Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii  /  Libidoul feminin după menopauză

Menopauza și scăderea libidoului feminin. de a stimula libidoul după menopauză?

Menopauza și scăderea libidoului feminin. de a stimula libidoul după menopauză? 

Menopauza și scăderea libidoului feminin

Studiile arată că problemele sexuale devin mai frecvente în rândul femeilor în postmenopauză, deoarece această condiție reduce libidoul. Aceasta poate duce în continuare la scăderea nivelului de estrogen în timp ce face sex mai dureros atunci când scăderea excitare sexuală. Există multe aspecte asociate cu menopauza si scăderea libidoului feminin.

Ce este menopauza?

Menopauza este o condiție în cazul în care organismul feminin se oprește obtinerea perioade permanent, dar această stare poate afecta, de asemenea, mai multe alte funcții corporale, de asemenea. Menopauza duce la mai multe schimbări emoționale și fizice care lasă un impact considerabil asupra vieții sexuale și bunăstarea generală a femeilor.

După tranziția menopauzei, femeile nu trebuie să vă mai faceți griji despre obtinerea gravidă, perioade dureroase, și crampe. Se observă că multe femei nu găsesc probleme majore în timpul acestei tranziții în corpurile lor. Cu toate acestea, pentru multe altele, este comun pentru a experimenta depresie, durere în timpul sexului, iritabilitate, starea de spirit, probleme cu somnul, și bufeuri.
Tranziția menopauzei poate apărea între vârsta de 45 până la 55 de ani și poate dura pe durata estimată de 7 până la 14 ani. În timpul acestei tranziții, producția de progesteron și estrogen variază foarte mult în ovare. În afară de asta, oasele încep să devină mai puțin dense, cu o vulnerabilitate sporită la fracturi.

Menopause
Menopauza
Menopauza poate începe cu histerectomie sau se poate întâmpla din cauza îndepărtarea chirurgicală a ovarelor care generează hormoni. Există mai mulți factori genetici care joacă, de asemenea, un rol important în care afectează atunci când menopauza va începe în rândul femeilor. Doar un procent dintre femei experiență această condiție înainte de vârsta de 40, cu toate acestea, pentru 5%, această condiție ajunge între 45 la 50.

Simptomele menopauzei

După menopauză, femeile încep să intre într-o perioadă post-menopauză, iar în această stare, ele devin mai vulnerabile la osteoporoză și boli de inimă. Femeile pot începe să dezvolte simptome menopauzei aproape patru ani înainte de apariția ultimei lor perioade. Una din zece femei prezintă simptome de menopauză timp de aproape 12 ani. Există multe simptome, dar scăderea libidoului feminin este una dintre cele mai frecvente.

Pentru multe femei, simptomele sunt temporare; cu toate acestea, multe altele prezintă afecțiuni severe pentru o durată mai lungă de timp. Împreună cu câteva modificări menstruație, alte simptome pentru post-menopauza, menopauza, și pre-menopauza sunt aceleași.
Semnele de pre-menopauza includ, de obicei, menstruație mai puțin frecvente, simptome vasomotorii, și perioade mai grele sau mai ușoare. Puține alte simptome comune asociate cu această condiție includ probleme de control vezicii urinare, insomnie, depresie, anxietate, scăderea apetitului sexual, dificultăți de respirație, subțierea părului, și creșterea în greutate.

Menopause Symptoms
Simptomele menopauzei
Multe femei raportează, de asemenea, anxietate, probleme de memorie, dificultăți de concentrare, dureri de cap, infecții ale tractului urinar, masa osoasa redusa, subțierea părului, creșterea părului în unele părți ale corpului, ar fi partea superioară a spatelui, piept, gât, și față, scăderea dimensiunii sanilor, piele uscata, ochi, și gura. Complicațiile grave pot include, de asemenea, boala vaselor de sânge, incontinență urinară, boală parodontală, cataractă, modificări ale dispoziției, osteoporoză, funcția metabolică mai lentă, dyspareunia, și atrofie vulvovaginală.

Menopauza si libidoul feminin

Studiile arată că menopauza lasă un impact negativ asupra libidoului. În această condiție, nivelul de estrogen și testosteron în organism începe să scadă dramatic. Prin urmare, femeilor le este greu să se trezească.
Dezintegrarea nivelului de estrogen poate provoca, de asemenea, uscăciune vaginală. Nivelurile reduse de estrogen sunt responsabile pentru scăderea considerabilă a aprovizionării cu sânge într-o zonă vaginală, care afectează în continuare lubrifiere. Altele decât aceasta, menopauza poate provoca, de asemenea, subțierea peretelui vaginal și această condiție este cunoscut sub numele de atrofie vaginală. Aceasta poate duce în continuare la disconfort considerabil în timpul sexului.

Menopause and Female Libido
Menopauza si libidoul feminin
Puține alte modificări fizice care se întâmplă în timpul menopauzei poate afecta, de asemenea, libidoului feminin. Unele dintre cele mai frecvente exemple includ creșterea în greutate și o dorință scăzută pentru sex. Multe femei experiență, de asemenea, transpirații nocturne, bufeuri și aceste sentimente pot duce la o diminuare a apetitului sexual. Depresia și iritabilitatea sunt alte probleme comune în această stare de viață.

Cercetatorii au efectuat, de asemenea, sondaje cu privire la factorii care forța corpul unei femei să se supună condițiilor menopauzei cu scăderea libidoului. Una dintre problemele majore include o istorie de afecțiuni cronice de sănătate ar fi depresia, diabetul, bolile de inima.
Starea poate fi, de asemenea, declanșată de la o istorie de fumat și niveluri mai scăzute de activitate fizică. Unele femei pot avea nevoie de asistență de la medici pentru a face față simptomelor critice și modificăria libidoului în timpul menopauzei.

Scăderea libidoului feminin

Scăderea libidoului feminin poate fi un rezultat al schimbărilor fizice într-un corp feminin după menopauză, precum și probleme sociale și emoționale. Multe femei adulte experiență uscăciune vaginală, care scade, de asemenea, dorința sexuală. O astfel de condiție poate fi cauzată de modificări hormonale necorespunzătoare și de scăderea nivelului anumitor hormoni. Dacă nivelul hormonal este corect și testosteronul este normal sau aproape de normal, femeile nu au probleme cu lubrifierea.

Dacă o femeie nu răspunde sexual, ea poate fi dificil de a atinge orgasmul sau poate experimenta unul foarte slab. Deși majoritatea femeilor sunt capabile de a atinge orgasme multiple, ele pot pierde cu ușurință această capacitate și nu se mai confruntă cu orice, la toate.
Uneori, femeile suferă de infertilitate feminina din cauza libidoului scăzut după menopauză. În acest caz, corpul unei femei refuză doar să se simtă unele dorinta sexuala si produce hormoni necesare pentru ovulație.

de a stimula libidoul după menopauză?

Există anumite măsuri fiecare femeie poate lua în scopul de a stimula libidoul după menopauză. Aceasta include:

  • Modificări ale stilului de viață
  • Tratamente medicale
  • Pastile naturale pentru libidoul feminin

Tratamentul libidoului scăzut feminin după menopauză

Unele plante au fost găsite pentru a îmbunătăți sistemele de reproducere ale femeilor și viața lor sexuală după menopauză. De asemenea, există pastile pentru libidoul feminin, care poate crește libidoului femeilor și de energie și de a reveni interesul lor în sex pe care le-au avut în tinerețea lor.

Herbs for female libido
Ierburi pentru libidoul feminin
Cele mai renumite componente ale produselor pentru tratamentul libidoului sunt extract de frunze de zmeura, frunze de Damiana, rădăcină de lemn dulce, rădăcină de valeriana, rădăcină de cohosh negru, rădăcină de ghimbir.
  • Extract de frunze de zmeura este un tonic pentru femei și așa-numitele o planta sarcina. Îmbunătățește capacitatea de a avea un copil.
  • Rădăcina de lemn dulce este utilizat pentru a consolida glandele suprarenale și, apoi, funcția hormonală a corpului unei femei. În același timp, frunza Damiana este cunoscută pentru efectul său de tratament libidoului din cele mai vechi timpuri.
  • Radacina de valeriana poate ajuta la depășirea stresului, care este una dintre cauzele de scăzut libidoului feminin.
  • Negru cohosh rădăcină și rădăcină de ghimbir, de asemenea, spori libidoului după menopauză. Ele sunt capabile să echilibreze nivelul hormonilor și sunt considerate bune stimulente sexuale.
Femeile adulte care iau pastile pentru tratamentul libidoului după menopauză cu toate aceste componente observa îmbunătățiri, ar fi contracții vaginale mai ferme, sanii mai mari, somn mai liniștit, perioade mai regulate cu crampe mai puțin dureroase.

Modificări ale stilului de viață

Condițiile menopauzei pot fi dificile în rândul mai multor femei, dar a face câteva schimbări esențiale stil de viață poate ușura procesul. Unul dintre cele mai importante lucruri este de a utiliza lubrifianți solubili în apă în timp ce fac sex. Aceste medicamente simple over-the-counter sunt ușor disponibile la cele mai multe magazine de droguri. Dar este important de menționat că femeile ar trebui să evite pe bază de silicon și non-solubile în apă lubrifianți, deoarece acestea pot deteriora prezervative care să conducă la o pierdere a protecției împotriva infecțiilor cu transmitere sexuală.

Experții în sănătate medicală recomanda creșterea activității fizice în timpul menopauzei, ar fi a face 30 de minute de exercițiu în fiecare zi. Altele decât aceasta, o dieta sanatoasa poate îmbunătăți, de asemenea, sentimentul de bunăstare în rândul femeilor.
Puține schimbări esențiale sunt, de asemenea, recomandate în obiceiurile sexuale ale femeilor. Acest lucru poate fi schimbarea în rutine sexuale, cum ar fi petrece mai mult timp în preludiu și folosind jucării sexuale sau vibratoare. De asemenea, este posibil să se găsească multe tehnici de stres-alinarea care pot fi utilizate în afara dormitor, de asemenea, pentru intimitate a crescut, ar fi se bucură de hobby-uri împreună și de a face gătit sau antrenament împreună.

Tratamente medicale

În cazul în care femeile experiență modificări considerabile în țesuturile vaginale, inclusiv uscăciune și subțierea, medicii pot recomanda, de asemenea, terapia cu estrogen. De asemenea, este posibil să se aplice medicamente de prescripție estrogen direct la vagin cu inele vaginale, pastile, și creme. Ele pot reduce cu ușurință doza de estrogen în comparație cu utilizarea de pastile de control al nașterii regulate. Medicul dumneavoastră poate recomanda, de asemenea, unele medicamente prescrise pentru a trata starea.

Unele femei pot opta, de asemenea, să ia pastile de estrogen, care sunt disponibile pentru a crește nivelul hormonilor. Tratamentul este cunoscut sub numele de terapie de substituție hormonală și se poate reduce alte simptome, ar fi modificări ale dispoziției, și bufeuri.
Este mai bine pentru a discuta cu medicul dumneavoastră în ceea ce privește medicamentele și modificările corporale înainte de a alege terapii hormonale. În cazul în care organismul dumneavoastră nu se confruntă cu orice schimbare pozitivă în apetitului sexual după terapii hormonale estrogen, este important să se consulte medici pentru stilul de viață și modificări de rutină sexuală.

Pastile naturale pentru libidoului feminin

În general, pastile naturale pentru libidoul feminin, care au fost create pentru femei urmări două obiective principale: ele pot spori viața intimă și de a consolida relațiile cu un soț sau un partener. Deoarece femeile sunt mai sensibile și emoționale, apetitul lor sexual este adesea instabil și tind să-și piardă apetitul sexual din cauza unor dificultăți sociale și fizice.

Absența relațiilor sexuale regulate după un timp afectează foarte mult bunăstarea generală. Aceasta face ca femeile tânjesc după mai mult somn și odihnă, ei pierd energie pentru sex, începe să se confruntă cu modificări ale dispoziției și depresii.
Un lucru mai mult un produs pentru libidoul feminin poate face pentru tine este de a rezolva anumite probleme de infertilitate, care poate fi o cauza de multe probleme cu partenerul. În multe cazuri, dificultățile cu sarcina pot afecta relația din cauza tensiunii dintre parteneri.

Natural Pills for Female Libido
Pastile naturale pentru libidoului feminin
Astfel de produse sunt raportate a fi absolut sigure. Nu este necesar ca femeile să-și facă griji cu privire la efectele periculoase și unele rezultate dăunătoare, deoarece nu va fi nici unul dintre ele. Aceste produse sunt 100% inofensive. Mai mult decât atât, ei nu cer prescripția profesioniștilor.

Boost libidoului feminin după menopauză

Nici un produs nu poate garanta un tratament complet al libidoului feminin după menopauză. Cu toate acestea, aceste pastile sunt concepute pentru a spori fertilitatea și de a îmbunătăți sănătatea reproducerii. Femeile observă, de asemenea, o unitate sexuală îmbunătățită și performanță, ceea ce le face un partener mai bun și îmbunătățește viața lor sexuală.

Problemele sexuale pot apărea din când în când la reprezentanții ambelor sexe, dar puteți reduce numărul lor atunci când utilizați pastile pentru libidoul feminin.

Citiți mai multe despre pastile pentru libidoul feminin 


comments powered by Disqus