Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Ejacularea prematură la adulți

Ejacularea prematură la adulți

Ejacularea prematură la adulți Fenomenul ejaculării precoce la adulți nu are o definiție concretă. Se poate referi la ejacularea prematură care a început după 40 de ani sau la disfuncția care a existat de-a lungul întregii vieți.

Ai numărat cât de des ți-ai dorit să ai mai multă putere de ședere? Și nu sunteți singuri. O mare parte despre subiectul ejacularii premature la barbatii adulti este faptul ca este ceva comun. Studiul National Social Life Survey (NSLS) spune ca, de fapt, pana la 30% dintre barbatii adulti sufera de ejaculare prematura. Vestea bună este că nu este o boală; Este doar o condiție sexuală.

Deși ejacularea prematură la bărbații adulți nu influențează starea generală de sănătate, ea influențează totuși grav starea persoanei, deoarece nu este capabilă să obțină satisfacție din relația sa. Aceasta afectează viața privată a persoanei. Puteți înceta să vă faceți griji acum, deoarece există o modalitate de a vă ajuta.

Această afecțiune are multe cauze, dar se datorează în principal stresului și vârstei la care organismul primește cel mai mult stres de la locul de muncă și de la responsabilități. Factorii de stres care vă pot afecta ejaculările nu sunt ușor de ignorat.

Înțelegerea ejaculare prematură

Ejacularea prematură poate fi o problemă uimitoare pentru mulți bărbați care intră în jurul vârstei de 40 de ani, aducând o întorsătură neașteptată experiențelor lor sexuale. Este esențial să înțelegem ce presupune EP pentru a naviga prin provocările pe care le prezintă. In termeni simpli, ejacularea prematura apare atunci cand un barbat ajunge la orgasm mai devreme decat el sau partenerul sau doreste in timpul activitatii sexuale, ceea ce duce la un sentiment de frustrare si dezamagire.

Pentru bărbații de peste 40 de ani, dinamica ejaculării premature poate fi influențată atât de factori fizici, cât și de factori psihologici. Din punct de vedere fizic, schimbările legate de vârstă în organism, cum ar fi scăderea tonusului muscular și modificarea nivelurilor hormonale, pot contribui la un punct culminant mai rapid. În plus, aspectul psihologic joacă un rol crucial, stresul, anxietatea și presiunea de performanță amplificând adesea problema. Interactiunea complicata dintre acesti factori poate crea un ciclu in care anxietatea cu privire la ejacularea prematura alimenteaza recurenta.

Trebuie să se facă diferența între anxietatea ocazională de performanță și ejacularea cronică prematură. În timp ce cazurile ocazionale de orgasm rapid sunt frecvente și, de obicei, nu sunt motive de îngrijorare, problemele persistente pot necesita atenție. Bărbații în vârstă de 40 de ani ar putea descoperi că factorii de stres din viața de zi cu zi, împreună cu schimbările din corpul lor, îi fac mai susceptibili la episoade recurente de EP.
Înțelegerea EP implică recunoașterea faptului că este o experiență comună pentru mulți bărbați, mai degrabă decât o luptă solitară. Nu este un semn de eșec personal, ci o provocare care poate fi abordată.

Conștientizarea factorilor în joc permite bărbaților să abordeze problema cu un sentiment de împuternicire, deschizând ușa diferitelor opțiuni de tratament și ajustări ale stilului de viață. În secțiunile următoare, vom aprofunda impactul EP asupra sănătății sexuale și a relațiilor, aruncând lumină asupra modului în care abordarea acestei preocupări poate duce la o abordare mai satisfăcătoare și mai încrezătoare a intimității.

Understanding Premature Ejaculation
Înțelegerea ejaculare prematură

Impactul asupra sănătății sexuale și a relațiilor

Ejacularea prematură nu este doar un inconvenient trecător; Poate arunca o umbră semnificativă asupra sănătății sexuale și a relațiilor unui bărbat, mai ales pe măsură ce navighează în călătoria dincolo de 40 de ani. Dincolo de actul fizic, aspectele emoționale și relaționale ale intimității pot fi profund afectate de provocările generate de EP.

Unul dintre principalele efecte ale EP asupra sanatatii sexuale este potentiala erodare a increderii in sine. Bărbații de peste 40 de ani se pot trezi punând la îndoială priceperea lor sexuală și simțind o lovitură neașteptată pentru stima lor de sine. Teama de a nu satisface așteptările partenerului poate deveni o preocupare persistentă, ducând la anxietate și la o reticență de a se angaja în momente intime.

EP poate avea, de asemenea, un impact asupra satisfacției generale a întâlnirilor sexuale. Concizia experienței poate lăsa ambii parteneri să tânjească după mai mult, creând un sentiment de neîmplinire. Această nemulțumire se poate extinde dincolo de dormitor, influențând dinamica relației în ansamblu. Comunicarea poate fi tensionată și poate apărea un sentiment de deconectare, ceea ce poate duce la o scădere a satisfacției generale a relației.

Tensiunea emoțională rezultată din EP poate declanșa un ciclu care perpetuează problema. Anxietatea și stresul cu privire la viitoarele întâlniri sexuale pot exacerba problema, creând o profeție care se auto-împlinește.
Este crucial pentru bărbații de peste 40 de ani să recunoască natura interconectată a bunăstării lor emoționale și sexuale și să abordeze EP nu numai ca o preocupare fizică, ci și ca o provocare holistică.

Cum de a trata ejacularea prematură după 40 de ani?

How to Treat Premature Ejaculation?
de a trata ejacularea prematură?
Cum se trateaza ejacularea prematura la adulti? S-ar putea să încerci să te gândești la altceva în loc de sex, ceea ce poate funcționa, dar singurul lucru pe care îl face este scăderea intensității orgasmului. Poate că v-ați gândit la medicamente eliberate pe bază de rețetă, dar acestea sunt atât scumpe, cât și adesea au efecte secundare dacă aveți peste 40 de ani.

Sincer vorbind, ambele sunt absolut inutile. În schimb, vă pot da câteva sfaturi simple care vă pot ajuta să vă bucurați de sex mai mult timp.

De asemenea, cred că există o mulțime de dezinformare acolo cu privire la problema ejaculării premature și cea mai bună practică este să nu te învinovățești pentru ejaculare prematură. Dacă vă este greu să vă satisfaceți partenerul și ejacularea nu se întâmplă atunci când vă așteptați, poate fi un semn că țesutul glandular are prea mult hormon numit testosteron produs de acesta.

Oricum, există încă o întrebare despre cum să tratăm ejacularea prematură la adulți.

Cauzele ejaculării premature după 40 de ani

Care sunt cauzele de ejaculare prematură? Este destul de normal și sănătos pentru o persoană să aibă ejaculare prematură în anii adolescenței târzii, cu toate acestea, ar trebui să dispară după câțiva ani.

Multe probleme pot provoca ejaculare prematură. Câteva dintre aceste probleme includ:

 • Tensiune arterială ridicată sau scăzută
 • Anxietate excesivă
 • Impotență
 • Infecţii
 • Niveluri scăzute de testosteron
 • Niveluri ridicate de estrogen
 • Lipsa dorinței sexuale
 • Utilizarea excesivă a antibioticelor
 • Tulburare bipolară
 • Boli care afectează țesutul erectil, cum ar fi cancerul de prostată
 • Control urinar slab
 • urolitiază
Multe dintre cauzele ejacularii premature sunt rezultatul consumului prea mare de alcool, prea mult stres si management slab al sanatatii. Sănătatea sexuală precară poate fi cauzată de lipsa exercițiilor fizice, dieta săracă, abuzul de droguri și lipsa odihnei adecvate sau a timpului pentru sex.

Alcoolul poate declanșa anxietate, poate scădea nivelul de testosteron și chiar poate provoca disfuncții sexuale la bărbați. Bărbații care beau atunci când nu ar trebui și care nu își respectă partenerele pot avea diferite tulburări sexuale care pot fi foarte greu de tratat.
Stresul este o altă cauză a ejaculării premature. Stresul scade nivelul de testosteron din organism, ceea ce duce la scăderea numărului de spermatozoizi, creșterea anxietății și provoacă ejaculări mai rapide.

Cum să evitați cauzele ejaculării premature?

Exista vreun tratament sau interventie care va face cauzele ejacularii premature mai putin probabile? Unde puteți găsi mai multe informații despre ejacularea rapidă și alte probleme sexuale? Ei bine, cred ca vestea buna este ca, spre deosebire de unele dezinformari de acolo, nu trebuie sa incercati interventii chirurgicale, yoga, sau sa mergeti la un medic pentru a trata ejacularea prematura.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Puteți trata ejacularea prematură acasă!
De fapt, puteți trata ejacularea prematură complet acasă și nici măcar nu necesită o rețetă, deși, desigur, nu va strica să obțineți una, în cazul în care se întâmplă să întâmpinați această problemă.
Există o mulțime de tratamente naturale pentru ejacularea prematură, așa că continuați să citiți acest articol dacă sunteți interesat. Toate aceste remedii pot fi folosite acasă, dar dacă sunteți cu adevărat serios în ceea ce privește creșterea rezistenței, poate doriți să vă vedeți medicul sau terapeutul.

Tratamentul pentru ejacularea prematură la adulți

Iată câteva dintre cele mai comune modalități de a trata ejacularea prematură la domiciliu.

"Început și sfârșit"

Ar trebui să încercați să stăpâniți modul în care "începeți și terminați", ceea ce vă va ajuta să evitați ejacularea prematură. Ar trebui să puteți înțelege când sunteți gata să veniți și să încercați să o amânați. Cel mai simplu mod de a o practica este să te masturbezi, iar atunci când ești suficient de priceput, ai putea încerca cu partenerul tău.

Ar trebui să fii capabilă să recunoști momentul exact înainte de orgasm. În mod normal, este însoțită de o senzație de furnicături.
Când o simțiți, orice stimulare trebuie oprită. Când sensibilitatea scade, stimularea trebuie continuată. Observați cât timp puteți face acest lucru și apoi permiteți-vă să terminați.

Această metodă "opriți și porniți" nu este la fel de ușoară cum pare. Erecția dumneavoastră poate deveni mai slabă; Nu este nimic neobișnuit în ea. Mergi mai departe și organul tău va deveni mai ferm. Utilizați aceste pauze în timpul actului sexual pentru afecțiune și sărutări.

Prezervative cu anestezic

Benzocaina este un medicament incolor care acționează asupra nervilor din penis și vagin într-un mod foarte asemănător cu un anestezic ușor. Creează o senzație de amorțeală la majoritatea oamenilor în timpul activității sexuale. Deși este foarte eficient ca anestezic, benzocaina este, de asemenea, utilizată în prezervativele care sunt concepute pentru a prelungi actul sexual. Dacă este utilizat în cantitatea corectă, poate crește timpul de erecție și plăcerea sexuală.

Când utilizați prezervative cu benzocaină, este posibil să experimentați, de asemenea, mai puține senzații și dorință sexuală, dar unii utilizatori raportează, de asemenea, ușoare arsuri sau furnicături pe piele.
Benzocaina te face să te simți mai puțin sensibil decât de obicei în timpul masturbării, dar acest efect este temporar. Durata durează doar 1-3 minute.

Unii oameni spun că benzocaina nu trebuie utilizată pe penis. Acest lucru se datorează faptului că benzocaina provoacă o senzație de arsură pe suprafața interioară a penisului în timpul actului sexual. Există reacții alergice severe cauzate de prezervative cu benzocaină.

Exerciții pentru sănătatea penisului

Exercițiile pentru sănătatea penisului sunt încă o metodă excelentă de întârziere a ejaculării. Această tehnică ajută la întărirea mușchilor planșeului pelvian, cunoscuți și sub numele de mușchii PC. Dacă doriți să le descoperiți, terminați urinarea în mijlocul fluxului pentru a înțelege mușchii pubococcigieni.

Efectuați exercițiile pentru sănătatea penisului de 10 ori de fiecare dată și faceți-le din nou atâta timp cât puteți. Cu timpul veți putea să o faceți mai mult. Încercați să faceți astfel de seturi de 3 ori pe zi. Rezultatele vor fi vizibile într-o lună. Ce ar trebui să faci în timpul actului sexual? Când sunteți pe cale să ejaculați, încercați să strângeți acești mușchi la fel cum ați stăpânit exercițiul de pornire și oprire.

Suplimente naturale

Un supliment natural pentru sănătate poate fi, de asemenea, de mare ajutor, cu condiția să fie cumpărat de la un furnizor de încredere. Remediile naturale care se ocupă de ejacularea precoce sunt dovedite clinic pentru a asigura o erecție mai lungă, mai puternică și mai dură. În afară de creșterea puterii de ședere, ele cresc, de asemenea, puterea orgasmului.
Acum spune că nu vrei să-ți controlezi orgasmele!
Și funcționează la fel de bine cum sună datorită combinației atent selectate de amelioratori sexuali pe bază de plante și fără efecte secundare de care să vă faceți griji.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Suplimente naturale pentru ejaculare prematură
Suplimentele naturale pot adăuga alte beneficii, cum ar fi creșterea libidoului, erecții mai bune și mai puternice și dorința sexuală. Când luați suplimente, amintiți-vă că produsul nu este destinat tuturor. Suplimentele naturale funcționează numai pentru cei care au erecții bune, dar suferă de ejaculări precoce.

De asemenea, trebuie să evitați să luați orice pastile eliberate pe bază de prescripție medicală care sunt concepute pentru a trata disfuncțiile sexuale. În acest caz, un medic poate prescrie o alternativă sigură, naturală.

Rolul pastilelor naturale

Pentru bărbații care navighează pe tărâmul ejaculării premature după ce au ajuns la 40 de ani, perspectiva pastilelor naturale se prezintă ca un potențial schimbător de jocuri în căutarea unei sănătăți sexuale îmbunătățite. Aceste pastile se mândresc adesea cu un amestec de extracte din plante, aminoacizi și vitamine, valorificând puterea naturii pentru a aborda complexitatea EP.

Pastilele naturale sunt concepute cu intenția de a oferi o abordare holistică a sănătății sexuale. Ingredientele adesea alese pentru aceste suplimente sunt selectate pentru utilizarea lor istorică în medicina tradițională și beneficiile lor pretinsa pentru sănătatea sexuală masculină. De exemplu, extractele din plante cum ar fi tribulus terrestris, rădăcina de maca și ginsengul se găsesc în mod obișnuit în pastilele naturale, fiecare despre care se crede că contribuie la îmbunătățirea funcției sexuale.

Combinatia complexa a acestor elemente naturale are ca scop abordarea naturii multiple a ejacularii premature. În timp ce unele ingrediente pot viza factorii fiziologici care contribuie la EP, altele pot lucra la reducerea stresului și a anxietății, creând o strategie cuprinzătoare pentru abordarea problemei.
Spre deosebire de intervențiile farmaceutice, pastilele naturale prezintă adesea un risc mai mic de efecte secundare. Bărbații peste 40 de ani, care pot fi mai conștienți de sănătatea lor generală și de potențialele interacțiuni cu medicamentele, pot găsi confort în abordarea mai blândă oferită de aceste suplimente. Cu toate acestea, este esențial să rețineți că răspunsurile individuale pot varia, iar consultarea cu profesioniștii din domeniul sănătății este recomandabilă înainte de a încorpora pastile naturale într-o rutină.

Atracția pastilelor naturale constă nu numai în eficacitatea lor potențială, ci și în confortul pe care îl oferă. Disponibile fără prescripție medicală, aceste suplimente oferă o opțiune discretă și accesibilă pentru bărbații care doresc să abordeze ejacularea prematură. Pe măsură ce ne adâncim mai mult în această explorare, secțiunea următoare va ghida cititorii cu privire la modul de alegere a pastilelor naturale potrivite, asigurând o abordare atentă și informată pentru a le încorpora într-o călătorie spre îmbunătățirea bunăstării sexuale după 40 de ani.

Choosing the Right Natural Pills
Alegerea pastilelor naturale potrivite

Alegerea pastilelor naturale potrivite

Pe măsură ce bărbații caută soluții pentru ejacularea prematură (EP) după vârsta de 40 de ani, peisajul pastilelor naturale apare ca un potențial remediu. Cu toate acestea, navigarea pe piață necesită o abordare cu discernământ pentru a asigura selectarea pastilelor naturale potrivite care se aliniază nevoilor individuale și considerentelor de siguranță.

 • Cercetarea este esențială: Înainte de a vă adânci în lumea pastilelor naturale, este crucial să efectuați cercetări aprofundate. Explorați surse de renume, citiți recenzii și adunați informații despre ingredientele utilizate în mod obișnuit în aceste suplimente. Înțelegerea științei din spatele pastilelor poate împuternici bărbații să facă alegeri în cunoștință de cauză.
 • Ingredientele contează: Acordați o atenție deosebită ingredientelor enumerate în pastilele naturale. Căutați substanțe bine cunoscute și studiate, cum ar fi extractele din plante, aminoacizii și vitaminele, care au demonstrat beneficii potențiale pentru sănătatea sexuală. Transparența în etichetare este un indicator pozitiv al unui produs de încredere.
 • Consultarea profesioniștilor din domeniul sănătății: În timp ce pastilele naturale sunt adesea disponibile fără prescripție medicală, este recomandabil să se consulte cu profesioniștii din domeniul sănătății înainte de a le încorpora într-o rutină. Acest lucru este deosebit de important pentru bărbații de peste 40 de ani care pot avea condiții de sănătate preexistente sau iau alte medicamente. Un furnizor de asistență medicală poate oferi sfaturi personalizate pe baza profilului de sănătate al unei persoane.
 • Reputația producătorului: Evaluați reputația producătorului din spatele pastilelor naturale. Companiile consacrate și de renume aderă la standardele de calitate și acordă prioritate siguranței consumatorilor lor. Căutați produse de la producători cu experiență în producerea de suplimente fiabile și eficiente.
 • Mărturii ale utilizatorilor: Poveștile reale și mărturiile persoanelor care au folosit pastilele naturale pot oferi informații valoroase. Experiențele pozitive și poveștile de succes ale bărbaților cu preocupări similare pot oferi reasigurare și încredere în produsul ales.
 • Perioade de probă și garanții: Căutați produse care oferă perioade de încercare sau garanții de rambursare a banilor. Acest lucru permite bărbaților să evalueze eficacitatea pastilelor naturale fără a se angaja într-o achiziție pe termen lung. Astfel de oferte indică încrederea producătorului în beneficiile potențiale ale produsului.
Prin abordarea procesului de selecție cu diligență și un ochi critic, bărbații de peste 40 de ani pot crește probabilitatea de a găsi pastile naturale care să se potrivească nevoilor lor și să contribuie pozitiv la abordarea ejaculării premature. Călătoria către o sănătate sexuală îmbunătățită implică luarea unor alegeri informate care rezonează cu circumstanțele individuale, promovând încrederea și satisfacția în momentele intime.

Concluzie: confirmată de studii clinice

S-ar putea să vă întrebați care dintre aceste trei metode este mai bună. De fapt, toate sunt bune, dar cea mai bună este combinația lor. Mai multe studii arata ca aproximativ 95% din toate cazurile de ejaculare prematura la adulti pot fi tratate numai prin intermediul acestei combinatii.

Aflați cum să vă controlați ejacularea 


comments powered by Disqus