Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Controlul Greutăţii  /  de a bloca absorbția grasimilor

Cum se blochează absorbţia grăsimilor

Cum se blochează absorbţia grăsimilor 

Fiind supraponderali poate provoca probleme de sănătate

Sănătos de viaţă nu este o opţiune, ci o necesitate! Sanatatea noastra este temelia a tot ceea ce facem în viaţă. Stare bună de sănătate este un semn de o persoană echilibrată şi responsabilă şi reflectă pe fiecare domeniu în viaţă. Profesionale, personale şi de familie vieţile devin sanatoase ca dieta merge sănătos prea. Fiind supraponderali poate provoca probleme de sănătate, creşterea letargie şi, de asemenea, reduce stima de sine. Toată lumea are o anumită măsură de greutate - prea mult sau prea putin este un semn de un stil de viaţă nesănătos.

Numerosi oameni pe tot globul în mod constant lupta cu pierderea in greutate. Ocupat de viaţă sedentar şi obiceiurile alimentare nesănătoase sunt principalele motive pentru greutate inadecvat. O dietă echilibrată şi sănătoasă este un amestec de toate nutritive esenţiale, în proporția corectă, toate prin intermediul a doua zi. Două substanţe nutritive principale care sunt responsabile pentru castigarea greutate sunt carbohidrati si grasimi.

Carbohidrati si grasimi

În timp ce este important de a consuma carbohidrati si grasimi, trebuie să fie consumate în cantitate dreapta. Carbohidratii si grasimile sunt principala sursa de energie, dar există alte surse prea care poate da energia necesară organismului. Tăierea în jos, nu este complet anulând, consumul de carbohidrati si grasimi ajuta începe a pierde greutate şi de a îmbunătăţi starea generala de sanatate.

În primul rând, avem nevoie să se uite la în cazul în care aceste 'rău' carbohidrati si grasimi provin din. Vorbim despre grasimile trans si carbohidrati simpli. Prelucrarea mai merge într-un produs alimentar specific, cu atât mai probabil este că acesta conţine acizi graşi trans şi o mulţime de carbohidrati care duce la creşterea în greutate, printre multe alte probleme de sănătate cum ar fi diabetul si chiar cancer.

Dietele cele mai multe ori se bazează pe evitarea de grasimi si carbohidrati, dar studiile au arătat că este literalmente imposibil de a obţine rezultate în acest fel fără a compromite bunăstarea din corpul dumneavoastră.

Cum de a bloca absorbţia grăsimilor?

Cum se blochează absorbţia grăsimilor? În timp ce există medicamente care ajuta la bloc absorbţia grăsimilor este întotdeauna mai bine pentru a alege modalităţi naturale şi alimente pentru acest lucru. Merele, alimente din soia si cereale integrale sunt surse alimentare naturale care efectiv blochează absorbţia grăsimilor.

Aceste surse de alimentare nu doar blochează absorbţia grăsimilor , dar, de asemenea, dau energie organismului într-un mod sănătos. Puteţi opta de asemenea pentru carb scăzut şi scăzut grăsime diete care sunt hranitoare dar reduce cantitatea de carbohidrati si grasimi te consuma.

Profesionişti a scăzut carb şi dietă săracă în grăsimi includ:

  • Elimina chinurile foamei si da un sentiment de a fi sătul
  • Creşte nivelul de HDL (colesterol bun)
  • Creşte nivelul de energie
  • Reduce tensiunea arterială şi de zahăr din sânge
Contra:

  • Schimbi stilul de viata mare
  • Conştient eforturile de creştere a varietate
O dieta sanatoasa este bun pentru sănătate, dacă scopul tau este de a pierde greutate sau nu. Un low carb si fat dieta si pastile naturale fat blocker funcţionează cel mai bine atunci când completează regulat exercitii pentru a pierde in greutate. Pastile de blocare grăsimi naturale sunt orice zi o mai bună opţiune că 'crash dieting' sau luarea prescrise suplimente.

Cum de a bloca absorbţia grăsimilor? 


comments powered by Disqus