Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Cauzele acneei adulte

Cauzele de acnee adulţi

Cauzele de acnee adulţi  Cauzele de acnee adulţi pot fi diferite, ca dimensiuni de aceste pete urât. Ce sunt acestea? Una dintre cele mai frecvente motive de ce apare acneea este o problemă cu hormoni. Această problemă, la rândul lor, pot fi cauzate de probleme legate de vârstă. Deşi acest lucru se întâmplă adesea în timpul vârsta pubertăţii, care este adesea asociat cu explozie de hormoni si multe pete Acnee în tot corpul, in caz de acnee adulţi aceasta este adesea cauzata de schimbarile hormonale sau pilulele contraceptive.

La fel ca cauzele de orice boală sau doar cauzele de nimic, că ne ia şi care este legată de corpurile noastre, acnee pot fi cauzate fie de factori interne sau externe. Să începem cu accent pe cauzele interne ale acneei la adulti.

Cauzele interne ale acneei la adulti

Interne sunt cauzele acneei la adulti poate fi într-adevăr rău intenţionat şi medie - tu chiar nu ştiu de unde provin!

În cazul în care cauzele externe de acnee sunt previzibile la o anumită măsură, cauzele interne de acnee pot apărea într-adevăr fără un motiv - poate părea că vei asculta toate regulile de igienă, aveţi un duş periodic şi după ce o sportive de formare, vă sunt destul de conştienţi de conţinutul de cosmetice care utilizaţi şi nu folosi prea multe scrubs diferite, dar oricum acnee Pete apar din nou şi din nou.

Internal causes of acne
Cauzele interne de acnee
Cauzele interne de acnee pot fi rezumate după cum urmează:

  • Hormoni. Hormoni asociate cu acnee sunt numite androgeni. Acestea sunt iniţial bărbaţi hormoni, dar toate femeile le au o oarecare măsură. Şi în special vă sunt susceptibile de a avea un nivel ridicat de androgeni în cazul în care sunteţi în adolescenta ta. Unele preparate hormonale , de asemenea, poate creşte nivelul de hormoni în corpul dumneavoastră - şi anume anticonceptionale. De obicei, androgeni sunt responsabile cu productia de sebum, care poate fi numit ca următoarea cauza acnee pielii.
  • Productia de sebum. Hormonii pot stimula funcţia de sebum glande situate pe întreg corpul dumneavoastră şi evoluează sebum (sau ulei sau grăsime). Productia de sebum mare poate fi prea mult pentru pielea în acest caz uleiul nu unge numai pielea (i. e. fel de a face un strat protector pe piele), dar, de asemenea, umple pielea porii şi astfel apar cosuri, urât în afara şi gras în interiorul.
  • Bacterii. Propionibacterium acnes sunt bacterii care trăiesc pe o pielea omului. Acest germene poate evolua substanţe biologic active, care se dizolvă sebumul. În acest caz pielea devine vulnerabile şi expuse la colaboratori externi pentru acnee. Deci, aici putem vedea simbioza dintre cauze externe şi interne de acnee - o bacterie "interne" oferă premisele pentru pericole externe.
  • Cauza a patra este legat de unele modificări anormale în foliculi, care poate fi, de asemenea, legate de hormoni. Uneori follicles să crească prea mult astfel încât acnee poate fi format din pereţii de aceste porii pielii crescut prea mult.

Cauze externe ale acneei la adulti

Să recapitulăm acum cauzele externe de acnee adulţi, adica cei care nu au legătură cu hormoni sau activitatea glandelor sebacee sau orice alte organe (în general, din cauza hormonilor aceeaşi hiperactivitate aceste glande au devenit hiperactiv şi lor agitaţie provoacă generaţie de ulei in cantitati mari, care provoacă sufocare porii şi acnee ca rezultat).

External causes of acne
Cauzele externe de acnee
Deci, ce sunt externe cauzele acneei la adulti? Se poate spune că unele dintre acestea provin din obiceiurile si comportamentul persoanei care are acnee, şi altele de fapt depinde de persoana. De exemplu, aceste obiceiuri dăunătoare ca acnee cules şi stoarcere poate fi numit ca unul dintre cele mai raspandite cauze de toate tipurile de acnee.

Dacă urmezi un astfel de obicei, aveţi de gând sa traseze un cerc închis - stoarcere o acnee frecvent duce la un nou unul (sau mai multe acnes, sau ceva chiar mai rău ca inflamatiile şi chiar cicatrici sau pigmentarea pielii).

Îngrijirea pielii adulte

Îngrijirea pielii adulte rău este, de asemenea, una dintre cauze externe comune de acnee - mai ales pentru persoanele care fac unele educaţie fizică sau doar locuiesc în ţările calde. Este pentru transpiratie este unul dintre cele mai puternice declanşează de aspectul de acnee.

Al doilea grup cuprinde cea mai mare parte de factorii de mediu - ridicat dustiness de lucru locuri, radiaţii, precum şi nesănătoase frumusete ajutoare, moştenire rău etc. In majoritatea cazurilor acesti factori sunt foarte greu sau chiar imposibil să se elimine.

Cu toate acestea, unul poate întotdeauna reduce cauzele de acnee adulţi şi pentru a preveni aceasta problema a pielii. Prevenirea este mai uşor decât medicaţie - această regulă universală se aplică, precum şi acnee. Desigur, dacă se elimină orice factor care poate provoca acnee şi care depinde de tine - vă va face un pas decisiv mai departe in lupta ta.

Machiaj şi acnee

Există orice conexiune între machiaj şi acnee? Da, machiaj este una dintre cauzele de acnee adulţi. Nu este un fel de senzaţie sau ceva. Este destul de un fapt stabilit şi toate persoanele care sunt preocupaţi de lor produse din piele în special şi de sănătate în general ştiu despre acelaşi lucru. Aici vorbim în principal despre femei, deoarece cu siguranţă toate "problemele de machiaj" preocuparea femei mult mai mult decât bărbaţii.

Acne caused by makeup
Acnee cauzate de machiaj
Şi fiecare femeie ar trebui să ştie ce machiaj ea pot folosi pentru a evita astfel de larg răspândită şi enervant probleme ca acnee. Cosmetice care provoacă acnee este, cu toate acestea, şi în ciuda tuturor, utilizate pe scară largă şi multe femei încă să-l utilizaţi şi se plâng pe care au acnee chiar fără să ştie ce este cauza necazului lor.

Acnee cauzate de machiaj

De fapt răspunsul, aşa cum se întâmplă frecvent, pur şi simplu se află pe suprafaţa. Având grijă de pielea ta nu ar trebui să fie o obsesie, deşi este în unele cazuri cu femeile. Dar cu toate acestea, acnee şi "acnee cauzate de machiaj" în special tind să apară în cazul în care îngrijirea pielii adulte este deficitar... sau practic handless.

Un astfel de comportament remarcând ceea ce priveşte mai ales îndepărtarea manuală de acnee, şi anume stoarcere şi cules. Cu toate acestea, ea nu are legătură cu subiectul nostru principal, dacă acesta devine foarte important din aproape aceleaşi motive.

What is non-obsessive skin care?
Ce este de îngrijire a pielii non-obsesiv?
Ce înţelegem că vorba "de îngrijire a pielii non-obsesiv"?

  • Produse cosmetice nu trebuie să fie un scop în viaţă. Desigur, este bine să arate bine, dar există cazuri când nu facem noi înşine mai atractiv cu machiaj. În afară de faptul că persoana ta iubita poate cădea în dragoste cu altcineva, cand te vede în cele din urmă fără maquillage, poate strica doar pielea intr-un fel sau altul.
  • Este recomandabil să folosiţi prea multe scrubs - ei frecati pielea atât de mult încât să devină prea subţire şi vulnerabile.
  • Încercaţi să alegeţi machiaj pentru acnee pielii predispuse. Şi prea fin pulberi sunt recomandate nu - vrei aceste pulberi sa intre in toate gaurile microscopice pe pielea ta? Pur şi simplu de umplere aceste găuri (sau pori sau foliculi) este prima etapă de formarea de acnee.
Există o legătură între machiaj şi acnee - şi este doar o simplă ilustrare. La fel este cu produse cosmetice care conţin ulei - un agent majore pentru pori-sufocare.

Rezumat

Nu intraţi în panică dacă aveţi o piele rău. Doar cred că bine despre cauzele de acnee adulţi şi alege machiaj pentru acnee pielii predispuse pentru a preveni toate aceste cosuri.

Aflaţi mai multe despre cauzele de acnee si cosuri 


comments powered by Disqus