Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Boala Peyronie la bărbați după 40 de ani

Boala Peyronie la bărbați după 40: simptome, cauze și tratament

Boala Peyronie la bărbați după 40: simptome, cauze și tratament 

Ce este boala Peyronie?

Curbura penisului este, de asemenea, numit boala Peyronie , care este o condiție care afectează penisul și provoacă-l să se îndoaie într-un mod anormal. În unele cazuri rare, aceasta va provoca disfuncție erectilă , care este atunci când un om nu poate menține sau atinge o erectie buna. Cauza bolii Peyronie este considerat a fi tesut cicatricial fibros care se dezvoltă sub pielea penisului.

Boala Peyronie la bărbați după 40

Peyronie's Disease in Men After 40
Boala Peyronie la bărbați după 40
Condiția poate afecta oamenii, indiferent de ce vârstă sunt , dar în jur de șase din 100 de oameni care sunt între vârstele de 40 și 70, este mai frecventă. Este mai rar la barbati care sunt mai tineri, dar se poate întâmpla, uneori, la barbati care sunt în 30 de ani. Nu este cunoscut dacă cazurile sunt de fapt mai mari decât numerele declarate, deoarece mulți oameni pur și simplu nu merg pentru a vedea furnizorul lor de sănătate atunci când au această condiție din cauza jena.
Numărul celor care suferă de boala Peyronie va crește, probabil, deoarece mai multe persoane vor vedea medicul lor despre problemele sexuale, apoi au făcut în trecut.

Boala Peyronie vs. curbura normala

Penisul tinde să se reducă în mod natural ușor și acest lucru este destul de normal. Se numeste "curbura normala". Care este diferența dintre boala Peyronie și curbura normală?

În cazul în care curba din penis este destul de severă, provoacă durere, sau alte probleme, atunci ar putea fi dezvoltarea bolii Peyronie. Un om poate avea dificultăți cu actul sexual sau ar putea dezvolta disfuncție erectilă în cazul în care suferă de această condiție. Este
important să vedeți un furnizor de asistență medicală dacă observați orice îndoire anormală sau durere în penis, deoarece acest lucru ar putea fi o indicație la faptul că sunteți în curs de dezvoltare această condiție.

Simptomele bolii Peyronie

Simptomele și semnele bolii Peyronie se pot dezvolta lent în timp. Penisul se poate îndoi ușor la început și apoi devine mai pronunțat în timp. Se poate îndoi în jos, lateral, în sus, sau în alte direcții în funcție de locul în care placa este situată în interiorul penisului. Atunci când penisul este erecta la un anumit punct poate deveni destul de îngust. Curbura se poate îmbunătăți în timp sau poate rămâne în mare parte la fel. Totul depinde de amploarea stării.

Symptoms of Peyronie's disease
Simptomele bolii Peyronie la bărbați după 40
Unele simptome comune ale bolii Peyronie includ disfuncție erectilă în cazul în care omul nu poate obține o erecție sau menține o erecție. Nu poate fi, de asemenea, placa care se dezvoltă sub penis și acest lucru se simte ca tesut cicatricial. Se poate simti ca un nod aplatizate sau unele piele tare. Acest lucru ar putea fi un indiciu că condiția este prezentă în penis. În multe cazuri, durerea dispare treptat în timp.
Condiția poate duce la o scurtare a penisului sau persoana care poate avea durere atunci când atinge o erectie sau în timpul orgasmului lor.

Cauzele bolii Peyronie

Ce cauzează boala Peyronie nu este înțeleasă pe deplin. Acesta a spus că există leziuni ale vaselor de sânge mici în penis. Acest lucru ar putea fi cauzat de evenimente sportive, relatii sexuale, sau un accident. De fiecare dată când există o leziune a celulelor penisului, acestea ar putea deveni prinse în interiorul penisului și acest lucru duce la dezvoltarea țesutului cicatricial. Acest lucru este ca ceea ce se întâmplă atunci când veți obține o tăietură gravă sau un alt prejudiciu și sunteți lăsat cu tesut cicatricial pe piele după aceea.

Penisul în sine are tuburi pe ambele părți, care sunt burete-ca și noi numim aceasta cavernos corpus. Aceste tuburi au vasele de sange mici în interiorul și atunci când masculul este sexual excitat și ei devin înghițit cu sânge și acest lucru provoacă o erecție. Aceste cavernos stau pe tesut elastic, care este tunica albuginea.

Causes of Peyronie's disease
Cauzele bolii Peyronie la bărbați după 40
Când penisul este erecta acest lucru este întins și dacă există o leziune a penisului tesutul ar putea deveni deteriorat. Ar putea exista tesut cicatricial permanent care se dezvoltă în timp și acest lucru ar putea duce la boala Peyronie la bărbați după 40.
Țesutul nu mai poate întinde în mod corespunzător și acest lucru duce la curbură sau îndoire a penisului. Mulți bărbați care au un fel de leziuni ale penisului nu va dezvolta boala Peyronie ca aceasta nu se produce în fiecare caz.
Ereditar poate juca un rol în condiție. Dacă un mascul din familie a avut condiția înainte, atunci altcineva poate dezvolta condiția. De asemenea, tinde să apară la persoanele mai în vârstă, deoarece atunci când cineva care este mai în vârstă primește un prejudiciu sunt mai susceptibile de a cicatrice ca organismul vindecă. Unii cercetători indică faptul că poate exista o tulburare a sistemului imunitar la unele persoane care cauzează starea.

Tratamentul bolii Peyronie

Există mai multe opțiuni de tratament care sunt disponibile în cazul bolii Peyronie la bărbați după 40. În cazul în care individul este încă în măsură să aibă relații sexuale sau durerea lor nu este severă, acestea pot fi rugați să aștepte pentru a vedea dacă starea se agravează sau devine mai bine.

Pacientul va fi, de obicei, rugați să aștepte în jur de 12 luni înainte de orice fel de Opțiuni de chirurgie sunt discutate, deoarece, în multe cazuri, condiția poate obține mai bine în timp. În cazul în care condiția este destul de severă, pacientul poate fi dat medicamente pentru a face față problemelor de durere.

Tratamentul medicamente

Aici este o listă de FDA-a aprobat tratamentul bolii Peyronie medicamente:

  • Cu Xiaflex. Xiaflex sau Clostridium hystolyticum este un medicament care va fi administrat pacienților în cazul în care au mai mult de 30 ° curbură în penisul lor atunci când erecție.
  • În tamoxifen. Tamoxifen este un medicament care este uneori dat ca se poate reduce curbura, durere, și noduli în interiorul penisului pentru unii pacienți.
  • În colagenază. Aceasta este o enzimă care poate reduce dimensiunea plăcii penisului și, uneori, elimina această placă cu totul.

Preparate injectabile

Pentru a reduce curbura penisului, injecțiile sunt uneori administrate în penis. Acest tratament va dura, de obicei, câteva luni. Țesutul din interiorul penisului poate fi defalcat astfel încât curbura este redusă.

Au fost doar mici studii efectuate cu privire la rata de succes pentru injecții penisului. Unii medici indică faptul că perforarea pielii penisului ar putea provoca leziuni și acest lucru ar putea încuraja dezvoltarea de creștere a plăcii.

Chirurgie

Dacă cineva care suferă de boala Peyronie este incapabil de a avea relatii sexuale, atunci urolog lor ar putea recomanda Opțiuni de chirurgie. O persoană trebuie să fie indemne de durere timp de câteva luni înainte de intervenția chirurgicală va fi luată în considerare. Curbura penisului lor, de asemenea, trebuie să se oprească din ce în ce mai rău înainte de chirurgie va fi încercat.

Există 3 tipuri majore de chirurgie a bolii Peyronie:

1. scurtarea

Partea penisului care nu are nici o placa va fi scurtată. Acest lucru poate opri îndoire atunci când individul are o erectie. În cazul în care curbura nu este prea severă și omul are un penis suficient de lung, această procedură poate avea loc. Lungimea penisului va fi scurtată atunci când este finalizată operația.

2. alungirea

În mai multe locuri, țesutul cicatricial este tăiat și acest lucru îi permite să se întindă din nou. În cazul în care foile sunt capabile să se întindă într-o manieră adecvată, atunci omul va avea un penis drept. Unele tesut cicatricial este de obicei îndepărtat în timpul procedurii. Țesutul va fi altoit pe penis. Această procedură se face de obicei pentru persoanele care au un penis mai scurt sau că curbura lor este mai severă. Prelungirea unei părți crește riscul de impotență și este mai riscantă decât metodade scurtare.

3. implanturi

Implanturile pot fi inserate în penis. Unele dintre acestea sunt permanente și altele sunt umflate cu o pompă de acțiune care ar fi situat în zona scrot. Un implant permanent dă un penis om care este semi-rigid, care este un naufragiat suficient pentru ei de a avea relatii sexuale. Dacă folosesc implantul activat al pompei, atunci vor realiza o erecție mai bună. Pentru a reduce curbura unele dintre țesutul cicatricial pot fi îndepărtate înainte de inserarea implantului.

Boala Peyronie tratamentul natural

Există unele Opțiuni naturale atunci când vine vorba de tratarea bolii Peyronie lui. Unele persoane folosesc dispozitive de vid sau pot folosi terapia de tracțiune peniană pentru a ajuta la reducerea plăcii. Terapia cu unda de șoc este uneori folosită pentru a ajuta la descompunarea țesutului cicatricial.

Dispozitive de tracțiune peniană

Dispozitivele de tracțiune penile sunt considerate o nouă opțiune terapeutică pentru bărbații care suferă de boala Peyronie. Cu toate acestea, aceste dispozitive au o lungă istorie de utilizare în alte domenii de medicina, inclusiv osoase, piele, musculare scheletice, etc.
Expansiunea constantă a țesutului penisului folosind aceste dispozitive duce la crearea unui nou țesut de colagen prin proliferarea celulară și, în cele din urmă, la înmuierea și extinderea plăcii fibros.
Această idee a fost susținută de recentele studii experimentale bine proiectate.

Tratamentul bolilor Peyronie acasă și schimbarea stilului de viață

În cele din urmă, simptomele pot fi reduse cu tratamente acasă și unele modificări la stilul de viață al unei persoane. Cei care suferă de condiție sunt încurajați să reducă consumul de alcool, droguri ilicite și să se oprească din fumat. Pacientul este încurajat să aibă grijă de ei înșiși cu o dietă adecvată și pentru a obține o mulțime de exercițiu.

Complicațiile bolii Peyronie

Principala complicație din această condiție este că omul nu poate avea relații sexuale satisfăcătoare din cauza durerii sau ar putea dezvolta disfuncție erectilă. Stresul și anxietatea sunt, de asemenea, două dintre celelalte probleme comune care se întâmplă atunci când un om are această condiție.

Rezumat

Boala Peyronie poate fi tratată și este mai frecventă la bărbații cu vârsta de peste 40. Vorbiți cu furnizorul de îngrijire a sănătății dacă suferiți de această condiție sau credeți că ați putea fi în curs de dezvoltare ea.

Treatment of Peyronie's disease
Tratamentul bolii Peyronie la bărbați după 40
Tratamentul vă poate ajuta astfel încât să puteți duce o viață normală. Penile de tracțiune dispozitiv de terapie este considerat a fi Cea mai bună opțiune pentru a trata boala Peyronie la barbati dupa 40. Potrivit câtorva studii clinice, utilizarea dispozitivului de tracțiune peniană crește în mod semnificativ lungimile penisului atât în Statele flască, cât și în cele erect; și provoacă o îmbunătățire semnificativă a curbura penisului la majoritatea pacienților în comparație cu valoarea inițială.

Studiile confirmă, de asemenea , că dispozitivul de tracțiune peniană este o metodă minim invazivă de tratare a bolii Peyronie, care poate produce îndrepturi efective și permanente ale penisului îndoit la bărbați după 40 sau mai tineri.

Aflați mai multe despre corectarea curbură peniană 


comments powered by Disqus