Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din această ecuație. Dietele moft vă pot promite că numărarea carbohidraților sau consumul unui munte de grapefruit va face ca kilogramele să scadă. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, caloriile sunt cele care contează. Pierderea în greutate se reduce la arderea mai multor calorii pe care le luați în. Puteți face acest lucru prin reducerea caloriilor suplimentare din alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles această ecuație, sunteți gata să stabilească obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a le atinge. Amintiți-vă, nu trebuie să o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planificați inteligent: anticipați modul în care veți gestiona situațiile care vă provoacă rezolvarea și inevitabilele obstacole minore.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății, medicul dumneavoastră vă poate sugera o intervenție chirurgicală de pierdere în greutate sau medicamente pentru dvs. În acest caz, dumneavoastră și medicul dumneavoastră va trebui să discutați cu atenție beneficiile potențiale și posibilele riscuri. 

Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus