Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Diete fad poate promite că numărarea carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care conta. Scădere în greutate vine în jos pentru a arde mai multe calorii pe care le ia în. Puteți face acest lucru prin reducerea caloriilor suplimentare de la alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles această ecuație, sunteți gata să setați obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a ajunge la ele. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planul inteligent: anticipati va veti descurca cu situatii care provocati rezolvarea voastra si inevitabilele obstacole minore.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă poate sugera greutate-pierdere chirurgie sau medicamente pentru tine. În acest caz, tu și medicul dumneavoastră va trebui să discute amănunțit beneficiile potențiale și posibilele riscuri.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Forum de cercetare pentru a prezenta rezultatele de noi medicamente anti-obezitate

Postat pe joi, October 31, 2019

Rhythm Pharmaceuticals și Novartis va prezenta constatările din cele mai recente etape de evaluare clinică a noilor medicamente anti-obezitate în timpul unui forum special de ultimă oră de cercetare intitulat "emergente farmacologice anti-obezitate terapii."

Nou vaccin TB: studiile intermediare confirmă siguranța, prevenirea pe termen lung

Posted on miercuri, octombrie 30, 2019

Un nou studiu publicat pe 29 octombrie, 2019, în Jurnalul de medicină din New England, raportează un nou vaccin care ar putea schimba fata de prevenire a tuberculozei. Boala ucide 1.500.000 de oameni din întreaga lume în fiecare an.

Chirurgia bariatrica este sigura si benefica pentru adolescenti cu obezitate morbidă

Postat Sambata, 26 octombrie, 2019

Chirurgie bariatrica este sigur și, în multe cazuri, benefice pentru adolescenti cu obezitatea morbidă care altfel ar confrunta cu un risc sporit de a dezvolta probleme severe de sănătate, inclusiv boli de inima si accident vascular cerebral, în conformitate cu un nou studiu de la Penn Medicine și Spitalul de copii din Philadelphia.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus