Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Adult Male Sănătate

Adult Male Sănătate Știi cele mai importante amenințări la adresa sănătății masculine? Lista este surprinzător de scurtă - inclusiv boli de inima, cancer și disfuncții sexuale. Din fericire, cele mai multe amenințări de sănătate ale bărbaților sunt în mare măsură prevenite. Face alegeri stil de viață sănătos, ar fi o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi.

De asemenea, este important să se gestioneze comportamentul riscant,ar fi băut prea mult și angajarea în sex casual. Desigur, precauții de bun simț - ar fi utilizarea scări de siguranță și poartă o centură de siguranță - conta, de asemenea.

Pe măsură ce îmbătrânești, preocupările dumneavoastră adult de sănătate de sex masculin sunt susceptibile de a schimba. Ar putea un intestin bere duce la probleme de sănătate? Menopauza masculină este un mit sau o adevărată problemă de sănătate a bărbaților? Terapia cu testosteron te-ar putea ajuta să te simți tânăr din nou? Obțineți răspunsuri la aceste întrebări de sănătate și a altor bărbați.

Noutăți despre Îngrijirea Sănătate

Fracking chimice pot interfera cu hormoni de reproducere la barbati

Postat pe marți, martie 31, 2020

Un produs chimic utilizat în fracturarea hidraulică, denumit în mod obișnuit fracking, are potențialul de a interfera cu hormonii de reproducere la bărbați, potrivit cercetării acceptate pentru prezentare la ENDO 2020, reuniunea anuală a Societății Endocrine și publicarea într-o secțiune specială suplimentară a Jurnalului Societății Endocrine.

Bărbații cu disfuncție erectilă au un risc mai mare de deces, studiul sugerează

Postat pe marți, martie 31, 2020

Barbatii cu disfuncție erectilă au un risc mai mare de deces, indiferent de nivelul lor de testosteron, sugerează un studiu acceptat pentru prezentare la ENDO 2020, reuniunea anuală a Societății Endocrine, și publicarea într-o secțiune specială suplimentară a Journal of the Endocrine Society.

De ce bărbații opresc tratamentul pentru disfuncția erectilă?

Postat pe marți, martie 31, 2020

Un nou studiu publicat în jurnalul IJIR: Your Sexual Medicine Journal în martie 2020 raportează cele mai frecvente motive pentru care bărbații opresc tratamentul pentru disfuncția erectilă. Cele mai frecvente motive au fost că tratamentul nu a funcționat, a costat prea mult, sau a avut efecte secundare inacceptabile. Pierderea interesului pentru relațiile sexuale a fost un alt motiv principal.Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare

Curbura penisului
comments powered by Disqus