Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Fertilitatea masculină Test

Fertilitatea masculină Test

Articol scris de Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Fertilitatea masculină Test Fertilitatea masculină de testare este un mod comun pentru a vedea dacă un om adult poate deveni un tată de un copil sau dacă el este fertil la toate. Statistici spune că fiecare al treilea cuplu printre cei care doresc să aibă un copil, dar au probleme cu concepţia suferă de probleme. Problema poate fi din material seminal de calitate sau cantitate. Un test de fertilitate masculină este, de asemenea, o metodă pe larg folosit pentru a verifica eficacitatea acestor operațiuni ca vasectomie şi vasectomie inversare.

Fertilitatea masculină analiza

Fertilitatea masculină analiză include, de obicei, următoarele teste:

  • Se măsoară concentraţia de sperma in fiecare mililitru (ml) de un om ejaculat.
  • Cantitatea de timp are nevoie de sperma a devenit lichid.
  • Densitatea motrică este un parametru mai mult că ar trebui să fie luate în considerare atunci când se face analiza de sex masculin infertilitate. Testul dezvăluie cantitatea de sperma avansează în mod normal.
  • Procentul de sperma cu forma normală.
  • Determina nivelul de aciditate - nivelul pH-ului. Alkalimetric de testare este inclus, de asemenea.
  • Verifica daca exista celule albe din sânge într-o probă de sperma.
  • Măsuraţi nivelul de fructoză. Fructoza este necesar ca se umple de sperma cu energie.

Preparate

Înainte de a trece printr-un test de fertilitate masculină ar trebui să facă unele preparate. Aceasta înseamnă că nu trebuie să aveţi activitate în 2-5 zile înainte de analiză. Dacă urmaţi această cerință, numărul de celule specifice nu va fi cât mai mare posibil, asa ca testul nu poate fi considerat de încredere.

Dar abstinenta nu trebuie prea mult timp. Pentru a fi exacte, ea nu trebuie să dureze mai mult de 2 săptămâni înainte de testare, ca o astfel de perioadă lungă face sperma inactiv. Consumul de alcool este interzis pentru mai multe zile înainte de încercare, în afară de aceasta, tu ar trebui să informeze medicul despre toate medicamente ar putea fi utilizaţi.

Pentru a face al tău test de fertilitate masculină medicii trebuie dumneavoastră eşantion. Ar trebui să umple o Cupa de mic eşantion. Se poate face la domiciliu sau la o clinica sau spital în cazul în care vă sunt de a avea test. În cele mai multe cazuri mostrele sunt obţinute prin stimularea auto. O altă opţiune este de a folosi un prezervativ speciale de colectare, care este făcut fără latex.

Creşte fertilitatea masculină

Dar fiecare zi care pot fi furnizate cu 2 metode sigure si naturale, care vă va ajuta pentru a creşte fertilitatea masculină. Lucru evident dar foarte important pentru funcţionarea organismului dumneavoastră să fie hidratat.

Atunci când corpul tau este deshidratat nu funcţionează în mod corect, că de aceea celulele poate schimba la cel mai rău. Corpul tau mai bine hidratat este, mai mare cantitatea de lichid seminal, veţi crea, fiind nu corect hidratat, probabil, va reduce volumul poate genera. Este mai bine să aibă un minim de opt pahare de apa zilnic pentru a creşte fertilitatea masculină.

Există naturale pastile de volum sperma , care poate fi un mare ajutor şi adaos pentru a creşte fertilitatea. Motivul pentru aceasta este faptul că acestea conţin nu numai minerale si ierburi dar, de asemenea, acestor aminoacizi ca L-carnitina, L-arginina şi L-glysine care sunt foarte importante pentru sănătatea dumneavoastră. Acestea sporesc circulaţia sanguină, îmbunătăţind astfel erectie, deci dublu beneficiu este garantat pentru tine.

Cum de a creşte spermei conta şi fertilitate 


comments powered by Disqus