Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii  /  Ridicarea sânilor după pierderea în greutate

Piept de ridicare după pierderea în greutate: naturale de reconstrucție a sânilor

Piept de ridicare după pierderea în greutate: naturale de reconstrucție a sânilor O mulțime de femei încep să ia în considerare chirurgia de reconstrucție a sânilor ca o modalitate de a-și îmbunătăți sânii după o halloss majoră. Cu slăbire în jos sanii schimba același mod ca și alte părți ale corpului face, și acest fapt devine evident în special în haine care se potrivește nu destul de modul în care doriți.

Când femeile sunt tinere, sânii lor constau în principal din țesuturile glandulare (ferme), care sunt înlocuite cu țesuturile grase mai slabe cu vârsta. Acesta este un proces normal, și este, de asemenea, tipic în caz de halloss. Nu se referă doar la femei, ci și la bărbați.

Reconstrucția sânilor după WeightLoss

În cazul în care procesul de pierdere în greutate nu este treptată și pierderea în greutate rapid, pielea nu este atât de elastic. Prin urmare, sân este afectată de astfel de modificări. În acest sens, augmentarea sânilor este frecvent necesară după pierderea în greutate. În timpul acestei proceduri, pielea suplimentar este îndepărtat pentru a evita sagging. Această tehnică este destinată îmbunătățirii țesuturilor mamare și sfârcurile la un aspect mai atrăgător, mai tânăr și mai bine. Acesta poate ajuta, de asemenea, bustul să se simtă bine tonifiat, comparabil cu starea de pre-pierdere în greutate.
Ridicarea sânilor după pierderea în greutate se realizează cu considerație pentru dorințele și scopurile clientului. Acesta determină caracterul individual al operațiunii: cantitatea de piele care este necesar pentru a elimina și tipul de îndepărtare sunt decise individual.
În cele mai multe cazuri, pacienții au nevoie de unele îndepărtarea pielii în jurul sfarcurile și piept de ridicare. În unele cazuri, invaziile minime vor fi suficiente. Aceasta înseamnă că operațiunea va fi redusă la cicatricea din jurul areola.

Dar nu este de obicei pentru majoritatea pacienților ale căror probleme sunt conectate la pierderea în greutate. Ei suferă de o cantitate mare de piele saggy și, în astfel de cazuri, operațiunea este destul de dureros. Cu toate acestea, pacientul este capabil să lucreze în șapte până la zece zile în medie și poate reveni la activitățile lor regulate în trei săptămâni.

Sân sagging

Saggy Breast
Saggy piept
Nu numai pielea sânilor este afectată negativ de pierderea în greutate majoră. De fapt, chiar și țesutul mamar se schimbă din plin și devine flaccid. În procesul de chirurgie de reconstrucție a sânilor, sânii restabili volumul lor original, cu ajutorul implanturilor de augmentare a sânilor.

În momentul în care corpul experiențele o scădere masivă în greutate burtă, desigur, este aplatiza, dar sân, de asemenea, devine forma linguşirea care nu este atractiv să se uite la. Este foarte comun pentru orice femei de a avea sân sagging după pierderea în greutate ca compoziția sânilor include glandulare și țesuturi grase.
La pierderea în greutate, cantitatea de țesuturi grase se reduce care cauzează sagging a sânului.
Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care femeile după pierderea în greutate găsi sanii lor într-o dimensiune mai mică decât ceea ce au folosit pentru a fi. Unele femei, cu toate acestea, nu pot experimenta sanii saggy sau reducerea dimensiunii sânului pentru problema de fapt că sânii lor au mai mult de țesuturi glandulare, mai degrabă decât țesuturile grase. Este dificil de a spune cine va experimenta o schimbare drastică în forma și dimensiunea de sân înainte de pierderea în greutate.

Cine are nevoie de sân Lift după pierderea în greutate?

Orice femeie cu sân sagging are nevoie pentru a merge pentru un lifting mamar după pierderea în greutate. Iată câteva dintre simptomele de sani care au nevoie de ridicare a sânilor:

 • Sfârcurile îndreptate spre jos.
 • Sâni cu sfârcuri/areola situate sub creaza sânilor.
Înainte de a opta pentru tratamentul de ridicare a sânilor, trebuie să știți că ascensorul mamar nu schimbă dimensiunea sânului. Tratamentul este cel mai benefic pentru cei care nu sunt mulțumiți cu forma de sanii lor , mai degrabă decât dimensiunea.

Când să meargă pentru sân Lift Chirurgie?

Pierderea în greutate ar putea fi motivul major pentru sagging a sânilor. Tratamentul pentru modelarea sânilor, cu toate acestea, solicită o anumită considerație, ar fi:

 • Greutate stabilă: femeie a cărei Dimensiune sanii creste/scade cu creșterea în greutate/pierdere ar trebui să aibă o greutate stabilă înainte de a lua până chirurgie ridicare sân. Dimensiunea sânului va continua să ridice/picătură cu greutatea corporală până la greutatea stabilă atinsă.
 • Atingerea obiectivului greutate: oricine pe un regim de a pierde în greutate ar fi stabilit un obiectiv pentru același lucru. Operația de ridicare a sânilor trebuie să fie aleasă numai atunci când se atinge greutatea optimă. Este foarte recomandabil să așteptați timp până când greutatea optimă este atinsă înainte de a merge pentru o intervenție chirurgicală de reconstrucție bust.
 • Sarcina: femeile de planificare sarcina ar trebui să aștepte până când au terminat poartă copii. Dimensiunea sânului se poate schimba drastic în timpul sarcinii; prin urmare, unul ar trebui să aștepte pentru o anumită perioadă de timp înainte de a merge pentru o operatie la sân. O intervenție chirurgicală de ridicare a sânilor ar putea provoca dificultăți în timpul alăptării, prin urmare, unul ar trebui să aștepte cel puțin 6 luni după ce a dat naștere la copil.
Orice femeie care a atins o Greutate stabilă și nu este gravidă sau a dat naștere copilului poate merge implanturi mamare sau mastopexy, chirurgie lifting mamar.

Implanturi de reconstrucție a sânilor

Breast Reconstruction Implants
Implanturi de reconstrucție a sânilor
Operația de reconstrucție a sânilor poate fi efectuată în moduri diferite. Se face printr-una din mai multe tăieturi mici făcute de-a lungul piept ori în Underarm sau în jurul areola. Există două locuri comune pentru implanturi: sub țesutul mamar și sub mușchiul mamar.
Multe femei cred că, dacă implantul este plasat sub mușchiul mamar, pieptul Arată mult mai natural și atractiv.
Chirurgie de reconstrucție a sânilor, de obicei, durează una-două ore pentru a finaliza. În cele mai multe cazuri, chirurgia se face prin acordarea anesteziei generale a pacientului. De asemenea, pacientul primește îngrijiri postoperatorii la domiciliu și nu este nevoie să păstrați pacientul în spital pentru zile. Medicamente orale ameliorează dureri post-chirurgicale, și unul va fi capabil să mă întorc la locul de muncă în aproximativ o săptămână sau cam asa ceva.

Experții medicali și societatea nu au plăcut niciodată implanturile mamare în mare măsură. În unele cazuri, acest lucru este, de asemenea, dreptul ca exista riscuri asociate cu astfel de interventii chirurgicale. Umplerea cu silicon a implanturilor de reconstrucție a sânilor este, de obicei, lucrul care cauzează displazii principale, iar recent implanturile cu sâni au început să fie umplute cu soluție salină.

Riscurile de intervenții chirurgicale de reconstrucție a sânilor

Iată câteva dintre riscurile implicate în implanturile de reconstrucție a sânilor:

 • Există un risc de asimetrie la sâni. În unele cazuri, dimensiunea/aspectul sânilor nu se potrivesc după implant.
 • Durere și sensibilitate la sân după operație.
 • După operație, implantul se poate rupe sau deflație.
 • Vindecarea lentă a inciziilor.
 • Risc sporit de chirurgie a sânilor repetate în viitor pentru a elimina implantul.
 • Senzație de sân redusă.
 • Risc crescut de infecție la sân.
 • Sângerare la sân.
 • După chirurgie efect de anestezie.
 • Cancer mamar.
Oricare dintre complicațiile de mai sus poate necesita intervenții chirurgicale suplimentare.

Oricine este interesat în optează pentru chirurgia mamară ar trebui să consulte chirurgul cosmetic pentru a obține informații cu privire la procedura, factorii de risc, și de îngrijire post-chirurgie. O mai bună înțelegere a intervenției chirurgicale poate pregăti pacientul pentru orice probleme viitoare legate de implantul mamar.

Proceduri implicate în reconstrucția sânilor

Breast Reconstruction Surgery
Chirurgie de reconstrucție a sânilor
Piept de ridicare după pierderea în greutate implică diferite tehnici care sunt după urmează:

 • Perforator epigastric inferior adânc (DIEP): este forma avansată a chirurgiei mamare. În chirurgie, un chirurg îndepărtează excesul de piele și grăsimi din zona abdominală, fără a slăbi rezistența musculară a pacientului. Excesul de piele este apoi utilizat în procedura de modelare a sânilor.
 • Perforator superior al arterei gluteal (SGAP): în această procedură excesul de piele este îndepărtat din fesul pacientului pentru a fi utilizat mai târziu în procedura de reconstrucție a sânilor.
 • Fraxinus artera perforator (PAP): în această procedură, excesul de piele este îndepărtat din coapsa superioară posterioară dintr-o zonă situată sub fesă.
 • Transversal Upper gracilis (Tug): în această procedură, excesul de piele este îndepărtat din coapsa interioară a pacientului. Excesul de piele este utilizat mai târziu în procedura de modelare a sânilor.
 • Latissimus dorsi myocutanat (lat Flap): în această procedură, piele, grăsime, și musculare de la partea superioară și de mijloc sunt rotite la sân zona. Pe termen lung, chirurgia poate scădea puterea musculară ceea ce face dificil pentru o să urce și să înoate.
 • Transversal rectus miocutanat: în procedura, muschii prim rectus femeii sunt îndepărtate pentru a remodela sân. Tehnica poate crește riscul formării herniei. Procedura nu mai este o metodă preferată de ridicare a sânilor.
 • Grăsime altoire: în procedura, Liposuctia abdomenului, coapse, spate, brațe și fesă sunt efectuate pentru îndepărtarea grăsimilor din aceste zone. Grăsimea este apoi pregătit pentru a fi injectat în sân pentru a spori recursul și forma până la sân.

Ce să se aștepte de la chirurgie de reconstrucție a sânilor?

Chirurgia de reconstrucție a sânilor poate aborda sân sagging după pierderea în greutate, precum și de a îmbunătăți aspectul complet al pacientului. Chirurgia mamară poate funcționa bine prin:

 • Îmbunătățirea aspectul general al sânului.
 • Îmbunătățirea simetriei sânilor în cazul în care acestea sunt inegale.
 • Stimularea stima de sine și aspectul general al corpului.
 • Consolidarea personalitatea generală a pacientului.

Reconstrucția naturală a sânilor

Puteți găsi consiliere cu privire la reconstrucția sânilor naturale în diverse forumuri de halloss. Sugestiile pe care le puteți găsi acolo sunt de obicei naturale și în condiții de siguranță. Unul dintre ei va lucra cu siguranta pentru tine, si vei fi fericit cu forma îmbunătățită a sânului.

Natural Breast Reconstruction
Reconstrucția naturală a sânilor
Există subiecte speciale pe forumuri weightloss. Acolo puteți găsi recomandări pentru a alege reconstrucția naturală a sânilor. Unele dintre femei au încercat geluri naturale și creme și împărtășesc experiența cu alții. Cu ajutorul căilor de atac dreapta veți putea să se întoarcă fermitatea de sân. Vor arăta tot mai tineri.
Rezultat mare poate fi realizabil chiar și fără implanturi mamare și riscul asociat cu ei. În consecință, nu veți suferi de efecte secundare, dacă alegeți piept de ridicare naturale.

Beneficiile de a merge cu opțiuni naturale

Reconstrucția naturală a sânilor este o procedură simplă în comparație cu chirurgia bazată pe implant. Acesta poate fi efectuată de către oricine, fără ani de experiență ca această metodă implică pur și simplu folosind produse naturale pe bază de plante pentru a îmbunătăți aspectul țesuturilor mamare. Avantajele de ridicare naturale de sân sunt cu siguranta clar. Unele dintre majore o dată sunt enumerate după urmează:

 • Look natural: sanii care au suferit prin ridicare naturale de sân arata natural, comparativ cu implanturile. Piept de ridicare naturale implică creme pe bază de plante și geluri care dau sanii aspectul natural după procedura. Procedura este cel mai potrivit pentru femeile care nu doresc să dezvăluie despre obținerea unui sân augmentare sau de reducere a sânilor chirurgie. În anumite cazuri, ridicarea naturală a sânilor îmbunătățește recursul sânilor mai ales atunci când se utilizează tehnica de creștere a sfârcurilor.
 • Fără intervenții chirurgicale repetate: spre deosebire de chirurgia implantului, procedura naturală de ridicare a sânilor nu necesită operații repetate sau orice alt risc. Pacienții care au trecut prin procedura de implant sunt sfătuiți să-și înlocuiască implanturile după fiecare 12 ani. Chirurgia repetată este importantă pentru siguranța pacientului, deoarece implanturile sunt adesea expuse riscului de răpire și daune. Ascensorul natural al sânilor durează o viață întreagă.
 • Natural feel și simetrie: natural piept de ridicare procedura implică un proces natural de creștere a sânilor , care duce la o formă naturală, dimensiune, și simt.

Alegerea între implantul și procedura naturală de ridicare a sânilor

Avantajele abordării naturale sunt cu siguranță clare în comparație cu chirurgia bazată pe implant.
Totuși, unul ar trebui să consulte chirurgul profesionist să știe ce tip de procedură de ridicare a sânilor este cea mai potrivită pentru pacient.
Există o serie de factori care un chirurg poate lua în considerare înainte de a alege operația. De exemplu, chirurgul poate examina tesuturile mamare pentru a evalua dacă pacientul poate fi tratată cu formarea de sân chirurgicale sau nu.

Istoricul de sănătate al pacientului și preferințele personale sunt unele dintre factorii suplimentari care pot fi luate în considerare înainte de a merge pentru chirurgie. Consultarea cu chirurgul este cea mai bună modalitate de a ști care ar trebui urmată procedura de modelare a sânilor.

Concluzie

Pentru femei, sânii joacă un rol crucial în aspectul lor. Un sân saggy după pierderea rapidă în greutate Arată neatractive și poate face o femeie pierde încrederea în timp ce la o dată sau de a fi într-o parte. Piept de ridicare după pierderea în greutate poate ajuta la îmbunătățirea aspectului de sân într-un mod natural!

Aflați să ridicați sân sagging 


comments powered by Disqus