Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Adult de sănătate feminin

Adult de sănătate feminin Cunoști preocupările de sănătate feminine ? Boli de inima, cancer și libido scăzut de top lista. Deși sunt îngrijorări serioase, sunt vești bune. Alegeri sănătoase stil de viață-cum ar fi consumul de o dietă sănătoasă și inclusiv activitatea fizică în rutina zilnică-poate merge un drum lung spre reducerea riscurilor de sănătate a femeilor.

Pentru unele femei, sanatatea sanilor topuri lista de preocupările de sănătate feminin. Care este cel mai bun mod de a face un sân auto-examen? Ce ar trebui să faceți dacă găsiți un nod de sân? Care este cel mai bun mod de a trata durerea de sân?

Pentru alții, preocupările de sănătate ale femeilor includ chirurgie cosmetică. Și pe măsură ce îmbătrânești, problemele de sănătate ale femeilor sunt susceptibile să se schimbe. Ar putea grăsime burtă duce la probleme de sănătate? Sunt chiar necesare exerciții Kegel? Obține răspunsuri la aceste întrebări și alte femei de sănătate.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Debutul bolii inflamatorii intestinale la maturitate legat de mortalitate mai mare

Postat pe luni, se putea 20, 2019

În timp ce debutul bolii inflamatorii intestinale la maturitate este legat de o mortalitate mai mare, numărul real de decese a fost în scădere, un studiu suedez de la Karolinska Institutet publicat în Jurnalul Gut rapoarte.

Broccoli conține un ingredient care ar putea viza "călcâiul lui Ahile" de cancer

Postat pe luni, se putea 20, 2019

Un nou studiu de la Beth Israel Deaconess Medical Center a venit cu un nou studiu care dezvăluie că broccoli, varza de Bruxelles, varza, conopida, varza si verdeturi Collard conțin o substanță care ar putea inactiva o genă vitală care joacă un rol în cancerul.

Alimentele ultra-procesate întârzie satietate, creșterea aportului alimentar și creșterea în Greutate

Postat pe luni, se putea 20, 2019

Consumul de alimente foarte prelucrate ar putea fi asociate cu creșterea în Greutate găsește un nou studiu. Studiul a fost publicat în cea mai recentă problemă a metabolismului celular și este intitulat, "diete ultra-prelucrate cauza excesul de calorii aportul și creșterea în greutate: un studiu clinic randomizat controlat de Ad Libitum aportul alimentar."Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus