Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului

Adult masculin de sănătate

Adult masculin de sănătate Cunoști amenințările de sănătate masculine de top? Lista este surprinzător de scurtă-inclusiv boli de inima, cancer și disfuncții sexuale. Din fericire, majoritatea amenințărilor la adresa sănătății bărbaților sunt în mare măsură prevenbile. Face alegeri sănătoase stil de viață, ar fi mananca o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi.

De asemenea, este important pentru a gestiona comportamentul riscant, ar fi băut prea mult și angajarea în sex casual. Desigur, precauții obișnuite-cum ar fi utilizarea scărilor de siguranță și purtarea unei centuri-conta, de asemenea.

Pe măsură ce îmbătrânești, preocupările tale de sănătate masculine sunt susceptibile de a se schimba. Ar putea o bere intestin duce la probleme de sanatate? Este menopauza masculina un mit sau o problema de sanatate a barbatilor adevarate? Terapia cu testosteron ar putea ajuta sa te simti tanar din nou? Obțineți răspunsuri la întrebările de sănătate ale acestora și ale altor bărbați.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Studiul sugerează temperatura medie a corpului la om care se încadrează

Postat pe marți, January 14, 2020

Timp de decenii, oamenii au considerat temperatura medie a corpului uman să fie 98,6 F, sau 37 grade Celsius. Cu toate acestea, un nou studiu publicat 7 ianuarie, 2020, în Jurnalul Elifeindică acest lucru nu mai poate fi norma-și cercetătorii sugerează un motiv pentru scăderea lor observate în temperatura medie.

Beneficiile pentru sănătate ale unui "ianuarie uscat"

Postat pe marți, January 14, 2020

Un nou an de multe ori înseamnă o listă de rezoluții pentru schimbare, ar fi abținerea de la consumul de alcool, oprirea fumatului, sau de viață un stil de viață sănătos. Pentru unul, "Dry ianuarie" a devenit extrem de popular, deoarece motivează oamenii să se abțină de la consumul de alcool timp de 30 de zile, cel puțin.

Alimentele afectează selectiv microbii de intestin constată studiu

Postat pe luni, January 13, 2020

Alimentele ar putea juca un rol în formarea florei microbiene în intestin uman. Acest lucru a fost demonstrat de timp și din nou în mai multe studii și de cercetare.Sănătatea Bărbatului

Funcţia Erectilă

Spermă şi Ejaculare

Curbură peniană
comments powered by Disqus