Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților, s-ar putea gândi la diferite moduri de a rămâne sănătoși - de la spălarea mâinilor și vaccinuri pentru prevenirea cancerului. Bravo ție! Alegerile pe care le face în fiecare zi merge un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate pentru adulți merită asistență medicală, de la pierderea inexplicabilă în greutate sau modificări ale obiceiurilor intestinale la dificultăți de respirație și dureri de cap bruște.

Și, desigur, examene fizice regulate și teste de screening de sănătate pentru adulți sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Știu ce teste de screening aveți nevoie și cât de des pentru a le face. Depistarea precoce este adesea cheia pentru un tratament de succes.

Noutăți despre Îngrijirea Sănătate

MUSC biomedical ingineri de presă al planurilor pentru 3D-imprimate măști de protecție

Postat pe sâmbătă, Martie 28, 2020

Cu amenințarea unei penurii de măști de protecție care se profilează pe măsură ce noua pandemie coronavirus crește, inginerii biomedicali și tinkerers de la Universitatea de Sud din Carolina de Sud au avut o idee inspirată: să dezlănțuie o armată de producători din SUA care puteau face astfel de măști. de la imprimante 3D - o tehnologie care, în ultimii ani, a devenit disponibilă pe scară largă.

Oamenii de stiinta Stanford descrie căile potențiale de transmisie a COVID-19

Postat pe Joi, Martie 26, 2020

Multe rămâne necunoscut despre modul în care SARS-CoV-2, virusul care cauzează COVID-19, se raspandeste prin mediul înconjurător.

Un nou tip de imunoterapie arată promisiunea pentru tratamentul viitor al cancerului ovarian

Postat pe Joi, Martie 26, 2020

Cancerul ovarian malign este insidios: Cunoscut și temut pentru simptome vagi și necaracteristice, care de multe ori înseamnă boala este descoperit atât de târziu că, în medie, doar patru din șase pacienți sunt încă în viață după cinci ani.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus