Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii  /  Pofta de mâncare și pierderea în greutate

Poftei de mâncare şi pierderea în greutate

Poftei de mâncare şi pierderea în greutate 

Poftei de mâncare şi pierderea în greutate

Pierderea poftei de mâncare şi greutatea împreună merg mână în mână. Tu nu poate gestiona pierdere în greutate fără a controla apetitul. Aici vom vorbi despre cum puteţi face doar asta. De asemenea, vom vorbi despre importanta dietei conţinut caloric scăzut.

Mulţi oameni de lectură acest lucru va simţi că pierderea în greutate nu este posibil şi chiar mai mult poate au dat deja. Nu cred că pentru o secundă că pierderea în greutate nu este posibil. Este şi ai luat-o în tine să piardă în greutate. Este doar o chestiune de a vă mănâncă dreptul de alimente şi obţinerea pofta de sub control.

Pofta si foamea

Hai sa vorbim despre diferenţa dintre pofta si foamea. Apetitul este dorinţa de alimente. Asta este exact ceea ce sună ca. Este corpul tau dorind să mănânce ceva. Acesta ar putea fi din plictiseala sau pur şi simplu un obicei în timp ce faci ceva de genul uitam la televizor. Foamea pe de altă parte, este o reacţie chimică la nivelul de insulină în sânge. Pur şi simplu pune, odată ce nivelul de insulină ajunge la un anumit punct, corpul tau spune că este timp pentru a mânca. O serie de reacţii chimice au loc şi să începeţi să vă simţiţi foame. Toată lumea ştie foamea extrem de senzaţie de nervozitate şi poate chiar un pic lumina condus. Acest lucru este rezultatul reacţiei chimice în corpul dumneavoastră datorită nivelului scăzut de insulină.

O dietă săracă în calorii este o necesitate pentru a pierde greutate. Este important ca mananci mai putine calorii decat consuma atunci când sunteţi supraponderali. Acest lucru este cum să piardă în greutate în timp. Corpul tau va arde grăsimea în loc de calorii din alimente. Să piardă în greutate ai întotdeauna să mănâncă mai puţine calorii, apoi utilizaţi. Acest lucru va duce la corpul tau folosind stocate sub formă de grăsime de calorii. Rezultatul este pantaloni şi alte haine, simt un pic umflat. Este ceva ce toată lumea care a suferit pierderea în greutate ştie toate prea bine.

Cum de a controla pofta de mancare?

Cum mananci mai putine calorii atunci când apetitul este de sub control? Aceasta este o întrebare o mulţime de oameni supraponderali sunt cer ei înşişi. Parte a soluţiei este de a învăţa cum de a controla apetitul. Ai să te reteach cum să mănânce. Acest lucru nu este la fel de nebun ca suna. Al tău nou stil de viaţă sănătos va necesita multe schimbari.

Dieta este doar una dintre ele şi există, probabil, unele exerciţiu în magazin pentru tine, de asemenea. Le-aţi luat pentru a arde calorii şi singura modalitate de a face acest lucru este exercitarea. Auto-control de învăţare este dificil, dar este o lecţie valoroasă care toată lumea are nevoie. Nu esti primul, şi tu cu siguranţă nu va fi ultima care se pierde atunci când văd un tort. Diferenţa este că, în curând veţi avea puterea de a spune nu la acest tort.

Cum de a controla pofta de învăţare ia timp. Cei mai mulţi oameni nevoie de un instrument pentru a le ajuta pe drum. Instrument care vine sub formă de suprima pofta de mancare. Se va da puterea de a afla cum de a controla apetitul. Este o practică de învăţat, şi acesta nu va veni la tine peste noapte.

De aceea, suprima pofta de mancare sunt o soluţie bună. Le vom da posibilitatea de a obţine o apuca pe pofta, care este primul pas pentru a controla. De acolo veţi putea să se confrunte cu pierdere în greutate goluri capul pe şi în cele din urmă să fie capabil să facă o schimbare pozitivă în viaţa ta.

Aflaţi cum pentru a controla pofta de mincare 


comments powered by Disqus