Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților, s-ar putea gândi la diferite modalități de a rămâne sănătos-de la spălarea manuală și vaccinuri la prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile pe care le face în fiecare zi merge un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate adultă merit atenția medicală, de la pierderea în greutate inexplicabilă sau modificări în obiceiurile intestinale la dificultăți de respirație și dureri de cap bruscă.

Și, desigur, examene fizice regulate și teste de screening pentru sănătatea adulților sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Știți ce teste de screening aveți nevoie și cât de des să le facă. Detectarea timpurie este adesea cheia pentru un tratament de succes.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Caracteristicile distinctive ale cancerului pulmonar ar putea fi esențiale pentru terapii personalizate

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Cercetătorii Melbourne au descoperit că cheia pentru terapii personalizate pentru unele tipuri de cancer pulmonar poate fi să se concentreze asupra diferențelor lor, nu asemănările lor.

Celulele B pot juca un rol important în imunoterapie pentru melanom

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Cercetătorii de la Institutul European de Bioinformatică al EMBL și Universitatea medicală din Viena au găsit dovezi că celulele B ar putea juca un rol important în imunoterapie pentru melanom.

Algoritmul SkinVision detectează 95% din cancerul de piele , constată studiul

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Un grup internațional de cercetători care lucrează cu centrul medical al Universității Erasmus (Erasmus MC) din țările de jos au stabilit că SkinVision – prima aplicație de cancer de piele marcată de ce, bazată pe studii clinice extinse – are o sensibilitate de 95,1 % în detectarea celor mai frecvente forme de cancer de piele.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus