Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Adult masculin de sănătate

Adult masculin de sănătate Cunoști amenințările de sănătate masculine de top? Lista este surprinzător de scurtă-inclusiv boli de inima, cancer și disfuncții sexuale. Din fericire, majoritatea amenințărilor la adresa sănătății bărbaților sunt în mare măsură prevenbile. Face alegeri sănătoase stil de viață, ar fi mananca o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi.

De asemenea, este important pentru a gestiona comportamentul riscant, ar fi băut prea mult și angajarea în sex casual. Desigur, precauții obișnuite-cum ar fi utilizarea scărilor de siguranță și purtarea unei centuri-conta, de asemenea.

Pe măsură ce îmbătrânești, preocupările tale de sănătate masculine sunt susceptibile de a se schimba. Ar putea o bere intestin duce la probleme de sanatate? Este menopauza masculina un mit sau o problema de sanatate a barbatilor adevarate? Terapia cu testosteron ar putea ajuta sa te simti tanar din nou? Obțineți răspunsuri la întrebările de sănătate ale acestora și ale altor bărbați.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

UH primește $15.000.000 cadou de la familia Cutler pentru a transforma sănătatea bărbaților

Postat Sambata, 02 noiembrie, 2019

Statistica de îngrijire a sănătății pentru bărbați sunt sumbre: mai puțin de 50 la sută au un furnizor de îngrijire primară, speranța lor de viață este de șapte ani mai puțin decât femeile, mai puțin de jumătate din bărbații care suferă de depresie caute tratament și bărbații au rate mai mari de deces decât femeile în 14 din primele 15 cauze principale ale decesului.

Fast-food meniul de etichetare de calorii reduce aportul de calorii ușor

Postat vineri, noiembrie 01, 2019

Atunci când fiecare farfurie și băutură pe un meniu tipic de fast-food comune prezinta caloriile pe care le conține, oamenii tind imediat să cumpere alimente cu mai puțin de calorii, în medie, decât în cazul în care nu au etichete de calorii, spune un studiu publicat pe 31 octombrie 2019, în British medical Jurnalul.

UCLA cancer de prostată programul primește $8.700.000 Grant de la NCI

Postat pe joi, October 31, 2019

Programul cancerului de prostată la UCLA Jonsson cuprinzătoare Cancer Center și UCLA Health a fost premiat cu un $8.700.000 program specializat de excelență în cercetare, sau SPORE, Grant de la Institutul național de cancer.Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare

Curbură peniană
comments powered by Disqus