Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților,s-ar putea gândi la diferite moduri de a rămâne sănătoși - de la spălarea mâinilor și vaccinuri la prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile pe care le faci în fiecare zi merg un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate pentru adulți merită asistență medicală, de la pierderea în greutate inexplicabile sau modificări ale obiceiurilor intestinale la scurtarea respirației și dureri de cap bruște.

Și, desigur, examenele fizice regulate și testele de screening pentru adulți de sănătate sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Aflați ce teste de screening aveți nevoie și cât de des să le faceți. Detectarea precoce este adesea cheia pentru un tratament de succes.

Nouță despre Îngrijirea Sănătății

Cercetatorii identifica potentiale obiective terapeutice specifice pentru forma agresiva de cancer pancreatic

Postat pe Marți, Septembrie 15, 2020

O echipă de cercetători condusă de Clinica Mayo și Institutul de Cercetare a Genomicilor Translaționale (TGen), un afiliat al Orașului Speranței, a identificat potențiale ținte terapeutice specifice pentru cea mai agresivă și letală formă de cancer pancreatic.

Tehnologia IRT oferă mai multe opțiuni pentru a estima temperaturile faciale cu o precizie mai mare

Postat pe Marți, Septembrie 15, 2020

Termografie a fost un subiect fierbinte în acest an, datorită nevoii de diagnosticare mai rapidă pentru a detecta și preveni răspândirea COVID-19.

Un nou document discută despre se pot preveni infecțiile cu stafilococ aureus la sugarii grav bolnavi

Postat pe Marți, Septembrie 15, 2020

Unitățile de terapie intensivă neonatală (NICU) ar trebui să echilibreze prevenirea infecțiilor cu Staphylococcus aureus la sugarii grav bolnavi cu nevoia de contact piele-la-piele cu părinții și frații, potrivit unei cărți albe a Societății pentru Epidemiologie a Americii (SHEA), publicată în revista Infection Control & Hospital Epidemiology.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus