Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Fad diete vă poate promite că de numărare carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care contează. Pierdere în greutate se reduce la arderea mai multe calorii pe care le ia în. Puteți face acest lucru prin reducerea calorii suplimentare din alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles că ecuația, sunteți gata să stabilească obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a ajunge la ele. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planifică inteligent: Anticipează modul în care vei gestiona situațiile care îți contestă hotărârea și inevitabilele obstacole minore.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutate, medicul dumneavoastră poate sugera chirurgie pierdere în greutate sau medicamente pentru tine. În acest caz, dumneavoastră și medicul dumneavoastră va trebui să discute cu atenție beneficiile potențiale și riscurile posibile.

Noutăți despre Îngrijirea Sănătate

Studiul relevă modul în care hormonul leptina contribuie la pierderea în greutate

Postat pe miercuri, Aprilie 01, 2020

Unii îi spun "grasime". Dar cercetările recente au arătat că și adulții o au. Grăsimea brună, așa-numita grăsime bună care poate proteja împotriva obezității și riscurile asociate pentru sănătate, ar fi bolile cardiovasculare și diabetul, se află în buzunare mici pe tot corpul.

Bypass-ul gastric poate fi cea mai bună opțiune chirurgicală la pacienții cu NAFLD

Postat pe marți, martie 31, 2020

Chirurgia bariatrica poate fi un tratament eficient pentru boala ficatului gras non-alcoolic (NAFLD), sugerează un nou studiu acceptat pentru prezentare la ENDO 2020, reuniunea anuală a Societății Endocrine și publicarea în Journal of the Endocrine Society.

Exercitarea poate îmbunătăți semnificativ funcția inimii la pacienții cu diabet zaharat de tip 2

Postat pe luni, martie 30, 2020

Cercetatorii din Leicester au arătat că funcția inimii poate fi îmbunătățită în mod semnificativ la pacienții cu diabet zaharat de tip 2 prin exercițiu.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus