Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Adult masculin de sănătate

Adult masculin de sănătate Cunoașteți cele mai importante amenințări la adresa sănătății bărbaților ? Lista este surprinzător de scurtă - inclusiv boli de inimă, cancer și disfuncții sexuale. Din fericire, majoritatea amenințărilor la adresa sănătății bărbaților pot fi prevenite în mare măsură. Faceți alegeri sănătoase pentru stilul de viață, cum ar fi o dietă sănătoasă și includerea activității fizice în rutina zilnică.

De asemenea, este important să gestionați un comportament riscant, cum ar fi să beți prea mult și să vă implicați în sexul ocazional. Desigur, măsurile de precauție de bun simț - cum ar fi utilizarea scărilor de siguranță și purtarea centurii de siguranță - conta, de asemenea.

Pe măsură ce îmbătrânești, preocupările tale adulte de sănătate masculină sunt susceptibile de a se schimba. Ar putea un intestin bere duce la probleme de sănătate? Menopauza masculină este un mit sau o adevărată problemă de sănătate a bărbaților? Terapia cu testosteron ar putea ajuta sa te simti tanar din nou? Obțineți răspunsuri la aceste întrebări și la alte întrebări de sănătate ale bărbaților. 

Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare

PenleTure
comments powered by Disqus