Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  pentru a evita Acnee Teen

Cum pentru a evita acnee adolescent?

Cum pentru a evita acnee adolescent?  Acnee adolescent, frecvent mult mai mult decât orice alt tip de acnee, devine o mare problemă de nerezolvat. În pubertate tot ceea ce este simţit atât de viu şi brusc aceste pete - şi ei pot transforma sentimentele mai strălucitoare în mizerie mai întunecate.

Adolescentii sunt adesea mult deranjat cu lor arata bine, mai ales în încercarea de a atrage un unul de sex opus, astfel încât aspectul de acnee este un dezastru real pentru milioane de tineri din întreaga lume. Unele dintre adolescenti sufera de depresii din cauza acest motiv simplu. Acnee adolescent poate fi rosu aprins sau alb păsărică, dar în orice caz acestea sunt neatractive şi respingătoare şi majoritatea adolescentilor doresc pentru a afla cum să evite acnee adolescent.

Cum pentru a evita acnee adolescent?

Este întotdeauna greu pentru a elimina şi pentru a evita acneeşi acnee adolescent nu este excluderea. Eliminarea acnee este greu, pentru că fie poate avea unele necunoscut cauza sau de a fi cauzate de factori interni, care nu sunt foarte uşor să învingă. Acesta din urmă este caracteristica cele mai vii de acnee adolescent.

Cel mai frecvent motiv interne pentru acnee este stimularea hormon de nivel, şi acnee adolescent este doar cazul - la pubertate organismului nu pot face faţă cu hormoni de izbucnire şi printre rezultatele astfel izbucnire sunt productia de sebum crescut (ulei de piele) de glandele sebacee astfel excesul de ulei umple pielea porii şi acnee apare.

Aproape toţi adolescenţii au acnee, aşa că nu vă fie teamă dacă copilul tău (sau de tine, dacă eşti un adolescent) câştigă un rând inegale de cosuri pe frunte sau oriunde. Cel mai bun şi veţi obţine un rezultat. Acesta nu ar putea veni imediat, dar cel puţin vă va fi capabil să se înmoaie impactul dăunător pe piele, în special și pe dumneavoastră de sănătate în ansamblu.

Cum să evite acnee adolescent? Cel mai bun mod de a evita acnee adolescent este un tratament complex - eliminarea cauzelor interne (cele principale) şi de cauze externe (nu principal, dar agravarea situaţiei în multe cazuri). Primele pot fi eliminate, în primul rând, prin dieta adecvata. Acnee fapt apare nu atât de mult din cauza hormonilor; Aceasta apare din cauza impactului lor asupra pielii vulnerabile. Consumatoare de cantităţi adecvate de vitamine (în special A și B-complex) reprezinta un ajutor bun pentru pielea ta.

Învăţa cum să evite acnee adolescent 


comments powered by Disqus