Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Sănătatea femeilor adulte

Sănătatea femeilor adulte Cunoașteți cele mai importante probleme de sănătate ale femeilor ? Bolile de inima, cancerul si scaderea libidoului se afla in fruntea listei. Deși acestea sunt preocupări serioase, există vești bune. Alegerile privind stilul de viață sănătos – cum ar fi o dietă sănătoasă și includerea activității fizice în rutina zilnică – pot contribui mult la reducerea riscurilor pentru sănătatea femeilor.

Pentru unele femei, sănătatea sânilor se află în fruntea listei de probleme de sănătate feminine. Care este cel mai bun mod de a face un auto-examen de sân? Ce trebuie să faceți dacă găsiți o bucată de sân? Care este cel mai bun mod de a trata durerile de sani?

Pentru alții, problemele de sănătate ale femeilor includ chirurgia estetică. Și pe măsură ce îmbătrânești, este posibil ca problemele de sănătate ale femeilor tale să se schimbe. Grăsimea de pe burtă ar putea duce la probleme de sănătate? Exercițiile Kegel sunt cu adevărat necesare? Obțineți răspunsuri la aceste și la alte întrebări de sănătate ale femeilor. 

Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus