Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Adult masculin de sănătate

Adult masculin de sănătate Cunoști amenințările de sănătate masculine de top? Lista este surprinzător de scurtă-inclusiv boli de inima, cancer și disfuncții sexuale. Din fericire, majoritatea amenințărilor la adresa sănătății bărbaților sunt în mare măsură prevenbile. Face alegeri sănătoase stil de viață, ar fi mananca o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi.

De asemenea, este important pentru a gestiona comportamentul riscant, ar fi băut prea mult și angajarea în sex casual. Desigur, precauții obișnuite-cum ar fi utilizarea scărilor de siguranță și purtarea unei centuri-conta, de asemenea.

Pe măsură ce îmbătrânești, preocupările tale de sănătate masculine sunt susceptibile de a se schimba. Ar putea o bere intestin duce la probleme de sanatate? Este menopauza masculina un mit sau o problema de sanatate a barbatilor adevarate? Terapia cu testosteron ar putea ajuta sa te simti tanar din nou? Obțineți răspunsuri la întrebările de sănătate ale acestora și ale altor bărbați.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Mama solicită reglementarea shake-ului de proteine după ce fiica moare

Postat pe luni, July 15, 2019

O mama este de asteptare pe industria de sănătate pentru a reglementa vânzările de praf de proteine și suplimente după ce fiica ei a murit în 2017 din cauza unei diete de proteine-grele.

Stilul de viață sănătos scade riscul de demență în pofida predispoziției genetice

Postat pe luni, July 15, 2019

Având un stil de viață sănătos nu ajută doar să piardă în greutate, dar poate compensa, de asemenea, riscul genetic în curs de dezvoltare demență, un nou studiu publicat în JAMA găsit.

Contribuția genetică la distractibilitate ajută la explicarea procrastinare

Postat pe luni, July 15, 2019

Nu ar fi frumos să dai vina pe genele tale pentru amânare? Acum, folosind o combinație de chestionare și testarea genetică, cercetătorii germani au descoperit că, cu creșterea dopaminei în creier, femeile au tendința de a arăta tendințe mai mari pentru a procrastinat.Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare

Curbură peniană
comments powered by Disqus