Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Medicamente care cresc ejacularea

Medicamente care cresc ejacularea la bărbații adulți

Medicamente care cresc ejacularea la bărbații adulți 

Ce este ejacularea?

Ejacularea este un proces în timpul căruia materialul seminal este evacuat din tractul reproductiv masculin în timpul unui orgasm. Este obiectivul natural al stimulării sexuale masculine și etapa finală pentru o concepție naturală.

Ejacularea, în multe cazuri, poate apărea spontan în timpul somnului (în mod normal, în timpul "visului umed") și, în unele cazuri rare, poate apărea și din cauza bolii prostatice.

Probleme de ejaculare după 40 de ani

Există practic 4 tipuri de probleme de ejaculare:

 • Anejacularea - Este tipul de afecțiune în care persoana nu este capabilă să ejaculeze sperma. Sub acest tip, corpul masculin poate simți în continuare plăcerea orgasmului și corpurile lor pot produce în continuare spermatozoizi, dar în timpul punctului culminant, nu iese spermă prin penis.
 • Disejacularea - Sub acest tip de ejaculare, persoana este capabila sa produca sperma in timpul orgasmului, dar in timpul ejacularii, ar putea fi nevoita sa treaca prin dureri severe. În timpul procesului, persoana ar putea fi nevoită să treacă printr-o senzație dureroasă de arsură în zona inghinală atunci când materialul seminal este ejaculat.
 • Ejacularea retrogradă - În acest tip de ejaculare, materialul seminal călătorește în direcția inversă și ajunge în vezică, mai degrabă decât să iasă din uretra. Acest tip de problemă de ejaculare se găsește la acei bărbați care au scleroză sau diabet. Deși, acest tip de ejaculare nu este fizic dăunător, dar afectează infertilitatea masculină. De asemenea, persoana ar putea suferi o senzație diferită în timpul procesului de ejaculare. Acest tip de ejaculare este, de asemenea, cunoscut sub numele de "vin uscat", deoarece în timpul procesului persoana ar putea experimenta orgasmul, dar s-ar putea să nu poată elibera material seminal din penis.
 • Ejacularea prematură - Cunoscută și sub numele de ejaculare rapidă, este un fenomen în care persoana simte în mod constant că nu are control sau are puțin control asupra momentului acumulării spre ejaculare.
Doriți să creșteți cantitatea de material seminal pentru a avea ejaculări mai lungi? Dacă da, atunci medicamentele care cresc ejacularea sunt cu siguranță soluția pe care o căutați. Acestea vă vor ajuta să produceți mai multă spermă, precum și să faceți sex mai lung.

Care sunt medicamentele care cresc ejacularea?

Nu există medicamente specifice concepute exclusiv pentru a crește ejacularea într-o manieră recreativă sau de îmbunătățire a performanței. Cu toate acestea, unele medicamente pot fi prescrise pentru condiții care pot afecta ejacularea. De exemplu:

 • Inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS): Anumite antidepresive, cum ar fi fluoxetina, paroxetina și sertralina, care sunt ISRS, pot avea un impact asupra ejaculării. În unele cazuri, acestea sunt asociate cu ejaculare întârziată sau anorgasmie. Cu toate acestea, aceste medicamente sunt prescrise în primul rând pentru a trata depresia și anxietatea.
 • Antidepresive triciclice (TCA): Similar cu ISRS, unele antidepresive triciclice, cum ar fi amitriptilina sau imipramina, pot afecta ejacularea. Din nou, aceste medicamente sunt utilizate pentru a trata depresia și alte condiții de sănătate mintală.
 • Alfa-blocante: Medicamente cum ar fi tamsulosin, alfuzosin și doxazosin, care sunt prescrise în mod obișnuit pentru hiperplazia benignă de prostată (BPH) sau hipertensiune arterială, pot influența ejacularea. Acestea pot provoca uneori ejaculare retrogradă, în care materialul seminal călătorește în vezică în loc să iasă prin penis.
Este crucial să subliniem că efectele acestor medicamente asupra ejaculării sunt efecte secundare neintenționate și nu sunt prescrise exclusiv în scopul îmbunătățirii performanței sexuale. Dacă vă confruntați cu îngrijorări cu privire la ejaculare sau funcția sexuală, este important să comunicați deschis cu un profesionist din domeniul sănătății care vă poate oferi îndrumări adecvate și poate explora opțiunile potențiale de tratament pe baza situației dvs. specifice de sănătate.

Medicamente naturale care cresc ejacularea

Mai mult, rapoartele și studiile clinice sugerează că anumite remedii naturale pot avea un impact ușor asupra funcției sexuale. Este important să rețineți că răspunsurile individuale pot varia, iar ceea ce funcționează pentru o persoană poate să nu funcționeze pentru alta.

 • Zinc: Zincul este un mineral esențial care joacă un rol în sănătatea reproducerii. Unele studii sugerează o legătură potențială între deficitul de zinc și disfuncția sexuală, astfel încât menținerea nivelurilor adecvate de zinc prin dietă sau suplimente poate fi benefică.
 • L-arginina: Acest aminoacid este un precursor al oxidului nitric, care joacă un rol în dilatarea vaselor de sânge. Unele studii au explorat beneficiile potențiale ale L-argininei în îmbunătățirea funcției erectile, dar sunt necesare mai multe cercetări pentru a-și stabili eficacitatea.
 • Tribulus terrestris: Acest extract de plante a fost folosit în mod tradițional în unele culturi ca afrodiziac. Unele studii pe animale sugerează beneficii potențiale pentru funcția sexuală, dar studiile la om sunt limitate și neconcludente.
 • Rădăcină Maca: Maca este o plantă originară din Anzi și este adesea comercializată ca un remediu natural pentru disfuncția sexuală. În timp ce unele studii pe animale au sugerat beneficii potențiale, studiile pe oameni sunt rare și neconcludente.
 • Schinduf: Unele studii au explorat rolul potențial al schindufului în creșterea nivelului de testosteron, care ar putea influența indirect funcția sexuală. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetări pentru a-i stabili eficacitatea și siguranța.

Cum medicamentele cresc ejaculările la bărbații adulți

Desigur, ar trebui să știți cum funcționează aceste medicamente. Ele vă ajută corpul să aibă ceea ce are nevoie cu adevărat și în cantitatea în care ar trebui să fie. Cu alte cuvinte, organismul tau primeste suficienti nutrienti care iti permit sa ai orgasme si ejaculari mai bune. Astăzi este larg răspândit să fii interesat de schimbarea unor lucruri din viața ta sexuală, cum ar fi încărcătura spermatozoizilor, motilitatea, calitatea spermei și fertilitatea masculină generală.
Medicamentele care cresc ejacularea vă pot ajuta cu toate faptele menționate: calitatea spermei, motilitatea și lucruri de genul acesta.
Medicina naturala pentru cresterea numarului de spermatozoizi este conceputa pentru a ajuta barbatii sa creasca volumul ejacularii de cinci ori. Și, desigur, înseamnă orgasme mai lungi și de neuitat. În afară de îmbunătățirea ejaculării, aceste medicamente influențează și orgasmele. Cu toate acestea, cel mai important punct este că erecțiile tale vor deveni mai puternice și mai dure, ceea ce va duce la mai multă putere.
Ca rezultat, partenerul tău sexual va avea și sentimente mai bune.
În conformitate cu rezultatele testelor clinice, produsele naturale care vizează creșterea volumului sunt capabile să contribuie la o performanță generală mai bună în ceea ce privește activitatea sexuală. Datorită ejaculărilor de înaltă calitate, oamenii își îmbunătățesc viața sexuală și se simt complet satisfăcuți.

Ghid: Cum să alegeți medicina naturală pentru a crește numărul de spermatozoizi?

Prima întrebare care vine atunci când doriți să le cumpărați este cum să faceți alegerea corectă. În acest ghid am încercat să prezentăm câteva lucruri care ar putea necesita atenția ta.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Cum de a alege medicina naturista pentru a crește numărul de spermatozoizi?
Înainte de a cumpăra un produs, vă rugăm să răspundeți la următoarele întrebări:

 • Există componente 100% naturale în remediul pe care urmează să îl achiziționați? Nu uitați că aveți nevoie de un produs sigur și natural , care nu va provoca efecte secundare, dar vă va permite să obțineți efectul dorit.
 • Produsul a fost testat și care au fost rezultatele? Nu uitați că numai produsele testate clinic, care sunt acceptate de medici, pot fi considerate sigure. Numai aceste suplimente vă pot ajuta să vă remediați problemele.
 • Puteți avea încredere în produs dacă producătorul oferă garanție completă de returnare a banilor în cazul în care nu sunteți pe deplin mulțumit de produs și de un interval de timp rezonabil.
 • Uita-te prin marturii pentru medicamente naturale pe care doriți să cumpere. Dacă pastilele sunt cu adevărat eficiente, vor exista cu siguranță câteva povești reale de succes.
 • Există asistență disponibilă pentru clienți? Liniile de asistență pentru clienți ar trebui să fie disponibile tot timpul prin diferite mijloace, inclusiv prin e-mail și telefon sau în orice alt mod, astfel încât să puteți pune întrebări și să obțineți răspunsuri satisfăcătoare și profesionale.
 • Ce opinii pot fi găsite în forumuri independente? Opiniile găsite acolo sunt adevărate, deoarece producătorii de pe site-urile lor web vor arăta numai referințe pozitive.
Găsiți un forum sau un site de recenzii care să vă ajute să alegeți. De exemplu, forumul de discuții "volumul spermatozoizilor" este un loc unde puteți citi poveștile de succes și eșecurile bărbaților adevărați care au tot felul de experiențe cu medicamente care cresc ejacularea și pot răspunde chiar și la cele mai dificile întrebări despre aceste produse.

Medicament pentru creșterea motilității spermatozoizilor și a numărului de spermatozoizi după 40 de ani

De-a lungul anilor, știința medicală a reușit să proiecteze anumite medicamente care ajută oamenii să scape de anumite probleme de sănătate de care ar fi putut suferi de ani de zile. În mod similar, dacă cineva după 40 de ani are probleme legate de producerea spermei, calitatea spermei sau mobilitatea spermei, el poate scăpa cu siguranță de asta consumând anumite medicamente.
Există practic 2 tipuri majore de medicamente pentru spermatozoizi.
Primul - medicament pentru creșterea numărului de spermatozoizi - este conceput pentru a crește numărul de spermatozoizi și volumul total de lichid seminal. Aceste medicamente îmbunătățesc, de asemenea, calitatea orgasmului! Al doilea - medicament pentru creșterea motilității spermatozoizilor - îmbunătățește viteza celulelor spermatice, care este necesară pentru îmbunătățirea fertilității masculine.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Medicament pentru creșterea motilității spermatozoizilor și a numărului de spermatozoizi
Iată o listă de medicamente răspândite pe scară largă pentru creșterea numărului de spermatozoizi și a motilității spermatozoizilor:

 • Gonadotrofine - Gonadotrofine conține hCG și hMG care stimulează testiculele pentru producerea de spermatozoizi și testosteron. În anumite cazuri, acest medicament este utilizat în asociere cu alte tehnologii de reproducere (TRA) pentru a crește producția de spermatozoizi. Unele dintre brandurile acceptate în mod obișnuit pe piață includ Novarel și Pregnyl.

