Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii  /  Controlați-vă greutatea după 40 de ani

Controlați-vă greutatea după 40 de ani

Controlați-vă greutatea după 40 de ani 

Importanța greutății sănătoase

Pe măsură ce îmbătrânim, devine din ce în ce mai important să menținem o greutate sănătoasă. Deși este posibil să fi reușit să scăpăm de ce ne-am dorit în anii 20 și 30 de ani, după vârsta de 40 de ani, devine esențial să fim atenți la ceea ce mâncăm și la câtă activitate fizică obținem pentru a ne ține greutatea sub control.

Mulți oameni cred că este imposibil să-ți controlezi greutatea după ce împlinești patruzeci de ani. Cu toate acestea, cu unele schimbări simple ale stilului de viață și efort consecvent, vă puteți menține cu succes greutatea sub control chiar și după vârsta de patruzeci de ani.
În timp ce metabolismul poate încetini în timp, puteți lucra în continuare pentru a menține greutatea obiectiv cu o combinație de dieta si exercitii fizice.
Poate fi necesar să faceți modificări, cum ar fi creșterea cantității de exerciții fizice pe care le faceți sau reducerea aportului de calorii. Este important să te concentrezi pe obiceiurile alimentare sănătoase, deoarece cele nesănătoase pot avea un impact negativ asupra greutății și sănătății tale generale. Apoi, ar trebui să se consulte cu un nutritionist pentru a determina cea mai bună dietă pentru nevoile dumneavoastra individuale. Ar trebui să creați un program de exercitii care încorporează atât puterea și cardio de formare.

Cauzele obezității după 40 de ani

Creșterea în greutate după 40

Mulți factori pot contribui la creșterea în greutate, cum ar fi stilul de viață, schimbările hormonale și scăderea legată de vârstă a masei musculare. Nutriția corectă și exercițiile fizice regulate sunt pietrele de temelie ale oricărui program de succes de gestionare a greutății, dar există și alte strategii care vă pot ajuta.

Este posibil să rămâneți în formă după 40 de ani, dar de multe ori este nevoie de mai mult efort decât a făcut-o în trecut. Pierderea și menținerea în greutate este încă posibilă, dar implică un angajament pe termen mai lung față de alegerile stilului de viață sănătos, cum ar fi o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Cum de a preveni creșterea în greutate după 40?

Healthy Diet
Dieta sanatoasa
Una dintre cele mai bune metode de a preveni creșterea în greutate după 40 de ani este să vă asigurați că dieta este echilibrată și sănătoasă. O dieta hranitoare cu o multime de fructe, legume, și cereale integrale este important.
În plus, reducerea aportului de alimente procesate și zaharuri adăugate poate ajuta la menținerea unei greutăți sănătoase. Exercitiile fizice regulate sunt de asemenea importante pentru a ajuta la arderea caloriilor in exces si pentru a mentine masa musculara.

Cele mai bune practici de control al greutății

Unul dintre cele mai importante obiceiuri de a dezvolta pentru gestionarea cu succes a greutății este urmărirea a ceea ce mâncați și beți.

Păstrarea unui jurnal alimentar vă poate ajuta să rămâneți atenți la aportul caloric, precum și să identificați orice obiceiuri alimentare nesănătoase care ar putea necesita să fie abordate. În plus, dezvoltarea unei rutine regulate de somn este esențială, deoarece somnul inadecvat poate duce la creșterea în greutate.

În cele din urmă, este important să vă păstrați nivelul de stres sub control, deoarece stresul cronic vă poate crește riscul de creștere în greutate.

O parte importantă a prevenirii creșterii în greutate este menținerea unui echilibru energetic. Acest lucru înseamnă că cantitatea de calorii consumate ar trebui să fie egală cu cantitatea de calorii consumate.

Produse pentru controlul greutății dvs.

Multe emisiuni TV vă spun cum să vă controlați greutatea după 40 de ani. Aceeași temă este populară și în reviste. Subiectele care sunt ridicate uneori în mass-media pot fi destul de bizare. Mulți oameni doresc să obțină rezultatul fără a face nimic. Prin urmare, astfel de programe sunt foarte populare.

Weight Loss Programs
Pierdere în Greutate Programe
În același timp, au apărut multe produse care susțin că vă pot ajuta să vă controlați greutatea sănătoasă sau chiar să pierdeți în greutate după 40 de ani. Și numărul de astfel de produse pentru tine poate fi destul de surprinzător. Mai mult, multe dintre aceste produse promit un rezultat excelent. Prin urmare, trebuie să devii critic și să afli cele mai bune sfaturi pentru a te ajuta să-ți controlezi greutatea sănătoasă și pentru a te ajuta să slăbești după 40 de ani.
Unele dintre aceste produse de pierdere în greutate pur și simplu nu funcționează deloc, altele pot fi de ajutor, cu toate acestea, mult mai puțin de ajutor decât a promis. Poate că motivul acestui eșec este incapacitatea producătorilor de a înțelege corect conceptul de "bătălie grasă".

Greutate de management după 40

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta să vă controlați greutatea sănătoasă și să pierdeți în greutate după 40 de ani este să faceți mici modificări incrementale ale stilului de viață. Această abordare vă va ajuta să evitați să vă simțiți copleșiți și să reduceți riscul de eșec. Începeți cu mici schimbări, cum ar fi adăugarea mai multor fructe și legume la mese, tăierea gustărilor nesănătoase și consumul de multă apă. Ai putea, de asemenea, să se alăture o sală de gimnastică sau un program de fitness și să participe la activitățile fizice de zi cu zi.

Physical Activities After 40
Activități fizice după 40 de ani
Oamenii care încearcă să controleze greutatea lor de multe ori în mod eronat cred că ar trebui să pin departe ei înșiși la moarte sau de evacuare pentru a pierde unele kilograme de grăsime. Ești unul dintre cei care au încercat să te înfometeze săptămâni sau luni și te-ai simțit nesănătos și slab și probabil morocănos după aceea? Sau, poate, ești unul dintre cei care te-au disciplinat la antrenamente zilnice riguroase, fără rezultat sau fără rezultat mic?
Astfel de schimbări majore și bruște în viața ta pot duce la schimbări în metabolismul tău și chiar disfuncții sexuale.

Aspecte ale managementului greutății după 40 de ani

Toată lumea poate observa că este mult mai ușor să arzi grăsimi atunci când ești mai tânăr. De regulă, acei oameni care sunt în douăzeci sau treizeci de ani lor pierde în greutate mai repede decât persoanele în vârstă. Se poate explica prin faptul că atunci când oamenii îmbătrânesc, metabolismul încetinește. Astfel, atunci când faceți exerciții fizice pe scară largă și consumați alimente în cantități normale și cu intervale regulate, o persoană de patruzeci de ani va pierde în greutate cu dificultăți mai mari decât atunci când era mai tânără.

De aceea, mulți dieteticieni recomandă schimbarea abordării consumului de alimente și a activității fizice. Este important să înțelegeți că dieta nu este singura modalitate de a vă controla greutatea după 40 de ani. Unul ar trebui să ia în considerare toate aspectele vieții și modul în care acestea influențează greutatea unui individ după 40, 50, sau 60.
Există trei factori importanți care influențează procesul de pierdere în greutate după 40 de ani. Acestea sunt: genetica, hormonii și stilul de viață.
Am mai vorbit despre stilul de viață, acum să trecem în revistă genetica și hormonii.

Factorii genetici ai creșterii în greutate

Este evident că genele tale sunt un factor important care determină greutatea ta. Unii oameni sunt predispuse genetic la a fi supraponderali, și este destul de greu pentru a controla greutatea lor, chiar dacă acestea urmează dieta adecvata, să ia suplimente, și să se angajeze în activitatea fizică.

Genetics
Genetică
Pe de altă parte, există oameni care sunt predispuși genetic să fie subțiri și au un metabolism rapid care literalmente "arde" toate caloriile. Acești oameni pot mânca cât de mult doresc și nu vor câștiga niciodată în greutate.

În realitate, pentru a vă menține greutatea dorită, nu este necesar să vă cunoașteți ADN-ul exact sau genele exacte care vă determină metabolismul. Puteți să vă luați rezultatele ADN-ului și să urmați sfaturile pentru profilul genetic pentru a obține mai multe informații despre trăsăturile genetice.
Cu alte cuvinte, nu trebuie să aflați ce gene aveți care cauzează excesul de greutate; tot ce trebuie sa faci este sa inveti cum sa urmezi liniile directoare pentru profilul tau genetic pentru a-ti mentine greutatea dorita.

Factorii hormonali ai creșterii în greutate

Factorul important de care majoritatea oamenilor după 40 de ani nu sunt conștienți este cel al hormonilor. Ele joacă un rol crucial în lupta împotriva obezității și a greutății excesive. Cu scopul de a eradica trigliceridele care sunt capabile să capteze lipidele corpului, hormonii grip celulele adipoase. Unul dintre aceste procese, care constă în eliminarea trigliceridelor, scade depozitele de grăsime din zonele cu probleme, cum ar fi brațele sau talia. Există o cale de ieșire din situație pentru acei oameni, care au încercat, dar nu au reușit să atingă o figură aproape de ideal?

Hormones
Hormoni
Ei, probabil, nu știau că un individ de proteine, grăsimi, și rata metabolică glucide este dependentă de hormoni de crestere. Este într-adevăr un factor esențial, dacă doriți să scadă de lire sterline. De ce nivelul hormonilor umani de crestere scade dupa 40 de ani? Se întâmplă deoarece glanda responsabilă pentru această secreție hormonală eliberează niveluri mai scăzute ale acesteia pe măsură ce oamenii îmbătrânesc.

Cum de a controla greutatea după 40 de ani?

Acolo apare întrebarea. Ce ar trebui să facă persoanele în vârstă dacă doresc să controleze greutatea după 40 de ani, dar metabolismul nu este așa cum era înainte? Răspunsul este că acești oameni pot lua produse care vor fi un real ajutor pentru ei în scopul lor de a avea un metabolism mai rapid. Acesta este lucrul care poate fi folosit în cazul în care un om vrea să vadă mușchii în loc de un corp de grăsime.

Dietele diferite și antrenamentele fizice epuizante nu sunt singura variantă pentru persoanele după 40 de ani care vor să devină subțiri. Dar, înainte de a selecta un program definit pentru a controla greutatea ta, orice persoană ar trebui să consulte un medic pentru a fi sigur că sănătatea lui / ei permite acest lucru și nu va provoca probleme.
De exemplu, dieta de avarie poate duce la unele probleme grave de sănătate, deoarece un om care o urmează nu primește toate substanțele nutritive necesare. Exercitarea nu este atât de inofensiv cum ar putea părea, de asemenea. Unele exerciții pot fi interzise persoanei chiar și după 30 de ani, în cazul în care suferă de această sau acea boală.
De fapt, ar trebui să vă amintiți că trebuie să existe o abordare individuală a persoanei foarte și există diferite modalități de a figura subțire.

Controlați greutatea după 40 într-un mod natural

O strategie se poate simti ca un flop total crezut că a lucrat foarte bine pentru alte persoane. Este firesc să doriți să arătați mai bine și să încercați să pierdeți grăsimea, este necesar doar să găsiți o metodă bună de urmat.

Natural Products
Produse naturale
O mulțime de oameni de control greutate după 40 într-un mod natural , fără a fi frică de efecte secundare. Puteți pierde, de asemenea, grăsime rapid prin combinarea eliberarea de hormon de creštere uman și puterea de produse naturale de pierdere în greutate.

Produse naturale pentru controlul greutății după 40

Dacă aflați că aveți o problemă supraponderală, este timpul să luați măsuri. Trebuie să începeți chiar acum dacă doriți să pierdeți grăsime fără efecte secundare. Cel mai eficient mod de a pierde grăsime este de a lua suplimente naturale de pierdere în greutate și ierburi pentru a face corpul tau reactioneaza de la sine.
Acest proces este sigur pentru corpul tau, deoarece este fabricat din ingrediente naturale și nu provoacă efecte secundare rele.
De asemenea, oferă cea mai rapidă și cea mai bună soluție de pierdere în greutate care vine cu efectul maxim. Puteți citi recenzii despre eficacitatea produselor naturale de pierdere în greutate aici.

Este atât eficient și în condiții de siguranță pentru a pierde in greutate în timp ce lua ierburi, Suplimente naturale și hormon uman de crestere. În plus, acest mod de a pierde in greutate este, de asemenea, o modalitate de a face starea generala de sanatate mai bine și de a proteja corpul de efecte secundare rele.

Pastile naturale pierdere în greutate

Una dintre cele mai eficiente și, de asemenea, cele mai populare modalități de a pierde în greutate este de a lua pastile naturale de pierdere în greutate , care sunt, de asemenea, numite suplimente de pierdere în greutate pe bază de plante.

Există atât de multe suplimente de pierdere în greutate pentru a alege de la, și toate acestea vor lucra pentru tine atunci când urmați instrucțiunile furnizate de producatorul de aceste suplimente. Suplimente naturale de pierdere în greutate sunt de obicei concepute în așa fel încât aceasta va face corpul tau pierde grăsime în timp ce stimularea metabolismului și nivelul de energie, precum și.

Acest lucru stimulează, de asemenea, sănătatea ta, îmbunătățește energia generală, și crește rezistenta fizica.

Găsiți cele mai bune produse pentru a controla greutatea după 40 de ani 


comments powered by Disqus