Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Diete fad poate promite că numărarea carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care conta. Scădere în greutate vine în jos pentru a arde mai multe calorii pe care le ia în. Puteți face acest lucru prin reducerea caloriilor suplimentare de la alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles această ecuație, sunteți gata să setați obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a ajunge la ele. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planul inteligent: anticipati va veti descurca cu situatii care provocati rezolvarea voastra si inevitabilele obstacole minore.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă poate sugera greutate-pierdere chirurgie sau medicamente pentru tine. În acest caz, tu și medicul dumneavoastră va trebui să discute amănunțit beneficiile potențiale și posibilele riscuri.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Dieta ultra-procesată sporește consumul de calorii și creșterea în Greutate

Postat pe marți, se putea 21, 2019

Experții au suspectat mult timp că consumul crescut de alimente prelucrate în ultimii 50 ani a fost un conducător auto primar al epidemiei de obezitate .

Alimentele ultra-procesate întârzie satietate, creșterea aportului alimentar și creșterea în Greutate

Postat pe luni, se putea 20, 2019

Consumul de alimente foarte prelucrate ar putea fi asociate cu creșterea în Greutate găsește un nou studiu. Studiul a fost publicat în cea mai recentă problemă a metabolismului celular și este intitulat, "diete ultra-prelucrate cauza excesul de calorii aportul și creșterea în greutate: un studiu clinic randomizat controlat de Ad Libitum aportul alimentar."

Cel mai mare studiu al femeilor cu hiperemeză gravidarum lansează în Europa

Postat pe joi, se putea 16, 2019

Femeile cu boală severă în timpul sarcinii sunt invitate să adere la cel mai mare studiu al stării în Europa, condus de Guy și St Thomas ' NHS Foundation Trust și King ' s College London.Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus