Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Medicamente care cresc ejacularea

Medicamente care cresc ejaculare

Medicamente care cresc ejaculare 

Ce este ejacularea?

Ejacularea este un proces în care materialul seminal este evacuat din tractul reproductory masculin în timpul orgasmului. Acesta este obiectivul naturale de stimulare sexuală masculină şi etapa finală pentru o concepţie naturală.

Ejaculare in multe cazuri pot aparea spontan in timpul somnului (în mod normal în timpul cu "vis umed") şi în unele cazuri rare, poate avea loc din cauza bolii de prostată.

Probleme de ejaculare

Exista 4 tipuri de probleme de ejaculare:

 • Anejaculation - acesta este tipul de condiţie în cazul în care persoana este nu putea ejacula sperma. În acest tip, organismul masculin poate încă mai simt placere cu orgasm şi trupurile lor încă poate produce spermatozoizi dar în timpul punctul culminant, materialul seminal nu vine mai departe prin penis.
 • Dysejaculation - sub acest tip de ejaculare, persoana este capabil de a produce sperma in timpul orgasmului, dar in timpul ejacularii, acestea ar putea avea să treacă prin dureri severe. În timpul procesului, persoana ar fi putut să treacă printr-o senzatie de arsura dureroasa in zona abdomenului, atunci când materialul seminal este ejaculat.
 • Ejacularea retrograda - In acest tip de ejacularea materialului seminal călătoreşte în direcţia înapoi si ajunge in vezica urinara, mai degrabă decât ieşind din uretra. Acest tip de problema de ejaculare se gaseste in acei oameni care au scleroza sau diabet. Acest tip de ejaculare fizic nu este dăunător însă ea afectează infertilitatii masculine. De asemenea, persoana ar putea suferi o senzaţie diferită în timpul procesului de ejaculare. Acest tip de ejaculare este, de asemenea, cunoscut sub numele de "vin sec" ca în timpul procesului de persoana ar putea experimenta orgasmul, dar el nu ar putea să-i elibereze orice spermei din penis.
 • Ejacularea precoce -, de asemenea, cunoscut ca ejacularea rapida, este un fenomen în care persoana în mod constant, se simte că el are nici sau puţin control asupra calendarului de acumularea faţă de ejaculare.
Vrei să crească cantitatea de material seminal dumneavoastră în scopul de a avea ejaculari de mai mult? Dacă Deci, apoi medicamente care creşte ejaculare sunt cu siguranta solutia sunt în căutarea. Ei va ajuta pentru a produce mai multe spermei, precum şi ca să fac mai mult sex.

Medicamente care cresc ejaculare

Desigur, trebuie să ştiţi cum funcţionează aceste medicamente. Acestea ajuta organismul dumneavoastră să aibă ceea ce într-adevăr are nevoie si in cantitatea ar trebui să fie. Cu alte cuvinte, organismul tau primeste suficiente substante nutritive, care lăsa să aveţi o mai bună orgasme si ejaculari. Astăzi este răspândită pe scară largă pentru a fi interesat în a schimba unele lucruri din viata ta sexuala, cum ar fi sperma de încărcare, motilitatea, calitatea spermei si fertilitatea masculină în general.
Medicamente care cresc ejaculare vă poate ajuta cu toate că faptele menţionate: calitatea spermei, motilitatea şi lucruri de genul asta.
Medicina naturista pentru creşterea numărului de spermatozoizi este proiectat pentru a ajuta oamenii pentru a creşte volumul de ejaculare de cinci ori. Şi, desigur, înseamnă mai mult şi de neuitat orgasme. În afară de îmbunătăţirea dumneavoastră ejaculare, aceste medicamente influenţa dumneavoastră orgasme. Cu toate acestea, punctul cel mai important este ca erectiile dvs. va deveni mai puternică şi mai greu ceea ce va duce la având mai multă putere.
Ca rezultat, partenerul tau sexual va avea mai bine sentimentele prea.
În conformitate cu rezultatele testelor clinice, produse naturale pentru a creşte volumul sunt capabile să contribuie la o mai bună performanţă generală în ceea ce privește activitatea sexuală. Datorită de înaltă calitate ejacularii oameni îmbunătăţi viaţa lor sexuală şi simţi complet mulţumit.

Ghid: Cum sa alegi medicina naturista pentru a creşte spermei conta?

Prima intrebare care vine atunci când vrei să le cumpere este modul de a face alegerea potrivita. În acest Ghid , am încercat să contureze mai multe lucruri care ar putea necesita atentia.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Cum sa alegi medicina naturista pentru a creşte spermei conta?
Inainte de a cumpara un produs, vă rugăm să răspundă la următoarele întrebări:

 • Sunt componente naturale 100 % în remediul care aveţi de gând să achiziţioneze? Nu uitaţi că aveţi nevoie de produs în condiţii de siguranţă şi natural , care va provoca reacţii adverse, dar vă va permite să obţine efectul dorit.
 • A fost produs testat şi care au fost rezultatele? Nu uitaţi că numai testat clinic produse, care sunt acceptate de către medici, poate fi considerat a fi în siguranţă. Numai aceste suplimente poate ajuta pentru a rezolva problemele tale.
 • Puteţi avea încredere în produsul dacă fabricantul oferă plin de bani înapoi de garantare , în cazul în care nu sunt complet mulţumit cu produsul şi interval de timp rezonabil.
 • Uita-te prin marturii pentru medicamente naturale ar dori să cumpere. În cazul în care pastile sunt cu adevărat eficiente, acolo va fi cu siguranta unele povesti de real succes.
 • Este o orice sprijin disponibile clientilor? Liniile de suport clientul trebuie să fie disponibile în toate timpurile prin mijloace diferite, inclusiv e-mail şi telefon, sau în orice alt mod, astfel încât ai putea cere întrebări şi răspunsuri satisfăcătoare şi profesionale.
 • Ce opinii pot fi găsite în forumuri independente? Opiniile găsit acolo sunt adevărate, deoarece producătorii de la site-uri web lor va arăta referinţe pozitive numai.
Găsi un forum sau un site de revizuire pentru a vă ajuta să faceţi alegerea ta. De exemplu, forum de discutii "sperma volum" este un loc unde puteţi citi poveşti de succes şi eşecurile de barbati adevarati, care au tot felul de experienţă cu medicamente care cresc ejaculare şi poate răspunde chiar şi cele mai întrebări dificile despre aceste produse.

Medicament pentru a creşte motilitatea spermei şi sperma

Peste ani, stiinta medicala a fost capabil de a proiecta anumite medicamente care ajuta oamenii pentru a scapa de anumite probleme de sănătate la care ei s-ar putea au suferit ani. În mod similar, dacă cineva are probleme legate de producţia de spermă, calitatea spermeisau spermă mobilitate, el poate cu siguranta scăpa de care prin consumarea anumitor medicamente.
Sunt practic 2 tipuri majore de medicamente sperma.
În primul rând una - medicina pentru a creşte spermei conta - este conceput pentru a creşte numărul de spermatozoizi şi volumului total de lichid seminal. Aceste medicamente, de asemenea, îmbunătăţirea calităţii de orgasm! Al doilea unul - medicina pentru a creşte motilitatea spermei - îmbunătăţeşte viteza de spermatozoizi, care este necesară pentru îmbunătăţirea fertilităţii masculine.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Medicament pentru a creşte motilitatea spermei şi sperma
Aici este o listă de larg răspândit medicamente pentru a creşte motilitatea spermei conta şi sperma:

 • Gonadotrophins - Gonadotrophins contine hCG si hMG care stimuleaza testiculele pentru producerea spermatozoizilor si testosteron. Acest medicament în anumite cazuri este utilizat în asociere cu alte tehnologii de reproducere (ART) în scopul de a creşte producţia de spermă conta. Cateva din marcile general acceptate în piaţă includ Novarel si Pregnyl.

  Consumul general de Gonadotrophins implică două sau trei preparate injectabile pe săptămână şi ciclul de tratament durează cel puţin şase luni. În cazuri rare, în cazul în care sperma nu deveni încă normală după şase luni de tratament ciclul, plus regim de hMG se face la tratament şi ciclu de tratament se extinde suplimentar de la unul la doi ani.
 • Clomifen - Clomiphene fiind un medicament non-steroizi ajută la creşterea producţiei de folicul de stimulare hormonală (FSH), hormonii glandei pituitare şi hormonul luteinizant (LH). Acest medicament direcţionează testiculelor pentru a produce spermatozoizi sanatosi si pentru a secreta testosteron. Medicamentul este, în general, consumat de trei ori pe săptămână dar ciclul de tratament ar putea varia între trei şi şase luni în funcţie de rezultatul. Unul chiar pot consuma droguri în cantități mici de doi ani în cazul în care nivelul hormonal devine normal.
 • Letrozol - letrozol este recomandată de medici, deoarece ajută în creşterea nivelului de testosteron in organism care mai departe ajuta la maximizarea numărului de spermatozoizi. Medicina, pe scurt, este utilizat pentru a trata toate problemele referitoare la spermatozoizi. Letrozol ar trebui să fie consumate de o dată pe săptămână (o pastila) sau prescrise de medic.
 • Bromocriptine - medicament este folosit ca o pastila de control care ajută la prevenirea eliberarea hormonului prolactină în organismul masculin. Hormon Prolactina care determină o reducere a nivelurilor de testosteron în organismul masculin pot fi eliminate cu acest medicament. Bromocriptine este cel mai potrivit pentru acei oameni care suferă de deprecierea spermei din cauza hyperprolactinemia.
 • Imipramina - imipramina este util în tratamentul de ejaculare retrograda. Medicamentul inversează procesul de ejaculare anormală a spermei la vezicii urinare şi înapoi în penis.
 • Testosteron sintetic pastile, injectii sau gelsare - multe medicii recomanda testosteron sintetic pastile, injectii sau gelsare în sus sus nivel mai scăzut de testosteron din organismul masculin. Motivul din spatele acestei este că formă de gel este mult mai sigur decât forma de pastile.
 • Antibiotice şi medicamente anti-fungice - probleme legate de ciuperci şi infecţii bacteriene ale sistemului de reproducere sunt tratate cu ajutorul unor antibiotice şi medicamente anti-fungice.

Lucruri pentru a evita în cazul în care doriţi să crească spermei conta şi volumul de ejaculare

Există anumite lucruri pentru a evita dacă doriţi pentru a creşte spermei conta şi ejaculare volumul. De obicei acestea sunt obiceiurile rele, care afectează negativ producţia de spermă, calitatea spermei si motilitatea.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Lucruri pentru a evita în cazul în care doriţi să crească spermei conta şi volumul de ejaculare
Acestea sunt top lucruri comune pentru a evita:

 • Evita excesiv utilizarea de alcool şi medicamente - utilizarea excesivă de droguri şi alcool este nu numai dăunător pentru sănătate, dar de asemenea, reduce spermei conta şi spermă de sănătate. Mai multe studii arată că utilizarea de cocaină, alcool, marijuana şi alte medicamente similare în calitate scade producţia de spermă.
 • Spune nu la fumat - Fumatul în mod constant reduce spermei conta persoanei şi, prin urmare, ar trebui să fie evitate.
 • Evita consuma produse din soia - soia produse conţin, în general, fitoestrogeni, un compus care reduce productia de sperma si testosteron lipirea. Aceste produse mai jos spermatozoizi mobilitate, prea şi, prin urmare, trebuie evitat.
 • Evita medicamentele prescrise mai multe - exista mai multe medicamente prescrise care potenţial poate reduce producerea de spermatozoizi. Minimizarea consumului de mai multe astfel de medicamente pot aduce spermei conta înapoi la normal sau chiar mai mare.

Naturale moduri de a creşte spermei conta şi volumul de ejaculare

Mulţi oameni cred că spermei conta numai poate fi îmbunătăţită prin consumarea medicina pentru a creşte spermei conta , dar în realitate, mobilitatea spermei poate fi îmbunătăţită în moduri naturale!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Naturale moduri de a creşte spermei conta şi volumul de ejaculare
Aceste, naturale moduri de a creşte spermei conta şi ejaculare volum includ:

 • Buna de somn si exercitii fizice - exercitii fizice regulate şi care au un somn de cel puţin 7-8 ore în timpul nopţii poate duce la îmbunătăţit sau crescut spermei conteaza. Studiile au arătat, de asemenea, care desfăşoară un program de exercitii aerobice de 16 săptămâni de cel puţin 50 de minute de trei ori pe săptămână poate creste volumul spermei si mobilitatea acesteia.
 • Consumul de vitamine şi calciu - de cercetare a constatat că alimente cu calciu şi vitamina D impact direct sănătatea spermei. Persoanele care consumă mai puţin de vitamina D în dieta lor se constată că au un număr mai mic de spermatozoizi. Prin urmare, pentru a creşte mobilitatea spermei conta şi sperma este recomandat să ia alimente care este bogat in vitamine si calciu.
 • Creşterea aportului de alimente bogate în antioxidanţi - antioxidanţi ajută în dezactivarea şi eliminarea radicalilor liberi, precum şi alţi compuşi care distrug mai multe celule responsabile pentru producerea de spermatozoizi. Există mai multe studii care arată vitamine şi minerale în calitate de molecule de antioxidanti, care ajuta direct în producerea de spermatozoizi.
  Unele de antioxidanti, care contribuie la sănătoase de spermatozoizi includ: coenzima Q10, glutation, vitamina C (ascorbic acid), vitamina E, seleniu, I-carnitina.
 • Aportul de Zinc si acid folic - există studii limitate care arată că consumatoare de o combinatie de zinc si acid folic ajută la creşterea generală de sănătate de sperma, inclusiv totală de spermatozoizi şi concentraţia de sperma.
 • Ashwagandha - a lungul anilor, Ashwagandha a fost folosit ca un medicament tradiţional pentru a vindeca mai multe forme de disfunctii sexuale. Ashwagandha, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de Indian ginseng, dacă consumate pentru 90 de zile cel putin 675 mg zi, poate stimula numărului de spermatozoizi şi sale de sănătate - acest lucru a fost, de asemenea, confirmate de studiile clinice. Ashwagandha este uşor disponibile în magazine alimentare de sănătate şi pot fi achizitionate online, unul poate consuma-l pe baze regulate până când totul devine normal.
 • Creşterea aportul de grăsimi sănătoase - grăsimi sănătoase sau aşa-numitele grasimi polinesaturate, omega-6 şi omega-3 sunt benefice pentru dezvoltarea de membrana de sperma. Prin urmare, pentru a spori spermei conta şi bucuraţi-vă de ejaculare sănătos, unul ar trebui să aportul acestor compuși în mod regulat.
 • Aportul Spermei prietenos nutrienti - este de a spune fără îndoială care mananca alimente bogate in substante nutritive sănătoase şi compuşi permite organismului de a digera tot de pe ei în mod corespunzător. Ar trebui să ia suplimente care sunt bogate in vitamine, antioxidanţi şi minerale, dar există cazuri în cazul în care organismul nu absoarbe tot de pe ei cu uşurinţă.
  , Cel mai bun mod de a consuma tot de pe ei de aceea prin consumul de alimente care este bogat în nutrienţi spermei prietenos.
  De exemplu, consumatoare de alimente cum ar fi citrice, nuci, cele mai multe scoici, peşte cele mai multe, grâu şi cereale, ciocolata neagra, broccoli, usturoi, banane, ginseng, curcuma, spanac, sparanghel, fermentate nuci şi seminţe poate ajuta sperma conta-stimularea.

Concluzia

Amintiţi-vă, medicamente naturale pentru ejaculare îmbunătăţire trebuie să conţină numai acele elemente naturale, care sunt 100 % sigur. Dacă alegeţi medicamente naturale, ejaculari dumneavoastră va fi fantastic, şi nu se confruntă cu efecte secundare adverse.

Găsi medicamente care cresc ejaculare 


comments powered by Disqus