Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Adulţi de sănătate

Adulţi de sănătate 

Atunci când vă gândiţi la adult de sănătate, ai putea crede despre diferite modalităţi de a rămâne sănătoşi — la spălarea mâinilor şi vaccinuri pentru prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile le face fiecare zi merge un drum lung spre promovarea sănătăţii adult.

Este la fel de important sa acordati atentie la semne si simptome. Ştiu ce semne de avertizare adult sănătate merit atenţia medicală, de pierdere în greutate inexplicabilă sau modificări în tranzitului intestinal pentru scurtime de respiraţie şi dureri de cap bruscă.

Şi desigur, examene fizice regulate şi adulţi sănătate testele de screening sunt o parte importantă de prevenire adult de îngrijire a sănătăţii. Stiu ce teste de screening care aveţi nevoie şi cât de des pentru a le face. Depistarea precoce este adesea cheia pentru un tratament de succes. 

Noutăţi despre Îngrijirea Sănătăţii

Creştere a MRSA în spitale legate de dezinfectant comune

Postat pe miercuri, 13 martie 2019

Un nou studiu a constatat o posibilă legătură între utilizarea dezinfectanților în spitale şi creşterea de meticilino-rezistent Staphylococcus aureus (MRSA) pe secţii pacientului.

Folosind roboţi în autism terapie pentru copii

Postat pe miercuri, 13 martie 2019

Copiii cu autism lipsa sociale esenţiale şi abilităţi de comunicare, şi tipul şi severitatea simptomelor cu experienţă sunt ample. Pentru că au astfel diverse moduri de a exprima emotiile lor, este dificil pentru terapeuţi pentru a evalua cum angajate ele sunt cu terapie.

Cercetatorii dezvolta noi molecule care curmă progresia de insuficienţă cardiacă

Postat pe miercuri, 13 martie 2019

Un grup de cercetatori din Brazilia şi Statele Unite au dezvoltat o moleculă care curmă progresia de insuficienţă cardiacă şi îmbunătăţeşte capacitatea inimii pentru a pompa sânge.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus