Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutăţii

Articol scris de Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Controlul greutăţii Controlul greutăţii este un act de echilibrare şi de calorii sunt o parte din această ecuaţie. Moft diete pot să vă promit că carbohidrati de numărare, sau mananca un munte de grapefruit va face lire drop off. Dar atunci când vine vorba de pierdere în greutate, este calorii pe care conta. Pierdere în greutate vine în jos pentru a arde mai multe calorii pe care le ia în. Puteţi face asta prin reducerea de calorii in plus la alimente şi băuturi şi creşterea calorii arse prin activitate fizica.

Odată ce aţi înţeles că ecuaţia, sunteţi pregătit pentru a stabili obiectivele de scădere în greutate şi face un plan pentru a ajunge la ele. Amintiţi-vă, nu aveţi pentru a face singur. Discutaţi cu medicul dumneavoastră, familia şi prietenii pentru suport. De asemenea, planul de inteligentă: anticipa cum va gestiona situaţii care provocare rezolva dvs şi eşecuri minore inevitabil.

Dacă aveţi probleme grave de sănătate din cauza greutatii, medicul poate sugera o intervenţie chirurgicală pierdere în greutate sau medicamente pentru tine. În acest caz, tine şi medicul dumneavoastră va trebui să discute bine beneficiile si riscurile posibile. 


comments powered by Disqus