Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Disfuncție erectilă la adulți

Disfuncție erectilă la adulți. de a trata problemele libidoului?

Disfuncție erectilă la adulți. de a trata problemele libidoului? Disfunctia erectila la adulti poate fi provocata din diferite motive. Aceste motive pot include vârsta, sănătatea fizică și psihologică. Chiar oboseala cronica sau stresul poate avea un impact mare asupra acestei probleme.

Anumite acțiuni ar trebui să aibă loc pentru a atinge și menține o erecție mai greu. Dacă ceva afectează unele dintre aceste atribute sau echilibrul complex între ele, problemele de erecție sunt consecința probabilă.

Faze de erectie

Există 3 faze principale de erecție la bărbați:

 • Excitare. Acesta este primul lucru care lansează procesul. Bărbații observă, aud, ating și miros și toate aceste simțuri contribuie la excitarea sexuală. Gânduri de persoană, de asemenea, aduce la excitare.
 • Răspunsul sistemului nervos. Creșterea fluxului sanguin care schimbă dimensiunea penisului este posibil, deoarece creierul dă un semn la sistemul nervos și activează sânge.
 • Răspunsul vaselor de sânge. Când vasele de sânge sunt relaxat, atunci nimic nu previne fluxul sanguin.

Cauze non-fizice de impotență

 • Condiții emoționale. Cele mai tipice factori nonfizice sunt tensiunea, anxietate și epuizare. Disfuncție erecție poate fi, de asemenea, o complicație accidentală a problemelor mentale ar fi tulburare depresivă.
 • Emoțiile pe care le expune față de partenerul tău-sau care sunt afișate de către partenerul tau-ca amărăciune, rigiditate sau scădere în interes poate fi, de asemenea, o cauza de impotență.

Cauze fizice de impotență

Dacă disfuncție erectilă este de natură fizică, motivele pot fi după urmează:

 • Leziuni neurologice din probleme diabetice pe termen lung
 • Hipertensiune arterială, boli de inima
 • Slaba aprovizionare cu sânge a penisului ca urmare a tulburărilor cardiovasculare
 • Tratamente speciale de droguri
 • Operațiuni de prostată (pentru a fi mai exactă, pentru cancer)
 • Probleme ale sistemului endocrin
 • Probleme ale coloanei vertebrale
 • Probleme hormonale
 • Alcoolism, abuz de droguri, lanț de fumat

Disfuncție erectilă la adulți

Disfuncție erectilă la adulți poate fi, de asemenea, unul dintre semnele timpurii ale unei probleme medicale s-ar putea fi conștienți de.

Causes of Erectile Dysfunction in Adults
Cauzele disfuncției sexuale la adulți
Motivele fizice și psihologice sunt interdependente. Doar un specialist poate afla ce a cauzat această tulburare.

Aproape toată lumea are nevoie de o soluție rapidă la problemele lor. Noi nu vrem să-și petreacă zile sau luni face teste diferite și văzând un număr de specialiști ca sfătuit de către medicul nostru de familie pentru a afla suntem în bună sănătate. Și ce dacă doriți doar un penis mai mare, o viata sexuala mai bine, un control mai bun asupra erectii dvs ., astfel încât să fie un toate-moduri mai bine amant? Din
fericire, există unele soluții pentru a trata problemele libidoului în zilele noastre

Tratamente disfuncție erectilă

Puteți utiliza tratamentul chirurgical; cu toate acestea, acest lucru poate fi atât costisitoare și periculoase. Nimeni nu este o persoană adecvată ar arunca 4000 de dolari doar pentru a obține un organ rănit și o viață de regret. Asigurarea ta, desigur, nu va include Chirurgie, astfel încât să fie pregătite să plătească o mulțime.

Treatment of Erectile Dysfunction in Adults
Tratamentul disfuncției sexuale la adulți
Una dintre modalitățile de tratare a disfuncției erectile la adulți este de a utiliza pompe de penis. Dar nu uitați că acest dispozitiv este periculos. Veți
obține cu siguranță rezultatul dorit cu pompa de vid, dar trebuie să vă asigurați că totul este efectuată corect ca nu doriți să faceți o greșeală care va aduce la deteriorarea penisului.
Nu încercați să măriți penisul folosind-o!

de a trata problemele libidoului în condiții de siguranță?

Există produse foarte bune pentru tratamentul libidoului , dar alte produse nu sunt atât de bune. Unii producători investesc o mulțime de bani în dezvoltarea de noi produse, precum și aceste noi tratamente pentru disfuncție erectilă apar pe piață în fiecare zi.

Tu ar trebui să încerce să găsească cele mai bune metode. de a trata problemele libidoului și de a evita efectele secundare ale chirurgiei, pompe, și medicamente prescrise?

Produse pentru tratamentul libidoului

Produsele pentru tratamentul libidoului aparțin segmentului de piață popular obtinerea de miliarde de dolari. Cifra este în creștere și acest lucru spune că curiozitatea la produse de acest fel este imens, deoarece sexualitatea este extrem de evaluate în zilele noastre. Aproape fiecare persoană încearcă să-și îmbunătățească sănătatea sexuală, dorința sexuală și funcția sexuală.
Dar este adevărat că consumatorii sunt bucuroși de calitatea și siguranța tuturor strategiilor disponibile?

Opțiuni de tratament libidoului la adulti

Să avem o privire la cele mai cunoscute produse pentru tratamentul libidoului în zilele noastre și de a evalua confortul lor, siguranța și eficiența. Uită-te la lista de produse. Selectați cel care este, probabil, cel mai potrivit pentru tine:

 • Chirurgie

  Erectile Dysfunction Surgery
  Chirurgie sexuala disfuncție
  În ciuda tuturor efectelor secundare, chirurgia este încă considerată a fi alegerea cea mai preferată în lista de produse pentru tratamentul libidoului pentru cei care nu sunt preocupați cu probleme financiare. Există o mulțime de metode pentru a trata pierderea libidoului cu o intervenție chirurgicală începând cu tăierea ligamentelor care leagă penisul de corp și se termină cu injecțiile de grăsime corporală sub piele.
  După astfel de operațiuni, ar putea fi necesară o implicare mai chirurgicală pentru corectarea rezultatelor celui anterior.
  Reacțiile adverse frecvente sunt după urmează: cicatrici, probleme de sensibilitate, și grăsime noduli și acumularea în cazul în care nu se presupune a fi acumulate. Mai multe efecte extreme sunt impotență, urinarea probleme și dureri. În plus față de efectele secundare, prețul este doar prea mare-de la 4000 USD la 10000 USD și chiar mai mult.
 • Pastile, creme, lotiuni

  Erectile Dysfunction Pills
  Disfuncție sexuală pastile
  Următorul grup de produse include pastile, creme, patch-uri, unguente, Loțiuni și diferite mijloace de clasa identice. Este larg cunoscut faptul că problemele erectile ar putea fi, de asemenea, tratate cu diferite ierburi utile.

  Dificultatea aici este că, atunci când aceste ierburi sunt culese în domeniu, uscate și furnizate cumpărătorului, fără cunoștințe și experiență corespunzătoare, acestea nu pot fi de așteptat să fie de înaltă calitate identice și efect tot timpul. Nu poate fi doar o combinație specială de ingrediente cu formula testată în timp găsit în cele mai bune pastile penis.
 • Dispozitive Extender

  Erectile Dysfunction Devices
  Dispozitive de disfuncție sexuală
  Alegerea numărul trei- extendere, similar cu pompe și alte dispozitive de tracțiune. Spre deosebire de așa-numitele pompe de vid tradiționale, care sunt prea scumpe și oferă performanțe scăzute, extendere penisului sunt o selecție mult mai sigură și pot fi utilizate de fiecare dată când aveți nevoie de ea. Pompe de vid pot fi folosite pentru a obține o erectie. Dar o mulțime de presiune vid poate dezactiva vasele de sange in penis pentru o perioadă lungă de timp.

  Extenders și alte dispozitive pot fi produse bune pentru tratamentul libidoului. Dar trebuie să le folosești cu grijă.
  Când nu vă grăbiți, puteți obține rezultate uimitoare.
  Aceste dispozitive penis de lucru prin forțarea țesuturilor conjunctive. În acest caz, numărul de celule produse creșteri care îmbunătățește erectii de sex masculin și de a preveni disfuncții.
 • Kegel și jelqing exerciții

  Erectile Dysfunction Exercises
  Disfunctii sexuale exerciții
  Exerciții sunt printre cele mai rentabile metode pentru a trata problemele libidoului găsite în clasa de produse naturale pentru tratamentul libidoului.

  Aceste exerciții pentru tratamentul libidoului s- ar putea face la domiciliu în cazul în care nimeni nu te va deranja. Veți avea o intrare la site-ul cu exerciții sau de cumpărare-le pe DVD-uri. Prin a le face, veți începe să se confruntă cu plăcerea suplimentare din viața ta sexuală și de a lua mai mult control asupra ejacularii.
  Desigur, va trebui să muncească din greu pentru a obține rezultatele.
  Dar compara cu diferite metode. Alte tehnici sunt costisitoare, periculoase și nu la fel de eficiente doriți. Acum puteți vedea toate avantajele acestei metode.

Concluzie

Deci, pentru dispozitivele de acum penis sunt dovedit clinic a fi cel mai sigur produs accesoriu libidoului de pe piață. Cu toate acestea, nu vă așteptați dispozitive penis pentru a livra rezultate peste noapte! Ele sunt incapabile de astfel de miracole ca le cumpără astăzi și obținerea unui penis mai lung și mai puternic până în dimineața următoare. Înainte de a utiliza aceste Extenders, să învețe instrucțiunile cu atenție. Urmați-le și puteți fi mulțumit cu modificările aceste extendere va face.

Va trebui să-și petreacă timpul și să investească efort considerabil în obținerea rezultatului dorit. Dar o să-ți placă!
Aflați să trateze disfuncție erectilă la adulți 


comments powered by Disqus