Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutatii

Controlul greutatii Controlul greutăţii este un act de echilibrare, iar calorii sunt o parte din această ecuaţie. Moft diete pot promite că carbohidrati de numărare, sau mananca un munte de grapefruit va face drop off de lire sterline. Dar când vine vorba de pierdere în greutate, este caloriile pe care conta. Pierdere în greutate vine în jos pentru a arde mai multe calorii pe care le ia în. Pot face acest lucru prin reducerea de calorii in plus la alimente şi băuturi şi creşterea calorii arse prin activitate fizica.

Odată ce aţi înţeles că ecuaţia, sunteţi pregătit pentru a stabili obiectivele de scădere în greutate şi face un plan pentru a ajunge la ele. Amintiţi-vă, nu aveţi pentru a face singur. Discutaţi cu medicul dumneavoastră, familia şi prietenii pentru suport. De asemenea, planul de inteligentă: anticipa cum va gestiona situaţii care provocare vă rezolva şi obstacole inevitabile minore.

Dacă aveţi probleme grave de sănătate din cauza greutatii, medicul dumneavoastră vă poate sugera o intervenţie chirurgicală pierdere în greutate sau medicamente pentru tine. În acest caz, tu si medicul dumneavoastră va trebui să bine discuta despre beneficiile si riscurile posibile. 

Noutăţi despre Îngrijirea Sănătăţii

Abordare de învăţare maşină aruncă o lumină pe biologie de ficat şi rinichi după expunerea la toxine

Postat pe vineri, 15 martie 2019

Expunerea la substanţe chimice potenţial dăunătoare este o realitate a vieţii. Stramosii nostri, cu care se confruntă cu natural care se produc toxine, evoluat mecanisme pentru detoxifierea şi expulza substanţele dăunătoare.

Ceaiul verde reduce obezitatea, riscurile pentru sănătate la şoareci

Postat pe joi, 14 martie 2019

Ceai verde reduce obezitatea şi un număr de biomarkeri inflamatorii legate de sănătate într-un nou studiu.

Studiul relevă cât o moleculă de reglementare asigură corespunzătoare de aprovizionare a celulelor din sânge

Postat pe miercuri, 13 martie 2019

Organismul are nevoie pentru a crea o sursă continuă de celule din sânge pentru a intra în circulaţie. Celule sanguine au o gamă largă de funcţii, de la furnizarea de oxigen la tesuturi, lupta împotriva infecţiilor şi care să permită sângele să coaguleze la prejudiciu.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus