Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Cum să evitați acneea adolescentă

Cum de a evita acnee Teen și prevenirea acnee adult în viitor?

Cum de a evita acnee Teen și prevenirea acnee adult în viitor?  Acnee adolescent, frecvent mult mai mult decât orice alt tip de acnee, devine o mare problemă nerezolvată. În pubertate totul este simțit atât de luminos și brusc aceste pete - și pot transforma cele mai strălucitoare sentimente în cea mai întunecată mizerie.

Adolescenții sunt adesea foarte deranjați de aspectul lor bun, mai ales în încercarea de a atrage unul de sex opus, astfel încât apariția acneei este un adevărat dezastru pentru milioane de tineri din întreaga lume. Unii dintre adolescenți suferă de depresii din acest motiv simplu. Acnee adolescent poate fi rosu aprins sau păsărică alb, dar în orice caz, acestea sunt neatractive și respingătoare și de cele mai multe adolescenti doresc să afle cum să evite acnee adolescent.

Există o mulțime de metode pentru a scăpa de acnee adolescent, dar nu există nici o tehnică 100% sigur pentru fiecare adolescent.
Există câteva metode de a alege de la, să trecem în revistă cea mai importantă tehnică eficientă pentru acnee adolescente.

Dar aici vine o altă întrebare. Acneea adolescentă se poate transforma în acnee adultă atunci când un adolescent crește? Înainte de a revizui această întrebare, să aflăm care este diferența dintre acneea adolescentă și acneea adultă.

Care sunt diferențele dintre acnee adult și acnee Teen?

Deși acneea este frecvent asociată cu adolescenți, nu este exclusiv o suferință adolescentină. De fapt, acneea poate afecta persoanele de toate vârstele. Deci, care este diferența dintre acnee adult și acnee adolescent? Să aruncăm o privire mai atentă.

Adult Acne and Teen Acne
Adult Acnee și Teen Acnee
Acneea este o afecțiune comună și tratabilă a pielii, care cauzează cosuri sau "zits". Dar poate exista o mare diferență între acnee la adolescenți și acnee la adulți. Adolescentii au tendința de a obține acnee pe fata lor, în timp ce adulții au tendința de a obține acnee pe fata lor, gât, piept, spate și umeri. Adolescentii tind sa aiba mai multe cosuri, in timp ce adultii tind sa aiba cosuri mai profunde, mai dureroase, numite chisturi.

Acnee adult este mult mai probabil să fie cauzate de modificări hormonale, în timp ce acnee adolescent este mult mai probabil să fie cauzate de modificări în producția de ulei natural al organismului, precum și ulei de piele și murdărie înfundarea porilor.

Ar trebui să Teen Acnee și Adult Acnee fi tratate în mod diferit?

Există, de asemenea, o diferență în modul în care acneea este tratată la adulți și adolescenți. În timp ce acnee adolescent de multe ori clar cu antibiotice și tratamente topice, acnee adutl poate necesita o abordare pe termen mai lung care implică terapie hormonală, medicamente prescrise, și tratament cu laser.

Există o mulțime de dezbateri din jurul dacă sau nu acnee adult și acnee adolescent ar trebui să fie tratate în mod diferit, dar există unele dovezi care să sugereze că acestea pot beneficia de fapt, de tratamente diferite.
În timp ce există câteva tratamente care pot fi utilizate pentru ambele tipuri de acnee, pot exista beneficii pentru utilizarea diferitelor tratamente pentru acnee adult și acnee adolescent în funcție de cauza care stau la baza.

Teen acnee se va transforma în acnee adult?

O întrebare comună pe care dermatologii a lua întrebat este dacă sau nu acnee adolescent se va transforma în acnee adult. Răspunsul la această întrebare nu este la fel de simplu ca un da sau nu.

În timp ce este adevărat că unii oameni care au avut acnee ca un adolescent va continua să aibă acnee ca un adult, există, de asemenea, mulți oameni care vor avea doar acnee în timpul anilor lor adolescenta si nu va avea probleme cu acnee ca un adult.
De asemenea, este demn de remarcat faptul că acneea adultă și acneea adolescentă pot fi cauzate de lucruri diferite, deci chiar dacă ați avut acnee în adolescență, nu înseamnă neapărat că veți avea acnee adultă.

Will Teen Acne Turn into Adult Acne?
Teen acnee se va transforma în acnee adult?
Unii cercetători cred că acneea în adolescență poate fi un predictor pentru acnee la vârsta adultă, în timp ce alții cred că cele două condiții nu au legătură. Cu toate acestea, există unele dovezi care sugerează că acneea cu debut precoce și acneea severă sunt factori de risc pentru dezvoltarea acneei adulte.

În timp ce majoritatea persoanelor cu acnee adolescent nu va merge pe pentru a dezvolta acnee adult, este important să fie conștienți de riscurile potențiale. Dacă sunteți preocupat de riscul de a dezvolta acnee adultă, discutați cu un dermatolog despre opțiunile dumneavoastră de tratament.

Vei outgrow acnee Teen dvs.?

Mulți oameni cred că acneea este ceva ce va depăși pe măsură ce îmbătrânești. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Deși este adevărat că unii oameni vor vedea acneea lor îmbunătăți pe măsură ce îmbătrânesc, există, de asemenea, mulți oameni care vor continua să se lupte cu acneea bine la vârsta adultă.

Acneea este o afecțiune complexă care poate fi cauzată de o varietate de factori, deci nu există un răspuns universal la această întrebare.
Cu toate acestea, există câteva lucruri care vă pot ajuta să determinați dacă sau nu va depăși acnee dumneavoastră. În primul rând, dacă aveți un istoric familial de acnee, sunt mai susceptibile de a avea acnee ca un adult.

Apoi, există câțiva factori mai mult care pot afecta riscul de a dezvolta acnee adult. Acestea includ stilul tău de viață, dieta și tipul de piele. Dacă sunteți supraponderali, sunt șanse modificări hormonale poate crește un risc de a dezvolta acnee adult.

Oricum, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți dacă suferiți de acnee adolescentă este să vă consultați cu un dermatolog pentru a obține mai multe informații despre starea dumneavoastră și cum să o evitați. Acest lucru vă poate îmbunătăți șansele de a preveni alte afecțiuni ale pielii asociate cu acneea, cum ar fi cicatricile, ridurile, vergeturile, rozaceea etc.

Cum de a evita acnee Teen?

Este întotdeauna greu pentru a elimina și de a evita acnee, și acnee adolescent nu este excluderea. Acnee eliminarea este greu, deoarece poate avea fie unele cauze necunoscute sau să fie cauzate de factori interni, care nu sunt foarte ușor de învins. Acesta din urmă este cea mai vie caracteristică a acneei adolescente.

Cel mai frecvent motiv intern pentru acnee este creșterea nivelului hormonilor, iar acneea adolescentă este doar cazul - în pubertate organismul nu poate face față izbucnirii hormonilor și printre rezultatele unei astfel de izbucniri se numără creșterea producției de sebum (ulei de piele) de către glandele sebacee, astfel încât excesul de ulei umple porii pielii și apare acneea.

How to Avoid Teen Acne?
Cum de a evita acnee Teen?
Aproape toti adolescentii au acnee, asa ca nu-ti fie teama daca copilul tau (sau tu, daca esti adolescent) castiga un rand inegal de cosuri pe frunte sau oriunde. Faceți tot posibilul și veți obține un rezultat. S-ar putea să nu vină imediat, dar cel puțin veți putea să înmuiați impactul dăunător asupra pielii în special și asupra sănătății dumneavoastră în ansamblu.

Cum de a evita acnee adolescent? Cel mai bun mod de a evita acneea adolescentă este un tratament complex - eliminând atât cauzele interne (cele principale), cât și cauzele externe (nu principale, dar înrăutățind situația în multe cazuri). Primele pot fi eliminate, în primul rând, printr-o dietă adecvată. Acnee de fapt, apare nu atât de mult din cauza hormonilor; apare din cauza impactului lor asupra pielii vulnerabile. Consumarea unor cantitati corespunzatoare de vitamine (in special complexul A si B) este un bun ajutor pentru pielea ta.

Cum de a trata acneea adultă

Există deja câteva articole pe site-ul nostru unde puteți găsi un tratament eficient pentru acneea adultă sau puteți afla cauze și opțiuni de tratament pentru acneea hormonală adultă. Puteți vizualiza, de asemenea, video de mai jos pentru mai multe informații despre acnee adult.

Vă mulțumim că ați venit pe site-ul nostru, unde puteți obține mai multe informații despre tratamentul nostru și despre celelalte servicii pe care le oferim. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați. Utilizați link-ul de mai jos, dacă veți găsi cele mai eficiente metode de tratare a acneei, care va lucra pentru tine!

Găsiți cea mai bună metodă de a trata acnee Teen 


comments powered by Disqus