Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Adult de sănătate feminin

Adult de sănătate feminin Cunoști preocupările de sănătate feminine ? Boli de inima, cancer și libido scăzut de top lista. Deși sunt îngrijorări serioase, sunt vești bune. Alegeri sănătoase stil de viață-cum ar fi consumul de o dietă sănătoasă și inclusiv activitatea fizică în rutina zilnică-poate merge un drum lung spre reducerea riscurilor de sănătate a femeilor.

Pentru unele femei, sanatatea sanilor topuri lista de preocupările de sănătate feminin. Care este cel mai bun mod de a face un sân auto-examen? Ce ar trebui să faceți dacă găsiți un nod de sân? Care este cel mai bun mod de a trata durerea de sân?

Pentru alții, preocupările de sănătate ale femeilor includ chirurgie cosmetică. Și pe măsură ce îmbătrânești, problemele de sănătate ale femeilor sunt susceptibile să se schimbe. Ar putea grăsime burtă duce la probleme de sănătate? Sunt chiar necesare exerciții Kegel? Obține răspunsuri la aceste întrebări și alte femei de sănătate.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Studiul dezvăluie beneficiile pe termen lung de stres incontinenta urinara chirurgie

Postat pe luni, July 15, 2019

Una dintre cele mai frecvent efectuate interventii chirurgicale pentru a trata incontinenta urinara de stres la femei pot avea rezultate mai bune pe termen lung decât o altă tehnică chirurgicală comună, în conformitate cu un studiu condus de cercetatorii clinica Mayo.

Mama solicită reglementarea shake-ului de proteine după ce fiica moare

Postat pe luni, July 15, 2019

O mama este de asteptare pe industria de sănătate pentru a reglementa vânzările de praf de proteine și suplimente după ce fiica ei a murit în 2017 din cauza unei diete de proteine-grele.

Condiții de viață cu cancer mamar avansat

Postat pe luni, July 15, 2019

Există o anumită cantitate de dezbatere care înconjoară definiția exactă a cancerului mamar avansat (ABC). Când vorbim despre studii clinice, nu este ușor de definit.Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus