Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii  /  Piept de ridicare după alăptarea

Reconstrucţia de sân după alăptare

Reconstrucţia de sân după alăptare 

Alaptatul la San

Chiar dacă o doamnă poate fi în întregime fericit cu bustul ei în timpul ei intreaga viata, această satisfacţie pot dispărea după alăptare. Când ptoza seturi de nici unul dintre aceste femei poate ignora aspectul de sanii lor. Ptoza este un termen de sănătate, dar pur şi simplu înseamnă sagging sânii.

Alaptarea determina transformarea formei si nici o femeie a fost vreodată capabil să păstreze bustul elastic prin vârstă. Copilul poartă, de asemenea, puteţi schimba dramatic forma, natura şi mărimea bustul. Procesul de alăptarea frecvent provoacă o pierdut supletea, ciudat piele, şi o schimbare glandelor sanilor.

Reconstrucţia de sân

Popularitatea de reconstrucţia de sân este în creştere, şi pe baza statisticilor American mai mult de 50000 doamnelor solicita reconstructia sanului în fiecare an. Femeile sunt atrase de această modalitate de soluţionare a problemei de rău sân aspectul după alăptare pentru că intervenţii chirurgicale nu este foarte consumatoare de timp.

În termen de maxim 5 ore o femeie poate avea bine în formă bustul. Nu este nevoie de a părăsi cariera pentru o lungă perioadă de timp sau vă faceţi griji despre relaţiile pentru că într-o săptămână femei începe lor comune live dacă nu există probleme post-chirurgicale. Dar există întotdeauna îngrijorarea faţă de anumite riscuri dupa operatie. În plus, nu toată lumea este pregătit psihologic pentru a alege de sân augmentare chirurgie. Cei care se tem de operatie dar doriţi să au sanii mici elastice alege plante vindecători.

Produse de reconstructie San

Cel mai popular şi uşor de utilizat produse de reconstrucţie sân pe bază de plante. Produsele de obicei sunt pline de plante de estrogen, care este declarat de a îmbunătăţi tesutului mamar. Un beneficiu mai multe produse de reconstrucţie sân este disponibilitatea lor - nu există nici o cerinţă pentru vizita un medic pentru a le obţine. Produse de reconstrucţie sân spori nivelul de estrogen în organism o doamnă, şi bustul ţesuturile începe în creştere.

Produse comune de reconstrucţie piept frecvent conţine următoarele ingrediente face bustului mai mare:

  • Papadia este cunoscut pentru a avea o mulţime de plante estrogeni. Vă poate lua impusca sale sau rădăcini, sau ambele, ca un supliment sau ca ceai. Un alt motiv bun pentru utilizare păpădie este că stimulează o energie şi te face să trăiască mai mult.
  • Dong Quai root vă oferă puternic fitoestrogeni, Dong Quai este sursa de elemente care pot spori bustul. Această rădăcină este, de asemenea, utilizat ca un tratament pe bază de plante în timpul menstruaţiei. Acesta ajută la eliminarea crampe.
  • Fenicul poate ajuta sa dezvolte forma bustului Dacă adăugați un gel sau ulei pentru bustul pielii. Puteţi încerca, de asemenea, fenicul băutură. Chimen dulce este, de asemenea, un stimulent afrodisiace sau sexuale cu lung-a stabilit.
  • Schinduf are o istorie lungă. Se spune că doamnelor din est haremurile luat semintele acestei plante să crească sânii lor. Schinduf include steroizi precursorii şi hormoni feminini. Aceste componente sunt capabile să contribuie la consolidarea de ţesuturi, în bust. Acesta include, de asemenea, cantitatea mare de fitochimicale care contribuie la cresterea sanilor.
  • Wild Yam este de obicei folosit cu schinduf din cauza sale nutritive naturale. Aceste două tipuri de plante în combinaţie îmbunătăţi sânii în creştere. Dar ce este mai important, wild yam poate ajuta în timpul PMS sau trata problemele de menopauza.
  • Pueraria Mirifica îmbunătăţeşte caracteristici feminine, îmbunătăţeşte firma bustul, şi de calitate a epidermei. El ajută pentru a contracara sindrom de menopauză, şi îmbunătăţeşte starea pielii în secţiunea de bust, în special. De asemenea, are calitati anti-îmbătrânire şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.
Diferite combinaţii ale acestor componente naturale sunt fundamentale pentru majoritatea produselor de reconstrucţie sân. Citiţi eticheta în timp ce lua pastile de sân şi să se asigure că fiecare element în medicină. Dacă alegeţi piept de extindere pastilede ajutor, puteţi fi sigur că bustului va fi minunat mai completă, rotunda, şi cu adevărat încântătoare şi mari în decurs de 30 zile.

Citeşte mai multe despre produsele de reconstrucţie sân 


comments powered by Disqus