Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii

Controlul greutății

Controlul greutății Controlul greutății este un act de echilibrare, iar caloriile fac parte din acea ecuație. Diete fad poate promite că numărarea carbohidrati sau mananca un munte de grapefruit va face de lire sterline picătură off. Dar când vine vorba de pierderea în greutate, este calorii care conta. Scădere în greutate vine în jos pentru a arde mai multe calorii pe care le ia în. Puteți face acest lucru prin reducerea caloriilor suplimentare de la alimente și băuturi și creșterea caloriilor arse prin activitatea fizică.

Odată ce ați înțeles această ecuație, sunteți gata să setați obiectivele de pierdere în greutate și să facă un plan pentru a ajunge la ele. Amintește-ți, nu trebuie s-o faci singur. Discutați cu medicul dumneavoastră, familia și prietenii pentru sprijin. De asemenea, planul inteligent: anticipati va veti descurca cu situatii care provocati rezolvarea voastra si inevitabilele obstacole minore.

Dacă aveți probleme grave de sănătate din cauza greutății dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă poate sugera greutate-pierdere chirurgie sau medicamente pentru tine. În acest caz, tu și medicul dumneavoastră va trebui să discute amănunțit beneficiile potențiale și posibilele riscuri.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Tăierea în jurul 300 calorii pe zi protejează inima chiar și în svelte adulți

Posted on vineri, iulie 12, 2019

Noi date dintr-un proces de doi ani Duke Health sugerează atunci când vine vorba de tăiere riscul de boli criminale, ar fi diabetul zaharat și boli de inima, există întotdeauna loc de îmbunătățire.

Ficat de grăsimi nivelurile de biomarker legate de beneficiile metabolice de sănătate de exercițiu, studiul constată

Postat pe joi, July 11, 2019

În timp ce genetica și alți factori ar fi vârsta și sexul contribuie la răspunsul fiecărui individ de a exercita, puțin este cunoscut despre mecanismele biologice prin care activitatea fizica aduce schimbări benefice pentru organism.

"Semafoare" etichete alimentare asociate cu reducerea de calorii achiziționate de către angajații spitalului

Postat pe joi, July 11, 2019

Un nou studiu de Massachusetts General Hospital anchetatorii lansat astăzi în JAMA Network Open, o publicație a revistei American Medical Association, a arătat că etichetarea alegeri alimentare într-o cafenea spital cu simplu "trafic-lumina" simboluri care indică valoarea lor relativă de sănătate a fost asociată cu o reducere a caloriilor achiziționate de către angajați, și că modificările dietetice au fost susținute de peste doi ani.

Controlul Greutăţii
comments powered by Disqus