Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Diete fad poate promite că numărarea carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care conta. Scădere în greutate vine în jos pentru a arde mai multe calorii pe care le ia în. Puteți face acest lucru prin reducerea caloriilor suplimentare de la alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles această ecuație, sunteți gata să setați obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a ajunge la ele. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planul inteligent: anticipati va veti descurca cu situatii care provocati rezolvarea voastra si inevitabilele obstacole minore.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă poate sugera greutate-pierdere chirurgie sau medicamente pentru tine. În acest caz, tu și medicul dumneavoastră va trebui să discute amănunțit beneficiile potențiale și posibilele riscuri.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Beneficiile pentru sănătate ale unui "ianuarie uscat"

Postat pe marți, January 14, 2020

Un nou an de multe ori înseamnă o listă de rezoluții pentru schimbare, ar fi abținerea de la consumul de alcool, oprirea fumatului, sau de viață un stil de viață sănătos. Pentru unul, "Dry ianuarie" a devenit extrem de popular, deoarece motivează oamenii să se abțină de la consumul de alcool timp de 30 de zile, cel puțin.

Pierderea limbii Fat îmbunătățește apnee de somn

Postat pe luni, January 13, 2020

Medicii știu deja că pierderea în Greutate poate fi un tratament eficient pentru îmbunătățirea apnee de somn, deși motivele pentru acest lucru au rămas neclare. Acum, noi cercetări a descoperit că o reducere a limbii de grăsime este cheia de ce pierderea de grăsime ajută în cazuri de obstructiva apnee de somn (OSA).

Medicii Mount Sinai subliniază importanța detectării timpurii, tratamentul bolilor tiroidiene

Postat pe duminică, January 12, 2020

Ianuarie este tiroida conștientizarea luna, și medicii de la Hilda și J. Lester Gabrilove Divizia de endocrinologie, diabet zaharat și boli osoase și Departamentul de Otolaringologie-cap și gât chirurgie la Mount Sinai Health System sunt subliniind importanța de a fi conștienți de simptome care pot fi legate de boli tiroidiene.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus