Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Adult de sex feminin de sănătate

Adult de sex feminin de sănătate Știi care sunt cele mai importante probleme de sănătate ale femeilor? Boli de inima, cancer și scaderea libidoului de top lista. Deși acestea sunt preocupări serioase, există vești bune. Alegeri stil de viață sănătos - ar fi o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi - poate merge un drum lung spre reducerea riscurilor pentru sănătate a femeilor.

Pentru unele femei, sănătatea sânilor topuri lista de probleme de sănătate de sex feminin. Care este cel mai bun mod de a face un piept de auto-examen? Ce trebuie să faceți dacă găsiți un nodul de sân? Care este cel mai bun mod de a trata durerea de sân?

Pentru alții, problemele de sănătate ale femeilor includ chirurgia cosmetică. Și pe măsură ce îmbătrânești, problemele de sănătate ale femeilor tale se vor schimba. Ar putea burta grăsime duce la probleme de sănătate? Sunt exerciții Kegel într-adevăr necesare? Obțineți răspunsuri la aceste întrebări și alte femei de sănătate.

Noutăți despre Îngrijirea Sănătate

de a stimula sistemul imunitar pentru a lupta coronavirus

Postat pe marți, martie 31, 2020

Pe măsură ce lumea se luptă cu pandemia coronavirusului, tot mai mulți oameni încearcă să se protejeze împotriva virusului prin toate mijloacele posibile. În prezent, nu există vaccinuri împotriva sindromului respirator acut sever coronavirus 2 (SARS-CoV-2), astfel încât stimularea sistemului imunitar prin dieta, exercitii fizice regulate, și somn sunt măsuri sensibile.

Studiul cuantifică povara economică a BCV la femeile cu antecedente de livrare prematură

Postat pe marți, martie 31, 2020

Un nou studiu cuantifică viitoarea povară economică a bolilor cardiovasculare (BCV) la femeile cu antecedente de naștere prematură.

Femeile cu tulburări psihice postpartum mai puțin susceptibile de a avea alți copii

Postat pe luni, martie 30, 2020

Femeile care suferă de tulburări psihice, ar fi depresia, anxietatea, mania și schizofrenia după nașterea vie a primului lor copil sunt mai puțin susceptibile de a continua să aibă mai mulți copii, potrivit primului studiu pentru a investiga acest lucru într-o mare la nivel național Populaţiei.Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus