Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Adult sănătate feminină

Adult sănătate feminină Stii se referă la top femei de sănătate ? Boli de inima, cancerul si libido scăzut de top lista. Deşi acestea sunt probleme grave, este o veste bună. Stilul de viaţă sănătos, cum ar fi o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi — poate merge un drum lung spre reducerea riscurilor de sănătate femeii.

Pentru unele femei, sănătatea sânilor topuri lista de probleme de sanatate feminine. Ceea ce este cel mai bun mod de a face un auto de sân-examen? Ce trebuie să faceţi dacă găsiţi un nodul mamar? Ceea ce este cel mai bun mod pentru a trata durerea de sân?

Pentru alţii, probleme de sanatate femeii includ chirurgie cosmetica. Si ca te mai în vârstă, probleme de sanatate femeii vă sunt susceptibile de a schimba. Ar putea burtă grăsime duce la probleme de sanatate? Exercitiile Kegel sunt cu adevărat necesare? Aflați răspunsurile la aceste şi alte întrebări de sex feminin de sănătate. 

Noutăţi despre Îngrijirea Sănătăţii

Studiu: Mai mult de vitamina D poate stimula memoria, dar prea mult ar putea conduce la mai lent timp de reacţie

Postat pe vineri, 15 martie 2019

Cât de mult de vitamina D poate favoriza memorie, de învăţare şi de luare a deciziilor la persoanele în vârstă, şi cât de mult este prea mult?

Medicatie ar putea atenua efectele secundare ale chimioterapiei pentru bolnavii de cancer mamar

Postat pe joi, 14 martie 2019

Cercetatorii de la Stanford University School of Medicine au demonstrat o metodă de Prognoză care bolnavii de cancer mamar vor suferi probleme cardiace la un medicament frecvent utilizat chimioterapie.

Modele moleculare ar putea ajuta prezice riscul de recidiva la pacienţii cu cancer mamar

Postat pe joi, 14 martie 2019

Machiaj genetice si moleculare tumorilor individuale sân deţine indicii cum o femeie boala ar putea progresa, inclusiv probabilitatea de a reveni dupa tratament, si in ce interval de timp, potrivit unui studiu Cancer Research UK, finanţate Publicat în natură astăzi (miercuri).Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus