Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților, s-ar putea gândi la diferite modalități de a rămâne sănătos-de la spălarea manuală și vaccinuri la prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile pe care le face în fiecare zi merge un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate adultă merit atenția medicală, de la pierderea în greutate inexplicabilă sau modificări în obiceiurile intestinale la dificultăți de respirație și dureri de cap bruscă.

Și, desigur, examene fizice regulate și teste de screening pentru sănătatea adulților sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Știți ce teste de screening aveți nevoie și cât de des să le facă. Detectarea timpurie este adesea cheia pentru un tratament de succes.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Sfaturi pentru a preveni acnee cauzate de antrenamente

Postat pe miercuri, January 15, 2020

Cei lovind sala de sport din cauza rezoluțiilor lor de anul nou sunt probabil secerător beneficiile, inclusiv îmbunătățirea generală de sănătate și starea de spirit.

Simptomele elevilor nu sunt fiabile pentru a dezvălui calitatea aerului în clădirile școlare

Postat pe miercuri, January 15, 2020

În clădirile școlare cu probleme legate de calitatea aerului din interior, ar fi deteriorarea umidității, problemele de temperatură sau ventilația slabă, elevii experimentează puțin mai multe simptome decât în clădirile în care condițiile sunt declarate bune pe baza evaluării experților.

Vaccinul pe bază de biomaterial are potențialul de a elimina complet celulele AML

Postat pe marți, January 14, 2020

Leucemie acută mieloidă (AML) este un cancer de sânge mortal, care provine din măduva osoasă și ucide cele mai multe dintre victimele sale în termen de cinci ani. Chimioterapia a fost tratamentul standard de AML pentru peste 40 de ani, și în timp ce cauzează adesea cancerul să meargă în remisie, rareori elimină complet celulele canceroase, ceea ce duce apoi la recurența bolii la aproape jumătate din pacienții tratați.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus