Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Disfuncție erectilă la adulți

Disfuncție erectilă la adulți. Cum de a trata problemele libidoului?

Disfuncție erectilă la adulți. Cum de a trata problemele libidoului? Disfuncția erectilă la adulți poate fi provocată de diferite motive. Aceste motive pot include vârsta, sănătatea fizică și psihologică. Chiar și oboseala cronică sau stresul pot avea un impact mare asupra acestei probleme.

Anumite acțiuni ar trebui să aibă loc pentru a obține și menține o erecție mai dură. Dacă ceva afectează unele dintre aceste atribute sau echilibrul complex dintre ele, problemele de erecție sunt consecința probabilă.

Fazele de erecție

Există 3 faze principale ale erecției la bărbați:

 • Excitare. Acesta este primul lucru care lansează procesul. Bărbații observă, aud, ating și miros și toate aceste simțuri contribuie la excitarea sexuală. Gândurile persoanei aduc, de asemenea, la excitare.
 • Răspunsul sistemului nervos. Creșterea fluxului sanguin care modifică dimensiunea penisului este posibilă deoarece creierul dă un semn sistemului nervos și activează sângele.
 • Răspunsul vaselor de sânge. Când vasele de sânge sunt relaxate, atunci nimic nu împiedică fluxul sanguin.

Înțelegerea disfuncției erectile după 40 de ani

Când vine vorba de subiectul disfuncției erectile (ED) la bărbați după vârsta de 40 de ani, este crucial să recunoaștem că nu este o problemă izolată, ci mai degrabă un aspect natural al îmbătrânirii. Pe măsură ce bărbații îmbătrânesc, corpurile lor suferă diverse schimbări, iar sănătatea sexuală nu este scutită de acest proces.

Understanding Erectile Dysfunction After 40
Înțelegerea disfuncției erectile după 40 de ani
Unul dintre factorii principali care contribuie la ED la bărbații de peste 40 de ani este scăderea nivelului de testosteron. Testosteronul, hormonul sexual masculin cheie, tinde să scadă odată cu vârsta, afectând funcția sexuală. Această schimbare hormonală poate duce la dificultăți în realizarea și menținerea erecțiilor. Deși aceasta este o parte normală a îmbătrânirii, nu înseamnă că nu se poate face nimic în legătură cu aceasta.

Factori biologici și psihologici

Factorii psihologici joacă, de asemenea, un rol semnificativ în ED. Stresul, anxietatea și chiar problemele de relație pot contribui la dificultăți în dormitor. Presiunile vieții de zi cu zi, ale muncii și ale așteptărilor societății pot crea o tulpină mentală care se manifestă prin simptome fizice, afectând performanța sexuală.

Înțelegerea acestor aspecte este vitală pentru bărbații care se confruntă cu ED după 40 de ani. Nu este doar o chestiune de capacitate fizică, ci o interacțiune complexă de factori biologici și psihologici. În plus, stigmatul asociat cu disfuncția erectilă poate exacerba problema, ceea ce face esențială abordarea problemei cu empatie și comunicare deschisă.

Bărbații care se confruntă cu ED ar trebui să recunoască faptul că căutarea ajutorului este un pas proactiv către o soluție. Prin înțelegerea schimbărilor naturale care apar și abordarea factorilor asociați, bărbații de peste 40 de ani pot naviga provocările ED cu o perspectivă mai clară și un sentiment mai mare de împuternicire.

Factorii care contribuie la disfuncția erectilă

Disfuncția erectilă (ED) este o problemă cu mai multe fațete, adesea influențată de o combinație de alegeri ale stilului de viață, afecțiuni medicale și factori psihologici. Pentru bărbații cu vârsta de 40 de ani și peste, înțelegerea acestor factori care contribuie este crucială în abordarea și gestionarea eficientă a disfuncției erectile.

Factors Contributing to Erectile Dysfunction After 40
Factorii care contribuie la disfuncția erectilă după 40 de ani

Cauze non-fizice ale impotenței

 • Condiții emoționale. Cei mai tipici factori non-fizici sunt tensiunea, anxietatea și epuizarea. Disfuncția erectivă poate fi, de asemenea, o complicație accidentală a problemelor mentale, cum ar fi tulburarea depresivă.
 • Emoțiile pe care le manifestați față de partenerul dvs. - sau care sunt arătate de partenerul dvs. - cum ar fi amărăciunea, rigiditatea sau scăderea interesului pot fi, de asemenea, o cauză a impotenței.

Cauzele fizice ale impotenței

Dacă disfuncția erectilă este de natură fizică, motivele pot fi următoarele:

 • Leziuni neurologice cauzate de probleme diabetice pe termen lung
 • Hipertensiune arterială, boli de inimă
 • Alimentarea slabă cu sânge a penisului ca urmare a tulburărilor cardiovasculare
 • Tratamente medicamentoase speciale
 • Operații de prostată (Pentru a fi mai exact, pentru cancer)
 • Probleme ale sistemului endocrin
 • Probleme ale coloanei vertebrale
 • Probleme hormonale
 • Alcoolismul, abuzul de droguri, fumatul în lanț

Factori de stil de viață

Dieta, exercițiile fizice și obiceiurile generale ale stilului de viață joacă un rol semnificativ în sănătatea sexuală. Alegerile dietetice proaste, lipsa activității fizice și fumatul pot contribui la probleme vasculare, restricționând fluxul sanguin în zona genitală. Un stil de viață sedentar poate duce la obezitate, un alt factor legat de ED. Abordarea acestor aspecte poate avea un impact pozitiv nu numai asupra sănătății sexuale, ci și asupra bunăstării generale.

Condiții medicale

Mai multe afecțiuni medicale subiacente pot contribui la ED la bărbații de peste 40 de ani. Condiții precum diabetul, hipertensiunea arterială și bolile cardiovasculare afectează circulația sângelui, o componentă cheie în realizarea și susținerea erecțiilor. Este imperativ ca persoanele cu aceste afecțiuni să le gestioneze eficient cu îndrumarea profesioniștilor din domeniul sănătății, reducând riscul de ED.

Medicamente și abuzul de substanțe

În plus, abuzul de substanțe, inclusiv consumul excesiv de alcool și consumul de droguri recreaționale, pot contribui la dificultățile sexuale. Dialogul deschis cu furnizorii de servicii medicale cu privire la efectele secundare ale medicamentelor și căutarea sprijinului pentru problemele legate de substanțe este esențială.

Riscurile disfuncțiilor erectile la adulți

Disfuncția erectilă la adulți poate fi, de asemenea, unul dintre semnele timpurii ale unei probleme medicale de care este posibil să nu fiți conștienți.

Risks of Erectile Dysfunction in Adults
Riscurile disfuncției sexuale la adulți
Motivele fizice și psihologice sunt interdependente. Numai un specialist poate afla ce a cauzat această tulburare.

Aproape toată lumea are nevoie de o soluție rapidă la problemele lor. Nu vrem să petrecem zile sau luni făcând diferite teste și văzând un număr de specialiști sfătuiți de medicul nostru de familie pentru a afla că suntem sănătoși. Și dacă vrei doar un penis mai mare, o viață sexuală mai bună, un control mai bun asupra erecțiilor tale , astfel încât să fii un iubit mai bun?
Din fericire, există câteva soluții pentru tratarea problemelor libidoului în zilele noastre

Tratamente pentru disfuncție erectilă

Puteți utiliza tratamentul chirurgical; Cu toate acestea, acest lucru poate fi atât costisitor, cât și periculos. Nimeni, fiind o persoană adecvată, nu ar arunca patru mii de dolari doar pentru a obține un organ rănit și o viață de regret. Asigurarea dvs., desigur, nu va include o intervenție chirurgicală, așa că fiți pregătiți să plătiți mult.

Treatment of Erectile Dysfunction in Adults
Tratamentul disfuncției sexuale la adulți
Una dintre modalitățile de tratare a disfuncției erectile la adulți este utilizarea pompelor pentru penis. Dar amintiți-vă că acest dispozitiv este periculos.
Veți obține cu siguranță rezultatul dorit cu pompa de vid, dar trebuie să vă asigurați că totul este efectuat corect, deoarece nu doriți să faceți o greșeală care va duce la deteriorarea penisului.
Nu încercați să vă măriți penisul folosindu-l!

Opțiuni convenționale de tratament

Pentru bărbații cu vârsta peste 40 de ani care se luptă cu disfuncția erectilă (ED), explorarea opțiunilor convenționale de tratament poate fi un pas esențial în recuperarea sănătății sexuale. Deși este esențial să înțelegem că răspunsurile individuale pot varia, mai multe abordări recunoscute pe scară largă sunt recomandate în mod obișnuit de profesioniștii din domeniul sănătății.

Conventional Treatment Options
Opțiuni convenționale de tratament

Medicamente orale

Inhibitorii fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5), cum ar fi sildenafilul (Viagra), tadalafilul (Cialis) și vardenafilul (Levitra), sunt prescrise frecvent medicamente pe cale orală. Aceste medicamente sporesc efectele oxidului nitric, o substanță chimică naturală din organism, promovând creșterea fluxului sanguin către penis. Este crucial să rețineți că aceste medicamente pot avea contraindicații și efecte secundare potențiale, subliniind importanța consultării cu un furnizor de asistență medicală înainte de utilizare.

Dispozitive de montare în vid

Dispozitivele de erecție în vid (VED) sunt instrumente neinvazive care utilizează aspirația pentru a atrage sânge în penis, creând o erecție. Deși eficientă pentru unii, utilizarea VED necesită instrucțiuni adecvate pentru a asigura siguranța și eficacitatea. Consultarea cu un profesionist din domeniul sănătății este recomandată pentru a explora această opțiune.

Injecții peniene și supozitoare uretrale

Injecțiile intracavernoase și supozitoarele uretrale sunt metode alternative pentru inducerea unei erecții. Aceste abordări implică administrarea directă de medicamente în penis. În timp ce sunt eficiente, ele necesită o pregătire adecvată pentru administrare și au potențialul de efecte secundare.

Terapia de substituție cu testosteron (TRT)

Pentru bărbații cu niveluri scăzute de testosteron care contribuie la ED, poate fi luată în considerare terapia de substituție cu testosteron . Aceasta implică administrarea de testosteron sintetic pentru a aborda dezechilibrele hormonale. Cu toate acestea, TRT nu este potrivit pentru toată lumea și necesită o monitorizare atentă din cauza potențialelor efecte secundare.

Psihoterapie

Abordarea aspectelor psihologice ale disfuncției erectile este crucială, iar psihoterapia sau consilierea pot fi instrumente valoroase. Profesioniștii din domeniul sănătății mintale pot ajuta indivizii și cuplurile să navigheze provocările emoționale asociate cu ED, promovând un mediu de susținere.
Este extrem de important ca persoanele care se confruntă cu ED să se consulte cu profesioniștii din domeniul sănătății care își pot evalua situația unică și pot recomanda cel mai potrivit plan de tratament. Comunicarea deschisă, dorința de a explora opțiunile și colaborarea cu furnizorii de servicii medicale formează fundamentul pentru abordarea ED la bărbați după vârsta de 40 de ani.

Abordări naturale pentru îmbunătățirea sănătății sexuale

În timp ce tratamentele convenționale oferă opțiuni viabile pentru gestionarea disfuncției erectile (ED), există un interes tot mai mare pentru abordările naturale care se concentrează pe bunăstarea generală. Pentru bărbații de peste 40 de ani care caută soluții holistice, încorporarea schimbărilor stilului de viață și adoptarea unei abordări naturale pot contribui semnificativ la îmbunătățirea sănătății sexuale.

Natural Approaches
Abordări naturale

Modificări ale stilului de viață

Modificările simple, dar eficiente ale stilului de viață pot avea un impact pozitiv asupra sănătății sexuale. Activitatea fizică regulată, în special exercițiile aerobice, promovează circulația sângelui, beneficiind de funcția erectilă. Menținerea unei greutăți sănătoase, o dietă echilibrată bogată în fructe, legume și cereale integrale și evitarea consumului excesiv de alcool și tutun pot contribui la bunăstarea generală.

Managementul stresului

Stresul cronic este un contribuitor cunoscut la ED, afectând atât aspectele fizice, cât și cele psihologice ale sănătății sexuale. Adoptarea tehnicilor de gestionare a stresului , cum ar fi mindfulness, meditația sau yoga, poate ajuta la atenuarea impactului negativ al stresului. Crearea unui echilibru între viața profesională și cea personală este esențială pentru bunăstarea mentală.

Somn de calitate

Somnul adecvat și de calitate joacă un rol crucial în echilibrul hormonal și sănătatea generală. Modelele slabe de somn pot contribui la dezechilibrele hormonale care afectează funcția sexuală. Stabilirea unei rutine consistente de somn și crearea unui mediu propice somnului pot influența pozitiv sănătatea sexuală.

Dieta echilibrată și suplimente

Nutriția joacă un rol vital în sănătatea generală, inclusiv sănătatea sexuală. O dietă bogată în antioxidanți, vitamine și minerale susține funcțiile naturale ale organismului. Anumite suplimente, cum ar fi L-arginina, ginseng și zinc, se crede că au beneficii potențiale pentru funcția erectilă. Cu toate acestea, este esențial să se consulte cu profesioniștii din domeniul sănătății înainte de a încorpora suplimente în rutina cuiva.

Exerciții pentru planșeul pelvian

Exercitiile pentru planseul pelvian, adesea cunoscute sub numele de exercitii Kegel, pot fi benefice pentru barbatii care se confrunta cu ED. Aceste exerciții ajută la întărirea mușchilor implicați în erecții și ejaculare. Incorporarea exercitiilor pentru planseul pelvian intr-o rutina regulata poate contribui la imbunatatirea functiei sexuale in timp.

Adoptarea abordărilor naturale implică o viziune holistică asupra sănătății, abordând interconectarea bunăstării fizice, mentale și emoționale.
Deși aceste strategii nu pot oferi rezultate imediate, impactul lor cumulativ poate contribui la îmbunătățirea pe termen lung a sănătății sexuale pentru bărbați după vârsta de 40 de ani. Este crucial să abordăm aceste schimbări cu răbdare și consecvență, recunoscând că o abordare holistică se extinde dincolo de dormitor în bunăstarea generală.

Cum să tratați problemele libidoului în siguranță?

Există produse foarte bune pentru tratamentul libidoului , dar alte produse nu sunt atât de bune. Unii producători investesc o mulțime de bani în dezvoltarea de noi produse, iar aceste noi tratamente pentru disfuncția erectilă apar pe piață în fiecare zi.

Ar trebui să încercați să găsiți cele mai bune metode. Cum să tratați problemele libidoului și să evitați efectele secundare ale intervențiilor chirurgicale, pompelor și medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală?

Produse pentru tratamentul libidoului

Produsele pentru tratamentul libidoului aparțin segmentului popular de piață care obține miliarde de dolari. Cifra este în creștere și acest lucru spune că curiozitatea față de produsele de acest fel este uriașă, deoarece sexualitatea este foarte apreciată în zilele noastre. Aproape fiecare persoană încearcă să-și îmbunătățească sănătatea sexuală, dorința sexuală și funcția sexuală.
Dar este adevărat că consumatorii sunt mulțumiți de calitatea și siguranța tuturor strategiilor disponibile?

Opțiuni de tratament libidoului la adulți

Să aruncăm o privire la cele mai cunoscute produse pentru tratamentul libidoului în zilele noastre și să evaluăm confortul, siguranța și eficiența acestora. Uită-te la lista de produse. Selectați-l pe cel care este probabil cel mai potrivit pentru dvs.:

1. Chirurgie

Erectile Dysfunction Surgery
Chirurgia disfuncției sexuale
În ciuda tuturor efectelor secundare, intervenția chirurgicală este încă considerată cea mai preferată alegere din lista de produse pentru tratamentul libidoului pentru cei care nu sunt preocupați de probleme financiare. Există o mulțime de metode pentru a trata pierderea libidoului cu intervenții chirurgicale , începând cu tăierea ligamentelor care leagă penisul de corp și terminând cu injecțiile de grăsime corporală sub piele.
După astfel de operații, poate fi necesară o implicare chirurgicală suplimentară pentru a corecta rezultatele celei anterioare.
Efectele secundare frecvente sunt după cum urmează: cicatrici, probleme de sensibilitate și bulgări de grăsime și acumulare acolo unde nu ar trebui să fie acumulată. Efectele mai extreme sunt impotența, problemele de urinare și durerile. În plus față de efectele secundare, prețul este prea mare - de la 4000 USD la 10000 USD și chiar mai mult.

