Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Peyronie's Disease Tratamentul Opțiuni

Peyronie boala tratamentul opțiuni. Care este cel mai bun tratament?

Peyronie boala tratamentul opțiuni. Care este cel mai bun tratament? Pentru persoanele care suferă de curbură peniană, există mai multe opțiuni diferite de tratament al bolii Peyronie care ar putea fi de ajutor pentru condiție.

Care este cel mai bun tratament pentru boala Peyronie?

Care este cel mai bun tratament pentru boala Peyronie? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să revizuiți toate opțiunile de tratament pentru boala Peyronie și să le găsim argumentele pro și contra. Iată câteva dintre opțiunile pe care le-ar putea lua în considerare discutarea cu furnizorul de îngrijire a sănătății dacă se întâmplă să sufere de această boală. Acestea includ atât proceduri chirurgicale, cât și tratament non-chirurgical pentru boala Peyronie.

Să revizuiți acum aceste opțiuni de tratament în detaliu:

Vitamine

Vitamins for Peyronie's Disease Treatment
Vitamine pentru tratamentul bolii Peyronie
Nu există o mulțime de cercetare în modul în care vitaminele vă pot ajuta dacă suferiți de boala Peyronie lui. O regulă bună a degetului mare este de a vă asigura că mâncați o dietă foarte sănătoasă. Acest lucru va include o multime de fructe, legume, carne slabă, pește, nuci, semințe, cereale integrale, și alimente lactate.

Acest lucru vă va oferi hrana de care aveți nevoie pentru a menține un corp sănătos și va ajuta, probabil, boala Peyronie lui.

Vitamina E

Există o vitamina care se spune a fi destul de succes în tratarea această condiție și că este vitamina e. Unii cercetători indică faptul că cei care au o deficienta de vitamina E au adesea boala Peyronie lui. Nu există nici o legătură definitivă la acest lucru, dar există o corelație între o lipsă de vitamina E și cele care suferă de curbură peniană. Conform multor cercetări și studii, acesta este unul dintre cele mai bune vitamine pentru boala Peyronie.
Vitamina e este cunoscut pentru a ajuta la prevenirea țesutului cicatricial și are proprietăți care ajuta cu o dilatare a sângelui, astfel încât acest lucru păstrează vasele de sânge în bună sănătate. Vitamina E este, de asemenea, un foarte anti-inflamator.
Nu a fost explorat într-o mare măsură ca un tratament pentru boala Peyronie lui, dar a existat un raport într-un 1993 care a fost dat la SUA Institutul național de sănătate Conferința care a spus că în jur de la 99% dintre persoanele care au luat vitamina E a avut o îmbunătățire a durerii, dar aproximativ 70% din mai mult de 100 de oameni care au luat parte la studiu nu au avut nici o modificare a simptomelor după ce au folosit vitamina E.

Rezultatele acestui studiu au fost determinate să fie nesigure, dar încă mai spune că vitamina e ar putea fi benefic pentru cei care suferă de boala Peyronie lui.

Vitamina E studii

Un nou studiu a fost efectuat în ianuarie 2013 și 70 de oameni care suferă de boala Peyronie au fost puse în două grupe de tratament. Cei din primul grup s-au dat vitamina e și alte substanțe pentru a ajuta la tratarea tulburare Peyronie lui. O substanță pe care au primit-o se numește verapamil și aceasta este utilizată pentru a dizolva acumularea plăcii.

Ei au fost, de asemenea, dat unele medicamente pentru tratarea inflamației, precum și durere. Cei din Grupa 2 sunt date de droguri, dar acestea nu au fost date de vitamina E. Au luat parte la acest program timp de aproximativ șase luni. Ei au trecut printr-o evaluare a durerii, ultrasunete a penisului, și un IIEF sau indicele internațional al funcției erectile studiu.
Reducerea acumulării de plăci în grupul unu a fost de 50,2%, iar în grupul 2 a fost redusă cu 35,8%. În Grupa unu 96,6% dintre bărbați au avut o îmbunătățire a curbura penisului în timp ce doar 48,4% dintre cei din grupul 2 au îmbunătățit curbura penisului. În Grupa 1 scorurile IIEF îmbunătățite printr-o marjă mare. În Grupa 2 a existat o creștere a dimensiunii plăcii.
Cercetătorii au indicat după acest studiu că vitamina D poate fi utilă pentru tratarea bolii Peyronie și a ajutat la oprirea progresiei bolii. Cercetătorii indică faptul că utilizarea vitaminei E împreună cu alte abordări poate ajuta pentru a trata această condiție. Există alte opțiuni de tratament, ar fi terapia cu unda de șoc electric, Extenders penisului, pompe de vid, terapie prin injecție, și opțiuni de chirurgie care ar putea fi mai benefic decât pur și simplu folosind vitamina E.

Exercițiile de tratament ale Peyronie

Exercises for Peyronie's Disease Treatment
Exerciții pentru tratamentul bolii Peyronie
Un regim de exercitare adecvat poate fi benefic pentru a-i ajuta pe cei care au suferit de boala Peyronie. Orice exercițiu pe care îl conduită este de gând să vă ajute să rămâneți sănătoși și vă poate beneficia în reducerea durerii sau alte probleme cu condiția.
Există mai multe exerciții de tratament pe care le puteți face la penis, care poate ajuta la reducerea durerii și alte probleme care suferiți de sunt indicate mai jos.
Este important să vorbiți cu furnizorul dumneavoastră de asistență medicală înainte de a face aceste exerciții de tratament Peyronie pentru că nu știți care dintre ele pot fi benefice sau dacă acestea vă vor ajuta cu condiția dumneavoastră individuale.

Penis stretching exercitarea numărul unu

Trebuie să-ți înțelegi penisul în spatele capului penisului. Apoi trageți-l direct din corp și țineți stretch timp de 15 secunde și apoi returnați-l într-o poziție relaxată. Apoi, trebuie să faceți acest lucru în diferite direcții, ar fi în jos, în sus, la stânga, și la dreapta. Trebuie să țineți fiecare dintre aceste poziții timp de 15 secunde.

Odată ce aceste exerciții de tratament Peyronie au fost făcut aveți nevoie pentru a masaj penisul până când veți obține o erectie. Ai nevoie pentru a apuca bas de penis cu arătător și degetul mare și formează un cerc ca semn bine. Trebuie să aplicați presiune și lapte penisul cu mâna de la baza de ea la glande și apoi Repetați acest 10 ori.

Penis stretching exercitarea numărul doi

Ai nevoie de a aplica ulei de lubrifiere la penis și masaj acest lucru până când aveți o semi-erectie. Ai nevoie pentru a apuca penisul la baza cu arătător și degetul mare pentru a forma semnul bine. Aplicați un pic de presiune moderată la penis cu degetele. Glisați două degete în jos arborele penisului și să păstreze suficientă presiune până când capul penisului se umflă cu sânge.

Când te apropii de cap ai nevoie pentru a apuca de bază cu arătător și degetul mare de mâna opusă și glisați în jos spre zona glandului. Trebuie să continui mișcarea folosindu-ți ambele mâini. Tu ar trebui să facă 100 repetitii de aceste exerciții de tratament Peyronie la început și apoi de lucru până la 200 repetitii. Ai nevoie pentru a opri exercitiul daca simti ca ai nevoie pentru a ejacula.

Penis stretch numărul trei

Ai nevoie de a utiliza mâna și să înțeleagă penisul flască la cap și să aplice o presiune suficientă pe care o puteți deține pentru a permite fluxul sanguin. Trebuie s-o tragi spre exterior și să te întinzi cât poți. Trebuie să țineți acest stretch pentru aproximativ trei-cinci minute.

După ce faci acest lucru trebuie să se odihnească timp de aproximativ 1 minut și apoi Repetați acest exercițiu de tratament Peyronie lui. Data viitoare când o faci trebuie să-l trageți în jos, în sus, la stânga, și la dreapta, apoi repetați întregul proces.

Boala Peyronie ' s Surgery

Surgery for Peyronie's Disease Treatment
Chirurgie pentru tratamentul bolii Peyronie
Chirurgia este, de obicei, Ultima opțiune atunci când vine vorba de boala Peyronie, dar poate fi benefic în unele cazuri. Iată câteva dintre opțiunile chirurgicale care sunt frecvent efectuate pentru această boală.

Tunica albuginea Plication

Există un strat subțire de țesut care învăluie o porțiune a penisului numit corpora cavernosi și ne referim la acest domeniu ca tunica albuginea.
Zona cavernoasă este țesutul spongios și această zonă se umple cu sânge atunci când masculul are o erecție.
Placa se va forma în interiorul zonei tunica albuginea. Chirurgul va îndrepta penisul prin luarea porțiuni de albuginea tunica și pliere acest lucru pe partea opusă a curbura penisului. În unele cazuri, porțiunile vor fi eliminate. Zona este apoi cusut și acest lucru ține penisul drept.

Altoire și incizie placa

În cazul în care condiția este destul de severă, atunci această operație de boala Peyronie este uneori efectuate. Pentru a face penisul drept din nou, un chirurg va tăia în depozitele plăcii și apoi umple acest spațiu cu o grefă de țesut de piele. Grefa poate veni de la o altă ființă umană sau un animal.

Implant

Implantul este în esență o proteză peniană. Dacă un mascul suferă de disfuncție erectilă , precum și de tulburarea Peyronie, ei pot decide să aibă o proteză peniană sau un implant inserat. Această procedură va elimina corpora cavernosi zona și a pus cilindri implant în acest domeniu care indrepta penisul.
O pompă și un rezervor de lichid pot fi, de asemenea, plasate în zona scrotului, care este utilizat pentru a umfla implantul penisului. De fiecare dată când un om vrea o erecție pur și simplu activează pompa și acest lucru va re-elibera unele fluid din zona rezervorului la cilindri. Când omul nu mai vrea erecția, fluidul curge înapoi în zona rezervorului.

Complicațiile și efectele secundare ale chirurgiei bolii Peyronie

Tipul de chirurgie a bolii Peyronie care se face va depinde de Anatomia omului și de tipul de boală pe care o au. Ar putea exista o pierdere de sensibilitate peniană sau unele scurtarea penisului după procedurile sunt efectuate. Complicațiile pot include dureri peniene , precum și disfuncție erectilă, în unele cazuri.

Injectii penile

Injections for Peyronie's Disease Treatment
Preparate injectabile pentru tratamentul bolii Peyronie
În unele cazuri, medicamentul poate fi injectat în penis , care poate ajuta la tratarea curbura penisului. Acest medicament va fi injectat în zona placii. Două substanțe care sunt adesea utilizate sunt interferon și verapamil. Acest lucru ajută la oprirea dezvoltării de colagen în penis ca această proteină este ceea ce face până placa. Ele pot ajuta, de asemenea, pentru a face placa mai mici.
Există totuși o indicație din rapoarte că aceste două terapii injectabile nu sunt la fel de benefice ca unele alte tratamente non chirurgicale pentru boala Peyronie lui.
FDA sau SUA alimentară și de droguri Administration a aprobat un medicament injectabil pentru boala Peyronie în decembrie 2013, care se numește xiaflex. Acest drog a obținut aprobarea de a trata boala Peyronie. Acest medicament este administrat într-un curs de tratament care durează timp de patru cicluri de către furnizorul de asistență medicală. Ea a arătat unele promisiune în tratarea curbură penisului.

O altă opțiune care este uneori folosit este acidul hialuronic. S -a constatat că ajută la reducerea inflamației în zona peniană. Barbatii care au mers la un studiu în 2016, așa a raportat în Jurnalul de medicina sexuala, a spus că cei care au primit această injecție acid o dată pe săptămână, pe o perioadă de 10 săptămâni au avut dimensiunea plăcii care a scăzut în aproximativ jumătate din bărbații care au luat parte la studiu.

Curbura penisului a fost, de asemenea, redusă cu aproximativ 10 grade în multe dintre persoanele fizice. Oamenii au indicat, de asemenea, că au îmbunătățit satisfacția sexuală și o erecție mai bună.

Dispozitiv de tracțiune peniană

Device for Peyronie's Disease Treatment
Dispozitiv pentru tratamentul bolii Peyronie
Dispozitivele de tracțiune sunt acum adesea folosite pentru a trata curbura penisului. Aceste dispozitive sunt denumite un Extender penis, deoarece acestea sunt utilizate pentru a întinde penisul pentru a câștiga mai multă lungime în penis în timp.

Acest dispozitiv de tracțiune peniană pentru boala Peyronie trebuie purtat în jur de 6 până la 9 ore în fiecare zi și poate ajuta la îndreptarea penisului. Dispozitivul va funcționa foarte eficient dacă este purtat pentru o perioadă de timp extinsă.
Acesta poate fi oarecum greoaie de a purta, dar este adesea considerat a fi cea mai bună opțiune pentru a trata boala Peyronie lui.
Dispozitivul de tracțiune penile pentru boala Peyronie este dovedit clinic a fi benefic pentru majoritatea indivizilor. O mulțime de studii clinice au fost făcute pentru a confirma eficiența dispozitivelor de tracțiune pentru a trata curbura penisului.

Rezumat

Acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute și fiabile opțiuni de tratament pentru boala Peyronie. Care este cel mai bun tratament pentru boala Peyronie? Aceasta este o problemă complicată care trebuie abordată de un furnizor de servicii medicale. În plus față de chirurgie, există, de asemenea, opțiuni pentru non tratament chirurgical pentru boala Peyronie și unele pot lucra mai bine decât altele pentru problema ta individuală.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că dispozitivul de tracțiune peniană a primit numeroase aprobări în cele mai recente studii clinice și este acum recomandat ca cea mai bună opțiune de tratament pentru boala Peyronie de către majoritatea experților din domeniul sănătății.

Obțineți cel mai bun dispozitiv de tracțiune peniană 


comments powered by Disqus