Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Exerciții Kegel pentru bărbați

Exerciții Kegel pentru bărbați. de a găsi cel mai bun Kegel Exerciții Program?

Exerciții Kegel pentru bărbați. de a găsi cel mai bun Kegel Exerciții Program? 

Exerciții Kegel pentru bărbați

Este spre surprinderea multora de a afla că bărbații pot face de fapt exerciții Kegel - și că au la fel de multe beneficii pentru bărbați ca și pentru femei.

Ideea unui exercițiu Kegel este consolidarea podelei pelvine, care este țesutul muscular care controlează uretra. Acești mușchi includ pubococcygeus, puborectalis, și mușchii iliococcygeus. Împreună, ele formează grupul muscular "Levator Ani", situat pe fiecare parte a pelvisului.
În acești termeni, este logic să menționăm că oricine poate vedea rezultatele unui exercițiu Kegel.
Podeaua pelviană este o parte importantă a unei varietăți de funcții corporale,sistemul digestiv și organele sexuale incluse. Deși acest lucru nu este discutat pe scară largă și publicitate, exercițiile Kegel sunt benefice pentru viața sexuală masculină și pot ajuta la prevenirea anumitor disfuncții sexuale și chiar ajuta la îmbunătățirea erecțiilor și mărirea penisului!

Beneficiile Exerciții Kegel pentru barbati

Exerciții kegel au relativ aceleași beneficii pentru toată lumea,în ciuda sexului.

Benefits of Kegel Exercises For Men
Beneficiile Exerciții Kegel pentru barbati
Cu toate acestea, există mulți factori care pot slăbi podeaua pelviană a unui om, care pur și simplu nu ar apărea într-un corp biologic feminin, în cazul în care exercițiile Kegel ar avea un impact și de ajutor bărbați mai mult decât femeile.
De exemplu, probleme de prostată sau îndepărtarea va slăbi podeaua pelviană.

să înceapă Exerciții Kegel

Dacă doriți să începeți să faceți exerciții Kegel, este important să găsiți mai întâi mușchii corecți la locul de muncă, care poate fi un pic confuz.

Pentru a găsi mușchii podelei pelvine, încercați să vă opriți în mijlocul urii prin strângerea podelei pelvine, sau mușchii pe care îi utilizați pentru a vă opri de la flatulare.

Muschii folositi pentru a efectua aceste manevre sunt muschii pe care doriți să se concentreze pe atunci când faci exerciții Kegel - acestea sunt podeaua pelviană!

Pelvic Floor Muscles
Mușchii podelei pelvine
Ar trebui să se simtă ca o strângere a bazei pelvisului, ca în cazul în care pelvisul inferior este suge în sus și în organism.
Știind să activați și să le țintă este cheia pentru a face corect exerciții Kegel.
Încercați câteva runde practică de strângere și eliberarea pentru a vă familiariza cu acțiunea și modul în care se simte.

se face Exerciții Kegel

Odată ce ați găsit muschii podelei pelvine și știu să le contract, puteți începe pe exerciții Kegel dumneavoastră.

Cele mai multe exerciții Kegel sunt destul de simple odată ce sunteți familiarizați cu podeaua pelviană, și implică exact ceea ce am trecut deja peste: o contracție și o eliberare.

  • Pentru a începe, găsiți o poziție confortabilă. Cei mai mulți incepatori găsi mai ușor să practice culcat sau ședinței, dar exerciții Kegel se poate face în orice poziție.
  • Expiră complet, astfel încât plămânii sunt goale.
  • Pe inhalați, contractați mușchii podelei pelvine și țineți-i strâns. La început, puteți ține timp de aproximativ 3 secunde, și de presă pe expira. Pe măsură ce podeaua pelviană devine mai puternică, puteți începe extinderea calelor de până la 10 secunde sau mai mult (după doriți) și eliberarea pentru încă 10 secunde.
Amintiți-vă, pe aceste deține mai mult, veți dori să ia câteva inhalează și expiră în mijlocul contracțiilor dumneavoastră.
Legarea exercițiilor Kegel cu respirația ta va face mișcarea mai fluidă și va ajuta la aducerea mai multă energie în zona pelviană.

Pentru a vă perfecționa exercițiul Kegel, încercați să nu îndoiți alți mușchi, ar fi abdomenele, coapsele sau fesele. Orientarea podea pelviană - și numai podeaua pelviană - vă va ajuta să învățați să utilizați acești mușchi specifici mai conștient și separat de restul corpului.
În mod ideal, veți dori să faceți aproximativ 10 repetari de contracție / eliberare duo, și 3 seturi de cele 10 repetari pe zi pentru a obține cele mai bune rezultate.
Cea mai importantă parte, ori de câte ori alegeți să le faceți, este de a face exerciții kegel parte din rutina de zi cu zi,în scopul de a vedea rezultatele dorite.

Când veți vedea rezultatele exercițiilor Kegel

Dacă faci în mod activ exerciții de zi cu zi Kegel, veți vedea probabil rezultatele în primele câteva săptămâni. Cu toate acestea, pentru unii, acest lucru poate dura până la câteva luni.
Fii răbdător și să rămână motivați în menținerea ritmului, și veți beneficia de ele.

Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru ajutor

Ask Your Doctor for Help
Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru ajutor
Dacă nu sunteți sigur dacă faceți exercițiile Kegel corect, sau dacă doriți doar o privire mai profundă în podeaua pelviană, adresați-vă medicului dumneavoastră.
Nu numai că pot da sfaturi profesionale pe corpul tau unic, dar au acces la tehnologia biofeedback.
Biofeedback de formare, în acest caz, constă dintr-o sondă mică în rect în timp ce faci exercițiile Kegel, care va urmări care mușchii sunt activate, și care dintre ele au nevoie de ajutor. Acesta va afișa activitatea pelvianăgenerală.

Acest lucru poate fi util mai ales dacă suferiți de oricare dintre condițiile enumerate mai jos.

Kegel Exerciții pentru vezica urinara hiperactivă

Exercițiile Kegel pot fi deosebit de eficiente dacă suferiți de o vezică urinară hiperactivă,scurgeri urinare sau incontinență.

Kegel Exercises For Overactive Bladder
Kegel Exerciții pentru vezica urinara hiperactivă
În consolidarea podelei pelvine, sunteți de formare corpul tau si muschii care controlează uretra, care este mușchiul care permite urină să treacă, și o păstrează de la trecere.
În cazul în care acești mușchi sunt slabi, corpul tau are puțin sau deloc control asupra deschiderii uretrale, ceea ce face dificil de a controla urinare.
Izolarea podelei pelvine vă va oferi mai mult control asupra urinării și antrenează mușchii să se contracte și să elibereze urina numai atunci când este necesar. Absolvirea de a deține mai mult în exerciții kegel, timp de 10-20 de secunde, cu aceeași cantitate de timp de odihnă în între, vă va oferi cele mai bune rezultate.

Kegel Exerciții pentru disfuncție erectilă

Dacă suferiți de disfuncție erectilă, exerciții Kegel poate beneficia de tine, de asemenea!

Kegel Exercises For Erectile Dysfunction
Kegel Exerciții pentru disfuncție erectilă
Surprinzător, mușchii podelei pelvine joacă, de asemenea, un rol în dezvoltarea și menținerea unei erecții - acești mușchi sunt activați în același timp cu sângele se grăbește spre penis.
Este o concepție greșită comună că penisul funcționează ca un mușchi. "Mușchiul dragostei" este de fapt doar podeaua pelviană.
Dacă ați fost vreodată în măsură să ridice și să scadă penisul în timp ce erect, muschii esti izolarea sunt de fapt muschii podelei pelvine!

Unii au raportat chiar orgasme mai intense după consolidarea podelei pelvine. Contracțiile exercițiilor Kegel pentru disfuncție erectilă trebuie să dureze aproximativ 8 secunde, cu o pauză de aproximativ 8 secunde între ele.

Exerciții Kegel pentru ejaculare prematură

Dacă vă aflați ejacularea mai devreme decât se dorește în timpul actului sexual, muschii podelei pelvine ar putea fi de vina. Multe studii arată că majoritatea bărbaților care fac exerciții regulate Kegel vedea o îmbunătățire generală în performanța lor sexuală.

La fel de mult ca acestea lucrează pentru a controla urinare și mișcările intestinului, muschii podelei pelvine de control ejaculare, de asemenea. Ei lucrează ca un levee care, atunci când puternic, poate deține mult mai mult.
În acest sens, nu este surprinzător faptul că o podea pelviană slabă nu va fi eficace în păstrarea ejaculare.
Pe scurt, veți avea un control general mai general al organelor sexuale cu exerciții regulate și repetitive Kegel - și, datorită acestui fapt, viața ta sexuală va fi din ce în ce mai bună. Pentru a trata acest lucru, cei mai mulți bărbați găsi că de lucru rapid Kegels, mai degrabă decât lent deține locul de muncă cel mai bine. Rapid Kegels constau din contracții rapide și eliberarea, la rata de aproximativ un set pe secundă, pentru 10 repetiții.

Acest lucru va fi mai dificil dacă sunteți mai nou la exerciții Kegel, astfel încât începe cu lent deține și comunicate pentru a începe, pentru a vă familiariza cu acțiunea și mușchii implicați. Puteți face în cele din urmă un amestec de Kegels rapid și lent, care poate da muschii podelei pelvine mai multă rezistență și rezistență.

Kegel Exerciții pentru hemoroizi

Una dintre principalele cauze ale hemoroizilor este tulpina pe rectul inferior din cauza presiunii hiperactive în timpul mișcărilor intestinale.

Kegel Exercises For Hemorrhoids
Kegel Exerciții pentru hemoroizi
Ca orice mușchi, în cazul în care împins prea departe atunci când puterea și / sau dexteritate pur și simplu nu este acolo încă, sunteți susceptibile de a deteriora.
Consolidarea mușchilor care controlează rectul - care alcătuiesc o parte a podelei pelvine - va face trecerea mișcărilor intestinale mai ușor, și de a ajuta la prevenirea hemoroizilor de la formarea.
Cu toate acestea, Exerciții Kegel nu va face hemoroizi existente dispar. Acestea nu ar trebui să fie tratate ca hemoroizi opțiune de tratament. Pentru asta, vei avea nevoie de mai multă terapie intensivă. Ce kegels va face se referă strict ca o măsură preventivă.

Ținând Kegels dumneavoastră pentru aproximativ 10 secunde aici - sau, de lucru la 10 secunde ca un obiectiv - cu odihnă egală în între, vă va oferi ajutor.

Kegel Exerciții Program

Kegel exerciții pentru bărbați sunt mai sigure și mai puțin costisitoare, apoi pastile sau procedurile chirurgicale. Dar ar trebui să găsești un program care să funcționeze cu adevărat. Sunt unele lucruri pe care ar trebui să le ții minte.

Desigur, nu toate programele sunt foarte utile. Poți plăti bani și nu primești nimic. Și puteți găsi, de asemenea, programe gratuite pe care autorii insista asupra utilității lor.

de a alege Kegel Exerciții Program pentru barbati?

Toată lumea iubește oferte ieftine și chilipiruri, și atunci când acestea nu pot dobândi un anumit lucru la nici un cost, ei doresc să obțină o ofertă mai bună. Tehnicile de asistență medicală sunt aceleași și ați putea dori să caute low-cost și chiar complet gratuit programe. Cu toții dorim să avem o achiziție bună.
În cazul în care produsul poate afecta sănătatea dumneavoastră, atunci este foarte important să se uite mai atent la ceea ce aveți de gând să dobândească. De ce nu-ți riști sănătatea? Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le avem.
Un număr tot mai mare de organizații sunt crearea de soluții de sănătate care, teoretic, de ajutor pentru a îmbunătăți sănătatea fizică a persoanei, motivația, puterea, unitatea sexuală și chiar ajuta la marirea penisului! Fiecare companie va declara produsul lor este cu siguranță va funcționa bine. Dar de foarte multe ori visele și așteptările bărbaților sunt folosite doar de aceste companii pentru a face un profit pe ele.

Best Kegel Exercises Program
Cel mai bun Kegel Exerciții Program
În cazul în care într-adevăr nevoie pentru a îmbunătăți performanța sexuală, și sunteți pregătit să dedice efortul necesar și de timp, ignora toate că soluțiile de încercare gratuită, lucru de care aveți nevoie este un all-natural, fără risc și testate Kegel exerciții program pentru bărbați.

Cel mai bun Kegel Exerciții Program

de a alege cel mai bun program de exerciții Kegel pentru bărbați?

  • Primul lucru important în alegerea celor mai bune programe de exerciții Kegel este tipul de formare. Mai bine ai lua-o pe cea care e în video. Aceste programe vă oferă o oportunitate de a viziona modul în care exercițiile sunt efectuate și le puteți face cu ușurință dreapta. De regulă, programele de exerciții Kegel gratuite sunt disponibile numai în versiunea text.
  • Încercați să aflați ce rezultate va aduce exercitarea. Nu este nevoie să-și petreacă timpul pe practicarea în cazul în care nu pot fi obținute rezultate dovedite. Doar câteva programe de exerciții Kegel pot garanta succesul. Alege cele care sunt aprobate de unii experți medicali. Trebuie menționat faptul că programele gratuite de exerciții Kegel nu pot fi aprobate de experți medicali sau susținute de studii clinice.
  • Costul programului este important, de asemenea, și prețurile sunt atât de diferite încât este ușor să obțineți confuz. Și aici ar trebui să vă amintiți cele două puncte deja menționate. Nu contează cât de scăzut este prețul, programul fără cele două puncte de mai sus nu este unul bun.
  • Fiecare program trebuie să aducă efect. În cazul în care clienții sunt date banii înapoi garanție, atunci există mai multe oportunități pentru a obține ceea ce ai nevoie. Puteți obține asigurarea, de exemplu, că banii parțial vor fi returnate atunci când rezultatul promis nu este atins (inci suplimentare în termen de 2 luni, de exemplu). Nu este nevoie să plătească pentru ceva care nu oferă succesul tratamentului dumneavoastră.
  • În ciuda faptului că veți face exerciții de unul singur, un sistem de asistență pentru clienți este de dorit ca s-ar putea avea nevoie de ajutor sau întrebările dumneavoastră răspuns. Programele de exerciții Gratuite Kegel nu au suport profesional. Încercați să nu utilizați întrebări frecvente și forumuri de membru; acestea sunt de obicei supravegheate de persoane fără educație medicală, astfel încât acestea nu au nici o responsabilitate pentru sfaturile și răspunsurile lor.

Exerciții Kegel pentru bărbați. Rezumat.

Dacă doriți să faceți programul eficient, atunci ar trebui să răspundă la gama de cerințe. Atunci când nu există nici o componentă, atunci este mai greu pentru a atinge succesul.
În cazul în care un program pe care îl utilizați este sigur și dovedit de către experți, nu veți avea efecte secundare, dar numai rezultate reale. Deci, încercați și a obține toate informațiile despre programul pe care îl sunt capabili de a găsi.
Dacă doriți să aveți un program de încredere, atunci puteți citi un forum exerciții Kegel în cazul în care programul potrivit va fi sfătuit pentru tine. Programele sunt revizuite acolo de către clienți. Care dintre ele sunt cele mai recomandate? Luați în considerare aceste informații și faceți o alegere.

Găsiți cele mai bune exerciții Kegel în acest forum 


comments powered by Disqus