Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Adult de sănătate feminină

Adult de sănătate feminină Cunoști cele mai bune probleme de sănătate ale femeilor? Boli de inima, cancer și scăderea libidoului în fruntea listei. Deși acestea sunt preocupări serioase, există vești bune. Alegeri stil de viață sănătos - ar fi o dieta sanatoasa si inclusiv activitatea fizică în rutina de zi cu zi - poate merge un drum lung spre reducerea riscurilor pentru sănătatea femeilor.

Pentru unele femei, sănătatea sânilor topuri lista de probleme de sănătate de sex feminin. Care este cel mai bun mod de a face un sân auto-examen? Ce trebuie să faceți dacă găsiți o umflătură de sân? Care este cel mai bun mod de a trata durerea de sân?

Pentru alții, preocupările de sănătate ale femeilor includ chirurgia cosmetica. Și pe măsură ce îmbătrânești, e posibil ca problemele de sănătate ale femeilor tale să se schimbe. Ar putea burtă grăsime duce la probleme de sănătate? Exercițiile Kegel sunt cu adevărat necesare? A lua răspunsuri la aceste întrebări și alte femei de sănătate.

Nouță despre Îngrijirea Sănătății

Oamenii de știință colegiu veterinar indica genecare conduc cancerul ovarian

Postat pe Duminică, Septembrie 13, 2020

Carcinom ovarian de grad înalt grave (HGSOC) este a cincea cauza de lider de decese legate de cancer la femeile din Statele Unite, dar puțin este cunoscut despre originile acestei boli.

Îmbunătățirea stilului de viață al femeilor însărcinate cu obezitate ar putea duce la copii mai sănătoși

Postat pe Duminică, Septembrie 13, 2020

Noi cercetări arată îmbunătățirea stilului de viață al femeilor cu obezitate în timpul sarcinii ar putea însemna beneficii cardiovasculare pe termen lung pentru copiii lor.

Dieta bogată în grăsimi a mamei poate duce la mai mulți receptori de gust dulce la pui

Postat pe Duminică, Septembrie 13, 2020

Oamenii de știință cornell alimente arată în studiile pe animale că dieta bogată în grăsimi a unei mame poate duce la receptori mai dulci-gust și o mai mare atracție pentru alimente nesănătoase în puii lor - rezultând în comportament de hrănire săraci, obezitatea la maturitate.Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus