Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Ejacularea prematură la adulți

Ejaculareprematură la adulți

Ejaculareprematură la adulți Fenomenul ejaculării premature la adulți nu are o definiție concretă. Acesta ar putea fi menționate la ejaculareprematură care a început după 40 sau disfuncție care a existat de-a lungul întregii vieți.

Ai numărat cât de des ai vrut să ai mai multă putere? Și tu nu ești singur. O mare parte despre subiectul ejaculării premature la bărbații adulți este faptul că este ceva care este comun. National Social Life Survey (NSLS) spune că, de fapt, până la 30% din bărbații adulți suferă de ejaculare prematură. Vestea bună este că nu este o boală; Este doar o condiție sexuală.

Deși ejacularea prematură la bărbații adulți nu influențează sănătatea generală, aceasta încă influențează grav starea persoanei, deoarece el nu este capabil să obțină satisfacție din relația sa. Afectează viața privată a persoanei. Poți să nu-ți mai faci griji acum, deoarece există o cale de a te ajuta.

Această condiție are multe cauze, dar este în principal din cauza stresului și a vârstei în care organismul primește cel mai mult stres de la locul de muncă și de la responsabilitățile. Factorii de stres care pot afecta ejaculările dumneavoastră nu sunt ușor de ignorat.

se tratează ejacularea prematură?

How to Treat Premature Ejaculation?
se tratează ejacularea prematură?
Cum de a trata ejacularea prematurăla adulți ? Puteți încerca să se gândească la altceva în loc de sex, care poate lucra, dar singurul lucru pe care îl face este scaderea intensității orgasmului. Poate te-ai gândit de medicamente baza de prescriptie medicala, dar este atât costisitoare și de multe ori are efecte secundare, dacă sunteți mai în vârstă de 40.

Sincer vorbind, ambele sunt absolut inutile. În schimb, pot să vă dau câteva sfaturi simple care vă pot ajuta să se bucure de sex pentru mai mult timp.

De asemenea, cred că există o mulțime de dezinformare acolo cu privire la problema ejaculării premature și cele mai bune practici nu este de a da vina pe tine pentru ejaculare prematură. Dacă aveți un timp de greu satisface partenerul tau si ejacularea nu se întâmplă atunci când vă așteptați, acesta poate fi un semn că țesutul glandular are prea mult de un hormon numit testosteron fiind produs de acesta.

Oricum există încă o chestiune de modul de a trata ejacularea prematurăla adulți .

Cauzele ejaculării premature

Care sunt cauzele ejaculării premature? Este destul de normal și sănătos pentru o persoană de a avea ejaculare prematură în anii săi tineri târziu adolescent, cu toate acestea, ar trebui să plece după câțiva ani.

Multe probleme pot provoca ejaculare prematură. Câteva dintre aceste probleme includ:

 • Tensiune arterială mare sau scăzută
 • Anxietate excesivă
 • Disfuncție erectilă
 • Infecţii
 • Niveluri scăzute de testosteron
 • Niveluri ridicate de estrogen
 • Lipsa de sex drive
 • Utilizarea în mare a antibioticelor
 • Tulburare bipolară
 • Boli care afectează țesutul erectil, ar fi cancerul de prostată
 • Control urinar slab
 • Urolitiază
Multe dintre cauzele ejaculării premature sunt rezultatul consumului prea marede alcool , prea mult stres și gestionarea sănătății precare. Sănătatea sexuală precară poate fi cauzată de lipsa de exerciții, dietă săracă, abuz de droguri și lipsa de odihnă adecvată sau timp pentru sex.

Alcoolul poate declanșa anxietate, niveluri mai scăzute de testosteron, și chiar provoca disfuncții sexuale la barbati. Barbatii care bea atunci când nu ar trebui și care nu reușesc să respecte partenerii lor pot obține diferite tulburări sexuale, care poate fi foarte greu de tratat.
Stresul este o altă cauză a ejaculării premature. Stresul scade nivelul de testosteron din organism, ceea ce duce la scăderea numărului de spermatozoizi, anxietate crescută și provoacă ejaculări mai rapide.

pentru a evita cauzele ejaculării premature?

Există orice tratament sau intervenție care va face cauzele ejaculării premature mai puțin probabil? În cazul în care puteți găsi mai multe informații despre ejaculare rapidă și alte probleme sexuale? Ei bine, cred că vestea bună este că, contrar unor dezinformări acolo, nu aveți nevoie pentru a încerca o intervenție chirurgicală, yoga, sau du-te la un medic pentru a trata ejacularea prematură.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Puteți trata ejacularea prematură la Domiciliu!
De fapt, puteți trata ejacularea prematură complet la domiciliu, și nu necesită chiar și o rețetă, deși, desigur, nu va strica pentru a obține unul, în cazul în care se întâmplă pentru a rula în această problemă.
Există o mulțime de tratamente naturale pentru ejaculare prematură, deci păstrați lectură acest articol, dacă sunteți interesat. Toate aceste remedii pot fi folosite la domiciliu, dar dacă sunteți foarte grave despre stimularea rezistența ta, poate doriți să consultați medicul dumneavoastră sau terapeut.

Tratamentul pentru ejaculare prematură la adulți

Iată câteva dintre cele mai comune moduri de a trata ejacularea prematură la domiciliu.

"Start și Finish"

Ar trebui să încercați și maestru modul în care "începe și termina",care vă va ajuta să evite ejacularea prematură. Ar trebui să fie în măsură să înțeleagă atunci când sunteți gata să vină și să încerce să-l amâne. Cel mai simplu mod de a practica este de a se masturba, și atunci când sunt destul de abil, ai putea încerca cu partenerul tau.

Ar trebui să poți recunoaște momentul exact dinaintea orgasmului. În mod normal, este însoțită de o senzație de furnicături.
Când simți că orice stimulare trebuie oprită. Când sensibilitatea scade, stimularea trebuie continuată. Observați cât de mult puteți face acest lucru și apoi vă permite să termin.

Această metodă "stop and start" nu este atât de ușoară pe cât pare. Erecția ta poate deveni mai slabă; nu este nimic neobișnuit în ea. Du-te și organul tău va deveni mai ferm. Utilizați aceste pauze în timpul actului sexual pentru afecțiune și sărutări.

Prezervative cu anestezic

Benzocaina este un medicament incolor care acționează asupra nervilor din penis și vagin într-un mod foarte similar cu un anestezic ușor. Se creează o senzație de amorțire în majoritatea oamenilor în timpul activității sexuale. În timp ce este foarte eficient ca un anestezic, benzocaina este, de asemenea, utilizat în prezervative, care sunt concepute pentru a prelungi actul sexual. Dacă este utilizat în cantitatea corectă, se poate crește timpul de erecție și plăcere sexuală.

Când utilizați prezervative cu benzocaina puteți experimenta, de asemenea, mai puțin senzație și dorința sexuală, dar unii utilizatori, de asemenea, raport ușoară arsură sau furnicături pe piele.
Benzocaina te face să te simți mai puțin sensibil decât de obicei în timpul masturbării, dar acest efect este temporar. Durează doar 1-3 minute.

Unii oameni spun că benzocaina nu ar trebui să fie utilizat pe penis. Acest lucru se datorează faptului că Benzocaina provoacă o senzație de arsură pe suprafața interioară a penisului în timpul actului sexual. Există reporst de reacții alergice severe cauzate de prezervative cu benzocaină.

Exerciții pentru sanatatea penisului

Exercițiile pentru sănătatea penisului sunt încă o metodă excelentă de întârziere a ejaculării. Această tehnică ajută la consolidarea muschii podelei pelviene, de asemenea, cunoscut sub numele de muschii PC-ului. Dacă doriți să le descoperiți, terminați urinarea în mijlocul avalului pentru a înțelege mușchii pubococcygeus.

Efectuați exercițiile pentru sănătatea penisului de 10 ori de fiecare dată și faceți-le din nou, atâta timp cât puteți. Cu timpul va fi capabil să o facă mai mult timp. Încercați să facă astfel de seturi de 3 ori pe zi. Rezultatele vor fi vizibile într-o lună. Ce trebuie să faci în timpul actului sexual? Când sunteți pe cale de a ejacula, încercați să strângeți aceste mușchila fel ați stăpânit începe-și-stop exercițiu.

Suplimente naturale

Un supliment natural de sănătate poate fi, de asemenea, un ajutor de mult, cu condiția ca este cumpărat de la un furnizor de încredere. Remedii naturale care se ocupă cu ejaculare precoce sunt doveditclinic pentru a asigura o erecție mai lungă, mai puternică, mai dure. În afară de creșterea puterii de ședere, ele cresc, de asemenea, puterea de orgasm.
Acum spune că nu vrei să-ți controlezi orgasmele!
Și funcționează la fel de bine sună datorită combinației atent selectate de amelioratori sexuali pe bază de plante și fără efecte secundare să vă faceți griji.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Suplimente naturale pentru ejaculare prematură
Suplimente naturale pot adăuga alte beneficii ar fi creșterea libidoului, erectii mai bine și mai puternic, și dorința sexuală. Atunci când se iau suplimente, amintiți-vă că produsul nu este destinat pentru toată lumea. Suplimente naturale de lucru numai pentru cei care au erectii bune, dar suferă de ejaculări precoce.

Tu ar trebui să evite, de asemenea, luând orice pastile de prescripție care sunt concepute pentru a trata disfuncții sexuale. În cazul în care este cazul, un medic poate prescrie o alternativă sigură, naturale.

Concluzie: Confirmată de studiile clinice

S-ar putea întreba ce dintre aceste trei metode este mai bine. De fapt, toate acestea sunt bune, dar cel mai bun este combinația lor. Mai multe studii arată că aproximativ 95% din toate cazurile de ejaculare prematură la adulți pot fi tratate numai prin intermediul acestei combinații.

Aflați să controleze ejacularea dvs. 


comments powered by Disqus