Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Creșteți materialul seminal fără medicamente

Creşte producţia de material seminal fără medicamente

Creşte producţia de material seminal fără medicamente Cum de a creşte producţia de material seminal fără medicament? O mare parte din aceste medicamente sunt pe bază de plante, dar care conțin ingrediente potenţial periculoase ca Yohimbe de exemplu (scoarţă de copac Yohimbe africane). De asemenea, sunt prea scumpe, în cazul în care doriţi să le utilizaţi în mod regulat. Deci, acesta va fi mai bine pentru a găsi o altă modalitate eficientă de a creşte producţia de material seminal.

Cum de a creşte producţia de material seminal fără medicamente?

Alimente pe bază de plante si suplimente cum ar fi seminţe de dovleac şi saw palmetto vă pot ajuta să susţină sănătatea dumneavoastră de fertilitate si de prostata, iar zincul poate îmbunătăţi calitatea şi cantitatea de sperma. Cu toate acestea, nu aveţi nevoie de comprimate costisitoare pentru a creşte producţia de material seminal!

Este posibil să crească spermei fără medicament? Dacă faci câteva exerciţii în mod regulat, este foarte posibil.
Exemplu de o astfel de tehnica este PC (pubococcigian musculare) exerciţii (cunoscut şi sub numele "Kegels").
Ele pot fi utile în cazul în care un om vrea să crească producţia de material seminal. Aceste exerciţii de material seminal sunt raportate pentru a creşte fertiliy de sex masculin şi de a spori chiar orgasme de sex masculin!

Producţia de material seminal scăzut

Mulţi oameni cred că producţia de material seminal scăzut nu este tratabila. Cu toate acestea, acest lucru nu este real la toate ca producţia de material seminal scăzut uneori pot fi tratate cu medicamente prescrise, dieta sanatoasa si stilul nostru de viaţă în schimbare.

Low Semen Production is Treatable with Simple Lifestyle Changes
Producţia de material seminal low este tratabilă cu modificări de stil de viaţă simplu
Există câteva modificări de stil de viaţă simplu, care vă va ajuta să crească rapid producţia de material seminal:

 • Fiind activi fizic şi îşi exercită în mod regulat este un mare pas spre îmbunătăţirea toate aspectele legate de viata sexuala.
 • O dietă sănătoasă în principal format din fructe şi legume, precum şi de băut multă apă poate ajuta prea.
 • Produse lactate sunt cunoscute pentru a ajuta barbatii produc mai mult de material seminal.
 • Ştiind că aproximativ 95 % din volumul de material seminal aparţine de apă, veţi înţelege clar că lipsa de apă din corpul tau va reduce vizibil productiei de spermatozoizi.
 • Frecvenţa de ejaculari dumneavoastră poate determina volumul de material seminal care le produc. Acesta este un alt factor important. Dacă aveţi relaţii sexuale 2 - 3 ori pe zi, cantitatea de sperma va fi mult mai puţin decât ea este atunci când ai orgasm doar o zi.
 • Dar nu experienţă continenţa sexuală mai mult de 3 zile. Nu va ajuta la creşterea volumului de material seminal dumneavoastră; Acest fapt este doar o prejudecată. Abstinenta alături cu borduri tehnici pot lucra bine şi veţi avea bun material seminal ejacularea.

Cum de a îmbunătăţi fertilitatea masculină şi de a creşte producţia de material seminal?

Noi toţi suntem familiarizaţi cu faptul că este din cauza fertilitatea unui om , că el este capabil de a reproduce în mod natural. Există rapoarteproducţia de material seminal scăzut , care este în prezent o problemă tot mai mare, afecteaza aproximativ unul din fiecare şase cupluri. Studiile au descoperit, de asemenea, că una din fiecare trei cazuri de infertilitate este din cauza probleme de fertilitate scăzută cauzată de producţia de material seminal scăzut în partenerul de sex masculin.

How to Improve Male Fertility and Increase Semen Production
Aflaţi cum pentru a îmbunătăţi fertilitatea masculină şi de a creşte producţia de material seminal
Iată câteva dintre modalităţile de a ajuta oameni îmbunătăţi fertilitatea şi de a creşte producţia de material seminal:

 • Exercitarea în mod regulat - există studii care arată că exercită nu numai ridică nivelul de testosteron în male, dar, de asemenea, îmbunătăţi încrederea lor, precum şi performanţa fizică. Unele de cercetare, de asemenea, arată că aceşti oameni tind să aibă o calitate mai bună a materialului seminal şi niveluri mai ridicate de testosteron, care îşi exercită în mod regulat în comparaţie cu cei care rămâne inactiv. Este întotdeauna recomandat să exercite regulat, deoarece păstrează organismul se potrivesc şi de a ajuta în îmbunătăţirea calităţii spermei.

  Cu toate acestea, ar trebui să evite prea mult exerciţiu potenţial ar putea reduce nivelul de testosteron şi au efect invers.
  Cei care doresc pentru a îmbunătăţi fertilitatea lor, fără a face exerciţiu regulat ar trebui să se concentreze pe şedere activi fizic de a face exerciţii moderate pentru a creşte calitatea spermei si cantitatea.
 • Minimizarea stresului prin păstrarea-te relaxat - Stresul negativ ar putea afecta nivelul de fertilitate şi reduce satisfactia sexuala. Stresul prelungit ridică adesea hormon cortizol, care în continuare efecte negativ nivelul de testosteron în sex masculin. Nivelul de testosteron la om tinde să scadă brusc atunci când cortizol merge în sus. Prin urmare, este necesar să se facă anumite tehnici de relaxare pentru a mai jos nivelul de stres şi de a păstra totul sub control.
  Unul se pot concentra pe activităţile de management de stres , cum ar fi meditaţia, mersul pe jos în parc, petrece timp cu prietenii sau membrii familiei, exercitarea etc
 • Încercaţi Puncturevine - Puncturevine este o planta medicale, care este, de asemenea, cunoscut ca Tribulus Terrestris. Acesta este utilizat frecvent pentru a spori fertilitatea la bărbaţi. Medicii recomanda ca, pentru a îmbunătăţi libidoul si functia erectila, luând de 6 grame de Tribulus rădăcină pe zi pentru durata de timp de 2-3 luni este foarte benefic. Studiile arată, de asemenea, că Puncturevine nu se ridica nivelul de testosteron, dar se pot intensifica uneori cresterea libidoului-promovarea celule.
 • Consuma mai mult de vitamina D - conform studiilor medicale, vitamina D este cel mai bun nutrient care ajută la creşterea nivelului de testosteron şi îmbunătăţirea fertilităţii masculine. Cei care au o deficienta de vitamina D tind să aibă un nivel mai redus de testosteron. În cazul în care faptele sunt pentru a fi crezut, se presupune că luând 3.000 UI de vitamina D3 zilnic pentru durata de timp de 10-12 luni pot creşte nivelul de testosteron la barbati de 25 %.
 • Obţine suficient de vitamina C - spre deosebire de vitamina D, care ajută la creşterea nivelului de testosteron la barbati, vitamina C ar trebui să fie consumate ca semnificativ imbunatateste motilitatea spermei şi sperma conta. Consumul regulat de vitamina C, de asemenea, ajută la reducerea creşterii celulelor spermatice deformate care afectează fertilitatea masculină. Este, de asemenea, a constatat că stresul oxidativ şi specii reactive de oxigen (ROS) la atingerea unui nivel dăunătoare în organism poate duce la infertilitate la bărbaţi.

  , Prin urmare, pentru a ţine lucrurile sub control, aport adecvat de vitamina C, antioxidanti ar putea dovedi util în contracararea efectelor nocive ale anumitor probleme.
  Dacă cineva vrea să crească mobilitatea spermei împreună cu sperma, luând 1.000 mg vitamina C două ori pe zi timp de cel puţin 2 luni este recomandat.
 • Încercaţi pentru a creşte consumul de Zinc în alimente - Zincul este un mineral excepţionale, care este necesar pentru buna crestere si intretinere a corpului. Zincul este benefic pentru oameni, deoarece ajută la buna funcţionare a sistemului imunitar, vindecarea tiroida, vindecarea ranilor, coagularea sângelui şi mult mai mult. Minerale se găseşte în cantitate mare în alimentele de origine animala, cum ar fi ouă, peşte, carne şi crustacee.

  Rapoartele sugerează că deficienţa de zinc sau zinc scăzut al este asociat cu calitatea spermei săraci, nivel scăzut de testosteron si infertilitatii masculine.
  Cei care suferă de zinc scăzut în organism ar creşte consumul de suplimente de zinc pentru a creşte nivelul de testosteron, precum şi de spermă contează.
 • Evita alcoolul - grele consumul de alcool este responsabil pentru reducerea nivelului de testosteron şi scăderea în calitate de material seminal. În afară că consumatoare de alcool în cantitate impetuos regulat poate deteriora organele interne, precum şi duce la alte complicaţii.
 • Luaţi în considerare Ashwagandha - Ashwagandha este o plantă medicinală care ajută la creşterea nivelului de testosteron în bărbat şi îmbunătăţirea fertilităţii masculine. Cea mai mare parte, este consumată de oameni suferă de probleme cum ar fi scăzut de spermă de celule contează sau infertilitate sau spermatozoizi mobilitate. Unele alte beneficii includ redusă cortizol reduse, nivelul de zahăr din sânge nivel, reducerea stresului & anxietate, creşterea musculare masa si forta, de a creşte fertilitatea la barbati etc.
 • Gustare pe nuci - unul ar trebui să încercaţi consumul de alimente care este bogat in antioxidanti, cum ar fi nuci, zmeură, mere, spanac, broccoli, varză, vinete etc. Acest tip de alimente ajută la creşterea atât calitatea spermei si cantitatea.

Exerciţii pentru a creşte sperma de calitate si cantitate

Tăiate, este o procedură specială, atunci când atinge punctul orgasmice şi opri în loc de ejaculare. Mai multe astfel de pauze în timpul sexual sau masturbare va fi urmat de o sarcină mare şi impresionant şansele de conceptie! Aceste exercitii sunt concepute pentru a creşte calitatea spermei si cantitatea: Kegel, tăiate, şi chiar şi exerciţii de yoga. Aceste exercitii va arat sex s-au confruntat niciodata!

Sunt uşor de urmărit ghiduri care conţin informaţii despre exerciţii cu ghiduri pas cu pas pentru a creşte calitatea spermei si cantitatea şi astfel îmbunătăţi potenţa masculină, libidoul si fertilitatea.
Exercitarea consecvent face posibilă pentru a creşte valoarea medie de ejaculare a 1.5-4ml cu cantitatea impresionanta de peste 10ml.
Un program de bune exerciţii pot include, de asemenea, informaţii suplimentare pe unele accesibile Suplimente şi alimente, puteţi achiziţiona, care pot depăşi rezultatele de orice pastile existente, îmbunătăţind producţia de material seminal, dar la cheltuieli mai puţin.

Exerciţii de yoga pentru a creşte producţia de material seminal

Yoga Exercises to Increase Semen Production
Exerciţii de yoga pentru a creşte producţia de material seminal
În plus, există numeroase exerciţii de yoga pentru a creşte producţia de material seminal. Acestea sunt cele mai importante, care va îmbunătăţi calitatea spermei şi cantitatea:

 • Agnisaar Kriya - este considerat unul dintre cele mai vechi şi cele mai benefice reprezintă în yoga care ajută direct în creşterea numărului de spermatozoizi şi calitatea spermei.
 • Sethubandhasana - Sethubandhasana postura ajută la creşterea mobilităţii spermatozoizilor în male, cât şi ameliorarea circulatiei pelviene în organism. Faci dimineaţa devreme pe bază de zi cu zi, de asemenea, poate stimula nivelul de testosteron si ajuta la păstrarea corpului intacte.
 • Surya Namaskara - unul dintre asan majore în yoga este Surya namaskara. Această postură nu numai îmbunătăţeşte spermei conta, dar, de asemenea, ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine în interiorul corpului.
 • Pranayama - Pranayama ajută la minimizarea cauza majora de infertilitate la barbati adică stresul. Regulat practica acest posturii pot ajuta la reducerea nivelului de stres şi pentru a obţine satisfacţie.
 • Ardha Matsyendrasana - acest post spre deosebire de alte yoga reprezintă ajutor în creşterea numărului de spermatozoizi şi calitatea spermei. Postura, de asemenea, ajută la mobilitatea de talie şi înapoi.

Concluzia

Producţia de material seminal scăzut este problemele majore care adesea primejdie bărbaţii şi partenerii lor. Cu toate acestea, cu avansarea tehnologiei, precum şi ştiinţei medicale, producţia de material seminal scăzut poate fi vindecata prin adoptarea unor măsuri.

Puteţi cere pentru medicamente prescrise de medicul pentru a obţine lucrurile sub control sau chiar să găsiţi exerciţii de yoga pentru a creşte producţia de material seminal. De asemenea, recomandăm alegerea de produse naturale să crească ejacularea. Ele vă va ajuta să rapid creşte producţia de material seminal, fără efecte secundare de medicamente bază de prescripţie medicală!

Găseşte produse naturale pentru a creşte ejaculare 


comments powered by Disqus