Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  Criza vârstei mijlocii și andropauza

Criza vârstei mijlocii și Andropause. de a trata Andropause natural?

Criza vârstei mijlocii și Andropause. de a trata Andropause natural? 

Sănătatea bărbaților în vârstă

Când oamenii văd că energia tinereții și puterea bărbătească dispar pe măsură ce ajung la 40 de ani, ei experimentează sentimente amestecate. În ceea ce privește factorii fizici, ei au căderea părului, insomnie, probleme cu memoria, etc. Astfel de lucruri înrăutățesc lucrurile și deteriorează situația.

Ei pierd motivația, se simt iritat și anvelope foarte curând. În unele cazuri, ele pot suferi hiperhidroza si inroaie faciala, probleme cu greutatea, muschii, și dureri. Disfuncția erectilă este un alt simptom neplăcut. Rezultatul este depresia.

Criza vârstei mijlocii

Aproape fiecare om în criza vârstei mijlocii va experimenta cel puțin unul dintre simptomele de mai sus. Gradul de impactul problemelor menționate mai sus poate varia, dar de multe ori este destul de devastatoare. Această criză în mijlocul vieții influențează oamenii și calitatea vieții lor, care scade ca organismul devine mai în vârstă.

Midlife Crisis
Criza vârstei mijlocii
În plus, poate aduce osteoporoza și probleme cardiace. Acest lucru este de până la tine pentru a decide dacă doriți să facă condiție mai ușor și eradica simptomele de imbatranire. Persoana ar trebui să urmeze strategia care unește diferite aspecte, ar fi dieta, controlul stresului, reducerea consumului de tutun și alcool.

Sănătatea sexuală a bărbaților în vârstă

Sănătatea sexuală masculină se schimbă, de asemenea, pe măsură ce bărbatul îmbătrânește. Sănătatea sexuală depinde de hormonul sexual numit testosteron. Andropause, sau, în general, cunoscut sub numele de menopauza masculina, este o condiție hormonală se întâmplă la bărbați după o anumită vârstă. Există cauze fizice pentru această condiție și se întâmplă atunci când nivelul de testosteron scade încetul cu încetul. Acest proces începe de la aproximativ 30 și apoi există 10% declin în fiecare deceniu.

Deoarece testosteronul este un hormon care ajută la menținerea libidoului sexual, crearea de material seminal, parul genital si corpul, masa musculara, și țesutului osos, implicațiile andropause treptat apar ca o persoană devine mai în vârstă.
După sa menționat anterior, andropause este o condiție menopauza-ca la barbati imbatranire. Dar ce este mai exact andropause, diferă de menopauza feminina si sa trateze andropause natural? Hai să aflăm.

Ce este Andropause?

Modificările legate de vârstă la bărbați duc la o producție scăzută de testosteron și modificări ale sănătății sexuale, caracterizate prin lipsa libidoului și afectarea funcționării sexuale. Deoarece există scăzut de testosteron pentru a alimenta libidoul masculin, aceasta afectează performanța sexuală masculină, numărul de spermatozoizi și concentrare,energie fizică, și puterea.

Schimbarea hormonilor poate afecta, de asemenea, sănătatea emoțională. Această condiție este numită andropause.
Andropause
Andropause și hormoni
Se întâmplă într-o fază treptată de timp în mijlocul vieții, cu nivelurile hormonale în scădere semnificativă ca masculii continua imbatranirea. Este diferit de menopauza la femei în modul de debut.

Modificările hormonale datorate opririi ovulației la femei marchează debutul menopauzei, care se întâmplă rapid după o vârstă. Cu toate acestea, la bărbați, nivelurile de testosteron păstra scăderea de-a lungul anilor foarte treptat.

Când se conferea Andropause?

De obicei, masculii după vârsta de 50 suferă de o scădere a nivelului de testosteron. Unii bărbați experiență picătură destul de devreme din cauza stilului de viață nesănătos, boli, sau medicamente. Masculii au cele mai ridicate niveluri de testosteron în adolescență și tineret. După vârsta de 30 de ani, nivelurile scad cu 1% în fiecare an.

Simptomele Andropause

Simptomele de andropause pot apărea atunci când oamenii ajung la 40 de ani târziu sau în timpul lor începutul anilor 50. Unele dintre aceste simptome comune sunt:

 • Pierderea apetitului sexual
 • Disfuncție erectilă
 • Număr scăzut de spermatozoizi
 • Volum scăzut de spermă
 • Lipsa de energie
 • Masă musculară scăzută
 • Dispoziţiei
 • Depresie
 • Insomnie
 • Oboseală
 • Creșterea de grăsime burtă
 • Dificultate a concentrării
 • Scăderea densității osoase
 • Dezvoltarea sânilor de sex masculin
 • Căderea părului
 • Bufeurile
 • Reducerea dimensiunii testiculului

Andropause și disfuncție erectilă

Una dintre problemele majore ale andropause este disfuncția erectilă. Aceasta poate fi cea mai mare preocupare a bărbaților și primul motiv pentru care bărbații doresc să afle să trateze andropause în mod natural. În timpul andropause, atunci când nivelul de testosteron picătură prea repede sau au scăzut la jumătate de la nivelurile lor de vârf, sănătatea sexuală la bărbați încep să sufere. De asemenea, începe să se confruntă cu alte simptome de mai sus discutate.

Disfuncție erectilă la bărbați este foarte frecvente în timpul sfârșitul anilor 40 și 50 din cauza unei scăderi majore a nivelului de testosteron. Lipsa hormonului sexual major în corpul masculin afectează negativ unitatea sexuală. Barbatii incep sa experimenteze o pierdere a libidoului și, de asemenea, nu reușesc să efectueze în timpul activității sexuale.
Andropause
Andropause și impotență
Nivelurile scăzute de testosteron afectează, de asemenea, funcționarea organului sexual, care provoacă probleme de erecție în timpul activității sexuale. Masculii nu reușesc să obțină și să mențină o erecție în timpul activității sexuale, ceea ce duce la satisfacție zero și plăcere. Scăzut de testosteron și disfuncție erectilă sunt, de asemenea, legate de producția scăzută de spermă și reducerea concentrației de material seminal.

În general, dorința de a se angaja în activitatea sexuală, erecție, și performanța sexuală împiedică în mod semnificativ cu debutul andropause și o scădere a nivelurilor hormonale.

pentru a preveni Andropause?

Întrebarea majoră pe care toți masculii o au în minte este "cum să prevină andropauza?".

Iată câteva modificări naturale pe care aveți nevoie pentru a pune în aplicare în viața ta pentru a preveni setul de andropause și să păstreze creșterea nivelului hormonal pentru a preveni disfuncția erectilă, căderea părului, lipsa de putere fizică, și alte simptome majore:

 • Modificări ale stilului de viață
 • Dieta sanatoasa
 • Exerciţii

Modificări ale stilului de viață

Factorii de stil de viață sunt extrem de responsabili pentru andropause devreme sau rapid. Multe dintre simptomele de andropause apar din cauza problemelor de stil de viață ar fi dependenta de alcool, anxietate, stres, depresie, lipsa de somn, și dieta săracă.

Schimba-ti stilul de viata prin imbunatatirea dietei si reducerea fumatului de tigari si a consumului de alcool. Cel mai mare declanșator este stresul și anxietatea care duce la o schimbare majoră a nivelului hormonal. Problemele de relație, grijile financiare, criza vârstei mijlocii și alte probleme joacă un rol important în andropause. Încercați să eliminați aceste cauze pentru a duce o viață fără stres, relaxat.

Dieta sanatoasa

Alimentatia sanatoasa este una dintre cele mai bune moduri de a preveni andropause. Barbatii au nevoie de proteine, vitamine, minerale și pentru a menține masa musculara si ajutor în producția de testosteron. Zincul, acizii grași omega-3, vitamina D, sunt vitale în producția de testosteron. Includeți proteine animale slabe, fructe de mare, ton, sardine, stridii, nuci, legume cu frunze verzi, și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi în dieta regulată.

Exerciţii

Pentru a preveni andropause, trebuie să rămână în formă și să exercite în mod regulat. Exercitarea păstrează tensiunea arterială în control și elimină alte boli ar fi diabetul și obezitatea, care poate grăbi andropause. Acesta îmbunătățește circulația sângelui, îmbunătățirea funcționării organelor de reproducere. Exercițiile sunt, de asemenea, esențiale pentru producția hormonală adecvată în organism, în special sprijinirea organismului în producerea de mai mult testosteron.

Barbatii trebuie să se angajeze în cel puțin treizeci de minute de exercitii fizice regulate de zi cu zi pentru a promova productia de testosteron în organism. Se angajeze în unele sport sau practica exercitii cardiovasculare în fiecare zi pentru a menține în formă și să păstreze masculinitatea.

Opțiuni de tratament Andropause

Andropause
Opțiuni de tratament andropause
Deși nu veți găsi un leac pentru criza de la mijlocul vieții, puteți face calitatea vieții tale mai bună prin intermediul anumitor opțiuni de tratament andropause, care vă poate ajuta în lupta cu consecințele andropause. Cele mai populare amelioratori de erecție sunt produse sub formă de așa-numitele pastile de erecție.

Aceste pastile sunt de fapt nimic mai mult decât suplimente alimentare pentru tratamentul andropause. Ele pot aduce schimbări pozitive în viața sexuală, care vă va ajuta să îmbunătățiți calitatea vieții în general. Nu cred că cei care spun astfel de pastile nu sunt în valoare de banii cheltuiți.

Este esențial, deoarece sexul este o forță motrice care afectează viața noastră și relația noastră. Sexul este strâns legat de emoții și nu-l putem lua separat. Femeile preferă acei bărbați care sunt puternici și buni la pat. Vor ca oamenii lor să aibă vigoare sexuală. Și, desigur, ei nu sunt dornici să-și petreacă viața cu acei oameni care suferă de andropause și consecințele sale.

Suplimente alimentare pentru Andropause

Cheia pentru sănătatea premium la bărbați și păstrarea virilității este dreptul de a mânca. Barbatii au nevoie de mai multe calorii decât femeile și trebuie să mănânce alimente bogate in proteine si fibre. Produse lactate, proteine macră, și proteine vegetale sunt importante pentru a menține puterea lor și sănătatea reproducerii intacte.

Cu toate acestea, alimentele nu sunt adesea adecvate pentru a vă oferi cantitatea necesară de vitamine și minerale. Când nu reușiți să luați cantitatea necesară de vitamine și minerale prin alimente, sănătatea reproducerii poate avea de suferit.
Andropause
Suplimente naturale pentru tratamentul cu andropauză

Tratament natural pentru Andropause

Ai nevoie de tratament natural pentru andropause. Acestea sunt, de obicei, suplimente alimentare care conțin vitaminele necesare, plante aromatice, sau minerale pentru a stimula sanatatea sexuala in astfel de momente. Aceste suplimente sunt cele mai bune opțiuni de tratament andropause ca acestea reface nutrientii care lipsesc în organism. Ele ajuta la producerea naturală a hormonului masculin numit testosteron.

Aici sunt unele dintre substanțele nutritive vitale în testosteron-stimularea Suplimente pentru a vindeca problemele scăzute de testosteron, îmbunătăți sănătatea sexuală, și trata andropause natural:

 • D-Aspartic Acid
 • Dehidroepiandrosteron
 • Zinc
 • Suplimente pe bază de plante

D-Aspartic Acid

Testosteronul stimularea Suplimente pot conține acest aminoacid natural esențial numit acid D-Aspartic. Cercetările sugerează că acest aminoacid are proprietăți pentru a crește hormonul luteinizant la barbati, ceea ce face celulele Leydig în organul reproductiv masculin produce mai mult testosteron. De asemenea, îmbunătățește producția de spermă și de sănătate.

Dhea

DHEA sau Dehydroepiandrosteron este un hormon secretat de glandele suprarenale și menține nivelurile optime de testosteron. Suplimente care conțin DHEA acționează ca un steroid anabolizant, ajutând pentru a gestiona nivelurile necesare de testosteron. Când oamenii de vârstă și andropause începe să se stabilească în, Suplimente de DHEA poate ajuta la creșterea nivelului de hormoni masculini.

Zinc

Zincul este un mineral care este vital pentru sănătatea reproductivă masculină. Barbatii cu un nivel scăzut de testosteron beneficia enorm de suplimente de zinc. Acesta ajută la vindecarea infertilitate și stimulează sănătatea reproductivă masculină. Luând suplimente de zinc este esențială în timpul andropause pentru a îmbunătăți sănătatea sexuală.

Suplimente pe bază de plante

În plus față de suplimente de vitamine și minerale, există alte suplimente pe bază de plante pentru tratamentul andropause disponibile pe piață. Ierburi ar fi ashwagandha, schinduf, ginseng, și Yohimbe face minuni la persoanele cu un nivel scăzut de testosteron. Aceste plante îmbunătăți producția de testosteron, ajutând astfel în producția de spermă, conta, sănătatea spermei, motilitate, și libidoului.

de a trata Andropause natural? Concluzie.

Andropause este comună și se poate întâmpla oricui ca un fenomen natural. Cu toate acestea, acesta poate fi controlat dacă căutați opțiuni naturale de tratament andropause la momentul potrivit.

Andropause
Andropause poate fi tratat!
În timp ce mănâncă dreptul și modificările stilului de viață poate reduce debutul andropause, oferind organismului dumneavoastră cu dreptul de vitamina si suplimente minerale ajuta la stimularea sănătății sexuale masculine. Aceste moduri naturale de ajutor în producția naturală de cantități optime de hormon sexual masculin pentru a păstra virilitatea și fertilitatea de ani de zile.

Deși toți bărbații doresc să fie puternic sexual, mulți bărbați consideră că este dificil să cumpere produse de tratament andropause ca ei nu se simt confortabil să facă acest lucru sau consideră că este insultător pentru ego-ul lor și bărbăția lor. Din fericire, astăzi mulți bărbați reușesc să învețe să trateze andropause natural și să accepte că acestea pot avea nevoie de ajutor și să cumpere aceste produse.

Beneficiile produselor naturale de tratament Andropause

Produse naturale de tratament andropause ajuta la imbunatatirea situatiei din diferite puncte.

 • Mai întâi de toate, ele ajuta pentru a depăși andropause.
 • În al doilea rând, îmbunătățesc viața sexuală a unui bărbat. Folosind-o bărbații au o erecție mai bună, iar circumferința și lungimea sunt, de asemenea, îmbunătățite.
 • În al treilea rând: Foarte important este că starea generală de sănătate a unui om este, de asemenea, îmbunătățită.
 • În al patrulea rând: fluxul de sânge devine mai bine, ceea ce duce la îmbunătățirea circulației în zona pelviană.
 • Și nu în ultimul rând este că produsele de accesoriu libidoului de sex masculin face minuni cu o relație, pentru că sexul este o bază de ea.
Este destul de clar de ce mai mulți bărbați și mai mult începe să aibă încredere în pastile naturale de tratament andropause și de multe ori le folosesc.

Creșterea nivelului de testosteron și trata Andropause natural
comments powered by Disqus