Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Adult acnee hormonale

Adult acnee hormonale

Articol scris de Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Adult acnee hormonale Specialiştii spun că Acneea este cauzata de hormoni, dar nu au fost nici examene serioase acestui fenomen până în prezent. Cercetările efectuate recent stabilit că aproape 50% de toate femeile se confruntă adult acnee breakouts în întreaga săptămână înainte de a ciclului menstrual.

Ce este interesant despre adult acnee hormonale este faptul că acestea nu pot fi tratate prin metode de terapie de obicei. Antibioticele topice şi retinoizii topici sunt inutile în acest caz. Atentie la următoarele fapte pentru a identifica hormonal acnee:

  • Acnee s-a intamplat prima data in varsta adult;
  • Acnee erupţie intensificarea înainte de menstruaţie;
  • Raport privind perioadele menstruale neregulate;
  • Glandele sebacee supra-activ în zona fetei;
  • Hirsuties (nivelul ridicat de parul de pe fata ta sau parul chiar in locuri atipice);
  • Nivel crescut al unor hormoni masculini în sânge.

Cauzele de acnee hormonale

Acnee a provocat de influenţă hormonale începe la vârsta de 20-25, uneori este topic pentru adolescenţi şi uneori mature femei pot avea. Adult acnee cosuri apar de obicei pe fata, mai ales bărbie şi maxilarului. Dar, uneori, sunt urme de acnee pe piept sau pe spate. Indiferent de faptul că hormonal-a influenţat adult acnee este rareori severă şi, de obicei, se manifestă ca noduli inflamatorii mici şi papule, femeile care sufera de boala nu poate ajuta, dar întreb: cum se începe?

Este cunoscut faptul că glandele suprarenale noastre începe să luare un androgen, sulfat de dihydroepiandrosterone (DHEAS), atunci când suntem încă copii de aproximativ 10 de ani. De asemenea, la breakout de pubertate două mai multe androgeni, aşa-numitele "masculine" hormoni, dehydrotestosterone (DHT) şi testosteron, începe să lucreze în organismele de femei. Toate acestea stimuleaza glandele sebacee pentru a produce mai mult ulei natural al pielii, sau de sebum.

Iata de ce atât de multe adolescenti sufera de tenul gras şi acnee. Şi băieţi, care au mai multe hormoni "masculine", suferi de acnee adolescent mai des decat fetele. Acnee adolescent este usor de tratat. Nivelul de hormoni este foarte flexibil la organismele tinere. Prima linie tratamente va ajuta în cele mai multe cazuri si includ ca retinoizi actualitate şi peroxid de benzoil, susţinută de antibiotice pe cale orală. Dar după perfecţionarea iniţială poate veni o perioadă când nivelul modificări hormonale şi corpul se opreşte reacţionează la terapia. În astfel de cazuri procedura de tratament ar trebui să fie modificat.

Adult acnee hormonale

În timp ce unii adulti pot începe dezvoltarea lor acnee pornind numai de la 20s lor sau de 30 de ani, anumite cantitate de ele par să nu depasesc, trece la maturitate cu acelaşi breakouts. Aceasta se întâmplă din cauza modificărilor hormonalenivel. Când o femeie se apropie perioada ei, nivelul de estrogen scade. Ovarele după ovulaţie produce progesteron şi acest hormon stimuleaza glandele sebacee. Acnee vine ca urmare a acest lucru.

Unele femei gravide sunt afectate de hormonal cauza acnee. În timpul al treilea trimestru, glandele sebacee lor ridica producţia de ulei, cauzează breakouts frecvente. Există femei care suferă de acnee focare dupa menopauza ca nivelul de testosteron devine mai mare, în timp ce nivelul de estrogen este în scădere.

După cum puteţi vedea, adulţii pot experienţă acnee probleme în timpul toată viaţa la pubertate la lor vechi de ani. Aceste probleme pot dispare cu vârsta şi puteţi obţine chiar şi mai rău. Daca doriti sa obtineti rezultate foarte bune, consultaţi medicul dermatolog care va va ajuta sa dezvolte cea mai bună opţiune de tratament pentru acnee.

Citeşte mai multe despre adult acnee produse 


comments powered by Disqus