2. Pastile, creme, loțiuni

Erectile Dysfunction Pills
Pastile pentru disfuncție sexuală
Următorul grup de produse include pastile, creme, plasturi, unguente, loțiuni și diferite mijloace din aceeași clasă. Este cunoscut faptul că problemele erectile ar putea fi, de asemenea, tratate cu diferite plante utile.

Dificultatea aici este că, atunci când aceste plante sunt culese pe câmp, uscate și furnizate cumpărătorului fără cunoștințe și experiență adecvate, nu se poate aștepta ca acestea să fie de aceeași calitate și efect ridicat tot timpul. Poate exista doar o combinație specială de ingrediente cu formula testată în timp găsită în cele mai bune pastile pentru penis.

3. Dispozitive de extensie

Erectile Dysfunction Devices
Dispozitive pentru disfuncții sexuale
Alegerea numărul trei - extensoare, similare cu pompele și alte dispozitive de tracțiune. Spre deosebire de așa-numitele pompe tradiționale de vid, care sunt prea scumpe și oferă performanțe scăzute, extensoarele pentru penis sunt o selecție mult mai sigură și pot fi utilizate de fiecare dată când aveți nevoie. Pompele de vid pot fi utilizate pentru a obține o erecție. Dar o mulțime de presiune de vid poate dezactiva vasele de sânge din penis pentru o perioadă lungă de timp.

Extensoarele și alte dispozitive pot fi produse bune pentru tratamentul libidoului. Dar trebuie să le folosiți cu grijă.
Când nu vă grăbiți, puteți obține rezultate uimitoare.
Aceste dispozitive pentru penis funcționează prin forțarea țesuturilor conjunctive. În acest caz, numărul de celule produse crește, ceea ce îmbunătățește erecțiile masculine și previne disfuncțiile.

4. Exerciții Kegel și Jelqing

Erectile Dysfunction Exercises
Exerciții de disfuncție sexuală
Exercițiile sunt printre cele mai rentabile metode de tratare a problemelor libidoului găsite în clasa de produse naturale pentru tratamentul libidoului.

Aceste exerciții pentru tratamentul libidoului ar putea fi făcute acasă, unde nimeni nu vă va deranja. Veți avea o intrare pe site-ul web cu exercițiile sau le veți achiziționa pe DVD-uri. Facandu-le, vei incepe sa experimentezi placere suplimentara din viata ta sexuala si vei obtine mai mult control asupra ejacularii.
Desigur, va trebui să muncești din greu pentru a obține rezultatele.
Dar comparați-l cu diferite metode. Alte tehnici sunt costisitoare, periculoase și nu sunt atât de eficiente pe cât ți-ai dori. Acum puteți vedea toate avantajele acestei metode.

Creșterea pastilelor naturale

În ultima vreme, a existat o creștere notabilă a interesului în jurul pastilelor naturale ca soluție alternativă pentru bărbații de peste 40 de ani care se ocupă de disfuncția erectilă (ED). Aceste suplimente, adesea realizate cu un amestec de extracte din plante și substanțe nutritive esențiale, au atras atenția asupra beneficiilor lor potențiale în restabilirea erecțiilor și îmbunătățirea sănătății sexuale.

 • Ingrediente din plante: Pastilele naturale prezintă de obicei o combinație de ingrediente pe bază de plante cunoscute pentru utilizarea lor istorică în medicina tradițională și potențialul lor impact pozitiv asupra funcției sexuale. Componentele comune pot include extracte din plante cum ar fi ginseng, iarba caprei agitate, și Tribulus terrestris, fiecare considerat a contribui la îmbunătățirea fluxului sanguin și vitalitatea sexuală generală.
 • Oxid nitric Boost: Multe pastile naturale au scopul de a spori producția de oxid nitric în organism. Oxidul nitric joacă un rol crucial în vasodilatație, relaxarea vaselor de sânge și îmbunătățirea fluxului sanguin, care este esențial pentru realizarea și menținerea erecțiilor. Prin promovarea acestui proces natural, aceste pastile aspiră să abordeze unul dintre factorii care stau la baza ED.
 • Avantaje potențiale: Avocații pastilelor naturale evidențiază adesea avantajele lor percepute. Acestea pot include mai puține efecte secundare raportate în comparație cu medicamentele farmaceutice, o abordare mai holistică a sănătății sexuale și atracția încorporării elementelor naturale în rutina de auto-îngrijire. Cu toate acestea, este esențial să abordați aceste afirmații cu un ochi discernământ și să consultați profesioniștii din domeniul sănătății.
 • Considerații și prudență: În timp ce pastilele naturale pot prezenta o cale promițătoare, este crucial ca indivizii să fie precauți. Nu toate suplimentele sunt create egale, iar eficacitatea lor poate varia. Este recomandabil să alegeți produse de la producători de renume, iar consultarea cu furnizorii de asistență medicală înainte de a încorpora aceste suplimente este esențială, în special pentru persoanele cu afecțiuni medicale preexistente sau pentru cei care iau medicamente.
 • Abordare complementară: Pastilele naturale sunt adesea privite ca o abordare complementară, mai degrabă decât o soluție independentă. Acestea pot fi integrate într-o strategie mai largă care include modificări ale stilului de viață, gestionarea stresului și alte abordări naturale. Cheia constă în adoptarea unei abordări bine rotunjite pentru a aborda natura multifațetată a disfuncției erectile.
Ca și în cazul oricărei intervenții, răspunsurile individuale pot varia. Este important ca bărbații care iau în considerare pastilele naturale să abordeze decizia cu așteptări realiste, înțelegând că rezultatele pot dura timp, iar abordarea generală a sănătății sexuale ar trebui să cuprindă o combinație de factori.

Concluzie

Principalele idei de reținut

Disfuncția erectilă nu este o problemă izolată; Este o interacțiune complexă de factori biologici, psihologici și de stil de viață. Recunoașterea schimbărilor naturale din organism și abordarea elementelor care contribuie sunt pași fundamentali în acest proces.

Un aspect crucial al preluării controlului asupra sănătății sexuale este angajarea într-o comunicare deschisă și onestă cu profesioniștii din domeniul sănătății. Căutarea îndrumării permite o evaluare aprofundată a factorilor specifici care contribuie la ED, permițând formularea unui plan de tratament personalizat. Indiferent dacă optați pentru tratamente convenționale, abordări naturale sau o combinație a acestora, sfaturile profesionale sunt de neprețuit.

Este esențial să abordați călătoria cu așteptări realiste. În timp ce pastilele naturale și modificările stilului de viață pot prezenta căi promițătoare, rezultatele pot dura timp. Răbdarea, consecvența și angajamentul față de bunăstarea mai largă contribuie la îmbunătățiri susținute.

Deci, deocamdată, dispozitivele pentru penis și pastilele naturale sunt dovedite clinic a fi cel mai sigur produs de îmbunătățire a libidoului de pe piață. Cu toate acestea, nu vă așteptați ca dispozitivele pentru penis să ofere rezultate peste noapte! Ei sunt incapabili de miracole precum cumpărarea lor astăzi și obținerea unui penis mai lung și mai puternic până în dimineața următoare. Înainte de a utiliza aceste prelungitoare, învățați cu atenție instrucțiunile. Urmați-le și puteți fi mulțumit de modificările pe care le vor face aceste extensii.

Va trebui să petreceți timp și să depuneți eforturi considerabile pentru a obține rezultatul dorit. Dar îți va plăcea!
Aflați cum să tratați disfuncția erectilă la adulți 


comments powered by Disqus