Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Bărbatului  /  de a îmbunătăți libidoului masculin

Cum de a îmbunătăţi libidoului de sex masculin

Cum de a îmbunătăţi libidoului de sex masculin Când încercaţi să îmbunătăţească libidoului de sex masculin, frecvent simţi cu adevărat supărat atunci când vin să înţeleagă ce o alegere enorm o are astăzi. Patch-uri, pastile, uleiuri, creme, suplimente, vitamine, chirurgie sau exerciţii - orice tehnica este orientată pe energie şi sexuale placere intensificarea.

Cum puteţi găsi cea mai bună opţiune accesoriu libidoului ? Sunteţi în măsură să facă acest lucru dacă vă examineze cu atenţie modul în care acestea influenţează persoana şi ceea ce ei în cele din urmă livrează clienţilor. Dacă veţi face acest lucru, va fi probabil clar pentru tine că ceea ce spun producătorii diferă mai degrabă o mulţime de ceea ce aţi putea avea într-adevăr.

Pastile de sporire libidoului

Produse din acest grup Arată foarte bine că rezultatul poate fi absolut diferită de cea a susţinut. Este destul de puţin probabil că pastilele de sporire libidoului poate avea influenţă directă asupra fertilităţii. Totusi, ei sunt sigure pentru a încerca ca acestea sunt fabricate din componente naturale.

Ce pastile accesoriu libidoului sunt bun în - este calitatea lor afrodisiace, ceea ce face relatii sexuale incredibile mulţumiri la rezistenţă ridicată, capacitatea de a realiza fermitatea erectiei datorita circulaţia sanguină îmbunătăţită. Ea este identificată ca aceste ingrediente nu pot face penisul mai mare, dar acestea produc alte avantaje: ei lungi de orgasme, face dumneavoastră functiile sexuale mai bine, influenţa rezistenţă şi libidoului, stimulează apetitul sexual şi, în plus faţă de tratarea disfuncţiei erectile, creste nivelul de energie.

Plasturi de sporire libidoului consta din elemente identice ca libidoul enhancement pastile dar le furnizează direct în sânge cu ajutorul unei tehnici de transdermic.

Exerciţii de sporire libidoului

Origine a exerciţii Jelqing pot fi găsite în Orientul Mijlociu în cazul în care masculii descoperit aceste exerciţii de sporire libidoului eficiente. Jelqing este format din 150-250 libidoului exerciţii care ar trebui efectuate de peste douăzeci de minute. Este foarte uşor să facă exerciţii şi ca rezultat libidoului tau ar putea deveni până la 4 cm mai mult. Dar această tehnică are drawback - aceasta are un efect prelungit numai în cazul în care practică regulată. În cazul în care o face rar acesta va avea un efect rază scurtă de acţiune.

Penisului chirurgie

Majoritatea mern considera interventii chirurgicale efectuate pentru marire penis o tehnica periculoase pentru a atinge rezultatele mult dorite. Pe parcursul phalloplasty ligamentului de supraveghere în spaţiul de osul pubian este tăiat, ceea ce duce la suplimentare la 3 cm de la nivelul penisului.

Totusi, penisul poate fi deteriorat în timpul intervenţiei chirurgicale şi va fi în imposibilitatea de a obţine o erecţie. O altă consecinţă a acestei intervenţii chirurgicale ar trebui să fie conştienţi de înainte de a alege-l este acumularea de depozite de grasime sub pielea de pe penis, făcându-l arate cu hopuri.

Penisul Extenders

Diluare penis sau targa este o tehnică de sporire libidoului eficiente şi rezultatele pot fi văzute cât mai repede în 7 zile după ce începe să utilizaţi una dintre ele.

Aceste dispozitive poate mări organe dumneavoastră în mod natural. În plus, câştigurile va dura pentru totdeauna. Penis extender va face penisul 30% mai mult şi se adaugă circumferinta deoarece provoacă naturale reproducerea celulelor tesutului penisului. Alte efecte extender dă în termen de 24 săptămână sunt: îmbunătăţit de nivelurile de rezistenţă, mai orgasme, corectarea curburii penisului, erectii mai greu pe lângă orgasme mai mult.

Chiar dacă patch-uri şi libidoului pastile permite o mai bună experienţă sexuală, prelungitoare, folosit ca o modalitate de extindere penisului, sunt considerate a fi procedura cele mai naturale pentru marirea penisului. Prelungitoare sunt proiectate pe baza pe standardele de CE şi de la provizii medicale tip 1, astfel persoanele care le folosesc, poate fi sigur că siguranţa lor este asigurată şi libidoes lor va deveni 2-4 cm mai mare.

Găsi cele mai bune libidoului produse accesoriu 


comments powered by Disqus