Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Diete fad vă poate promite că de numărare carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care contează. Pierderea în greutate se reduce la arderea mai multe calorii pe care le ia inch Puteți face acest lucru prin reducerea calorii suplimentare din alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles că ecuația, sunteți gata pentru a seta obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a le atinge. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planifică inteligent: anticipează modul în care vei gestiona situațiile care îți provoacă hotărârea și obstacolele minore inevitabile.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă poate sugera o intervenție chirurgicală de scădere în greutate sau medicamente pentru dumneavoastră. În acest caz, dumneavoastră și medicul dumneavoastră va trebui să discutați în detaliu beneficiile potențiale și riscurile posibile. 

Nouță despre Îngrijirea Sănătății

Covid Vaccinări lent în cele mai grele state lovit

Postat miercuri, 13 ianuarie 2021

Cursa guvernului SUA de a învinge pandemia cu vaccinuri - numită Operațiunea Warp Speed - a cedat în ultima fază: Obținerea dozelor extrem de necesare pentru public.

Studiu: Campusurile colegiului sunt COVID "Superspreaders"

Postat miercuri, 13 ianuarie 2021

În unele campusuri, 1 din 5 studenți au fost infectați cu virusul până la sfârșitul termenului de toamnă. Patru dintre școli au avut mai mult de 5.000 de cazuri.

"Microbiome" ar putea influența COVID-19 Severitatea

Postat miercuri, 13 ianuarie 2021

Dezechilibrele din microbiom pot provoca simptome inflamatorii continue, adesea numite COVID "pe distanțe lungi", au adăugat cercetătorii.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus