Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Adult de sănătate feminin

Adult de sănătate feminin Cunoști preocupările de sănătate feminine ? Boli de inima, cancer și libido scăzut de top lista. Deși sunt îngrijorări serioase, sunt vești bune. Alegeri sănătoase stil de viață-cum ar fi consumul de o dietă sănătoasă și inclusiv activitatea fizică în rutina zilnică-poate merge un drum lung spre reducerea riscurilor de sănătate a femeilor.

Pentru unele femei, sanatatea sanilor topuri lista de preocupările de sănătate feminin. Care este cel mai bun mod de a face un sân auto-examen? Ce ar trebui să faceți dacă găsiți un nod de sân? Care este cel mai bun mod de a trata durerea de sân?

Pentru alții, preocupările de sănătate ale femeilor includ chirurgie cosmetică. Și pe măsură ce îmbătrânești, problemele de sănătate ale femeilor sunt susceptibile să se schimbe. Ar putea grăsime burtă duce la probleme de sănătate? Sunt chiar necesare exerciții Kegel? Obține răspunsuri la aceste întrebări și alte femei de sănătate.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Activitatea fizică poate atenua modificările aterogene nefavorabile la femeile aflate la menopauza

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Un nou studiu asupra femeilor menopauzei arată că activitatea fizică în timp liber este asociată cu un profil mai sănătos de lipide sanguine. Cu toate acestea, rezultatele sugerează că timpul liber de activitate fizică nu pare să compenseze în întregime modificări nefavorabile profil lipidic asociate cu tranziția menopauzei.

Celulele măduvei osoase contribuie la succesul sarcinii în modelul mouse-ului

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Oamenii de stiinta raport că celulele stem derivate din măduva osoasă adultă poate dicta dacă o femeie rămâne gravidă.

Pacienții Parkinson beneficia de "Gamified" acasă exercițiu

Posted on vineri, septembrie 13, 2019

Exercitarea este întotdeauna dificil de susținut pentru mai mult de o perioadă scurtă, în cele mai multe cazuri. Acest lucru este cu atât mai adevărat dacă sunteți deja bolnav sau în durere, sau de a găsi mișcări dificile, ca și în cazul bolii Parkinson.Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus