Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Centrul pentru Îngrijirea Sănătăţii

Reţea Internaţională de Sănătate

Pagina de Acasă  /   Sănătate şi Frumuseţe  /  Medicamente pentru tratamentul acneei

Medicamente pentru tratamentul acneei

Medicamente pentru tratamentul acneei Nu este atât de uşor de a găsi un tratament acnee corespunzătoare. Mulţi oameni suferă caută medicamente pentru tratarea acneei, şi nu toate dintre ele care sunt de succes în găsirea de droguri foarte util şi are originea cu adevărat naturală.

Medicamente pentru tratamentul acneei

De fapt sunt preparate, care sunt considerate a fi natural şi în condiţii de siguranţă, şi nu au prea multe sau chiar nu au efecte secundare. Dar există, de asemenea, medicamente pentru tratamentul acneei cu acţiune s-a dovedit, încă nu, sigur ca cele naturale. Printre acestea sunt retinoizi, isotretinoin şi, desigur, peroxidul de benzoil.

Peroxid de benzoil

Peroxid de benzoil este un medicament de acţiune complexă, una dintre mai multe medicamente pentru tratarea acneei. Acesta a fost utilizat pentru tratamentul acneei de mai mulţi ani, şi în zilele noastre este produs sub nume diferite şi diferite mărci (de exemplu, Clearasil este una dintre cele mai cunoscute). Actiune complexa de peroxidul de benzoil se manifestă în impactul creşterii şi dezvoltării bacteriilor şi pe piele.

Preparatul inhiba cresterea unor germeni, iar altele pur şi simplu sunt ucise de aceasta. Efectul asupra pielii se realizeaza prin oxidare şi scalare a pielii, care împiedică apariţia de acnee. Unele preparate care conţin peroxid de benzoil, de asemenea, absorbi sebumul, prevenirea foliculi de sufocare.

Peroxid de benzoil poate fi de diferite de concentrare în droguri că aveţi de gând să folosească, concentratii de 2,5 %, 5 % si 10 % sunt utilizate cel mai frecvent. Desigur preparat care conține mai multe peroxidul de benzoil este mai puternică şi are acţiune mai puternic, dar nu aveţi de gând să aibă efect de mai bine dacă se aplică cel mai puternic.

Tratament acnee

Este mai bine pentru a începe de la uşoară medicamente pentru tratarea acneei, nu în funcţie de severitatea bolii dumneavoastră, şi apoi, dacă credeţi că mai mare doza preparatului trebuie să se aplice şi cel iniţial folosit nu este suficientă, ia unul mai puternic.

Dar în orice caz este mai bine să consulte un medic, pentru a nu face rău cu intenţii bune. Problema este peroxidul de benzoil are unele efecte secundare, legate mai ales de uscare a pielii. Astfel încât să aveţi riscul de a avea pielea prea uscata dupa neîndemânatic aplicarea preparatului care poate duce la acnee din nou.

Medicamente pentru acnee tratament fără peroxid de benzoil 


comments powered by Disqus