Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii  /  Tratamentul disfuncției sexuale feminine

Tratamentul disfuncției sexuale feminine. Cum de a crește excitare sexuală feminină?

Tratamentul disfuncției sexuale feminine. Cum de a crește excitare sexuală feminină? 

Sănătatea sexuală feminină și tulburări

De-a lungul deceniilor, medicii nu au fost preocupați de sănătatea sexuală a femeilor și de problemele sistemului reproductiv , cum ar fi tulburările de excitare sexuală feminină. Cu toate acestea, în ultimii ani, numărul cazurilor confirmate de femei care suferă de aceste tulburări a crescut.

Motivul din spatele acestui lucru nu include schimbări în sănătatea sexuală feminină, dar mai mult are de a face cu faptul că medicii și experții în sănătate sexuală sunt mai conștienți de importanța disfuncțiilor sexuale feminine.
Tulburările de excitare sexuală feminină, adesea descrise ca disfuncții sexuale feminine, sunt acum recunoscute ca o problemă gravă de sănătate. Se estimează că mai mult de una din cinci femei suferă de această tulburare.

Female sexual arousal disorders
Tulburări de excitare sexuală feminină
Tulburarea se caracterizează printr-o incapacitate de a fi activ sexual cu orice partener, indiferent de vârstă, și este asociată cu o varietate de simptome și cauze.

Unul dintre cele mai frecvente simptome ale disfuncției sexuale feminine este incapacitatea de a fi excitat sexual. Acest lucru duce adesea la o mare varietate de probleme cum ar fi apetitul sexual scăzut, uscăciunea vaginală, infertilitatea feminină, probleme psihologice, lipsa încrederii în sine etc.

Low Sex Drive

Problemele cu apetitul sexual scăzut, pierderea elasticității și a strângerii, uscăciunea vaginală și scăderea senzației sexuale pot avea o mulțime de motive de la menopauză sau nașterea copilului până la medicamente pentru sinusuri.

Apetitul sexual scăzut poate fi un efect secundar comun al menopauzei, deoarece în acest moment organismul se confruntă cu schimbări hormonale grave. Lipsa de estrogen în timpul pre-menopauzei și menopauzei are un efect deosebit de negativ asupra apetitului sexual al unei femei și a scăzut semnificativ capacitatea organismului de a produce lubrifiere. Uscăciunea vaginală este foarte inconfortabilă. Poate provoca durere și disconfort în timpul sexului, făcându-l mult mai puțin plăcut.
Din păcate, nu puteți scăpa de menopauză și de alte lucruri, dar puteți evita simptomele inconfortabile la care duc. Beneficiile tratamentului natural al disfuncției sexuale feminine includ remedierea tuturor simptomelor enumerate mai sus, astfel încât să nu suferiți în timpul sexului, ci să vă bucurați de ea.

Low Sex Drive
Low Sex Drive
Mai mult decât atât, ar trebui să faci tot posibilul pentru a nu lăsa unele evenimente de viață (naștere, menopauză și lucruri de genul acesta) să-ți înrăutățească relația sexuală. După cum vedeți, tratamentul natural al disfuncției sexuale feminine este o modalitate eficientă de tratament instantaneu și complet al tuturor simptomelor și aceste produse sunt, de asemenea, sigure și ieftine.

Cauzele disfuncției sexuale feminine

Multe femei se confruntă cu o lipsă de excitare sexuală. Acest lucru poate fi problematic, deoarece dacă o femeie nu poate ajunge la apogeul ei sexual ea nu va fi capabil de a avea nici o placere in timpul sexului. În cazul în care ea este scăzut în excitare, ea se va simți, probabil, foarte scăzut în dorința sexuală și satisfacție, de asemenea. Există mai mulți factori care pot provoca această stare.

Causes of Female Sexual Dysfunction
Cauzele disfuncției sexuale feminine
Dacă vă confruntați cu orice fel de tulburare de excitare sexuală, ar trebui să aruncați o privire în primul rând asupra vieții voastre, a partenerului și a vieții sexuale în general. Ce s-a întâmplat cu tine în ultima vreme care ar fi putut provoca lipsa de excitare?

Este posibil ca o schimbare a stării tale de spirit, a partenerului sau a situației tale de viață să fi provocat această schimbare. De asemenea, este important să aruncați o privire asupra sănătății generale , deoarece dacă aveți o boală cronică, aceasta ar putea avea, de asemenea, o influență.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare gândurile, viața sexuală și starea voastră de spirit actuală. Relația pe care o ai acum cu partenerul tău este suficient de împlinită pentru a te menține excitată? Dacă nu-ți mai găsești partenerul atractiv, nici tu nu mai ești atras de el? Acest lucru te face mai puțin excitat sexual? S-ar putea să merite să discutați aceste probleme cu partenerul dvs.
Alternativ, este posibil să apară disfuncții sexuale feminine din cauza unui medicament pe care l-ați folosit. Acest lucru poate fi, de asemenea, cazul în cazul în care sunteți un fumător grele, dependent de alcool, esti obosit, sau a subliniat.

Cum de a crește excitare sexuală feminină?

Următoarea întrebare este de a afla cum să crească excitarea sexuală feminină și de a găsi un tratament adecvat al disfuncției sexuale feminine.

Creșterea excitației feminine: modificări ale stilului de viață

Dacă aveți dificultăți în a ajunge la excitare feminină, există câteva lucruri de bază pe care le puteți încerca. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți verifici viața sexuală. Ai făcut sex recent? Ești într-o relație devotată? Treci printr-o perioadă grea? Este posibil să vă simțiți foarte neatractiv din punct de vedere sexual și, prin urmare, să vă pierdeți dorința de sex. Cel mai bun sfat pentru tine este să vorbești despre asta și să cauți ajutor dacă te simți așa.

Următorul pas ar fi să vă verificați corpul. Cum te simți în vagin, clitorisul tău? Te simti relaxata, observi vreo tensiune in muschii planseului pelvin? Dacă vă simțiți obosit și tensionat sau dacă simțiți că nu simțiți excitare sexuală, puteți avea grijă de voi înșivă în mai multe moduri.
Când te simți obosit sau stresat, te odihnești? Dacă vă aflați în mijlocul unui loc de muncă sau al unui proiect, mergeți acasă mai devreme, astfel încât să aveți mai mult timp să vă odihniți. Evita cofeina in primele 2 ore dupa ce te trezesti dimineata. Acest lucru este atunci când creierul tău este la cele mai bune sale. Faceți o baie relaxantă și faceți câteva exerciții de respirație profundă pentru a vă simți relaxați.

Increasing female arousal: lifestyle changes
Creșterea excitației feminine: modificări ale stilului de viață
Intr-o situatie in care te simti tensionata si nu ai excitare sexuala incearca sa te relaxezi si sa incerci sa te gandesti la lucrurile bune din viata ta. Fă-ți mintea relaxată și odihnește-te o vreme. Du-te pentru o plimbare sau la plajă și să ia unele respirații adânci în natură. Încearcă să-ți oferi ceva timp și spațiu în care să te poți relaxa.

Încearcă să-ți păstrezi calmul.
Concentreaza-te pe faptul ca trebuie sa ai grija de tine acum si sa nu te stresezi cu privire la viitor. Dacă te simți bine, vei deveni mai bună și viața ta sexuală va începe să se simtă și ea mai bine. Dacă trebuie să lucrați, luați câteva note. La urma urmei, vrei să muncești și să trăiești o viață bună. La urma urmei, asta este ceea ce face diferența.

Creșterea excitare feminină: medicamente

Dacă sunteți o femeie care are o boală cronică, cum ar fi hipertensiunea arterială , diabetul, bolile de inimă sau unele probleme mentale, cum ar fi anxietatea sau depresia, aveți un risc mai mare de disfuncții sexuale feminine. Ar trebui să încercați să discutați despre acest lucru cu medicul dumneavoastră și să vedeți dacă există ceva ce puteți face despre asta. De asemenea, puteți lua legătura cu medicul generalist dacă vă confruntați cu o lipsă de excitare sexuală.
Există unele medicamente care pot provoca tulburări de excitare sexuală. Progesteronul este unul dintre acestea și afectează răspunsul organismului la stimulii sexuali.
Hormonii tăi nu numai că îți vor menține viața sexuală într-o stare de echilibru, dar te vor ajuta și la îmbunătățirea stării tale de spirit. Dacă luați terapie hormonală pentru menopauză, vă poate crește excitarea sexuală.

Increasing female arousal: medications
Creșterea excitare feminină: medicamente
Următorul pas ar fi să aruncăm o privire la medicamente și să găsim un tratament natural al disfuncției sexuale feminine. Știm cu toții că unele medicamente pot crește excitarea sexuală. Dacă sunteți o femeie și de a folosi medicamente pentru menopauza ar trebui să ia în considerare faptul că aceasta poate crește excitare sexuală și dorința.

Tratamentul disfuncției sexuale feminine

Nimeni nu se va îndoi că tratamentul disfuncției sexuale feminine ajută cu adevărat. Avantajele sunt evidente. În primul rând, îți oferă ocazia să simți ceea ce ai avut cândva, precum și să-ți conduci relația la un nou nivel, deoarece experiența ta sexuală va fi mai interesantă ca niciodată. Cu toate acestea, este necesar să înțelegem mai întâi de ce femeile apelează la ele.

Există multe tulburări sexuale, atât psihologice, cât și fizice, inclusiv dureri în timpul actului sexual, libido scăzut de sex feminin sau senzații în timpul sexului, disconfort vaginal, inclusiv mirosuri ciudate, iritații și uscăciune.

Am enumerat doar câteva dintre problemele care obligă doamnele să trateze disfuncțiile sexuale feminine. Cu toate acestea, toate acestea vă pot opri de a face dragoste complet, dacă nu sunt tratate și impactul stima de sine si relatia romantica cu iubitul tau. Pastilele vă pot ajuta să faceți față tuturor acestor probleme și chiar mai mult.
Ce alte opțiuni legate de îmbunătățirea libidoului au femeile? Ei optează uneori pentru o intervenție chirurgicală , dar este posibil să nu aducă îmbunătățirea pe care o femeie o caută, este dureroasă și necesită un timp lung de recuperare. Tratamentele disfuncției sexuale feminine sunt sigure, iar îmbunătățirile pot fi văzute în cel mai scurt timp.

În ciuda faptului că intervenția chirurgicală a devenit foarte populară deoarece femeile doresc să-și restabilească vaginele după nașteri multiple sau din alte motive și să-și îmbunătățească viața sexuală, ele sunt foarte precaute, deoarece intervenția chirurgicală nu este la fel de sigură ca tratamentul natural și nu oferă toate beneficiile posibile cu pastilele.

Cele mai bune pastile de îmbunătățire sexuală feminină

Unele pastile pe bază de plante , de asemenea, ferm și strângeți până zona vaginală, astfel încât se simte și arată mult mai bine, dar în plus, ele cresc circulația sângelui, care duce la o creștere a satisfacției sexuale și induce capacitatea naturală a sistemului de a crea lubrifiere proprii. Tratamentul naturist al disfuncției sexuale feminine include antioxidanți care vizează îmbunătățirea sănătății vaginale.

Female Sexual Enhancement Pills
Pastile de îmbunătățire sexuală feminină
În plus față de pastile, există, de asemenea, creme de îmbunătățire sexuală care prezintă proprietăți antifungice și sunt folosite ca remediu antibacterian. In acest fel poti uita de infectiile vaginale in cazul in care ai vreunul. Mirosul vaginal neplăcut va dispărea, de asemenea.
Toate aceste avantaje pe care le are tratamentul naturist al disfunctiilor sexuale feminine ar trebui sa fie legate de toate beneficiile emotionale pe care ti le ofera si ele. În așa fel îți îmbunătățești sexul și bunăstarea.

Găsiți cel mai bun tratament al disfuncției sexuale feminine 


comments powered by Disqus