Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Hormonul uman de crestere

Hormon uman de crestere

Hormon uman de crestere Informaţii despre hormon uman de crestere (HGH) este disponibil pentru toată lumea. Există diferite tipuri de produse HGH, capsule, pastile, injectii sau spray-uri, care sunt destinate pentru a creşte sau recupera nivelul de hormon de creştere uman.

Dar ceea ce promit nu este întotdeauna adevărat. Ele pot ajuta sau nu? Într-adevăr înseamnă să ajungă la scopul lor fără efecte secundare? Pot exista consecinţe dăunătoare? Citeste mai jos cele trei puncte. Ele pot fi considerate ca un fel de Compendiu de a fi conştienţi de caracteristicile acestor produse, diferenţa dintre ei şi cel mai sigur mod de aportul lor.

Metode diferite pentru a lua hormonul uman de crestere

Nu este nici un folos să ia orice hormon uman de crestere oral doar pentru că acestea nu funcţionează, şi explicaţia este destul de simplu. După cum arată studiile, hormon de creštere uman, luate pe cale orală este distrus odată ce se ajunge din stomac. Aceasta se întâmplă deoarece stomacul conţine acid HCl care acţionează împotriva hormon uman de crestere.

Spray-uri nazale cu hormon de creštere uman nu poate fi folosit ca un heal-all. Marimea moleculei de hormon de creštere uman le împiedică trece prin dumneavoastră cavitatea nazală, deoarece acestea sunt prea mari. Doar un mic volum de hormon de creštere uman, care poate intra în sânge acest fel uşor poate ridica nivelul de hormon de creštere.

Injectii cu hormon de crestere poate creşte riscul de "abuz", care poate duce la efecte periculoase şi chiar fatale pe corpul tau. Pericol de efect secundar creşte, din cauza tratamentului durabil atunci când hormonul de crestere este aplicată de mai mulţi ani.

Dar trebuie să ştiu că există un alt, mai sigure şi mai economic opţiune. Puteţi alege produse care conţine numai ingrediente naturale şi activează Glanda hipofiza, aşa-numitele "fabrica de hormon de creştere" a corpului. Aceste produse sunt cunoscute ca desprindere de hormon de creštere uman, şi ei doar ajuta sa produce hormoni proprii, şi nu sunt hormoni în sine. Produse HGH din extracte din plante stimuleaza glanda pituitara într-un mod natural de a produce propriile hormon uman de crestere.

Cum de a alege HGH produse

HGH alege produsele care au fost dovedite şi a încercat de milioane altor utilizatori. Ele sunt mai susceptibile de a ajuta decât cele care doar promisiunea de a face acest lucru. Pentru fiabilitate suplimentară şi credibilitate, de asemenea, este recomandabil să Vezi dovezi medicale şi recomandări de cei care le-am încercat-o mai productiv. Acesta trebuie să fie susţinută de studiu şi trebuie îndeplinite toate standardele stabilite de Food and Drug Administration pentru produse nutritive şi Directiva Uniunii Europene.

Sunteţi în căutarea pentru un produs eficient dar în condiţii de siguranţă? Apoi ar trebui să fie 100% natural, fabricat din componente organice. Ar trebui să nu conţină orice alergeni. Numai atunci puteţi fi sigur că este sigur. Este evident, nu vrei să înfrunte orice reacţii alergice. Acesta trebuie să fie complet liber de orice fel de nefiresc de colorat, conservant chimice, sodiu şi trebuie să fie complet organice şi naturale.

Hormonul de crestere uman Forum

Acest tip de produs de HGH va contribui la realizarea revitalizarea puternic, anti-imbatranire sau orice alte umană declanşată de hormon de creštere beneficiu în mod natural. Produse de HGH sunt considerate a fi un up-to-date sigură şi eficientă soluţie la problema vechi de imbatranire. Acum vârful următoare este despre modul de a selecta cele mai bune hormon uman de crestere.

Una dintre opţiunile cele mai eficiente este de a găsi un Forum de hormon de creštere uman unde utilizatori reali - şi nu de publicitate - parts propria lor experienţă şi compara produse HGH.

Amintiţi-vă, că un bun Forum de hormon de creštere uman oferă diferite puncte de vedere, cei atât pozitive cât şi negative. Avantajele şi dezavantajele de ea complet sunt vizualizate şi examinate. Aici puteţi pune toate întrebări aveţi, şi puteţi obţine răspunsurile de utilizatori experimentaţi. Atunci când produsele au rating şi recenzii este mai uşor pentru consumatori să facă o alegere. Deci puteţi decide asupra produsului HGH, care este de fapt cel mai bun pentru că mii de clienti au fondat produs util pentru ei şi lăsat lor recenzii pozitive.

Citeşte Recenzii in Forum de hormon de creštere uman 


comments powered by Disqus