Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților, s-ar putea gândi la diferite modalități de a rămâne sănătos-de la spălarea manuală și vaccinuri la prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile pe care le face în fiecare zi merge un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate adultă merit atenția medicală, de la pierderea în greutate inexplicabilă sau modificări în obiceiurile intestinale la dificultăți de respirație și dureri de cap bruscă.

Și, desigur, examene fizice regulate și teste de screening pentru sănătatea adulților sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Știți ce teste de screening aveți nevoie și cât de des să le facă. Detectarea timpurie este adesea cheia pentru un tratament de succes.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Experții discută despre riscurile de sănătate 5G ca switch-uri de rețea în Marea Britanie

Postat pe luni, July 15, 2019

Pe măsură ce rețeaua mobilă 5G lansează în unele orașe din Marea Britanie, experții discută dacă există dovezi fiabile care să sugereze că oamenii ar trebui să fie îngrijorați.

Cercetările aruncă lumină asupra deteriorării ADN-ului indus de soare și reparații

Postat pe luni, July 15, 2019

Este un fapt binecunoscut că razele ultraviolete ale soarelui pot deteriora pielea. Acum, un nou studiu aruncă lumină asupra a ceea ce se întâmplă după deteriorarea ADN-ului, și modul în care organismul inițiază repararea.

Veravas lansează soluții avansate pentru a aborda interferențele cu biotina în testele de diagnostic

Posted on vineri, iulie 12, 2019

Veravas, Inc., o companie de diagnosticare emergentă, a lansat un portofoliu de produse care pot îmbunătăți acuratețea rezultatelor testelor diagnostice actuale, ajutând profesioniștii de laborator să detecteze și să administreze interferențele cu biotina în probele pacienților cu VeraTest biotina și VeraPrep Biotin.

Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus