Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii  /  Ridicare sani după Weightloss

Reconstrucţia de sân după Weightloss

Reconstrucţia de sân după Weightloss O mulţime de femei începe în vedere reconstructia sanului ca o modalitate de a îmbunătăţi sanii lor după un weightloss majore. Cu slăbire jos sânii schimba acelaşi mod ca alte părţi ale corpului, şi acest fapt devine evident mai ales în haine care se potriveşte nu destul de modul în care doriţi să. Atunci când femeile sunt tineri, sanii lor constau în principal de problemele glandulare (firmă), care sunt înlocuite de perdant ţesuturile grase cu vârsta. Acesta este un proces normal, şi este, de asemenea, tipic în cazul weightloss. Aceasta se referă nu numai femeile, dar barbatii, de asemenea.

Reconstrucţia de sân după WeightLoss

Când procesul de weightloss nu este treptată şi merge repede, pielea nu este atât de elastică. Prin urmare, pieptul este afectată la astfel de modificări. În acest sens reconstrucţia de sân este adesea necesar dupa weightloss. În timpul acestei proceduri suplimentare piele este eliminat pentru a evita sagging. Aceasta tehnica este vizează îmbunătăţirea piept de ţesuturi şi racorduri la o privire mai atrăgătoare, mai tineri şi mai bine. De asemenea, poate ajuta bustul sa se simta bine tonifiat, comparabile cu condiţie pre-weightloss.

Operaţiunea de reconstrucţia de sân este efectuată cu contravaloarea dorinţele clientului şi scopuri. Determină caracterul individual al operațiunii: suma de piele care este necesar pentru a elimina şi tipul de eliminare sunt decis individual. În majoritatea cazurilor pacientii nevoie unele îndepărtarea pielii din jurul mameloanelor şi ridicarea sanilor. În unele cazuri invaziile minimă va fi de ajuns. Aceasta înseamnă că operaţiunea va fi redusă la cicatrice in jurul areolei. Dar nu este obişnuit pentru majoritatea pacienţilor ale căror probleme sunt legate de pierderea în greutate. Ei suferă de volumul mare de saggy pielea. În majoritatea cazurilor, operaţiunea este destul de dureros. Un pacient este capabil de a lucra într-o şapte la zece zile în medie şi poate reveni la activităţile lor obişnuite în trei săptămâni.

Nu este doar piele sani, care este afectată negativ de weightloss majore. De fapt, chiar tesutului mamar în sine schimbă din plin si supla în vrac şi flască. În procesul de reconstrucţie sanului sanii restabili volumul lor original cu ajutorul implanturilor mamare reconstrucţie.

Implanturile de reconstrucţie mamare

Operaţiunea de reconstrucţie mamar poate fi efectuată în moduri diferite. Aceasta se face prin una dintre mai multe taieturi mic făcute de-a lungul ori sân, subrat sau in jurul areolei. Există două locuri comune pentru implanturi: sub tesutului mamar şi sub piept musculare. Multe femei cred că în cazul în care implantul este plasat sub piept musculare, pieptul pare mult mai naturală şi mai atractiv. Reconstructia sanului, de obicei, ia una la două ore pentru a finaliza. În majoritatea cazurilor operatia se face sub anestezie generala. Veţi obţine postoperatorie de îngrijire la domiciliu; nu este nevoie pentru a vă menţine în spital. Medicamente pe cale orală va scuti durere post-operatorie, şi vă va fi capabil să mă întorc la muncă în aproximativ o săptămână sau cam asa ceva.

Experţi în medicină şi societatea au mai plăcut reconstrucţia de sân implanturi mult. Şi în unele cazuri au dreptate, pentru că există unele riscuri cauzate de acestea. Depunerea silicon implanturi mamare reconstrucţia este, de obicei lucru care cauzează displace principale şi implanturile de sani au început recent să fie umplut cu soluţie salină.

Reconstructia sanilor

Puteţi găsi sfaturi pe reconstrucţia de sân naturale în diverse forumuri de weightloss. Sugestii puteţi găsi acolo sunt de obicei natural şi în condiţii de siguranţă. Cu siguranta una dintre ele va lucra pentru tine, şi va fi fericit cu forma imbunatatita de piept. Există speciale ramuri topic pe forum weightloss. Acolo puteţi găsi recomandări pentru a alege reconstrucţia de sân naturale. Unele dintre femei incercat naturale geluri si creme şi împărtăşi experienţa cu alţii. Cu asistenţă de atac dreapta vei putea reveni fermitate a sanilor. Se va uita complet şi mai tineri. Astfel de rezultat poate fi realizabil chiar fără implante de reconstrucţie sân şi riscurilor asociate cu acesta. Prin urmare, nu vei suferi de efecte secundare.

Găsi reconstructia sanilor 


comments powered by Disqus