Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii  /  Ridicarea sânilor după alăptare

Reconstrucția sânului și ridicarea după alăptare

Reconstrucția sânului și ridicarea după alăptare 

Alăptarea

Ce este alăptarea? Alăptarea este o parte foarte importantă a perioadei post-sarcină și esențială pentru o dezvoltare sănătoasă a unui nou-născut. Alăptarea ajută copiii să dezvolte legături puternice cu mama și poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea dezvoltării organelor interioare. Laptele matern conține multe vitamine și alți nutrienți importanți care sunt esențiali pentru dezvoltarea creierului și a sistemului nervos.
Acesta a fost confirmat în numeroase studii clinice că alăptarea este cel mai eficient în prevenirea problemelor de sănătate și complicații.
Din păcate, importanța alăptării pentru toți bebelușii este adesea trecută cu vederea. Alăptarea este un instrument terapeutic puternic și un mod perfect de comunicare între mamă și un copil.

alăptarea afectează forma sanilor

Chiar dacă o doamnă poate fi în întregime fericit cu bustul ei în timpul întregii sale vieți, această satisfacție poate dispărea după alăptare. Faptul că acest lucru se întâmplă la multe femei este bine cunoscut. Când ptoza stabilește în nici una dintre aceste femele poate ignora aspectul sanilor lor. Ptoza este un termen de sănătate, dar pur și simplu înseamnă sagging sanii.

Ptosis after Breastfeeding
Ptoza după alăptare
Alăptarea provoca transformarea formei și nici o femeie nu a fost vreodată în măsură să păstreze bustul elastic prin vârstă. Rulmentul pentru copii, de asemenea, poate schimba dramatic forma, natura si dimensiunea bustului. Procesul de alăptare provoacă frecvent o pierdere de suplețe, pielea ciudat, și o schimbare a glandelor sanilor ".
Formele corpului și sânilor unei femei nu mai arată ca înainte de sarcină și, din păcate, aceste schimbări nu sunt reversibile pe cont propriu - cu excepția cazului în care o femeie începe să aibă grijă de aspectul ei și vrea să restabilească sânii tineresc și figura.
Cu toate acestea, odată cu introducerea noilor tehnici și metode de ridicare a sânilor, femeile nu mai trebuie să se obișnuiască cu sânii lor saggy, deoarece au numeroase moduri de reconstrucție a sânilor după alăptare.

Reconstrucția sânilor

Popularitatea reconstrucției sânilor este în creștere, iar pe baza statisticilor americane peste 300.000 de doamne solicită o intervenție chirurgicală de reconstrucție mamară în fiecare an. Femeile sunt atrase de acest mod de rezolvare a problemei aspectului rău al sânilor după alăptare, deoarece intervenția chirurgicală nu este foarte consumatoare de timp.

Breast Reconstruction Surgery
Chirurgie de reconstrucție a sânilor
În maxim 5 ore, o doamnă poate avea un bust bine conturat. Nu este nevoie să părăsească cariera pentru o lungă perioadă de timp sau vă faceți griji cu privire la relațiile, deoarece într-o săptămână femeile încep lor comune trăiesc în cazul în care nu există probleme post-chirurgicale. Dar există întotdeauna îngrijorare cu privire la anumite riscuri după operație.
Mai mult decât atât, nu toată lumea este pregătit psihologic pentru a alege chirurgie de mărire a sânilor.
De asemenea, costul este foarte mare, deoarece intervenția chirurgicală poate fi necesară pentru a fi efectuată într-un spital sub anestezie generală. În plus față de intervenția chirurgicală în sine, costul tratamentelor post-operație și reabilitarea este adesea mai mare decât costul intervenției chirurgicale singur.

O femeie care evită o intervenție chirurgicală la sân, dar alege să aibă un lift de sân are o alternativă. Ce trebuie să faceți dacă o femeie vrea să stea departe de efectele secundare asociate cu intervenția chirurgicală? Cei care se tem de o intervenție chirurgicală, dar doresc să aibă sanii elastici tineri alege pastile pentru cresterea sanilor naturale.

Produse de reconstrucție a sânilor

Sanii mai mari sunt adesea asociate cu un aspect mai feminin cu aspect, dar unele femei sunt în imposibilitatea de a le atinge din cauza proceselor naturale de imbatranire si complicatii legate de sarcina.

Breast Reconstruction Options
Opțiuni de reconstrucție a sânilor
Să trecem în revistă cele mai populare produse de reconstrucție mamară care pot fi benefice în restaurarea aspectului tineresc al sânilor de sex feminin.

 • Terapia hormonală. Acest tip de produse de sănătate sân poate avea hormoni sintetici în compoziția lor. Acești hormoni de mărire a sânilor pot provoca probleme grave de sănătate, chiar și cancer. Dar principalul pericol este pentru copilul nenăscut și sistemul reproductiv al mamei. În plus, studiile pe termen lung ale acestei metode nedovedite nu au fost efectuate încă și înseamnă că multe alte efecte secundare nu sunt imposibile.
 • Injecții de hormoni. Este o metodă extrem de periculoasă pentru a injecta hormoni chiar în țesutul mamar. Este posibil să observați unele rezultate, dar efectele secundare sunt mult mai rău. Injectarea de hormoni poate provoca o cantitate masivă de umflare a sânilor. De asemenea, țesutul mamar care a fost injectat cu hormoni este foarte sensibil și poate sângera adesea.
 • Chirurgie mamară. Este posibil să aveți cicatricea țesutului și implanturile să se poată deteriora. Și de foarte multe ori implanturile mamare sunt cauza diagnosticului incorect, atunci când este vorba de cancer de sân. Cele mai grave complicații ale reconstrucției chirurgicale a sânilor sunt infecția severă, hemoragia și complicațiile cauzate de sângerare.
 • Pompe de sân. Această metodă poate provoca sanii desfigurare sau chiar cancer de san. O pompare de lungă durată a sânilor este foarte nesigură. Un studiu realizat în Marea Britanie a arătat că utilizarea de pompe de sân pentru o perioadă lungă de timp este periculos pentru sănătatea femeilor. Unele femei s-au plâns de dureri de sani, care s-au dovedit mai târziu a fi deteriorate de la peste pompare.
 • Exerciții. Exercițiile speciale de sân care vizează îmbunătățirea sănătății sânilor sunt destul de sigure și nu scumpe, dar nu există dovezi dovedite ale eficacității lor. În timp ce acestea sunt benefice pentru sănătatea generală, pentru inima si sistemul de sange si de a îmbunătăți tonusul muscular al femeii, ele nu pot schimba fizic tesutul mamar, deoarece nu conține mușchi. Singura modalitate de a îmbunătăți dimensiunea sanilor este de a crește volumul de țesuturi de sân, și acest lucru este în cazul în care exercițiile de sân nu reușesc.
 • Lenjerie de corp. Există o mare alegere de sutiene sau corsete care pot face sanii arata superba numai până în momentul în care va trebui să le scoateți. Ele arata foarte bine atunci când le purta, dar sunt foarte scumpe. Purtarea lenjeriei speciale poate oferi o formă anormală de sân. Este jenant pentru multe femei să le ia în timpul întâlnirilor intime. Forma sânilor în lenjerie de corp, de obicei, pare foarte rotund și bine definite, dar sanii ei înșiși încă mai stau saggy.
 • Pastile de sân. Pastile de sănătate a sânului conțin numai ingrediente naturale pe bază de plantes. Ei nu au nici hormoni sintetici, sau produse chimice, sau coloranți, sau conservanți. Pastile de marire a sanilor poate face sanii ferm, mai mare și mai tineresc. Produse naturale de sănătate a sânului nu vă va afecta. Toate componentele intra in sange si absorbite de acesta, astfel ar trebui să selectați produsul de sănătate sân fără substanțe chimice. În cazul în care nu alegeți un produs organic, ați putea fi la risc de a obține o problemă medicală severă, ar fi tumora canceroasa.

Reconstrucția pe bază de plante sân

Una dintre cele mai simple moduri de a restabili forma sanilor dupa alăptarea sau de a îmbunătăți aspectul de imbatranire sanii este alegerea produselor de reconstrucție a sânilor pe bază de plante. Este o modalitate foarte bună pentru femei pentru a spori sănătatea lor, pentru a obține un impuls sub formă de sanii mai sanatosi, sau doar pentru a obține un corp mare caută.
Produsele sunt de obicei umplute cu estrogen de plante, care se spune pentru a îmbunătăți țesutului mamar. Un beneficiu mai mult de produse de reconstrucție a sânului este disponibilitatea lor - nu există nici o cerință pentru vizita unui medic, în scopul de a le obține. Produse de reconstrucție mamară spori nivelul de estrogen în organismul unei doamne, și țesuturile bustului începe să crească.
Breast Reconstruction Herbs
Breast Reconstruction Herbs
Produsele de marire a sanilor pot fi folosite ca o soluție pentru a ridica sanii in aproape fiecare varsta dupa pubertate. Produse de reconstrucție a sânilor poate ajuta, de asemenea, creșterea apetitului sexual la cele mai multe femei. În plus față de modificările în aspect, produsele de reconstrucție mamară cresc stima de sine a unei femei și pot îmbunătăți calitatea generală a vieții.

