Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Diete fad vă poate promite că de numărare carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care contează. Pierderea în greutate se reduce la arderea mai multe calorii pe care le ia inch Puteți face acest lucru prin reducerea calorii suplimentare din alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles că ecuația, sunteți gata pentru a seta obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a le atinge. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planifică inteligent: anticipează modul în care vei gestiona situațiile care îți provoacă hotărârea și obstacolele minore inevitabile.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă poate sugera o intervenție chirurgicală de scădere în greutate sau medicamente pentru dumneavoastră. În acest caz, dumneavoastră și medicul dumneavoastră va trebui să discutați în detaliu beneficiile potențiale și riscurile posibile.

Nouță despre Îngrijirea Sănătății

Boala severă de dimineață crește riscul de depresie

Postat miercuri, 14 octombrie 2020

Boala severă de dimineață crește riscul de depresie atât în timpul și după sarcină, noi cercetări au constatat.

Cocktailul de anticorpi poate oferi beneficii clinice atât în prevenirea, cât și în tratamentul COVID-19

Postat pe Sâmbătă, Octombrie 10, 2020

În iunie, două studii în Science au raportat un cocktail de anticorpi împotriva SARS-CoV-2 dezvoltat din studii la șoareci umanizați și pacienți de recuperare. Cocktail-ul de anticorpi a fost conceput pentru a lega virusul pentru a reduce riscul apariției unei forme rezistente la medicamente.

Pacienții cu epilepsie generalizată au un risc mai mare de OSA decât persoanele cu epilepsie focală

Postat miercuri, 30 septembrie 2020

Persoanele cu epilepsie generalizată care au convulsii care decurg din ambele părți ale creierului simultan, au un risc mai mare de apnee obstructivă în somn (OSA) comparativ cu pacienții care au epilepsie focală în cazul în care convulsii emana dintr-o zonă a creierului, potrivit unui studiu Rutgers.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus