Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe

Sănătatea adulților

Sănătatea adulților 

Când te gândești la sănătatea adulților, s-ar putea gândi la diferite modalități de a rămâne sănătos-de la spălarea manuală și vaccinuri la prevenirea cancerului. Bine pentru tine! Alegerile pe care le face în fiecare zi merge un drum lung spre promovarea sănătății adulților.

Este la fel de important să acorde o atenție la semnele și simptomele. Știu ce semne de avertizare de sănătate adultă merit atenția medicală, de la pierderea în greutate inexplicabilă sau modificări în obiceiurile intestinale la dificultăți de respirație și dureri de cap bruscă.

Și, desigur, examene fizice regulate și teste de screening pentru sănătatea adulților sunt o parte importantă a asistenței medicale preventive pentru adulți. Știți ce teste de screening aveți nevoie și cât de des să le facă. Detectarea timpurie este adesea cheia pentru un tratament de succes.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Studiul descoperă originea neurofibromas care se dezvoltă pe tot parcursul pielii de pacienți NF1

Posted on miercuri, mai 22, 2019

Un studiu publicat astăzi în PLOS ONE descoperit originea mase sever desfigurarea celulelor, numite neurofibroame, care se dezvoltă treptat pe tot parcursul pielii de pacienți afectate de neurofibromatoza 1.

Un nou studiu arată poate fi utilizată o biopsie renală pentru a adapta tratamentul pentru pacienții cu lupus

Postat pe marți, se putea 21, 2019

Rinichii pacienților care trăiesc cu lupus eritematos sistemic sunt adesea sub asalt, și nu toți cei care trăiesc cu boala va răspunde la tratamentul standard.

Cannabidiolul reduce pofta indusă de tac și anxietatea la persoanele cu antecedente de abuz de heroină

Postat pe marți, se putea 21, 2019

Cannabidiolul a redus pofta indusă de tac și anxietatea la persoanele cu antecedente de abuz de heroină, sugerând un rol potențial pentru a ajuta la spargerea ciclului dependenței, în conformitate cu cercetările efectuate la școala de medicină Icahn de la Muntele Sinai și Publicat 21 mai în Jurnalul American de psihiatrie.Sănătate şi Frumuseţe

Acnee şi Îngrijirea Pielii

Prevenirea Îmbătrânirii
comments powered by Disqus