Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților, s-ar putea gândi la diferite modalități de a rămâne sănătos-de la spălarea manuală și vaccinuri la prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile pe care le face în fiecare zi merge un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate adultă merit atenția medicală, de la pierderea în greutate inexplicabilă sau modificări în obiceiurile intestinale la dificultăți de respirație și dureri de cap bruscă.

Și, desigur, examene fizice regulate și teste de screening pentru sănătatea adulților sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Știți ce teste de screening aveți nevoie și cât de des să le facă. Detectarea timpurie este adesea cheia pentru un tratament de succes.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Studiul arată virusul pojar cauzează amnezie imună

Postat pe joi, October 31, 2019

În ultimul deceniu, dovezile au montat că vaccinul rujeolic protejează în nu una, ci două moduri: nu numai că previne bine-cunoscuta boală acută cu Pete și febră care frecvent trimite copii la spital, dar, de asemenea, pare să protejeze de alte infecții pe termen lung.

Studiul oferă o primă privire în cutia neagră a dezvoltării embrionare

Postat pe joi, October 31, 2019

Se cunosc puține despre evenimentele moleculare și celulare care apar în timpul dezvoltării embrionare timpurii a speciilor de primate.

Paznici moleculare care reglementează ioni de calciu vitale pentru sanatatea musculara si reparatii

Postat pe joi, October 31, 2019

Ioni de calciu sunt esențiale pentru modul în care mușchii funcționează în mod eficient, jucând un rol în rolurile principale în modul și atunci când mușchii contract, atingeți magazine de energie pentru a menține de lucru și auto-reparații daune.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus