Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Diete fad vă poate promite că de numărare carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care contează. Pierderea în greutate se reduce la arderea mai multe calorii pe care le ia inch Puteți face acest lucru prin reducerea calorii suplimentare din alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles că ecuația, sunteți gata pentru a seta obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a le atinge. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planifică inteligent: anticipează modul în care vei gestiona situațiile care îți provoacă hotărârea și obstacolele minore inevitabile.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă poate sugera o intervenție chirurgicală de scădere în greutate sau medicamente pentru dumneavoastră. În acest caz, dumneavoastră și medicul dumneavoastră va trebui să discutați în detaliu beneficiile potențiale și riscurile posibile. 

Nouță despre Îngrijirea Sănătății

Ebola Survivor ar fi putut începe ultima epidemie - 5 ani mai târziu

Postat pe Marți, Martie 16, 2021

O analiză genetică a constatat că actualul focar de Ebola din Guineea a început probabil cu un supraviețuitor al epidemiei din 2014-2016, ale cărui testicule adăposteau virusul latent.

Mai multe țări suspendă utilizarea vaccinului AstraZeneca

Postat pe Luni, Martie 15, 2021

O serie de națiuni au întrerupt utilizarea vaccinului AstraZeneca COVID-19 din cauza rapoartelor că vaccinul ar putea fi legat de cheagurile de sânge.

"Race Gap" în inima de sănătate sa schimbat puțin în 20 de ani

Postat pe Luni, Martie 15, 2021

Noi cercetări arată americanii de culoare care trăiesc în zonele rurale sunt de două până la trei ori mai multe șanse de a muri de diabet zaharat și hipertensiune arterială în comparație cu oameni albi rurale.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus