Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii  /  Libidoului feminin după menopauza

Libidoului feminin dupa menopauza

Libidoului feminin dupa menopauza  Scaderea libidoului feminin poate fi un rezultat al schimbărilor fizice într-un corp feminin după menopauză , precum şi problemele sociale şi emoţionale. Multe femei adulte experienţă uscaciune vaginala, care, de asemenea, scade dorinta sexuala. Astfel de stare pot fi cauzate de modificări hormonale necorespunzătoare şi nivelul scăzut al anumitor hormoni. În cazul în care nivelul hormonal este corectă şi testosteron este normal sau aproape normal, femeile nu au probleme cu lubrifiere.

Dacă o femeie nu raspunde sexual, ea poate fi dificil de a atinge orgasmul sau poate experienta una foarte slab. Deşi majoritatea femeilor sunt capabile de a atinge orgasme multiple, pot cu uşurinţă pierde această capacitate şi opri se confruntă cu orice, la toate.

Uneori, femeile suferă de infertilitate din cauza libido scăzut după menopauză. În acest caz organismul unei femei doar refuză să simt unele dorinţa sexuală şi produce hormoni, necesare pentru ovulaţie.

Libidoului tratament

Unele plante aromatice, au fost găsite pentru a îmbunătăţi sistemele reproducerii femeii şi viaţa lor de sex dupa menopauza. De asemenea sunt pastile pentru tratament libidoului care pot creşte libidoul femeii şi energie şi reveni interesul lor de sex, care au avut în lor de tineret. Componentele cele mai renumite de produse pentru tratamentul libidoului sunt extract de frunze de zmeură, frunze de Damiana, rădăcină de lemn dulce, radacina de valeriana, Cohosh negru rădăcină, radacina de ghimbir.

  • Extract de frunze de zmeura este un tonic pentru femei şi aşa-numitele o planta sarcinii. Acesta îmbunătăţeşte capacitatea de a avea un copil.
  • Licorice rădăcină este folosit pentru a consolida glandele suprarenale şi, apoi, hormonale funcţia de corpul unei femei. În acelaşi timp frunze diaconescu este cunoscut pentru efectul de tratament libidoului din timpuri străvechi.
  • Rădăcină de valeriană poate ajuta la depăşirea stresului, care este una dintre cauzele de scaderea libidoului feminin.
  • Black cohosh radacina si radacina de ghimbir, de asemenea, spori libidoului dupa menopauza. Ei sunt capabili de a echilibra nivelul de hormoni şi sunt considerate bune stimulente sexuale.
Femeile adulte care iau pastile pentru tratament libidoului dupa menopauza cu toate aceste componente observa îmbunătăţiri astfel ca firmer contractii vaginale, sani mai mari, somn mult mai liniştit, mai regulat perioadele cu crampe mai puţin dureros.

Pastile pentru tratament libidoului

În general, pastile pentru tratament libidoului care au fost create pentru femei urmărească două obiective principale: pot îmbunătăţi viaţa intimă şi consolida relaţiile cu un soţ sau partener. Ca femeile sunt mai sensibile şi emoţională, apetitul lor sexual este adesea instabile şi au tendinţa de a pierde unitatea de sex din cauza unor dificultăţi sociale şi fizice. Lipsa relaţiilor sexuale regulate după un timp foarte mult afectează bunăstarea generală. Face femei implora pentru mai multe şi mai de somn şi de odihnă, îşi pierd energie pentru sex, start se confruntă cu starea de spirit leagăne şi depresiuni.

Un lucru mai mult un produs pentru tratamentul libidoului poate face pentru tine este de a rezolva anumite probleme de infertilitate, care poate fi o cauza de multe probleme cu partenerul. În multe cazuri dificultăţi cu sarcinii poate afecta relaţia datorită tensiunilor dintre parteneri.

Aceste produse sunt raportate a fi absolut sigur. Nu este necesar pentru femeile să vă faceţi griji despre efectele periculoase şi unele rezultatul dăunător deoarece nu va exista nici una dintre ele. Aceste produse sunt 100% inofensiv. În plus, ei nu cer prescrierea de profesionişti.

Libidoului feminin dupa menopauza

Nici un produs nu poate garanta un tratament complet de libido feminine dupa menopauza. Cu toate acestea, aceste pastile sunt concepute pentru a spori fertilitatea şi de a îmbunătăţi sănătatea reproducerii. Femeile, de asemenea, observa un avansate apetitul sexual şi de performanţă, care le face un partener mai bun şi îmbunătăţeşte viaţa lor sexuală. Probleme sexuale pot să apară din timp în timp în reprezentanţii ambelor sexe, dar poate scădea numărul lor, atunci când utilizaţi pastile pentru tratament libidoului.

Citit pe forum despre pastile pentru tratament libidoului 


comments powered by Disqus