Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Cauzele interne ale pielii acnee

Cauzele interne ale pielii acnee

Articol scris de Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Cauzele interne ale pielii acnee Cauze de orice boală sau doar cauze de ceva care ajungem si care este legat de corpurile noastre, acnee pot fi cauzate, fie de factori interne sau externe. Aici, ne sunt susceptibile de a face un accent pe cauzele interne ale pielii acnee.

Cauzele interne ale pielii acnee

Interne sunt cauzele de acnee pielii poate fi într-adevăr rău intenţionat şi medie - tu chiar nu ştiu de unde provin!

În cazul în care cauzele externe de acnee sunt previzibile la o anumită măsură, cauzele interne ale pielii acnee pot apărea într-adevăr verde - poate părea că vei asculta toate regulile de igienă, aveţi un duş cu regularitate şi după ce o antrenamentului sportiv, vă sunt destul de conştienţi de conţinutul de produse cosmetice care utilizaţi şi nu folosi prea multe scrubs diferite, dar oricum acnee pete apar din nou şi din nou.

Cauzele interne ale pielii acnee pot fi rezumate după cum urmează:

  • Hormoni. Hormoni, asociate cu acnee sunt numite androgeni. Acestea sunt iniţial bărbaţi hormoni, dar toate femeile le au o oarecare măsură. Şi în special vă sunt susceptibile de a avea un nivel ridicat de androgeni în cazul în care sunteţi în adolescenta ta. Unele preparate hormonale , de asemenea, poate creşte nivelul de hormoni în corpul dumneavoastră - şi anume anticonceptionale. De obicei, androgeni sunt responsabile cu productia de sebum, care poate fi numit ca următoarea cauza acnee pielii.
  • Productia de sebum. Hormonii pot stimula funcţia glandelor sebum situate pe întreg corpul dumneavoastră şi evoluează sebum (sau ulei sau grăsime). Productia de sebum mare poate fi prea mult pentru pielea în acest caz uleiul nu unge numai pielea (i. e. fel de a face un strat protector pe piele), dar, de asemenea, umple pielea porii şi astfel apar cosuri, urât în afara şi gras în interiorul.
  • Bacterii. Propionibacterium acnes sunt bacterii care trăiesc pe o pielea omului. Acest germene poate evolua substanţe biologic active, care se dizolvă sebumul. În acest caz pielea devine vulnerabile şi expuse la colaboratori externi pentru acnee. Deci, aici putem vedea simbioză de externe şi interne sunt cauzele de acnee pielii - o bacterie "interne" oferă premisele pentru pericole externe.
  • Cauza a patra este legat de unele modificări anormale în foliculi, care poate fi, de asemenea, legate de hormoni. Uneori follicles să crească prea mult astfel încât acnee poate fi format din pereţii de aceste porii pielii crescut prea mult.
Prevenirea acnee pielii 


comments powered by Disqus