  Consumul general de gonadotrofine implică două sau trei injecții pe săptămână, iar ciclul său de tratament durează cel puțin șase luni. În cazuri rare, dacă numărul de spermatozoizi încă nu devine normal după ciclul de tratament de șase luni, adăugarea regimului hMG se face la tratament și ciclul de tratament este extins în continuare la unul până la doi ani.
 • Clomifen - Clomifenul fiind un medicament nesteroidian ajută la stimularea producției de hormon foliculostimulant (FSH), hormoni hipofizari și hormonul luteinizant (LH). Acest medicament îndrumă testiculele să producă spermatozoizi sănătoși și să secrete testosteron. Medicamentul este, în general, consumat de trei ori pe săptămână, dar ciclul său de tratament poate varia de la trei la șase luni, în funcție de rezultat. Se poate consuma chiar medicamentul în cantitate mică timp de doi ani, în cazul în care nivelul hormonal devine normal.
 • Letrozol - Letrozolul este recomandat de medici, deoarece ajută la creșterea nivelului de testosteron din organism, ceea ce ajută în continuare la maximizarea numărului de spermatozoizi. Medicamentul, pe scurt, este utilizat pentru a trata toate problemele legate de numărul de spermatozoizi. Letrozolul trebuie consumat o dată pe săptămână (o pastilă) sau așa cum este prescris de medic.
 • Bromocriptina - Medicamentul este utilizat ca o pastilă de control care ajută la prevenirea eliberării hormonului prolactină în corpul masculin. Hormonul prolactină, care determină o reducere a nivelului de testosteron din corpul masculin, poate fi eliminat cu acest medicament. Bromocriptina este cea mai potrivită pentru acei bărbați care suferă de afectarea spermei din cauza hiperprolactinemiei.
 • Imipramină - Imipramina este utilă în tratamentul ejaculării retrograde. Medicamentul inversează procesul de ejaculare anormală a spermatozoizilor din vezică și înapoi în penis.
 • Pastile sintetice de testosteron, injecții sau geluri - Mulți medici recomandă pastile sintetice de testosteron, injecții sau geluri pentru a completa nivelul mai scăzut de testosteron din corpul masculin. Motivul din spatele acestui lucru este că forma de gel este mult mai sigură decât forma de pilule.
 • Antibiotice și medicamente antifungice - Problemele legate de ciuperci și infecții bacteriene ale sistemului reproducător sunt tratate cu ajutorul antibioticelor și medicamentelor antifungice.

Lucruri de evitat dacă doriți să creșteți numărul de spermatozoizi și volumul ejaculării după 40 de ani

Există anumite lucruri de evitat dacă doriți să creșteți numărul de spermatozoizi și volumul ejaculării. De obicei, acestea sunt obiceiuri proaste care afectează negativ producția de spermă, calitatea și motilitatea spermei, în special la bărbații adulți după 40 sau 50 de ani.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Lucruri de evitat dacă doriți să creșteți numărul de spermatozoizi și volumul ejaculării
Acestea sunt cele mai comune lucruri de evitat:

 • Evitați consumul excesiv de alcool și droguri - Utilizarea excesivă a drogurilor și a alcoolului nu numai că dăunează sănătății, dar reduce și numărul de spermatozoizi și sănătatea spermatozoizilor. Mai multe studii arată că utilizarea cocainei, alcoolului, marijuanei și a altor droguri similare de înaltă calitate scade producția de spermă.
 • Spuneți nu fumatului - Fumatul reduce în mod constant numărul de spermatozoizi al persoanei și, prin urmare, ar trebui evitat.
 • Evitați consumul de produse din soia - Produsele din soia conțin, în general, fitoestrogeni, un compus care reduce producția de spermatozoizi și legarea testosteronului. Astfel de produse reduc și mobilitatea spermatozoizilor și, prin urmare, ar trebui evitate.
 • Evitați mai multe medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală - Există mai multe medicamente prescrise care pot scădea producția de spermatozoizi. Minimizarea consumului mai multor astfel de medicamente poate aduce numărul de spermatozoizi înapoi la normal sau chiar mai mare.

