Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Adult masculin de sănătate

Adult masculin de sănătate Cunoști amenințările de sănătate masculine de top? Lista este surprinzător de scurtă-inclusiv boli de inima, cancer și disfuncții sexuale. Din fericire, majoritatea amenințărilor la adresa sănătății bărbaților sunt în mare măsură prevenbile. Face alegeri sănătoase stil de viață, ar fi mananca o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi.

De asemenea, este important pentru a gestiona comportamentul riscant, ar fi băut prea mult și angajarea în sex casual. Desigur, precauții obișnuite-cum ar fi utilizarea scărilor de siguranță și purtarea unei centuri-conta, de asemenea.

Pe măsură ce îmbătrânești, preocupările tale de sănătate masculine sunt susceptibile de a se schimba. Ar putea o bere intestin duce la probleme de sanatate? Este menopauza masculina un mit sau o problema de sanatate a barbatilor adevarate? Terapia cu testosteron ar putea ajuta sa te simti tanar din nou? Obțineți răspunsuri la întrebările de sănătate ale acestora și ale altor bărbați.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Pacienții negri mai puțin susceptibili de a adopta o supraveghere activă pentru cancerul de prostată cu risc scăzut decât bărbații albi

Postat pe joi, se putea 23, 2019

Într-un moment în care un număr tot mai mare de bărbați cu cancer de prostată considerate "risc scăzut" sunt optează pentru supraveghere activă sau vigilent de așteptare, mai degrabă decât imediat tratament cu intervenții chirurgicale sau radiații, un nou studiu relevă faptul că bărbații negri sunt mai puțin probabil decât alb să adopte o strategie de supraveghere activă pentru boala lor.

Canabisul ar putea ajuta persoanele cu dependenta de opioide

Posted on miercuri, mai 22, 2019

Un nou studiu a arătat că canabidiolul sau CBD, găsite în canabis, ar putea ajuta persoanele cu tulburare de utilizare opioide sau dependenta. CBD poate ajuta la reducerea simptomelor de pofta printre dependenții atunci când pe retragerea din opioide și, de asemenea, reduce anxietatea însoțitoare și neliniște scrie autorii studiului.

Cafeaua ajută la dezvoltarea microbilor intestinali sănătoși și la mișcările intestinului

Postat pe marți, se putea 21, 2019

Nu a fost dovezi anecdotice că băutori de cafea Jura de ceașcă lor de dimineață pentru mișcări normale intestinale dimineata. Un nou studiu de la cercetători din Texas a arătat că, într-adevăr, cafeaua ajută în mișcările intestinului și, de asemenea, îmbunătățește populația microb intestin.Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare
comments powered by Disqus