Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Criza vârstei mijlocii și andropause

Activitate culturală de criză şi Andropause

Activitate culturală de criză şi Andropause 

Activitate culturală de criză

Atunci când oamenii văd că energia tinerilor şi bărbătesc puterea prăbuşi ca ajung la 40 experimentează sentimente amestecate. În ceea ce priveşte factorii fizici, ei au căderea părului, insomnie, probleme cu memoria, etc. Astfel de lucruri face probleme mai rău şi se deterioreze situaţia. Ei pierdere motivaţie, simţi iritat şi anvelope foarte curând. În unele cazuri, ei pot suferi hiperhidroză şi facial înroşirea feţei, probleme cu greutate, musculare şi dureri. Disfunctia erectila este un alt simptom neplăcut. Rezultatul acesta este depresie.

Andropause

Aproape fiecare om sa activitate culturală de criză va experienţă de cel puţin unul dintre simptomele de mai sus. Gradul de problemele menţionate mai sus impactul poate varia, dar adesea este destul de devastatoare. Andropause este o condiţie de menopauza-ca la barbati de imbatranire. Există cauze fizice pentru această condiţie şi se întâmplă atunci când nivelul de testosteron scade putin cate putin. Acest proces începe la aproximativ 30 şi apoi există o scădere de 10% fiecare deceniu. Deoarece Testosteronul este un hormon care ajuta la mentinerea libidoului sexuală, crearea de material seminal, genitale şi părul de pe corp, masei musculare şi ţesutul osos, implicaţiile de andropause apar treptat ca o persoană devine mai mari.

Criza mijlocul vietii influenţează bărbaţi şi calitatea vieţii lor care scade ca organismul devine mai mari. În plus, se poate aduce la osteoporoză şi inima probleme. Aceasta este până la tine pentru a decide dacă doriţi să uşura condiţia şi eradica simptomele de andropause. Persoana ar trebui să urmeze strategii care uneşte diferite aspecte, cum ar fi dieta, stres de control, reducerea consumul de tutun şi alcool.

Tratamentul Andropause

Deşi nu veţi găsi un leac pentru criza mijlocul vietii, puteţi face calitatea vieţii dumneavoastră mai bine prin produse de tratamentul andropause, care vă pot ajuta în luptă cu consecinţele de andropause. Cele mai populare erecţie amelioratori sunt produse sub forma de pastile penisului. Le poate aduce schimbari in viata ta sexuala, care vă va ajuta să îmbunătăţească calitatea vieţii dumneavoastră în general pozitive. Nu cred că cei care cred astfel de pastile nu sunt în valoare de bani cheltuite.

Este esenţial pentru că sexul este o forţă motrice care afectează viaţa noastră şi relaţia noastră. Sex este în strânsă legătură cu emoţiile şi nu pot să-l ia separat. Femeile prefera acei oameni care sunt puternic şi bun la pat. Doresc oamenii lor să aibă vigoarea sexuala. Şi, desigur, nu sunt dornici să-şi petreacă viaţa lor cu acei oameni care suferă de andropause şi consecinţele sale.

Deşi toţi oamenii doresc să fie sexual puternic, multi barbati se pare dificil să cumpere andropause produse de tratare ca ei nu se simt confortabil să facă acest lucru sau consideră că este jignitoare pentru ego-ul lor şi bărbăţia lor. Din fericire, astăzi mulţi oameni sunt capabili să accepte că acestea pot nevoie de ajutor şi cumpere aceste produse.

Produse de tratamentul andropause ajuta la îmbunătăţirea situaţiei din diferite puncte. În primul rând, ele ajuta pentru a depăşi andropause. Apoi le îmbunătăţi viaţa sexuală a unui om. Folosind-o bărbaţi au mai bine erectia, si circumferinta si lungimea sunt, de asemenea, îmbunătăţite. A treia: Este foarte important ca un om generală de sănătate este, de asemenea, îmbunătăţită. Al patrulea: fluxul de sânge devine mai bine, ceea ce duce la imbunatatirea circulatiei în zona pelviană. Şi ultimul nu în ultimul rând este că libidoului de sex masculin accesoriu produse face minuni cu o relaţie, pentru că sexul este o bază de ea. Este destul de clar de ce mai mulţi oameni începe să aibă încredere în pastile şi adesea le folosesc.

Găsi cele mai bune pastile penisului 


comments powered by Disqus