Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Adult masculin de sănătate

Adult masculin de sănătate Cunoști amenințările de sănătate masculine de top? Lista este surprinzător de scurtă-inclusiv boli de inima, cancer și disfuncții sexuale. Din fericire, majoritatea amenințărilor la adresa sănătății bărbaților sunt în mare măsură prevenbile. Face alegeri sănătoase stil de viață, ar fi mananca o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi.

De asemenea, este important pentru a gestiona comportamentul riscant, ar fi băut prea mult și angajarea în sex casual. Desigur, precauții obișnuite-cum ar fi utilizarea scărilor de siguranță și purtarea unei centuri-conta, de asemenea.

Pe măsură ce îmbătrânești, preocupările tale de sănătate masculine sunt susceptibile de a se schimba. Ar putea o bere intestin duce la probleme de sanatate? Este menopauza masculina un mit sau o problema de sanatate a barbatilor adevarate? Terapia cu testosteron ar putea ajuta sa te simti tanar din nou? Obțineți răspunsuri la întrebările de sănătate ale acestora și ale altor bărbați.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Pacienții Parkinson beneficia de "Gamified" acasă exercițiu

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Exercitarea este întotdeauna dificil de susținut pentru mai mult de o perioadă scurtă, în cele mai multe cazuri. Acest lucru este cu atât mai adevărat dacă sunteți deja bolnav sau în durere, sau de a găsi mișcări dificile, ca și în cazul bolii Parkinson.

Dieta pe bază de plante ar putea vindeca artrita reumatoida

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Potrivit celei mai recente revizuiri, adoptarea unei diete pe bază de plante ar putea scuti bine articulațiilor umflate și dureri de artrita reumatoida (RA).

Cercetătorii lucrează pentru a dezvolta un nou biosenzor pentru detectarea recurenței cancerului de prostată

Postat pe joi, September 12, 2019

O echipă de cercetători de la Universitatea din Houston și Universitatea din Pennsylvania lucrează pentru a aduce un nou biosenzor pentru detectarea recurenței cancerului de prostată la cabinetul medicului.Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare

Curbură peniană
comments powered by Disqus