Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Testul fertilității masculine

Cum de a creşte fertilitatea masculină? Fertilitatea masculină analiza

Cum de a creşte fertilitatea masculină? Fertilitatea masculină analiza 

Ce este fertilitatea masculină?

Fertilitate se referă la capacitatea naturală de a reproduce prin mijloace naturale. Fertilitate, în general, diferă de fecunditate, care este definit ca potenţialul de reproducere.

Infertilitate este lipsa de fertilitate sau atunci când un om are o foarte mai puţin şansa de a face partenerul său femei gravide. Fertilitatea masculină , de obicei, depinde de calitatea celulelor spermatice bărbăteşti.

Există, de asemenea, modalităţi de a creşte fertilitatea masculină, vom vorbi despre ele mai jos.

Ce afecteaza fertilitatea masculină

Factors That Affect Male Fertility
Factori care afectează fertilitatea masculină
Mai jos sunt anumite aspecte care afectează fertilitatea masculină:

 • Disfunctia erectila - disfunctii Erectile sau impotenta este o situaţie, atunci când un om nu este în măsură să menţină sau să dezvolte o erecţie în momentul actului sexual.
 • Spermatozoizi mobilitate - mobilitatea spermei se referă la procesul în care celula de sperma trece prin tractul reproductiv feminin pentru a ajunge la ou. În cuvinte simple, aceasta înseamnă capacitatea de spermă de celule sănătoase să înoate. Sex masculin infertilitate poate apărea, de asemenea, în cazul când celulele spermatice nu înota în mod corespunzător. Mobilitatea spermei săraci în om este numit asthenospermia sau asthenozoospermia.
 • Libidoului - libidoului la om este descris ca o persoană dorinta sau apetitul sexual fata de activitatea sexuala. Consumul de alimente sau suplimente care sunt responsabile pentru creşterea libidoului în masculin este numit ca afrodisiace.
 • Spermatozoizi - sperma este concentrația de spermatozoizi în valoare dat de material seminal. Analiza materialului seminal ("seminogram") se face de obicei, pentru a afla numărul de spermatozoizi prezentă în spermă.
 • Nivelurile de testosteron - infertilitate la unii oameni poate fi din cauza nivelului scăzut de testosteron , care este hormonul sexual masculin prezente în interiorul corpului.
Acesta ar trebui să fie păstrate în minte că în afară de aspectele menţionate mai sus, sex masculin infertilitate poate depinde de diferiţi factori , cum ar fi ale persoanei, starea generală de sănătate şi contaminanţi dietetice. Prin urmare, în scopul de a rezolva totul, este necesar să consuma o dieta sanatoasa si au un stil de viaţă sănătos.

Fertilitatea masculină analiza

Fertilitatea masculină de analiză este un mod comun pentru a vedea în cazul în care un om adult poate deveni un tată a unui copil sau dacă el este fertil la toate. Statistici spune că fiecare al treilea cuplu printre cei care doresc pentru a avea un copil, dar au probleme cu concepţia suferă de probleme.
Problema poate fi din material seminal de calitate şi cantitate.
O analiză de fertilitatea masculină este, de asemenea, o metodă folosită pentru a verifica eficacitatea acestor operațiuni ca vasectomie şi vasectomie inversare.

Male Fertility Tests
Fertilitatea masculină teste
Fertilitatea masculină analiză include, de obicei, următoarele teste:

 • Se măsoară concentraţia de sperma în fiecare mililitru (ml) de un om ejaculare.
 • Suma de timp are nevoie de sperma pentru a deveni lichid.
 • Densitatea motrică este un parametru mai mult, care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se face analiza de sex masculin infertilitate. Testul dezvăluie cantitatea de sperma avansează în mod normal.
 • Procentul de spermatozoizi cu forma normală.
 • Determina nivelul de aciditate - nivelul pH-ului. Alkalimetric de testare este inclus de asemenea.
 • Verifica daca exista celule albe din sânge într-o probă de sperma.
 • Măsurarea nivelului de fructoza. Fructoza este necesar ca se umple de sperma energie.

Preparate

Înainte de a trece printr-un test de fertilitate masculină ar trebui să facă unele preparate.

Preparations for Male Fertility Analysis
Pregătirile pentru analiza fertilitatea masculină
Preparate de bază pentru analiza fertilitatea masculinăsunt următoarele:

 • Nu trebuie să aveţi activitate în 2-5 zile inainte de analiza. În cazul în care nu respectă această cerință, numărul de celule specifice nu va fi cât mai mare posibil, asa ca testul nu poate fi considerat de încredere.
 • Dar abstinenta nu trebuie prea mult timp. Pentru a fi exacte, acesta nu trebuie să dureze mai mult de 2 săptămâni înainte de începerea testului, ca o astfel de perioadă lungă face material seminal inactiv.
 • Consumul de alcool este interzis pentru mai multe zile înainte de începerea testului, in plus, tu ar trebui să informeze medicul despre toate medicamente ar putea fi utilizaţi.
Pentru a face al tău test de fertilitate masculină medicii trebuie proba dumneavoastră. Ar trebui să umple o ceaşcă mică de probă. Se poate face la domiciliu sau la o clinica sau un spital unde eşti pentru a avea testul. În majoritatea cazurilor eșantioane se obțin prin stimularea auto. O altă opţiune este de a folosi un prezervativ speciale de colectare, care este făcut fără latex.

Cum de a creşte fertilitatea masculină

Believe it sau nu, este posibil pentru a creşte fertilitatea masculină. Da, este posibil să crească şansele de conceptie pentru aproape fiecare om. Acest lucru necesită unele cunoştinţe specifice, care este o veste bună pentru bărbaţi visează copiii.

Fertilitatea masculină este determinată de numărul de celule de material seminal un om are în timpul o ejaculare. Există o mulţime de produse si pastile pentru fertilitatea masculină pe piaţă astăzi care promit un efect de creştere a producţiei de material seminal.

Dar fiecare zi poate fi furnizată cu 2 metode sigure si naturale , care vă va ajuta să spori fertilitatea masculină. Lucru evident dar foarte important pentru funcţionarea organismului tau este de a fi hidratata.

Cand corpul este deshidratat nu funcţionează în mod corect, că de aceea celulele poate schimba la cel mai rău. Corpul tau mai bine hidratat este, mai mare cantitatea de lichid seminal , veţi crea, nu este corect hidratat, probabil, va reduce volumul poate genera.
Este mai bine să aibă cel puţin opt pahare de apa zilnic pentru a creşte fertilitatea masculină.

Pastile pentru fertilitatea masculină

Există naturale pastile pentru fertilitatea masculină , care poate fi un mare ajutor şi plus pentru creşterea fertilităţii dumneavoastră. Motivul pentru aceasta este faptul că ele conţin nu numai minerale si ierburi dar şi astfel amino acizi ca L-carnitina si L-arginina , care sunt foarte importante pentru sanatatea ta.

În plus, pastile pentru fertilitatea masculină îmbunătăţi circulaţia sanguină astfel imbunatatirea erectiei , precum şi, Deci dublu beneficiu este garantat pentru tine.

Aflaţi mai multe despre pastile pentru fertilitatea masculină 


comments powered by Disqus