește nivelul de hormon serotoninei , care este cunoscut pentru a ajuta la reglarea starea de spirit și comportamentul social, pofta de mâncare și digestia, somn, și memorie.
Cu toate acestea, majoritatea barbatilor le place faptul ca orgasmul se dovedeste a fi mai intens.
Problema a fost studiată și de oamenii de știință. Analiza lor funcționează în plus pentru a ajuta bărbații să facă față problemei.

Sănătatea sexuală masculină

În ultimul deceniu au fost efectuate o mulțime de cercetări privind sănătatea sexuală masculină. Furnizorii de servicii medicale sugerează utilizarea suplimentelor alimentare pentru a gestiona problemele sexuale masculine. În cazul în care intenția dumneavoastră este de a crește producția de spermă, nu există nici o abordare mai bună pentru a face acest lucru decât a lua suplimente alimentare, care sunt făcute cu această funcție în minte.

Au existat și alte alternative, precum și studiate de ei, dar suplimentele alimentare s-au dovedit a fi cel mai la îndemână mod de a crește producția de spermă. Utilizarea lor a fost acceptată ca fiind eficientă și inofensivă în comparație cu exercițiile pentru penis.

Îmbătrânirea modificări în sistemul reproductiv masculin

Mulți bărbați experimentează schimbări semnificative în corpul lor în timpul anilor '40. Cei mai mulți oameni au auzit despre creșterea țesutului adipos din organism, dar există mai multe schimbări într-un corp masculin, inclusiv sistemul reproductiv masculin.

Sistemul reproducător masculin trece prin schimbări semnificative după ce un bărbat împlinește 40 de ani. Modificările pot duce la o scădere a sănătății sexuale, o scădere a fertilității masculine, a volumului de spermă produsă de bărbați etc.
Aging Changes in Male Reproductive System
Îmbătrânirea modificări în sistemul reproductiv masculin
În timpul anilor '40, testiculele unui om trec printr-o serie de schimbări, iar aceste schimbări pot avea consecințe asupra fertilității și calității materialului seminal. Există o creștere a spermatozoizilor anormali care sunt adesea clasificați ca "morți".

O lucrare științifică recentă, publicată în International Journal of Andrology, a constatat că numărul de spermatozoizi, motilitatea spermatozoizilor și fertilitatea generală a unui om sunt afectate negativ de nivelurile crescute de spermă anormală. Descoperirile au fost observate la oameni de toate rasele și vârstele.
Lucrarea a constatat, de asemenea, că o creștere a numărului anormal de spermatozoizi a fost legată de degenerarea testiculară cauzată de îmbătrânire. Degenerarea provoacă o creștere a deteriorării ADN-ului unui spermatozoid și o creștere a spermei anormale.

În plus față de anomaliile spermatozoizilor, poate exista, de asemenea, o scădere a apetitului sexual și a disfuncției erectile. Nivelurile crescute de spermatozoizi anormali afectează probabilitatea ca copiii unui bărbat să aibă boli genetice și să provoace o creștere a avorturilor spontane. Studiile asupra bărbaților care au avut un avort spontan au descoperit că sperma lor conținea mai mulți spermatozoizi care aveau leziuni ADN.

Există o îngrijorare tot mai mare cu privire la impactul problemelor de spermă asupra fertilității bărbaților. Studiile sugereaza ca problemele spermatozoizilor cauzate de imbatranire pot duce la infertilitate in 30% din cazurile de infertilitate masculina. În unele cazuri, este posibil ca acest lucru să fi fost nedetectat până acum.

Cum îmbătrânirea afectează sperma conta si fertilitatea masculina?

Cum afectează îmbătrânirea numărul de spermatozoizi și fertilitatea masculină? Îmbătrânirea afectează fertilitatea masculină și numărul de spermatozoizi în multe feluri. Pe măsură ce anii trec, hormonii și enzimele din testicule, care sunt responsabile pentru producția de spermă, funcționează mai puțin eficient. Testiculele vor începe în cele din urmă să producă mai puțini spermatozoizi.

Aging Affects Sperm Count and Male Fertility
Îmbătrânirea afectează spermei conta și fertilitatea masculină
Există două moduri comune că vârsta are impact asupra fertilității masculine.

1. Scăderea producției de testosteron

Barbatii pot incepe sa produca mai putin testosteron, hormonul sexual masculin care este esential pentru sanatatea sexuala masculina. Și producția de testosteron este afectată de mulți factori diferiți, inclusiv:

  • Schimbări hormonale, cum ar fi un declin al hormonului uman de crestere (HGH) sau nivelul de estrogen, care apare adesea cu vârsta
  • Factori ai stilului de viață, cum ar fi cât de mult alcool, sifon și fast-food mănâncă bărbații
  • Dieta, în special tipul de bărbați grași mănâncă

2. Scăderea producției de spermăă

În plus față de scăderea producției de testosteron, există, de asemenea, o scădere a numărului de spermatozoizi - numărul de spermatozoizi care sunt produși la bărbații mai în vârstă. Pierderea producției de spermă și a numărului de spermatozoizi are loc la toate vârstele, chiar dacă poate fi mai vizibilă atunci când apare la bărbații mai în vârstă.

Îmbătrânirea și calitatea materialului seminal

Imbatranirea afecteaza calitatea spermei prin doua tipuri diferite de probleme, fizice si chimice, explica dr. Steven Shainberg, endocrinolog reproductiv si director al programelor de fertilitate pentru barbati la Weill Cornell Medicine din New York. "Pe lângă problemele fizice, cum ar fi alimentația necorespunzătoare și un ficat care nu funcționează optim, există și probleme chimice", explică el. "Când materialul seminal este depozitat, acesta se degradează în timp, ceea ce ar putea fi din cauza substanțelor chimice din dietă. Acest lucru poate duce la sperma cu motilitate mai mică și funcția."

"Cu cât materialul seminal este stocat mai mult, cu atât este mai probabil să sufere de o problemă chimică, precum și una fizică", continuă Shainberg. "Sperma este stocată în epididim, unde există o mulțime de spațiu pentru ca sperma să se colecteze, iar materialul seminal care este stocat prea mult timp este cel mai probabil să aibă o problemă fizică."
Shainberg notează că factorul cheie în calitatea materialului seminal este vârsta: Există doar atât de mult material seminal poate fi stocat dacă se degradează. De fapt, atunci când sperma îmbătrânește, poate fi prea târziu să faceți ceva în acest sens, deoarece există un punct în care nu există nicio schimbare în calitatea spermei.

Shainberg subliniază, de asemenea, că toți bărbații care suferă de probleme de infertilitate, indiferent de motiv, ar trebui să aibă material seminal examinat în mod regulat. "Dacă materialul seminal este de slabă calitate, este important să încercați să determinați dacă există o problemă fizică sau chimică", explică el. "Dacă există o problemă fizică, există măsuri care pot fi luate pentru a îmbunătăți calitatea materialului seminal."

Cum de a crește producția de spermăă?

Multe femei recunosc ca nu vor sa stea cu partenerul care nu le satisface sexual. Toate aceste femei isi doresc sa aiba un partener care sa le ofere placerea totala. Femeilor le plac bărbații care își trezesc emoția sexuală și apelează la ele. Le plac bărbații care le agită sângele. Printre cei mai influenți factori se numără capacitatea omului de a-și satisface doamna.

Acesta este un motiv imens pentru suplimente naturale. Există o varietate de mijloace și suplimente naturale, permițând bărbaților să crească producția de spermă. Ia în multi-vitamina pe o bază de zi cu zi și corpul tau va fi furnizat cu substante nutritive esențiale, care sunt atât de utile atunci când organismul este epuizat.

Iată câteva sfaturi suplimentare despre cum să crească producția de spermă după 40 de ani:

  • Bea mai multă apă.
  • Mai mult, amintiți-vă că exercițiile fizice regulate vă vor menține corpul în formă și funcția masculină la un nivel decent.
  • Fii mai atent la meniul tău și alege în favoarea dietei nutriționale în loc de gustări nesănătoase și produse procesate.
  • Renunțați la fumat, dar dacă nu aveți puterea voinței de a face acest lucru, încercați să controlați acest obicei prost. Luați în considerare influența sa negativă asupra spermei, volumul și calitatea acestuia.
  • Alcoolul este un alt obicei pe care va trebui să-l controlezi. Încercați să-l utilizați în cantități moderate.
  • Nu subestima ce înseamnă odihna pentru tine. Este necesar pentru sănătatea dumneavoastră, precum și un somn bun.
  • Și, în cele din urmă, trebuie să spunem, să aibă o experiență sexuală plăcută activă tot timpul - acest lucru vă va menține în formă și energic.

Cele mai bune produse pentru creșterea producției de spermăă

Există multe modalități de a crește producția de spermă la bărbații adulți. Printre acestea, aportul de suplimente naturale care cresc producția de spermă după 40 de ani are unul dintre rolurile principale.

Există o mare varietate de astfel de produse în magazinele online de astăzi.
Toate aceste produse pot da un efect uimitor și pot crește producția de spermă după 40 de ani.
Acest efect se bazează pe formula aprobată medical de ingrediente de înaltă calitate. Rezultatul este cu adevărat impresionant - de la stadiul excesiv al vieții sexuale până la cantitatea crescută de producție de spermă. Chiar și senzația va fi mai albă și omogenă.

Dar nimeni în afară de tine nu poate decide ce să aleagă. Doar un medic poate da un sfat adecvat și consultarea este strict recomandabilă. Există o mulțime de moduri diferite, dar trebuie să luați decizia finală. În cazul în care doriți să creșteți producția de spermatozoizi, nu aveți de ce să vă faceți griji. Ar trebui să fiți perseverenți și acest lucru vă va ajuta să vă atingeți obiectivul.

Creșterea producției de spermăă după 40 de ani 


comments powered by Disqus