Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Ejaculare prematură la adulti

Ejaculare prematură la adulti

Ejaculare prematură la adulti Fenomenul ejacularii premature la adulti nu are definitie concreta. Ar putea fi menționată la ejaculare prematură , care a început după 40 sau disfuncție care a existat prin toată viața.

Ai numărat cât de des voiai să ai mai multă putere de ședere? Și nu ești singur. O mare parte despre subiect de ejaculare prematură la bărbați adulți este faptul că este ceva care este comună. Sondajul național de viață socială (NSLS) spune că, de fapt, până la 30% dintre bărbații adulți suferă de ejaculare prematură. Vestea bună este că nu este o boală; este doar o condiție sexuală.

Deși ejacularea prematură la bărbați adulți nu influențează starea generală de sănătate, aceasta influențează în continuare grav de stat a persoanei, deoarece el nu este în măsură să Obțineți satisfacție de la relația sa. Aceasta afectează viața privată a persoanei. Poți înceta să-ți faci griji acum, deoarece există o cale să te ajutăm.

Această condiție are multe cauze, dar este în principal din cauza stresului și vârsta în care organismul primește cele mai multe stres de la locul de muncă și de la responsabilitățile. Factorii de stres care vă pot afecta ejaculările nu sunt ușor de ignorat.

de a trata ejaculare prematură?

How to Treat Premature Ejaculation?
de a trata ejaculare prematură?
de a trata ejaculare prematură la adulți? Ați putea încerca să se gândească la altceva în loc de sex, care poate funcționa, dar singurul lucru pe care îl face este scăderea intensitatea orgasmului. Poate te-ai gândit de prescripție medicație, dar este atât de scumpe și de multe ori are efecte secundare, dacă sunteți mai în vârstă decât 40.

Sincer vorbind, ambele sunt absolut inutile. În schimb, pot să vă dau câteva sfaturi simple, care vă pot ajuta să se bucure de sex pentru mai mult timp.

De asemenea, cred că există o mulțime de dezinformare acolo despre problema ejaculării premature și cele mai bune practici nu este să te învinovățești pentru ejaculare prematură. Dacă aveți un timp de greu satisface partenerul tau si ejacularea nu se întâmplă atunci când vă așteptați, acesta poate fi un semn că țesutul glandulare are prea mult de un hormon numit testosteron fiind produsă de aceasta.

Oricum există câteva opțiuni pentru a trata ejaculare prematură la adulți.

"Start and Finish"

Ar trebui să încercați și maestru modul în care "începe și termina", care vă va ajuta să evitați ejacularea prematură. Ar trebui să poți înțelege când ești gata să vii și să încerci să o amâni. Cel mai simplu mod de a practica este de a se masturbeze, și atunci când sunt destul de priceput, ai putea încerca cu partenerul tau.

Ar trebui să poți recunoaște momentul exact dinaintea unui orgasm. În mod normal, este însoțită de o senzație de furnicături.
Când simți că orice stimulare ar trebui oprită. Atunci când sensibilitatea scade, stimularea trebuie continuată. Observați cât timp puteți face acest lucru și apoi permiteți-vă pentru a termina.

Această metodă stop and Start nu este la fel de ușor ar părea. Erecția ta poate fi mai slabă; Nu este nimic neobișnuit în ea. Du-te și organul tău va fi mai ferm. Utilizați aceste pauze în timpul actului sexual pentru afecțiune și sărutări.

Prezervative cu anestezic

Benzocaine este un medicament incolor care acționează asupra nervilor în penis și vagin într-o manieră foarte similară ca un anestezic ușoară. Creează o senzație de amortire în majoritatea oamenilor în timpul activității sexuale. În timp ce este foarte eficient ca un anestezic, benzocaină este, de asemenea, utilizat în prezervative care sunt proiectate pentru a prelungi actulsexual. Dacă este utilizat în suma corectă, aceasta poate crește timpul de erecție și plăcerea sexuală.

Atunci când utilizați prezervative cu benzocaină, puteți experimenta, de asemenea, mai puțină senzație și dorința sexuală, dar unii utilizatori raportează, de asemenea, ușoare arsuri sau furnicături pe piele.
Benzocaine te face să te simți mai puțin sensibil decât de obicei în timpul masturbării, dar acest efect este temporar. Durează doar 1-3 minute.

Unii oameni spun că benzocaină nu ar trebui să fie utilizate pe penis. Acest lucru se datorează faptului că Benzocaine provoacă o senzație de arsură pe suprafața interioară a penisului în timpul actului sexual. Există raporst de reacții alergice severe cauzate de prezervative cu Benzocaine.

Exerciții pentru sanatatea penisului

Exerciții pentru sanatatea penisului sunt o metodă mai excelentă de întârzierea ejaculării. Această tehnică ajută la întărirea mușchilor podelei pelvine, de asemenea, cunoscut sub numele de MUȘCHII PC. Dacă doriți să le Descoperiți, încheiați midstream urinare pentru a înțelege mușchii pubococcigenul.

Efectuați exerciții pentru sanatatea penisului de 10 ori de fiecare dată și să le facă din nou, atâta timp cât poți. Cu timpul va fi capabil să o facă mai mult. Încercați să facă astfel de seturi de 3 ori pe zi. Rezultatele vor fi vizibile într-o lună. Ce ar trebui să faci în timpul actului sexual? Când sunteți pe cale de a ejacula, încercați să strângeți acești mușchi la fel ați stăpânit de start-și-stop exercițiu.

Suplimente naturale

Un supliment natural de sănătate poate fi, de asemenea, un ajutor de mult, cu condiția ca acesta este cumparat de la un furnizor de încredere. Remedii naturale care se ocupă cu ejacularea timpurie sunt dovedite clinic pentru a asigura o erecție mai lungă, mai puternică și mai dură. În afară de creșterea puterii de ședere, de asemenea, crește puterea de orgasm.
Acum spune că nu vrei să-ți controlezi orgasmele!
Și funcționează, precum și sună din cauza combinației atent selectate de amelioratori sexual pe bază de plante și fără efecte secundare să vă faceți griji.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Suplimente naturale pentru ejaculare prematură
Suplimentele naturale pot adăuga alte beneficii ar fi creșterea libidoului, erecții mai bune și mai puternice, și dorința sexuală. Atunci când se iau suplimente, amintiți-vă că produsul nu este destinat pentru toată lumea. Suplimente naturale numai de lucru pentru cei care au erectii bune, dar suferă de Ejaculări timpurii.

De asemenea, trebuie să evitați să luați orice pastile de prescripție, care sunt proiectate pentru a trata disfuncții sexuale. În cazul în care este cazul, un medic poate prescrie o alternativă sigură, naturală.

Concluzie: confirmată de studiile clinice

Vă puteți întreba ce dintre aceste trei metode este mai bine. De fapt, toate acestea sunt bune, dar cel mai bun este combinația lor. Mai multe studii arată că aproximativ 95% din toate cazurile de ejaculare prematură la adulți pot fi tratate prin intermediul acestei combinații numai.

Aflați să controlați ejacularea 


comments powered by Disqus