Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților,s-ar putea gândi la diferite moduri de a rămâne sănătoși - de la spălarea mâinilor și vaccinuri la prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile pe care le faci în fiecare zi merg un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate pentru adulți merită asistență medicală, de la pierderea în greutate inexplicabile sau modificări ale obiceiurilor intestinale la scurtarea respirației și dureri de cap bruște.

Și, desigur, examenele fizice regulate și testele de screening pentru adulți de sănătate sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Aflați ce teste de screening aveți nevoie și cât de des să le faceți. Detectarea precoce este adesea cheia pentru un tratament de succes. 

Nouță despre Îngrijirea Sănătății

Covid Vaccinări lent în cele mai grele state lovit

Postat miercuri, 13 ianuarie 2021

Cursa guvernului SUA de a învinge pandemia cu vaccinuri - numită Operațiunea Warp Speed - a cedat în ultima fază: Obținerea dozelor extrem de necesare pentru public.

Studiu: Campusurile colegiului sunt COVID "Superspreaders"

Postat miercuri, 13 ianuarie 2021

În unele campusuri, 1 din 5 studenți au fost infectați cu virusul până la sfârșitul termenului de toamnă. Patru dintre școli au avut mai mult de 5.000 de cazuri.

"Microbiome" ar putea influența COVID-19 Severitatea

Postat miercuri, 13 ianuarie 2021

Dezechilibrele din microbiom pot provoca simptome inflamatorii continue, adesea numite COVID "pe distanțe lungi", au adăugat cercetătorii.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus