Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Sănătate bărbaţi adulţi

Sănătate bărbaţi adulţi Stii tu ameninţările de top de sănătate masculin ? Lista este surprinzator de scurt — inclusiv boală de inimă, cancer şi disfuncţii sexuale. Din fericire, majoritatea barbatilor amenințările la adresa sănătății sunt în mare măsură prevenite. Face alegeri stil de viaţă sănătos, cum ar fi o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi.

Este de asemenea important pentru a gestiona comportamentul riscant, cum ar fi băut prea mult şi angajarea în casual sex. Desigur, măsuri de precauţie bunul-simţ — cum ar fi utilizarea scările de siguranţă şi purtarea centurii de siguranţă-ţară, de asemenea.

Ca te mai în vârstă, probleme de sanatate adult de sex masculin sunt susceptibile de a schimba. O bere intestin ar putea duce la probleme de sănătate? Este Menopauza Barbat, un mit sau un adevărat oameni sănătate problemă? Ar putea Testosteronul Terapie ajutor te simti tanara din nou? Aflați răspunsurile la acestea şi întrebări de sănătate alţi bărbaţi. 

Noutăţi despre Îngrijirea Sănătăţii

Descoperire de tratament cancer de prostata

Postat pe miercuri, 13 martie 2019

Cercetatorii au dezvoltat o metodă prin care mii de oameni cu cancer de prostată ar putea alege propriile lor de tratament.

Noul model de risc poate prezice supravieţuirea pacienţilor cu cancer de prostată non-metastatice

Postat pe miercuri, 13 martie 2019

Un nou model de risc, uşor accesibile pe o interfata web, pot prezice supravieţuirea pacienţilor cu cancer de prostată non-metastatice, precum şi efectul de tratament diferite abordări privind supravieţuirea.

Eficient dinte-periaj cuplat cu buna igiena orala poate ajuta la prevenirea disfuncţiei erectile

Postat pe marți, 12 martie 2019

Barbatii care sufera de parodontoza, o boala caracterizata prin inflamarea gingiilor şi deteriorarea structurilor care înconjoară şi susţin dinţii, sunt la risc mai mare de a suferi de disfuncţie erectilă.Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare
comments powered by Disqus