Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  sa scapi de acnee pe corp

Cum să scapi de acnee pe corp

Cum să scapi de acnee pe corp Nu este atât de uşor pentru a scăpa de orice acnee. Mai ales daca este o acnee organism (printre, înapoi acnee este cunoscut a fi cel mai dificil pentru eradicarea şi gât acnee este cel mai dureros). Acum s-au dezvoltat diferite medicamente de tratament acnee , dar desigur nu toate dintre ele pot fi utile într-un caz individual. De exemplu, medicina Antica propune frotiu cosuri cu seva de rostopasca.

Medicamente de tratament acnee

Cum sa scap de acneea de pe corp? Multe surse propune vindecarea acneei cu acid salicilic. Există, de asemenea, creme speciale care sunt vândute în magazinele de droguri şi care, de asemenea, puteţi încerca. Un alt ingredient bine-cunoscut, care este adesea utilizat în medicamente de tratament acnee este peroxidul de benzoil, care poate fi folosit pentru a şterge pielea deteriorat.

Multe ori bune rezultate sunt obţinute prin aplicarea peroxid de benzoil sau acid salicilic pentru ştergerea acnes şi apoi întinderea cu creme care conţin acizi alfa - aceste creme ajuta la spre wipe off dead celulele pielii, care împiedică uscarea pielii). Din păcate, aceste substanţe chimice aduce de multe ori efecte secundare periculoase: iritaţiile şi erupţii cutanate.

Există naturale acnee tratament medicamente pentru a vindeca acnee pe corp. Aceste produse vin sub formă de pastile care trata acneea din interior şi creme care clar piele de afara. Aceste medicamente acnee tratament sunt absolut sigur, dar mai lent apoi de prescripţie medicamente de multe ori ajuta.

De exemplu, un sufferer poate observa prima după prima cerere de peroxid de benzoil, şi poate dura câteva zile pentru naturale acnee produse pentru a ajuta. Totusi, o mulţime de suferinzi de acnee organism prefera naturale acnee tratament medicamente, deoarece acestea trata acnee corpului fara efecte secundare.

Există, de asemenea, spala organism special concepute pentru a vindeca acnee. Înmuiere într-o baie fierbinte pot fi utile, de asemenea, în special în cazul în care utilizaţi spala menţionate mai sus.

Cum să scapi de acnee pe corp?

Există unele lucruri pe care ar trebui să faci cu acnee pe corp. În primul rând, în orice caz tu nu trebuie să Periaţi, pop-l, nici elimina în orice mod similar. Singurul lucru pe care trebuie să faceţi este să se spele acneea şi trata-o cu o crema sau un alt preparat. Spălarea, popping sau zgârierea acnee poate duce la probleme mai mari cu pielea ta. Tu, de asemenea, nu ar trebui să poarte îmbrăcăminte prea groasă şi aspră; Amintiţi-vă că orice frecare împotriva acnee organism se va irita.

Dar, ca şi în cazul cu orice altă boală modul cel mai eficient este să nu Aflaţi cum pentru a scăpa de acnee pe corp. Cel mai eficient mod este de a preveni acneea. Asta e ce ar trebui să fie atenţi în alegerea haine pentru formare, au un regulat duş sau baie, să acorde o atenţie dieta dumneavoastră, în special în cazul în care aveţi orice hipersensibilitate, în fine, Uită-te după dumneavoastră de sănătate şi riscul de a avea orice acnee, precum şi alte probleme cu pielea, va reduce semnificativ.

Găsi cele mai bune acnee tratament medicamente 


comments powered by Disqus