Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Ierburi pentru îngrijirea pielii adult

Ierburi pentru adulţi piele grijă

Ierburi pentru adulţi piele grijă Există anumite plante pentru îngrijirea pielii adulţi cu istoria de utilizare şi rezultate dovedite medical:

Păpădie

Papadia este un domeniu foarte frecvente plante din grupul de floarea soarelui care dispune de bază detoxing caracteristici, ceea ce face bine la gestionarea de piele pete.

Acest obicei gâfâi de noastre de metri conţine o mulţime de substanţe utile pentru corpurile noastre: coliná, compuşi amar, inulină, calciu, silicic acid, sodiu, sulf şi potasiu care este, de asemenea, foarte concentrat în frunze proaspete.

Brusture

Un bine-cunoscut de brusture, care este originar din Europa, Asia și nordul SUA, este de asemenea un mare medicament pentru piele. Rădăcini, precum şi frunze de brusture au fost folosite pentru vindecarea cancerului, eczeme, acnee şi alte boli de piele pentru vârstele. În plus, se poate face pielea netedă din nou.

Dock galben

Dock galben, comune larg răspândit piele toner, când este cuplată cu sarsaparilla, oferă un remediu pentru plângeri ale pielii persistente. Ingredientele sale ca petreceri astringent şi calităţile anti-microbiene de antrachinone purgativ amestecate împreună pentru a face fierturi de plante medicinale, valoroase în relaţiile cu boli de piele cum ar fi piele psoriazis şi eczeme, împreună cu pielea breakouts.

Violet Coneflower

Echinacea intareste sistemul imunitar, creste productia de celule albe din sânge şi îmbunătăţeşte peretii celulelor, astfel încât virusii si bacteriile au puţine şanse de a penetra celulele. Folosind această plantă pielii bună. Planta a fost salbatic răspândit în Statele Unite ale Americii, Canada şi alte ţări dar acum poate fi găsit, de asemenea, în Europa, America de Nord şi în unele părţi din Asia.

Acestea sunt utilizate de gura pentru a întări mecanismele de aparare corpului şi de a micşora lungimea şi semnele comune răcelile şi gripa. Acesta ameliorează unele probleme ale pielii cum ar fi muşcăturilor de insecte, eczeme şi psoriazis. Echinacea inhibă, de asemenea, generarea de bacterii şi pulpeişi.

Trifoi roşu

Această plantă este folosit pentru a curăţa de sânge de la toxine. Este cunoscut ca o metodă eficientă de tratament pentru tulburări de pielea datorită cantităţi mari de vitamina B în ea. Medicii populare tradiţionale utilizate pentru a se taie sau must flori Trifoi roşu, sau altceva au aplicat-o pe pielea direct pentru tratarea inflamaţiilor şi muşcături de unele insecte. In zilele noastre aceasta planta este utilizat în lotiuni, creme si alte produse cosmetice medicale ajuta pentru a trata psoriazisul si alte tulburări.

Lemn dulce

Dacă digerate în cantităţi moderate, licorice poate ajuta pentru a trata pielea inflamaţie şi roşeaţă. Există cataplasme cu lemn-dulce utilizat pentru a trata boli infecţioase ale pielii şi dermatită. Împreună cu alte lichide pe bază de plante şi produse cosmetice este folosit pentru a uşura pielea.

Cayenne

Piper Cayenne este cald şi picante în principal ca urmare a capsaicină, substanţă de asemenea folosit pentru a calma pielea durere şi mâncărime. Acest lucru este posibil datorită reacţia de nervi. Piper Cayenne pot face chiar sa dispara de psoriazis. Este unul dintre beneficiile de piper cayenne sus. De asemenea, stimulează alte ingrediente şi îi ajută să ajungă porii pielii şi glandele sebacee mai repede.

De îngrijire a pielii pe bază de plante

Se amestecă toate plante împreună şi de a începe tratarea problemele pielii fără sfatul medicului dumneavoastră. Cu toate acestea, în timp ce alegerea remediu sigur si naturale pentru pielea ta, asiguraţi-vă că acesta conţine unul sau mai multe plante pentru îngrijirea pielii adult descrise în articol. Aceste plante medical sunt testate şi va ajuta cu siguranta te trata pielea şi pentru a preveni inflamarea pielii în viitor.

Găsi un tratament sigur acnee pe bază de plante 


comments powered by Disqus