Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Îngrijirea pielii pentru adulți

Adult Skin Care: Cum de a alege și compara adult produse de îngrijire a pielii

Adult Skin Care: Cum de a alege și compara adult produse de îngrijire a pielii Dacă sunteți în căutarea unei îngrijiri eficiente a pielii adulților, probabil că acordați atenție, în primul rând, cât de eficient este produsul și, în al doilea rând, prețului său. Cu toate acestea, piața pare a fi debordat și nu este o sarcină ușoară pentru a găsi suplimentul care funcționează cu adevărat și are un preț rezonabil.

Adult Skin Care Products
Produse de îngrijire a pielii pentru adulți
Utilizarea produselor de îngrijire a pielii și machiaj este una dintre cele mai ușoare modalități pentru orice persoană de a-și îmbunătăți aspectul și de a crea un ten radiant. Folosind cele mai bune produse de îngrijire a pielii va oferi un aspect de lux , care va menține pielea sănătoasă și tânără.

Nu toate produsele de îngrijire a pielii sunt create egal; există sute de diferite produse de îngrijire a pielii de pe piață, dar numai câteva oferă cele mai bune rezultate. Este important să se utilizeze cele mai bune produse de îngrijire a pielii posibil, în scopul de a ajuta la prevenirea apariției ridurilor, linii fine și tonul pielii inegale.

Cea mai bună abordare pentru a alege cea mai bună soluție de îngrijire a pielii

Acest lucru este foarte rezonabil - pentru a sistematiza tot ceea ce faceți și că veți face. Acest lucru este cu siguranță mai ușor pentru persoanele care pot fi considerate ca fiind raționale - deoarece există o caracteristică conform căreia toți oamenii sunt împărțiți în raționali și iraționali.

Dar chiar vrei să ai o scuză din cauza iraționalității tale - nu va face, pentru că o încercare (cel puțin!) de a-ți sistematiza afacerea etc. te va transforma într-o persoană mai rațională și mai exact mai de succes.

De îngrijire a pielii Medicamente Comparație

Acesta este cazul cu diferite produse de îngrijire a pielii și medicamente, care fac obiectul articolului nostru. În unele cazuri, este greu să executați o alegere și chiar dacă ați făcut-o deja de mai multe ori, poate fi greu din nou și din nou. Sistematizarea poate ajuta cu adevărat aici.

O modalitate buna de sistematizare pentru lucruri, cum ar fi medicamente care ajuta pentru a scăpa de probleme ale pielii este crearea unui tratament de îngrijire a pielii medicamente comparație diagramă.
Acesta poate fi, de exemplu, sub forma unui tabel, în cazul în care vă introduceți toate medicamentele bune de îngrijire a pielii, care sunt familiare pentru tine (sau poate toate produsele de îngrijire a pielii pe care le-ați auzit de), sau poate fi în orice altă formă (dar cu toate acestea, un tabel este mai formală și de aceea este mai preferabil).

De îngrijire a pielii Medicamente Comparație Diagramă

Un bun de îngrijire a pielii medicamente comparație diagramă de acest fel, care vă poate ajuta să compare produsele de îngrijire a pielii poate avea, să zicem, șase coloane: primul va fi numărul de serie, al doilea va fi numele de medicație, iar ultimele patru coloane pot fi ocupate de principalele caracteristici sau caracteristici (cu siguranță, puteți selecta mai mult sau mai puțin).

Compare Skin Care Medications
Compara medicamente de îngrijire a pielii
Comparați medicamentele de îngrijire a pielii în funcție de diferite caracteristici: de exemplu, să începem cu siguranța produsului, apoi reputația acestui medicament de îngrijire a pielii, apoi aprobările medicului (ceea ce înseamnă disponibilitatea acestora și ce crede de fapt medicul dumneavoastră despre produsul de îngrijire a pielii) și, de exemplu, garanția de returnare a banilor (este prezentă sau nu). Apoi, lista toate medicamentele în linia de coloana a doua înțelept și apoi să acționeze în funcție de rezultatele dumneavoastră.

Amintiți-vă, că medicamente bune de îngrijire a pielii oferă adesea soluții complexe de îngrijire a pielii, cum ar fi 2 produse în 1 - unul pentru tratament extern (cum ar fi creme și geluri) și al doilea pentru tratamentul intern (pastile și amestecuri).
Sperăm că aceste informații despre crearea unui tratament al pielii medicație comparație diagramă vă va ajuta în găsirea cel mai bun produs de îngrijire a pielii.

Cum de a găsi informații despre produsele de îngrijire a pielii?

Utilizarea produselor de îngrijire a pielii fără a citi nici o informație despre ele (cel puțin unele informații primare) este aceeași ca semnarea unui contract fără a vedea corpul său.

Read Information About Skin Care Products
Citeste informatii despre produsele de ingrijire a pielii
Dacă, în același timp, nu știți nimic despre reputația produsului , sunteți similar cu un boboc incomod din colegiu, a cărui stângăcie poate fi periculoasă pentru el și îi poate strica reputația printre colegi. Și dacă nu știți nimic despre siguranța produselor de îngrijire a pielii ... ar trebui să mergi mai bine la mama ta, poate ea te va sfătui ce să faci pentru că pari a fi oarecum înfundată.

Citiți instrucțiunile privind produsele de îngrijire a pielii

Deci, produsele de îngrijire a pielii comentarii sunt pur și simplu vitale pentru a citi. Și unde le puteți găsi? Categoric că nu stau de-a lungul drumurilor. Deci, în cazul în care?

Prima și cea mai cuprinzătoare revizuire este manualul sau instrucțiunea pentru produs. În cazul în care produsul de îngrijire a pielii nu are, ar trebui să consulte un medic. Unele preparate sunt furnizate cu o observație că acestea ar trebui să fie utilizate numai după aprobarea medicului. Deci, vă rugăm să fie atent la sănătatea dumneavoastră și să dedice ceva timp pentru a consulta un dermatolog bun sau cosmetolog.

Citirea unui manual și a unei instrucțiuni este un lucru bun pentru a economisi timp și bani pe care altfel i-ați cheltui pentru consultare.
În plus, un manual conține o bună parte din informații despre compoziția produsului și după ce îl citiți veți obține câteva informații despre siguranța produselor de îngrijire a pielii. De obicei, un manual cuprinde date despre garanția de returnare a banilor. Ceea ce este, de asemenea, foarte important: imaginați-vă că produsul de tratament al pielii a cauzat mult mai multe probleme pe față în loc să vindecați unul pe gât! Deci, ce veți face fără garanția menționată?

Citeste Produse de îngrijire a pielii Review-uri

Acest lucru este suficient pentru avantajele manuale. Cu excepția manual, puteți utiliza unele alte surse de informații - alte forme de produse de îngrijire a pielii comentarii. Acestea pot fi articole pe Internet, de exemplu. De obicei, puteți introduce doar numele produsului dorit într-un căutător de web și pe prima pagină veți găsi cu siguranță unele informații.

Desigur, articolele din revistele medicale sunt cele mai informative, dar nu toată lumea subscrie la acestea. Unele informații pot fi obținute prin fișe de informații pe care le puteți găsi în spitale sau, uneori, în magazinele de medicamente.

Amintiți-vă, că siguranța dumneavoastră este cel mai bun ghid!

Un ghid privind alegerea și compararea produselor de îngrijire a pielii adulților

Încă în căutarea de informații cu privire la modul de a alege și compara produsele de îngrijire a pielii pentru adulți? Aici este o listă scurtă de întrebări comune care ar trebui să fie întrebat înainte de a cumpăra orice medicament de îngrijire a pielii.

Skin Care Products Guide
Ghidul produselor de îngrijire a pielii

1. Sunt aprobate de organizațiile de îngrijire a sănătății grave?

Dacă doriți să alegeți un sistem natural de îngrijire a pielii pentru adulți bine funcțional, ar trebui să încercați mai întâi să aflați:

  • Trebuie respectate standardele de calitate și siguranță;
  • Nu conțin impurități sau contaminanți;
  • Sunt etichetate și au un pachet adecvat cu liniile directoare și recomandări.
Regulile de mai sus sunt folosite de specialiștii FDA. De ce să nu le folosească atunci când aleg un sistem de îngrijire a pielii adult?

2. Este testat clinic?

Ar trebui să țineți cont de faptul că trăim în momentul tratamentului bazat pe dovezi și ar trebui să vă bazați doar pe fapte medicale, dovezi și mărturii, nu pe afirmații. Prin urmare, ar trebui să căutăm un multi-component, produs complet de îngrijire a pielii pentru adulți care conține ingrediente testate clinic și studiate, care sunt recomandate de medici calificați și experți în sănătate ca fiind potrivite pentru o utilizare fără prescripție medicală și sunt, de asemenea, recomandate în orice forum de îngrijire a pielii de către clienți reali.

3. Este pe deplin conform?

Când vorbim despre un medicament sau un alt produs specific fiind conforme ne referim la faptul că este potrivit și în condiții de siguranță pentru utilizare de către majoritatea oamenilor și nu prezintă nici o amenințare de efecte secundare semnificative. Produsul pentru piele poate fi considerat ca fiind cel eficient dacă se potrivește persoanelor de diferite sexe și grupe de vârstă. Consultați forumuri legate de probleme. Selectați un medicament care este la fel de bun pentru toate vârstele.

4. Cum rămâne cu siguranța?

Toată lumea ar fi de acord că un produs ideal sau sistem de produse pentru îngrijirea pielii adulte ar trebui să provoace efecte secundare negative comune. În orice caz, vi se recomandă să faceți unele investigații înainte de a lua sau de a aplica orice fel de produs pentru îngrijirea pielii.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a studia bine toate forumurile de îngrijire a pielii puteți găsi și a vedea dacă produsul pe care doriți să utilizați are o aprobare a unor bine-cunoscute autoritatea internațională majoră privind sănătatea. Toleranța și conformitatea utilizatorilor este, de asemenea, o problemă importantă de luat în considerare atunci când selectați un sistem multicomponent adecvat sau un program de îngrijire a pielii.

5. Produsul tău de îngrijire a pielii are un preț rezonabil?

Produsul de îngrijire a pielii nu poate fi numit cel mai bun decât dacă este accesibil. Deci, alege un program de îngrijire a pielii, care este atât la prețuri rezonabile și are o înaltă calitate recunoscută de către medicii de piele, precum și utilizatorii reali.

Ingrediente în produsele de îngrijire a pielii pentru adulți

Una dintre cele mai importante întrebări ar trebui să o pună atunci când alegeți cel mai bun produs de îngrijire a pielii pentru adulți este despre ingrediente. Care sunt cele mai bune ingrediente în medicamente de îngrijire a pielii? Produsele potrivite de îngrijire a pielii ar trebui să aibă ingrediente sănătoase, o formulă blândă și să vă poată ajuta să preveniți deteriorarea pielii pe termen lung.

Trebuie să găsești cea mai bună modalitate de a-ți îngriji pielea și de a te asigura că folosești un brand care îți va îmbunătăți pielea și o va ajuta să arate tânără și sănătoasă.

Există câteva ingrediente cheie pe care trebuie să le căutați atunci când alegeți cele mai bune produse de îngrijire a pielii pentru pielea dvs.
Cele mai bune produse de îngrijire a pielii folosesc botanicals și ingrediente pe bază de plante, care pot fi găsite în cele mai bune produse de îngrijire a pielii, care vă va ajuta pe termen lung. Unele ingrediente pe bază de plante pot fi scumpe, dar veți obține rezultate atunci când aveți cele mai bune produse de îngrijire a pielii disponibile pentru tine. Este foarte important să căutați ingrediente pe bază de plante care vă pot îmbunătăți pielea și o pot face să arate sănătoasă.

Cele mai bune ierburi pentru îngrijirea pielii adulte

Nu amestecați toate ierburile împreună și începeți să vă tratați problemele pielii fără sfatul medicului dumneavoastră. Cu toate acestea, în timp ce alegeți un remediu sigur și natural pentru pielea ta, asigurați-vă că acesta conține una sau mai multe plante pentru îngrijirea pielii adulți descrise mai jos. Aceste plante sunt testate medical și vă vor ajuta cu siguranță să vă tratați pielea și să preveniți inflamația pielii în viitor.

Herbs for Adult Skin Care
Ierburi pentru îngrijirea pielii adulte
Acestea sunt plante medicinale pentru îngrijirea pielii adulte cu antecedente de utilizare și rezultate dovedite medical:

Păpădie

Păpădia este o plantă de câmp foarte frecventă din grupul de floarea-soarelui care prezintă caracteristici de detoxifiere de bază, ceea ce o face bună la gestionarea petelor de piele.

Acest pant obișnuit din curțile noastre conține o mulțime de substanțe utile pentru corpul nostru: colină, compuși amărui, inulină, calciu, acid silicic, sodiu, sulf și potasiu, care este, de asemenea, foarte concentrat în frunzele proaspete.

Brusture

Un brusture bine-cunoscut, care este originar din Europa, Asia și Nordul SUA, este, de asemenea, un medicament excelent pentru piele. Rădăcinile, precum și frunzele de brusture au fost folosite pentru vindecarea cancerului, eczeme, acnee și alte boli de piele pentru vârstele. În plus, poate face pielea netedă din nou.

Dock galben

Dock-ul galben, un toner comun de piele larg răspândit, atunci când este cuplat cu sarsaparilla, oferă un remediu pentru plângerile persistente ale pielii. Ingredientele sale, cum ar fi tannis astringent și calitățile anti-microbiene ale antrachinone purgative amestecate împreună pentru a face fierturi de plante medicinale, valoroase în care se ocupă cu boli de piele cum ar fi psoriazisul pielii și eczeme, împreună cu breakouts piele.

Coneflower violet

Echinacea întărește sistemul imunitar, crește producția de celule albe din sânge și îmbunătățește pereții celulari, astfel încât virușii și bacteriile să aibă puține șanse să pătrundă în celule. Folosind această plantă face pielea bună. Planta a fost salbatic răspândit în Statele Unite ale Americii, Canada și unele alte țări, dar acum poate fi găsit, de asemenea, în Europa, America de Nord și în unele părți din Asia.

Acestea sunt folosite pe cale orală pentru a consolida mecanismele de apărare ale organismului și pentru a reduce lungimea și semnele răcelii comune și gripei. Ameliorează unele probleme ale pielii, cum ar fi mușcăturile de insecte, eczemele și psoriazisul. Echinacea inhibă, de asemenea, generarea de bacterii și purulență.

Trifoi roșu

Această plantă este folosită pentru a curăța sângele de toxine. Este cunoscută ca o metodă eficientă de tratament pentru afecțiunile pielii datorită cantităților mari de vitamina B din ea. Medicii populari tradiționali obișnuiau să taie sau să piure florile de trifoi roșu, altfel au aplicat-o pe piele direct pentru a trata inflamațiile și mușcăturile unor insecte. În zilele noastre, această plantă este utilizată în loțiuni, creme și alte produse cosmetice medicale care ajută la tratarea psoriazisului și a altor tulburări.

Licorice

Dacă este digerat în cantități moderate, lemnul dulce vă poate ajuta să tratați inflamația pielii și roșeața. Există cataplasme cu lemn dulce utilizate pentru a trata bolile infecțioase ale pielii și dermatita. Împreună cu alte produse de curățare pe bază de plante și produse cosmetice este folosit pentru a ușura pielea.

Cayenne

Piperul cayenne este fierbinte și picant în principal din cauza capsaicinei, substanța folosită și pentru ameliorarea durerilor și mâncării pielii. Acest lucru este posibil datorită reacției nervilor. Piperul cayenne poate face chiar psoriazisul să dispară. Este unul dintre beneficiile de top piper cayenne. De asemenea, stimulează alte ingrediente și le ajută să ajungă mai repede la porii pielii și glandelor sebacee.

Obțineți cele mai bune produse de îngrijire a pielii pentru adulți

Deși există o mulțime de pastile de îngrijire a pielii pentru adulți , uleiuri, creme de îngrijire și loțiuni pe piață, doar câteva dintre ele sunt eficiente și vor lucra pentru tine. Și mai important este faptul că majoritatea produselor, inclusiv cele populare, au încă efecte secundare și influențează corpul într-un mod nedorit.

Find the Best Adult Skin Care Products
Găsiți cele mai bune produse de îngrijire a pielii pentru adulți
Deci, cel mai important lucru este de a studia recenziile utilizatorilor reali "în forumuri de îngrijire a pielii puteți găsi și alege cel mai sigur și mai eficient sistem natural de îngrijire a pielii adult, care include multe componente care garantează de îngrijire a pielii complexe.

Găsiți recenzii în forumul de îngrijire a pielii 


comments powered by Disqus