Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Adult de sănătate feminin

Adult de sănătate feminin Cunoști preocupările de sănătate feminine ? Boli de inima, cancer și libido scăzut de top lista. Deși sunt îngrijorări serioase, sunt vești bune. Alegeri sănătoase stil de viață-cum ar fi consumul de o dietă sănătoasă și inclusiv activitatea fizică în rutina zilnică-poate merge un drum lung spre reducerea riscurilor de sănătate a femeilor.

Pentru unele femei, sanatatea sanilor topuri lista de preocupările de sănătate feminin. Care este cel mai bun mod de a face un sân auto-examen? Ce ar trebui să faceți dacă găsiți un nod de sân? Care este cel mai bun mod de a trata durerea de sân?

Pentru alții, preocupările de sănătate ale femeilor includ chirurgie cosmetică. Și pe măsură ce îmbătrânești, problemele de sănătate ale femeilor sunt susceptibile să se schimbe. Ar putea grăsime burtă duce la probleme de sănătate? Sunt chiar necesare exerciții Kegel? Obține răspunsuri la aceste întrebări și alte femei de sănătate.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Algoritm nou computer permite predicție de diabet gestational

Postat pe marți, January 14, 2020

Un nou algoritm de calculator permite predicție, în stadiile incipiente ale sarcinii sau chiar înainte de sarcină a avut loc, din care femeile sunt la un risc ridicat de diabet gestational.

Actualizat de cancer de sân orientarea oferă recomandări pentru manipularea cazurilor cu low er expresie

Postat pe marți, January 14, 2020

Orientările actualizate pentru estrogen și progesteron receptorilor (ER/PgR) testarea în cancerul de sân , publicat în comun astăzi de Colegiul de patologi americani și societatea americană de oncologie clinică, reafirmă o mare parte din orientările originale și are recomandări mai specifice pentru manipularea și raportarea cazurilor cu o expresie low er.

Stresul matern afectează dezvoltarea creierului fetal

Postat pe marți, January 14, 2020

Un nou studiu publicat online 13 ianuarie, 2020, în Jurnalul JAMA pediatrie rapoarte că mamele care suferă de stres mental severe în timpul sarcinii pot avea copii cu evoluție anormală în zonele importante ale creierului, chiar înainte de naștere. Este deja cunoscut faptul că bebelușii cu boli cardiace congenitale Arată anomalii în creșterea creierului și creier reacții biochimice.Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus