Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătatea Femeii

Adult de sănătate feminin

Adult de sănătate feminin Cunoști preocupările de sănătate feminine ? Boli de inima, cancer și libido scăzut de top lista. Deși sunt îngrijorări serioase, sunt vești bune. Alegeri sănătoase stil de viață-cum ar fi consumul de o dietă sănătoasă și inclusiv activitatea fizică în rutina zilnică-poate merge un drum lung spre reducerea riscurilor de sănătate a femeilor.

Pentru unele femei, sanatatea sanilor topuri lista de preocupările de sănătate feminin. Care este cel mai bun mod de a face un sân auto-examen? Ce ar trebui să faceți dacă găsiți un nod de sân? Care este cel mai bun mod de a trata durerea de sân?

Pentru alții, preocupările de sănătate ale femeilor includ chirurgie cosmetică. Și pe măsură ce îmbătrânești, problemele de sănătate ale femeilor sunt susceptibile să se schimbe. Ar putea grăsime burtă duce la probleme de sănătate? Sunt chiar necesare exerciții Kegel? Obține răspunsuri la aceste întrebări și alte femei de sănătate.

Noutăţi despre îngrijirea sănătăţii

Fast-food meniul de etichetare de calorii reduce aportul de calorii ușor

Postat vineri, noiembrie 01, 2019

Atunci când fiecare farfurie și băutură pe un meniu tipic de fast-food comune prezinta caloriile pe care le conține, oamenii tind imediat să cumpere alimente cu mai puțin de calorii, în medie, decât în cazul în care nu au etichete de calorii, spune un studiu publicat pe 31 octombrie 2019, în British medical Jurnalul.

Expert în medicina UW evidențiază disparitățile din domeniul sănătății la femeile de culoare

Postat pe joi, October 31, 2019

Dr. Kemi Doll, un medic oncolog ginecologic UW, a studiat mult cancerul endometrial. Este de lucru care reflectă o problemă mai mare, ea spune: "Healthcare pentru femei de culoare nu este într-adevăr la fel ca este pentru oricine altcineva, mai ales atunci când vine vorba de îngrijirea reproductivă ."

Metodă nouă pentru detectarea agresivă a cancerului mamar

Posted on miercuri, octombrie 30, 2019

Un nou studiu la șobolani publicat în Jurnalul de celule rapoarte arată că modelul de molecule de ARN produse în anumite celule imune numite macrofagele, găsite în cancerul de sân (tumorile asociate macrofagelor, Tams), poate spune dacă tumora este canceros sau nu și să indice tipul de rezultat. Același model este prezent la om ca și în șoareci. Acest lucru îl face direct util în estimarea naturii unei tumori mamare și a rezultatului său.Sănătatea Femeii

Sănătatea Sânilor

Libido şi Fertilitate
comments powered by Disqus