Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Adult de sănătate masculină

Adult de sănătate masculină Cunoști cele mai bune amenințări la adresa sănătății masculine? Lista este surprinzător de scurt - inclusiv boli de inima, cancer și disfuncții sexuale. Din fericire, cele mai multe amenințări de sănătate bărbați sunt în mare măsură prevenite. Faceți alegeri sănătoase pentru stilul de viață, ar fi o dietă sănătoasă și inclusiv activitatea fizică în rutina zilnică.

De asemenea, este important să gestionați comportamentul riscant,ar fi băutul prea mult și angajarea în sex ocazional. Desigur, măsuri de precauție de bun simț - ar fi utilizarea scărilor de siguranță și purtarea unei centuri de siguranță - conta, de asemenea.

Pe măsură ce îmbătrânești, este posibil ca problemele tale de sănătate pentru bărbați adulți să se schimbe. Ar putea un intestin bere duce la probleme de sănătate? Menopauza masculină este un mit sau o problemă de sănătate a bărbaților adevărat? Ar putea terapia cu testosteron ajuta sa te simti tanar din nou? Obțineți răspunsuri la aceste întrebări și alte întrebări de sănătate bărbați.

Nouță despre Îngrijirea Sănătății

Noua nanomedicină este eficientă și mai puțin agresivă decât terapia convențională împotriva cancerului de prostată

Postat pe Marți, Septembrie 15, 2020

Cancerul de prostată este cel mai frecvent tip de cancer în rândul bărbaților europeni; incidența sa depășește 100 de cazuri la 100.000 de persoane.

Pierderea gustului în COVID-19 este foarte variabilă în funcție de regiunea geografică

Postat pe Marți, Septembrie 15, 2020

Chiar dacă pandemia COVID-19 se răspândește în diferite părți ale lumii, oamenii de știință încă încearcă să definească semnele și simptomele caracteristice care sunt utile în diagnosticarea bolii. Acest lucru este cunoștințe esențiale pentru a ajuta la conțin severe sindrom respirator acut coronavirus 2 (SARS-CoV-2) transmitere. Mai ales atunci când vine vorba de diagnosticarea cazurilor simptomatice sau ușoare de COVID-19, astfel de cercetare ar putea deține cheia pentru identificarea mai multor persoane și prevenirea răspândirii virale.

Fumul produs de incendiile de vegetație poate crește riscul COVID-19

Postat pe Marți, Septembrie 15, 2020

Fumul pe care îl respiră pompierii crește riscul de a contracta noul coronavirus, cu efecte care pot pune viața în pericol. Mai mult, combaterea incendiilor uriașe poate face ca măsurile de control al infecțiilor, ar fi spălarea mâinilor și distanțarea socială, să fie dificile.Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare

Curbura penisului
comments powered by Disqus