Moduri naturale de a crește numărul de spermatozoizi și volumul ejaculării după 40 de ani

Mulți oameni cred că numărul de spermatozoizi poate fi îmbunătățit numai prin consumul de medicamente pentru a crește numărul de spermatozoizi , dar, în realitate, mobilitatea spermatozoizilor poate fi îmbunătățită în moduri naturale!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Moduri naturale de a crește numărul de spermatozoizi și volumul ejaculării
Aceste modalități naturale de a crește numărul de spermatozoizi și volumul ejaculării includ:

 • Somnul și exercițiile fizice adecvate - Exercițiile regulate și un somn de cel puțin 7-8 ore pe timp de noapte pot duce la îmbunătățirea sau creșterea numărului de spermatozoizi. Studiile au arătat, de asemenea, că efectuarea unui program de exerciții aerobice de 16 săptămâni de cel puțin 50 de minute de trei ori pe săptămână poate crește volumul de spermăă și mobilitatea acesteia.
 • Consumul de vitamine și calciu - Cercetările au constatat că alimentele cu calciu și vitamina D au un impact direct asupra sănătății spermatozoizilor. Acei oameni care consumă mai puțină vitamină D în dieta lor se dovedesc a avea un număr mai mic de spermatozoizi. Prin urmare, pentru a crește numărul de spermatozoizi și mobilitatea spermatozoizilor, se recomandă să luați alimente bogate în vitamine și calciu.
 • Creșterea aportului de alimente bogate în antioxidanți - Antioxidanții ajută la dezactivarea și eliminarea radicalilor liberi, precum și a altor compuși care dăunează mai multor celule responsabile pentru producerea spermatozoizilor. Există mai multe studii care arată că vitaminele și mineralele acționează ca molecule antioxidante care ajută direct la producerea numărului de spermatozoizi.
  Unii dintre antioxidanții care contribuie la numărul sănătos de spermatozoizi includ: Coenzima Q10, glutationul, vitamina C (acidul ascorbic), vitamina E, seleniul, I-carnitina.
 • Aportul de zinc și folat - Există studii limitate care arată că consumarea unei combinații de zinc și acid folic ajută la creșterea sănătății generale a spermatozoizilor, inclusiv numărul total de spermatozoizi și concentrația spermatozoizilor.
 • Ashwagandha - De-a lungul anilor, Ashwagandha a fost folosit ca medicament tradițional pentru vindecarea mai multor forme de disfuncție sexuală. Ashwagandha, cunoscută și sub numele de ginseng indian, dacă este consumată timp de 90 de zile cel puțin 675 mg pe zi, poate stimula numărul de spermatozoizi și sănătatea acestora - acest lucru a fost confirmat și de studiile clinice. Deoarece Ashwagandha este ușor disponibil în magazinele alimentare de sănătate și poate fi achiziționat online, se poate consuma în mod regulat până când totul devine normal.
 • Creșteți aportul de grăsimi sănătoase - Grăsimile sănătoase sau așa-numitele grăsimi polinesaturate care includ omega-6 și omega-3 sunt benefice pentru dezvoltarea membranei spermatozoizilor. Prin urmare, pentru a crește numărul de spermatozoizi și pentru a vă bucura de ejacularea sănătoasă, ar trebui să consumați astfel de compuși în mod regulat.
 • Aportul de nutrienți prietenoși cu spermatozoizii - Nu există nici o îndoială că consumul de alimente bogate în substanțe nutritive și compuși sănătoși permite organismului să le digere pe toate în mod corespunzător. Ar trebui să luăm suplimente bogate în vitamine, antioxidanți și minerale, dar există cazuri în care organismul nu le absoarbe pe toate cu ușurință.
  Prin urmare, cel mai bun mod de a le consuma pe toate este prin consumul de alimente bogate în substanțe nutritive prietenoase cu spermatozoizii.
  De exemplu, consumul de alimente cum ar fi citricele, nucile, majoritatea crustaceelor, majoritatea peștilor, grâul integral și cerealele, ciocolata neagră, broccoli, usturoiul, bananele, ginsengul, turmericul, spanacul, sparanghelul, nucile fermentate și semințele pot ajuta la creșterea numărului de spermatozoizi.

Concluzie: Găsiți produse care cresc ejacularea la bărbații adulți

Amintiți-vă, medicamente naturale pentru îmbunătățirea ejaculării ar trebui să conțină numai acele elemente naturale care sunt 100% sigure. Dacă alegeți medicamente naturale, ejaculările dvs. vor fi fantastice și nu vă veți confrunta cu efecte secundare adverse.

Găsiți medicamente care cresc ejacularea 


comments powered by Disqus