Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Diete fad poate promite că numărarea carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care conta. Scădere în greutate vine în jos pentru a arde mai multe calorii pe care le ia în. Puteți face acest lucru prin reducerea caloriilor suplimentare de la alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles această ecuație, sunteți gata să setați obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a ajunge la ele. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planul inteligent: anticipati va veti descurca cu situatii care provocati rezolvarea voastra si inevitabilele obstacole minore.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă poate sugera greutate-pierdere chirurgie sau medicamente pentru tine. În acest caz, tu și medicul dumneavoastră va trebui să discute amănunțit beneficiile potențiale și posibilele riscuri.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Dieta pe bază de plante ar putea vindeca artrita reumatoida

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Potrivit celei mai recente revizuiri, adoptarea unei diete pe bază de plante ar putea scuti bine articulațiilor umflate și dureri de artrita reumatoida (RA).

Sondaj: mulți medici sunt nepregătiți pentru a ajuta pacienții lor preveni diabet zaharat

Posted on miercuri, septembrie 11, 2019

Într-un raport cu privire la constatările lor în Jurnalul de medicina interna generala, cercetatorii spun sondaj lor de 1.000 selectate aleatoriu PCPs a relevat lacune semnificative în cunoștințele grupului de ansamblu a factorilor de risc, criteriile de diagnostic și recomandate de management/ de prevenire a prediabetului.

Gut microbiome și IBD-conexiunea poate în dieta spune studiu

Posted on miercuri, septembrie 11, 2019

Un nou studiu a arătat dovezi concludente că boli inflamatorii intestinale sau IBD este intim asociată cu intestin microbian mediu care pot fi modificate cu prescripție dieta. Microbiome în intestin uman este o colecție de bacterii sănătoase și utile, care ajuta în mai multe funcții ale corpului, inclusiv dezvoltarea și întreținerea imunității.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus