Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților,s-ar putea gândi la diferite moduri de a rămâne sănătoși - de la spălarea mâinilor și vaccinuri la prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile pe care le faci în fiecare zi merg un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate pentru adulți merită asistență medicală, de la pierderea în greutate inexplicabile sau modificări ale obiceiurilor intestinale la scurtarea respirației și dureri de cap bruște.

Și, desigur, examenele fizice regulate și testele de screening pentru adulți de sănătate sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Aflați ce teste de screening aveți nevoie și cât de des să le faceți. Detectarea precoce este adesea cheia pentru un tratament de succes. 

Nouță despre Îngrijirea Sănătății

Ebola Survivor ar fi putut începe ultima epidemie - 5 ani mai târziu

Postat pe Marți, Martie 16, 2021

O analiză genetică a constatat că actualul focar de Ebola din Guineea a început probabil cu un supraviețuitor al epidemiei din 2014-2016, ale cărui testicule adăposteau virusul latent.

Mai multe țări suspendă utilizarea vaccinului AstraZeneca

Postat pe Luni, Martie 15, 2021

O serie de națiuni au întrerupt utilizarea vaccinului AstraZeneca COVID-19 din cauza rapoartelor că vaccinul ar putea fi legat de cheagurile de sânge.

"Race Gap" în inima de sănătate sa schimbat puțin în 20 de ani

Postat pe Luni, Martie 15, 2021

Noi cercetări arată americanii de culoare care trăiesc în zonele rurale sunt de două până la trei ori mai multe șanse de a muri de diabet zaharat și hipertensiune arterială în comparație cu oameni albi rurale.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus