Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii  /  Creșterea energiei și pierde în greutate

Creşte energia şi de a pierde greutate

Creşte energia şi de a pierde greutate 

Creşte energia şi de a pierde greutate

Una dintre cele mai presante întrebări vremurilor noastre este modul de a trăi o viaţă sănătoasă. Există cât mai multe răspunsuri la această întrebare, aşa cum există mulţi oameni diferiţi. Există reguli care ne puteţi urma pentru a trăi o viaţă mai sănătoasă, creşte energia şi de a pierde in greutate. Pierderea in greutate nu este un obiectiv dificil, ceea ce este dificil şi, probabil, mai important este pentru a se asigura că greutatea pe care ne-am pierdut cu mare efort rămâne departe de noi.

Detoxifiere

Fiecare dintre noi are individuale motivele pentru care greutatea in plus. Pentru unii, este dragostea pentru sifon şi pentru alţii ar putea fi dragostea pentru TV. De fapt, cercetătorii au arătat că putem câştiga în greutate în nostru nefuncţionare astfel încât data viitoare când sunteţi anxios sau sub stres, face un efort conştient pentru a urmări calorii.

Toate speranta nu este pierdut, deşi, există modalităţi de a obţine corpul în formă în timp ce creşterea puterea ta generală. Primul pas de a face acest lucru este detoxifierea. Pentru a dezintoxicare corpul dumneavoastră şi de a preveni toxine ar trebui să stai departe de alimente prelucrate în dieta dumneavoastră. Mai mult de prelucrat este un aliment, mai rău este pentru tine.

Un alt lucru pentru a începe în paralel este de a bea o mulţime de apă şi se adaugă o mulţime de verde frunze in dieta ta. Valoarea de apă nu poate fi subliniat suficient, este unul dintre adevăruri de bază de a obţine puterea că mai hidratata vă sunt mai multa energie, corpul tau va avea.

Avea grijă de zaharuri

Noi toţi place gustul de zahăr pe limba noastra, dar adevărul este că nu este prietenul nostru. Este mai bine să lăsaţi zahăr pentru momentele rare de sărbători şi dacă acest lucru nu este posibil, atunci, cel puţin, se limitează la o dată pe săptămână. Este încă demn de remarcat faptul că, în cazul în care puteţi alege între artificială zaharuri şi zaharuri naturale , cum ar fi miere decât alege peste un naturale artificiale în toate cazurile.

Exercitarea

Mod activă a pierde în greutate este de a exercita. Nu există nici o comandă rapidă la ea şi nu există nici o modalitate mai bună de a slăbi decât fapt se deplasează corpul tau. Nu există nici o regulă a când şi cum ar trebui să exercite, toate dintre noi au personalitati diferite şi programările astfel încât orice se potriveste stilul tău de viaţă este mare, atâta timp cât ţine tu în mişcare.

Cel mai bun mod, deşi este să facă un program şi un angajament faţă de tine şi să încerce să urmeze acest program.

Fructe şi legume

Fructele şi legumele sunt atât de important că avem nevoie de fapt, o secţiune pentru a evidenţia importanţa lor în creşterea de energie şi pierderea în greutate. Fructe si legume va nu numai consolidarea corpul tau, dar au, de asemenea, va scoate lucruri rele, probabil, esti punerea în corpul dumneavoastră chiar acum.

Acestea au fost lucruri putem face fizic pentru a face modificări în tine însuţi, cu toate acestea, toate acestea are nevoie de un suport psihologic, de asemenea. Nu există nici o alternativă pentru a iubitoare-te, învăţa să îmbrăţişaţi corpul dumneavoastră şi restul va urmări prin intermediul.

Creşte energia şi de a pierde greutate 


comments powered by Disqus