Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Disfuncție erectilă la adulți

Disfuncţie erectilă la adulţi

Disfuncţie erectilă la adulţi Disfuncţie erectilă la adulti poate fi provocat de motive diferite. Din aceste motive pot include vârsta, sănătate fizică şi psihologică. Chiar cronica oboseala sau stresul poate avea un mare impact pe această problemă. Anumite acţiuni să aibă loc pentru a atinge şi menţine o erecţie mai greu. În cazul în care ceva impact asupra unora dintre aceste atribute sau complexe echilibrul între ei, probleme de erectie sunt consecinţa probabilă.

Fazele de montaj

 • Excitare. Acesta este primul lucru care lansează procesul. Oamenii observa, auzi, atingeţi şi miros şi toate aceste simturi contribuie la excitare sexuală. Asemenea gândurile persoanei aduce excitare.
 • Răspunde de sistemul nervos. Fluxul de sânge a crescut, care modifică dimensiunea penisului este posibil, deoarece creierul oferă un semn la sistemului nervos si activeaza sânge.
 • Răspunsul a vaselor de sânge. Atunci când vasele de sânge sunt relaxat, apoi nimic nu împiedică fluxul de sânge.

Cauzele non-fizice de impotenta

 • Emoţionale condiţii. Factorii nonphysical cele mai tipice sunt tensiune, anxietate şi epuizare. Disfuncţie erecţie, de asemenea, poate fi o complicaţie accidentale de probleme mentale ca tulburare depresiva.
 • Emoţiile care vă prezintă faţă de partenerul tau - sau care sunt prezentate de partenerul tau - ca amărăciune, rigiditate sau scădere a dobânzii poate fi, de asemenea, o cauză de impotenta.

Cauzele fizice ale impotentei

Daca disfunctia erectila este de natură fizică, motivele pot fi după cum urmează:

 • Prejudiciu neurologice de probleme pe termen lung cu diabet zaharat
 • Săraci de sânge de aprovizionare la nivelul penisului ca un rezultat de tulburări cardiovasculare
 • Tratamente de droguri special
 • Operaţiunile de prostata (pentru a fi mai exact, pentru cancer)
 • Probleme ale sistemului endocrin
 • Probleme ale coloanei vertebrale
 • Probleme hormonale
 • Lanţ de alcoolism, abuz de droguri, fumat

Disfuncţie erectilă la adulţi

Disfuncţiei erectile la adulti poate fi, de asemenea, unul dintre semnele de o problemă medicală care poate fi conştient de.

Din motive fizice şi psihologice sunt interdependente. Numai un specialist poate afla ce a cauzat aceasta afectiune.

Aproape toată lumea are nevoie de o soluţie rapidă la problemele lor. Noi nu vrem să-şi petreacă zile sau luni face teste diferite şi a vedea o serie de specialişti ca sfătuit de medicul nostru de familie pentru a afla noi sunt în stare bună de sănătate. Şi ce dacă doriţi doar un penis mai mare, o viata sexuala mai buna, un control mai bun asupra erectiile dvs. pentru a fi un amant mai bune modalităţi de toate?

Din fericire, există unele soluţii în zilele noastre.

Tratamente pentru disfuncţia erectilă

Se poate utiliza tratamentul chirurgical; cu toate acestea, acest lucru poate fi atât de costisitoare şi periculoase. Nimeni nu a fi o persoană adecvată ar arunca patru mii de dolari doar pentru a obţine un organ răniţi şi o viaţă de regret.

Una dintre metode pentru tratarea disfuncţiei erectile la adulţi este de a utiliza pompe de penis. Dar amintiţi-vă că acest dispozitiv este periculos. Cu siguranţă veţi obţine rezultatul dorit cu vid, dar trebuie să vă asiguraţi că totul este realizată corect ca nu vrei sa faci ceva greşeală care va aduce la deteriorarea a penisului. Sper pentru a mari penisul utilizarea acestuia.

Şi în cele din urmă, există dispozitive de penis, care funcţionează prin forţarea tesuturilor conjunctive. În acest caz numărul de celule produs creşte care îmbunătăţeşte erectii de sex masculin şi de a preveni disfuncţii. Deci, acum este cel mai sigur produs de accesoriu pe piaţă. Cu toate acestea, nu vă aşteptaţi penisului dispozitive de a livra rezultate peste noapte! Ele sunt incapabile de a astfel de miracole ca le cumpără astăzi şi Noţiuni de bază un penis mai lung şi mai puternică de a doua zi dimineata.

Va trebui să petreacă timp şi eforturi considerabile în obţinerea rezultatului dorit. Dar te va iubi!

Citește comentariile reale în forum de dispozitive de penis 


comments powered by Disqus