Produsele comune de reconstrucție a sânilor conțin frecvent următoarele ingrediente pe bază de plante, făcându-vă bustul mai mare:

 • Păpădie este cunoscut de a avea o mulțime de estrogeni pe bază de plante. Puteți lua muguri sau rădăcini, sau ambele, fie ca un supliment sau ca ceai. Un alt motiv bun de a folosi păpădie este că stimulează energia cuiva și te face să trăiești mai mult. De asemenea, vă oferă unele rezistență suplimentare și vă oferă un impuls pentru rezistenta ta, astfel încât să puteți îmbunătăți rezultatele de fitness!
 • Dong Quai rădăcină vă oferă fitoestrogeni puternice, Dong Quai este sursa de elemente care pot spori bustul. Această rădăcină este, de asemenea, utilizat ca un tratament pe bază de plante în timpul menstruației. Ajută la eliminarea crampelor. Nu există studii științifice, dar a fost folosit pentru a trata unele dintre problemele cauzate de ciclurimenstruale si dureri menstruale.
 • Fenicul vă poate ajuta să dezvolte forma bustului dumneavoastră, dacă adăugați-l la un gel sau ulei pentru pielea bustului. Puteți încerca, de asemenea, băutură fenicul. Fenicul este, de asemenea, un afrodisiac stabilit de mult timp sau stimulent sexual. Feniculul este un ingredient esențial în numeroase rețete din bucătăria indiană. Este considerat cel mai sexy condiment din lume.
 • Schinduf are o istorie lungă. Se spune că doamnele din haremurile orientale au luat semințele acestei plante pentru a-și crește sânii. Schinduf include precursori steroizi și hormoni feminini. Aceste componente sunt capabile să contribuie la îmbunătățirea țesuturilor din bust. De asemenea, include o cantitate mare de fitochimicale care contribuie la creșterea sânilor. Toate sunt responsabile pentru creșterea și dezvoltarea sânilor după pierderea rapidă în greutate.
 • Wild Yam este de obicei folosit cu schinduf din cauza nutrientilor naturali. Aceste două tipuri de plante medicinale în combinație îmbunătăți sânii în creștere. Dar ceea ce este mai important, igname sălbatice poate ajuta în timpul PMS sau trata problemele menopauzei. De fapt, este foarte util pentru cei care suferă de probleme de menopauză. Într-un studiu realizat de un cercetător italian, femeile care au fost diagnosticate cu probleme de menopauză și au fost date igname sălbatice îmbunătățit condițiile lor în 57% cazuri și a observat mai puține simptome în 86% cazuri.
 • Pueraria Mirifica îmbunătățește caracteristicile feminine, îmbunătățește bustul ferm, precum și calitatea epidermei. Ajută la contracararea sindromului menopauzei și îmbunătățește starea pielii în secțiunea bustului, în special. De asemenea, are calități anti-imbatranire si imbunatateste circulatia sangelui. Produsul este foarte popular în rândul femeilor cu o gamă largă de forme de corp și este deosebit de bine adaptat pentru femeile mature care au nevoie cu disperare de o formă bustul mai bine.
Diverse combinații ale acestor componente naturale sunt fundamentale pentru majoritatea produselor de reconstrucție a sânilor. Citiți eticheta în timp ce luați pastile de sân și asigurați-vă că știți fiecare element din medicament.
Dacă alegeți pastile de mărire a sânilor pe bază de plante, puteți fi siguri că bustul va fi minunat mai plin, mai rotund, și într-adevăr încântătoare și mare în cursul a 30 de zile.
Și vă puteți simți încrezător că rezultatele vor fi permanente,iar bustul va fi mai mare și mai rotund pe viață!

Citiți comentarii de pastile de reconstrucție a sânilor 


comments powered by Disqus