Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Ejaculare prematură la adulti

Ejaculare prematură la adulţi

Ejaculare prematură la adulţi Fenomenului de ejaculare prematură la adulţi are o definiţie concretă. Acesta ar putea fi menţionate de ejaculare prematură care a început după 40 sau disfuncţie care a existat prin întreaga viaţă.

A conta cât de des aţi dorit ai avea mai mult puterea de şedere? Şi nu sunteţi singuri. Naţional sociale de viaţă sondaj (NSLS) spune că, de fapt, 30% de adulţi, bărbaţi suferă de ejaculare prematură. Vestea bună este că nu este o boală; este doar o condiţie sexuale.

Deşi ejaculare prematură la bărbaţi adulţi nu influenţează starea generală de sănătate, încă prost influenţează starea de persoana pentru că el nu este capabil de a obţine satisfacţie de relaţia lui. Aceasta afectează viaţa privată a persoanei. Puteţi opri îngrijorătoare acum ca acolo este o modalitate de a vă ajuta.

Trata ejacularea precoce

Cum de a trata ejacularea precoce la adulţi? Aţi putea încerca să cred că de altceva în loc de sex, care pot lucra, dar singurul lucru care o face este dumneavoastră scădere de intensitatea orgasmului. Poate ai crezut de reţetă de medicaţie, dar este atât de scump şi are adesea efecte secundare, dacă sunteţi mai în vârstă decât 40. Sincer vorbind, ambele sunt absolut inutile. În schimb, puteţi da câteva sfaturi simple, care vă poate ajuta să se bucure de sex mai mult timp.

Ar trebui să încercaţi şi maestru de modul în care aţi "începe şi termina", care vă va ajuta să evita ejacularea prematura. Ar trebui să fie capabil să înţeleagă când sunt gata să vină şi să încercaţi să amâne aceasta. Cea mai uşoară cale să-l practică este sa se masturbeze, şi atunci când sunteţi suficient de abil, ar putea încerca cu partenerul tau. Ar trebui să fie capabil să recunoască momentul exact înainte de un orgasm. În mod normal este însoţită de o senzaţie de furnicături. Atunci când vă simţiţi că orice stimulare ar trebui să fie oprit. Când scade sensibilitatea, stimulare ar trebui continuată. Observaţi cât de mult puteţi face acest lucru şi apoi lăsaţi-vă pentru a termina.

Nu este la fel de uşor cum pare. Erectia pot primi mai slabe; nu este nimic neobişnuit în ea. Du-te pe şi organe dumneavoastră va primi mai ferm. Utilizaţi aceste pauze in timpul actului sexual pentru afecţiunea şi sărutări.

Exerciţii pentru sanatatea penisului

Exerciţii pentru sanatatea penisului sunt o metoda mai excelent de intarzierea ejacularii. Aceasta tehnica ajuta la intarirea muschilor pelvieni, de asemenea, cunoscut ca muschii PC. Dacă doriţi să le descopere, rezilia midstream urinare pentru a înţelege pubococcigian muschii. Efectua exercitii pentru sanatatea penisului de 10 ori fiecare timp şi le din nou, atâta timp cât poţi. Cu timpul va fi capabil să facă mai mult. Încercaţi să facă astfel de seturi de 3 ori pe zi. Rezultatele vor fi vizibile într-o lună. Ce trebuie să faceţi în timpul actului sexual? Atunci când sunteţi pe cale de a ejacula, încercaţi să strângeţi acestor muschi, aşa cum aţi însuşit exerciţiu de pornire şi oprire.

Un supliment de sănătate naturale pot fi un mare ajutor, cu condiția ca acesta este cumpărat de la un furnizor de incredere. Suplimentele organice care se ocupă cu ejacularea precoce asigura o erectie mai mare, mai puternică, mai dure. În afară de puterea de şedere în creştere, de asemenea, acestea sporesc puterea ta orgasm. Acum spune că nu vrei pe ea! Şi funcţionează, precum şi sună din cauza o combinaţie atent selectate de amelioratori sexuale pe bază de plante şi fără efecte secundare, vă faceţi griji despre.

Poate te intrebi ce aceste trei metode este mai bine. De fapt toate sunt bune, dar cele mai bune este combinarea lor. Mai multe studii arată că aproximativ 95% din toate cazurile de ejaculare prematură la adulţi pot fi tratate prin această combinaţie doar.

Afla cum de a trata ejacularea precoce 


comments powered by Disqus