Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Cauzele externe de acnee

Cauzele externe de acnee

Articol scris de Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Cauzele externe de acnee Cauzele de acnee pot fi diferite, ca dimensiuni de aceste pete urât. Ce sunt acestea? Unul dintre motivele cele mai frecvente, de ce apare Acneea este nici o problema cu hormoni. Această problemă, la rândul lor, pot fi cauzate de unele probleme de varsta (adica varsta pubertatii, care este adesea asociat cu explozie de hormoni si multe pete acnee în tot corpul), sau de anticonceptionale sau de unele boli hormonale etc.

Cauzele externe de acnee

Dar aici vom vorbi despre cauzele externe de acnee, adica cei care nu au legătură cu hormoni sau activitatea glandelor sebacee sau orice alte organe (în general, din cauza hormonilor aceeaşi hiperactivitate aceste glande au devenit hiperactiv şi agitarea lor provoacă generaţie de ulei in cantitati mari, care provoacă sufocare porii şi acnee ca rezultat).

Deci, care sunt cauzele externe de acnee? Se poate spune că unele dintre acestea provin de la obiceiurile și comportamentul persoanei care are acnee, iar altele de fapt depinde de persoana. De exemplu, aceste obiceiuri dăunătoare ca acnee cules şi stoarcere poate fi numit ca unul dintre cele mai raspandite cauze de toate tipurile de acnee. Dacă urmezi un astfel de obicei, aveţi de gând sa traseze un cerc închis - stoarcere o acnee frecvent duce la un nou unul (sau mai multe acnes, sau ceva chiar mai rău ca inflamatiile şi chiar cicatrici).

De îngrijire a pielii

De îngrijire a pielii de slaba este, de asemenea, una dintre cauze externe comune de acnee - mai ales pentru persoanele care fac unele educaţie fizică sau doar locuiesc în ţările calde. Este pentru transpiratie este unul dintre cele mai puternice declanşează de aspectul de acnee.

Al doilea grup cuprinde cea mai mare parte factorilor de mediu - ridicat dustiness de locuri de muncă, radiaţii, precum şi nesănătoase frumusete ajutoare, moştenire rău etc. In majoritatea cazurilor acesti factori sunt foarte greu sau chiar imposibil să se elimine.

Cu toate acestea, unul poate întotdeauna reduce cauzele externe de acnee şi pentru a preveni aceasta problema a pielii. Prevenirea este mai uşor decât medicaţie - această regulă universală se aplică, precum şi acnee. Desigur, dacă se elimină orice factor care poate provoca acnee şi care depinde de tine - vă va face un pas decisiv mai departe in lupta ta.

Reduce cauzele externe de acnee 


comments powered by Disqus