Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Adult hormonale Acnee

Adult acnee hormonale: Cauze si tratament

Adult acnee hormonale: Cauze si tratament Specialiştii spun că acneea este cauzata de hormoni, dar au existat nici examene serioase acestui fenomen până în prezent. Cercetările efectuate recent stabilit că aproape 50 % din toate femeile se confruntă adult acnee breakouts în întreaga săptămână înaintea ciclului menstrual.

Ce este interesant despre adult acnee hormonale este faptul că acestea nu pot fi tratate prin metode uzuale de terapie. Antibioticele topice şi retinoizii topici sunt inutile in acest caz. Atentie la următoarele fapte pentru a identifica hormonal acnee:

 • Acnee s-a intamplat prima data la varsta de adult;
 • Eruptie de acnee intensificarea înainte de menstruaţie;
 • Raport privind perioadele menstruale neregulate;
 • Supra-activ glandelor sebacee în zona fetei;
 • Hirsuties (nivel ridicat de parul de pe fata ta sau chiar par in locuri atipice);
 • Nivel crescut al unor hormoni masculini în sânge.

Ce este Adult Acnee hormonale?

Adult acnee hormonale sau hormonal acnee este, de asemenea, cunoscut sub numele acnee vulgaris este cauzata de perturbare în condiţie de piele care apar din cauza supraproducţie de hormoni androgeni din organism. Testosteron sau androgeni este declarat a fi principalul hormon sexual care se găseşte atât în bărbaţi şi femei. Adult acnee hormonale este cauzat ca urmare a producţiei excesive de androgeni din organism.

Hormoni androgeni au tendinţa de a stimula glandele sebacee, care produc o mare cantitate de ulei natural sau sebum din piele. Acest sebum produs adună în păr pori sau foliculi şi mai târziu devine amestecat cu celule moarte si bacterii, duce la formarea de Pete sau cosuri.

Hormonal acnee este destul de comună pentru a apărea în timpul pubertăţii, dar în anumite cazuri, aceasta poate continua sa apara la persoanele mai în vârstă. Este cunoscut că adolescenţi sau adolescenti sufera mai hormonal acnee din cauza modificărilor hormonale care iau parte la corpul lor în acea perioadă.

De asemenea în această perioadă hormonal acnee este mai vizibile la barbati comparativ cu femeile din cauza faptului că bărbaţii produc mai mult testosteron decat femelele. În timp ce femeile ar putea suferi mai mult la astfel de acnee în timpul ciclurilor naturale vor fi supuse care includ sarcina, menstruatie si menopauza.

Dezvoltarea de acnee adulţi hormonale

În timp ce unii adulti pot începe dezvoltarea lor acnee pornind de la numai 20 de ani sau de 30 de ani, o anumită sumă de le pare să nu ieşi, trece la maturitate cu acelaşi breakouts. Aceasta se întâmplă din cauza modificarilor la nivel hormonal. Când o femeie se apropie perioada ei, nivelul de estrogen scade. Ovare dupa ovulatie produc progesteron, iar acest hormon stimuleaza glandele sebacee. Acnee vine ca urmare a acest lucru.

Development of Adult Hormonal Acne
Unele femei insarcinate sunt afectate de hormonal cauza acnee. În timpul al treilea trimestru, glandele sebacee lor ridica producția de ulei, determinând frecvente breakouts. Există femei care suferă de acnee focare dupa menopauza ca nivelul de testosteron devine mai mare, în timp ce nivelul de estrogen scade.

După cum puteţi vedea, adulţii pot apărea probleme de acnee în timpul toată viaţa la pubertate pentru a lor vechi de ani. Aceste probleme pot să dispară cu vârsta şi puteţi obţine chiar şi mai rău.
Daca doriti sa obtineti rezultate foarte bune, consultaţi medicul dermatolog care va ajuta sa gasiti cel mai bun tratament acnee.

Cauzele de acnee hormonale

Acnee provocate de influenţă hormonale începe la vârsta de 20-25, uneori este de actualitate pentru adolescenti si femei mature uneori pot avea. Adult acnee cosuri apar de obicei pe fata, mai ales bărbie şi maxilarului. Dar, uneori, sunt urme de acnee pe piept sau pe spate. Indiferent de faptul că hormonal-a influenţat adult acnee este rareori grave şi, de obicei, se manifestă ca noduli inflamatorii mici şi papule, femeile care sufera de boala nu pot ajuta, dar întreb: cum se începe?

Este cunoscut faptul că glandele suprarenale noastre începe a face un androgen, dehydroepiandrosterone sulfat (DHEAS), atunci când suntem încă copii de aproximativ 10 de ani. De asemenea, la breakout de pubertate două mai multe androgeni, aşa-numitele "masculin" hormoni, dehydrotestosterone (DHT) şi testosteron, începe să lucreze în organismele de femei. Toate acestea stimuleaza glandele sebacee pentru a produce mai mult de ulei natural al pielii, sau sebum.

Iata de ce aşa mulţi adolescenţi suferă de tenul gras şi acnee. Şi băieţi, care au mai "masculin" de hormoni, sufera de acnee adolescent mai des decat fetele.
Spre deosebire de acnee adulţi, adesea este uşor de a trata acnee adolescent.
Nivelul de hormoni este foarte flexibil la organismele tinere. Tratamente de prima linie va ajuta in cele mai multe cazuri si includ ca retinoizi actualitate şi peroxid de benzoil, susţinută de antibiotice pe cale orală.

Dar după perfecţionarea iniţială poate veni o perioadă când modificările nivelului hormonal şi corpul nu mai reacţionează la terapia. În astfel de cazuri trebuie modificat procedura de tratament acnee adulţi hormonale şi adesea este sugerat să încerce pastile naturale pentru acnee hormonale.

Comune factori care declanseaza hormonale acneei la adulti

Există unele persoane care ar putea experienţă mai mult de acnee hormonale datorate unor factori ereditare.

Aşa cum am menţionat mai înainte, pubertatea este un alt factor care poate declansa acnee hormonale. Pubertatea este perioada de vârsta în care adolescenţii ajunge la maturitatea sexuală şi devine capabil de reproducere. Corp (atât bărbaţi cât şi femei) în această perioadă suferă numeroase modificări hormonale. Organismul masculin în comparaţie cu femelele produce hormoni androgeni excesive care sunt responsabile pentru formarea de cosurile sau petele pe piele. Femelele pe de altă parte, de asemenea, suferă de acnee hormonale ca urmare a unui dezechilibru de hormoni din organism.

Factors That Trigger Hormonal Acne in Adults
Factori care declanseaza hormonale acneei la adulti
Dar factorii cei mai frecvente care sunt cunoscute pentru a declanşa hormonale acneei la adulti includ:

 • Deficienta de minerale si vitamine - este evident să spun că vitaminele si mineralele Joaca un rol pozitiv în menţinerea echilibrului de hormoni în corpul nostru. Prin urmare, absenţa diferite minerale si vitamine in dieta de rutină poate determina organismul să nu au imunitate sporită, care este necesar pentru ca organismul să lupte împotriva viruşilor şi a infecţiilor care este organismul este predispus la.
 • Stresul - stresul de la glandele suprarenale boost sus producţia de hormoni, atât în bărbaţi şi femei. Reacţia cauzate din cauza stresului este responsabil să se agraveze starea pielii.
 • Aportul excesiv de zahăr şi alimente grase - aportul excesiv de alimente care sunt bogate in zaharuri si grasimi, de asemenea, ar putea provoca acnee hormonale la adulţi. Motivul pentru cauza de acnee este, în esenţă, datorită faptului că organismul nostru magazine mai multa grasime care le consumăm, care bloca mai târziu în porii pielii. În plus, consumul mare de zahăr poate provoca inflamatii pe piele din cauza supraproducţiei de insulină în organism.
 • Menstruaţie, menopauza, sarcina - O femeie în timpul ovulaţiei, sarcina sau menstruatie experienţele o scădere bruscă sex hormon estrogen in corpul lor. Acest declin de hormon estrogen este, de asemenea, însoțită de creștere de testosteron care declanşează în continuare formarea de acnee vulgaris.
 • Acumulare de piele mort - mort celulele pielii sunt de asemenea responsabile pentru a da naştere la acnee piele. Celule de piele care adună în porii mixuri cu ulei de piele (sebum) pentru a da naştere să petele sau cosurile de piele.
 • Utilizarea de steroizi - utilizarea excesivă de steroizi poate provoca acnee hormonale la adulţi. Utilizarea de steroizi stimulează productia de testosteron la barbati, care duce mai departe un dezechilibru de hormoni în organism şi dând naştere la probleme legate de piele.
 • Prezenţa bacteriilor în pielea porii - prezenţa bacteriilor în foliculii duce la formarea de cosuri sau pete intunecate pe fata.

Tratament acnee adulţi hormonale

Hormonal acnee în ambele bărbaţi şi femei pot fi tratate cu următoarele anumite metode de 2: non-reţetă tratamente şi tratamente de bază de prescripţie medicală.

Tratamentul non-reţetă pentru adulţi acnee hormonale

Natural Treatment for Adult Hormonal Acne
Tratament naturist pentru acnee adulţi hormonale
 • Apă şi săpun - Curatarea fetei uşor cu apă şi săpun de 2 ori pe zi poate ajuta la tratarea acneei hormonale corect. Dur, acesta ar trebui să fie păstrate în minte că acest tratament acnee adulţi hormonale nu vor clarifica de acnee deja existente pe piele, dar va mai jos impactul de inflamaţie cauzate de acnee.
 • Curăţat - curăţat adesea contin acid glicolic, peroxidul de benzoil, acidul salicilic şi sulf, care sunt utile pentru tratamentul de acnee. Utilizarea excesivă a curăţat ar trebui evitată deoarece chiar s-ar putea afecta pielea sau provoca alte probleme de piele.
 • Acid salicilic - vărsare anormala de celule pot fi controlate pe piele cu ajutorul acidului salicilic. Acid, cu toate acestea, nu are nici efect pe producţia de sebum şi, de asemenea, nu ucide orice bacterie. Acidul este responsabil pentru unclogging a porilor pentru a preveni leziunile in caz de acnee uşoară.
 • Alcool şi acetonă - acetonă ajută la eliminarea de ulei de pe suprafaţa pielii, în timp ce alcoolul este folosit ca un agent anti-bacterian uşoară. Ambele agenţii sunt utilizate împreună pentru a usca pielea şi, de obicei, au un efect redus asupra acnee.
 • Sulf - sulf este o componentă care este folosit în multe medicamente acnee în combinaţie cu alte substanţe, cum ar fi acid salicilic si alcool. Deoarece aceasta are un efect doar marginal peste acnee; sulf nu este recomandată în general de dermatologi pentru tratamentul acneei adulte hormonale.
 • Peroxid de benzoil - in caz de acnee uşoară, medicul ar putea recomanda merge pentru un tratament hormonal acnee cu un medicament non-obligatorii, având o anumită sumă de peroxid de benzoil. Peroxid de benzoil ajută la distrugerea bacteriilor care provoacă acnee problemă. Pentru a păstra acnee la bay, compus trebuie utilizate continuu timp de cel puțin patru săptămâni. Spre deosebire de alte produse over-the-counter prescrise, nu afecteaza productia de sebum si acnee vine înapoi atunci când încetaţi utilizarea compus. Utilizarea excesivă de peroxid de benzoil poate provoca uscarea pielii sau iritaţii la nivelul pielii; prin urmare, unul trebuie să aibă grijă la momentul aplicarea solutiei.
 • Retinoid topic gel - gel retinoid topic este util în reducerea inflamaţiei şi umflarea pielii, precum şi al creşterii celulelor. Gelul se opreşte cosuri noi pentru a forma pe piele. În comparaţie cu alte non-prescrise tratamente pentru acnee hormonale, retinoid topic gel ar putea să ia 8-12 săptămâni pentru a afișa rezultatele dorite.
 • Ceaiul verde - ceaiul verde poate fi consumată la mai jos nivelul de inflamaţii în organism. În afară de practicile locale de regim de ingrijire a pielii în urma unul considera băut câteva ceşti de ceai verde pe zi pentru a energiza piele automat.
 • Pastile din plante pentru acnee hormonale - există sute de pastile pe bază de plante, organice, şi naturale pentru acnee hormonale disponibile pe piaţă care garanţie de a oferi o soluţie eficientă pentru a scăpa de acnee hormonale. O parte din aceste pastile pentru acnee hormonale, cu toate acestea, sunt puţin probabil să aibă multe beneficii, odată ce aţi opri luându-le acnee va iesi din nou dupa un anumit timp span.

Reţetă tratamente pentru acnee adulţi hormonale

Prescription Treatment for Adult Hormonal Acne
Tratamentul de bază de prescripţie medicală pentru adulţi acnee hormonale
 • Retinoizi sau vitamina A derivate - aceste tipuri de medicamente sunt disponibile pastile orale pentru hormonal acnee şi loţiuni de actualitate. Aceste medicamente ajuta în eliminarea moderată până la severă acnee de normalizare a pielii. Retinoizi poate fi folosit in combinatie cu alte produse pentru tratamentul de acnee adulţi hormonale, cum ar fi antibiotice pe cale orală şi peroxid de benzoil pentru a fixa efectul de îndepărtarea din acnee. Deşi retinoizii topici nu au prea multe efecte secundare, utilizarea lor nu este recomandat pentru femeile gravide sau care alăptează. Reacţii adverse minore, care sunt asociate cu acest produs include uscăciune, roşeaţă şi mâncărimi ale pielii.
 • Azelaic acid - acest medicament este declarat de a avea proprietăţi antibacteriene şi anti-inflamatorii , care ajuta în a scăpa de acnee hormonale. Gel sau crema este folosit pentru a vindeca un alt tip de afecţiune, care este popular cunoscut sub numele de rozacee.
 • Contraceptive orale - medicii adesea sugerează anticonceptionale pentru femei pentru a reduce în jos efectul hormonilor masculini de testosteron pe acnee în creştere pe piele. Aceste contraceptive sunt limită pentru a fi utilizate de pacienţii de sex feminin şi Arată rezultatele dorite în perioada de timp de 3-4 luni. Unele din efectele secundare asociate cu pilulele contraceptive pentru acnee hormonale includ greaţă, piept de sensibilitate, creşterea în greutate şi cheaguri de sânge.
 • Spironolactona - acest medicament este utilizat mai ales pentru blocarea acţiunii de hormoni corpului pe ulei de glande prezente pe piele. Acest tip de medicament este util pentru femeile a căror acnee se agravează în timpul menstruaţiei.
Citeste mai multe despre adult acnee tratamentul 


comments powered by Disqus